53877
0MWkPbn.jpg
  • matecsavo
    Ebben igazad van. Akkor gyűjtők IP-t olyanra, akit mindig is kiakartam próbálni és legalább addig tanulom Fiddle-t is. Köszönöm a segítséget. Még olyan kérdésem lenne, hogy van valami külön tipp arra, hogy Bronz-ból mi módon tudok kikerülni leghamarabb és, hogy mire figyeljek oda?
  • j0nNyKa
    átfogalmaznám: ha nem fogsz bele, nem tanulod meg
    ez.. ez igaz.
  • matecsavo
    Elise-n gondolkodok egy ideje, mert tetszik, csak így ismerőseim nem ajánlják, mert nehéz és, hogy sok idő megtanulni, Nidalee-ról is így tettem le, na meg az a fránya Rengar, mentem vele egy-kettő mikor ingyenes volt, nagyon szerettem, csak hát azt se ajánlották. Így jött a végén Warwick. Szeretek jungler lenni, csak félek új hősökbe belefogni, mert mi lesz, ha még se megy vele úgy ahogy kell, vagy nem tanulom meg stb. Na meg ugye a Bronz, nem álom hely, néha olyan jó a csapat minden, néha meg egyedül nem érek semmit.
    Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2016.04.21. 15:02:28
  • j0nNyKa
    amumu mindig is megállta a helyét, csak valamiért néha feledésbe merül - pedig nagyon erős
    talán azért, mert könnyű counterjungle-zni, meg alacsonyabb tierekben hiába vagy teamfight isten, ha basznak követni a társak

elise tényleg nehéz, viszont őt aztán tényleg bármire építheted, és nagyon élvezetes játszani, jó lehet
    de mondom, azt vedd figyelembe, hogy neked mi tetszik, az számít igazán (ha nehéz, nehéz, meg fogod tanulni 10-15 meccs alatt, és úgy már nem lesz nehéz)
  • matecsavo
    Megnéztem őket, látom te is játszottál season 4-be jó pár supporttal, én azzal kezdtem rankedezni, de ott valahogy nem tudtam érvényesülni supportal, mint normálon, így rankeden váltottam dzsungelesre. Leonát, Thresh-t, Blitz-et, Sorakát játszom, ha support vagyok. De láttam Elise-t is játszottad párszor, ő is tetszik, de nekem így videók stb alapján nehéznek tűnik, elfelejtettem írni Amumu-val is jó párat játszottam, de őt úgy vettem észre nem állja meg a helyét.
  • Plata
    Én már sok éve játszom LOL-al,de még sosem voltam rankeden,régen is azt gondoltam hogy öreg vagyok hozzá meg béna,de ez a dolog az évek múltával csak rosszabbodott.Viszont mostanában megint kezdek többet játszani.Még mindig imádom a mage karikat.Ziggs Lux a kedvencem,meg Karthus,Zyra is megvan rég,de hozzá már kevés vagyok egy kicsit,pedig szeretem.Tegnap próbáltam újra elővenni Janna-t,de irtó béna csapatot fogtam ki,és hiába próbáltam full supportot nyomni,nem nagyon ment.
  • Darthmushroom
    próbáld ki Evelynnt. nem drága hős, és nem is rossz. Lehet tankosra építeni, lehet sebzésre és ott is több fajtára. könnyű vele gankelni a passzív miatt. szerintem élvezetes vele játszani és lehet vele carryzni a meccseket.
  • matecsavo
    WW-t szeretem nagyon, jó is vele játszani, csak ugye, ha a játékot nézzük lvl6-ig én nem nagyon tudok gankelni. Master Yi tetszik játszottam is vele jó párat, csak az én kezemnek nem veszik, meg a stílusomnak, hamar szétszednek, még ha tankosabbra is próbáltam húzni. Most Fiddle-t próbáltam ki 1-2 meccsen, ő is tetszik nekem.
  • j0nNyKa
    ha tényleg érdekel a véleményem, olyan championt válassz, amit nagyon nagyon nagyon nagyon élvezel, mert bronzban nem számít, milyen erős a champod, viszont ragadj meg minden apróságot, ami növeli a játékélményed, mert a többi játékostól ennek az ellenkezőjére kell számítanod

az meg amúgyis egy általános okosság, hogy tanulj ki 1-2 championt marhára, aztán a nagy számok törvénye alapján egyszercsak elindulsz felfelé a létrán

igazából ww-vel nincs semmi baj, egynek én azt mondom, jó - a másik (másik 2-3) meg legyen olyan, amit marhára élvezel, ezt meg te tudod, mi tetszik

mi tetszik?

( nézd meg a szezon 4-5-6 championjaimat, zyrát meg leonát gecire élvezem, minden más championnal totál fogyatékos vagyok, de ez nem baj, diamondig elég ez a "taktika" )
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.04.21. 11:18:49
  • matecsavo
    Sajnos Bronzban vagyok. Bronz 3.
  • BEAST #52213
    Én eddig is pickeltem, viszont bannolni ezután sem fogom, az a hely megmarad egy darabig Taricnak.
  • j0nNyKa
    egy kis felmérés, és szeretném ha őszintén válaszolnátok

amikor -várhatóan a köv patchben- ez így kijön, ki fogjátok próbálni, akár rankeden is? fogjátok pickelni / bannolni?

• j0nNyKa
    milyen tierben érdekel? mer azér van különbség bronzban meg diában
  • RainForest
    Elise, Gragas, Xin, Nida a legjobbak.
    Yi le lett nerfelve, talán még használható.
  • EnxTheOne
    Yi. Ma is miatta buktam egy meccset :(
    Elején még gyenge de late game-ben egy szörnyeteg.

Jax

Fiddle (szörnyek ellen runák nélkül is halhatatlan, 2 cc. Csak jól kell vele ultizni :D
  • sadface #52208
    Így legalább játszhatom a pink skinem.
  • Darthmushroom
    kicsit túlzásba estek vele szerintem.. egyedül a stun egy trükkös képesség, de mindene van ami kell.
  • matecsavo
    Sziasztok tudnátok nekem mondani pár jó dzsungeles hőst, aki nem nehez annyira? Warwick-kal szoktam menni, de úgy érzem, hogy nem ártana még egy-kettő.
  • BEAST #52205
    Eddig csak vesztettem ellene :D
  • Darthmushroom
    ezt a Taricot nem tudom h gondolta a riot, de rohadt OP.. elsőre S osztályzat és láda..
  • DarkHorSe
  • j0nNyKa
    itten mégjóabb

szerk: na eddig voltam zyra main
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.04.20. 08:56:02
  • SzirmosSzisza
    http://na.leagueoflegends.com/en/featured/mid-season-magic
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.04.19. 23:38:22
  • j0nNyKa
    6.8 patch notes
  • Darthmushroom
    szegény TL, idén se bírták megtörni a 4. helyes átkok.. tavaly megkedveltem őket, az idei csapatukat meg még jobban a 3 újonccal. tegnap esélyük nem volt sajnos, pedig a CLG ellen olyan kevés hiányzott.
  • j0nNyKa

• sadface #52197
    A pokolra fogsz jutni...
  • EnxTheOne
    Oké, nem rework csak update :D

Ez a poro játékmód egész jó. Főleg teemo-val.
    Gombákat mindig a health relicere dobom. :D:D
  • Zickler
    Egyiket se rewörkölik :D
    És jelenlegi álláspont szerint 6.9-ben jön.
  • EnxTheOne
    Azt lehet tudni hogy mikor lesz pontosan a mage rework?
    két champion is tetszik jelenleg. (xerath, kassadin)
  • sadface #52193
    Hát gondoltam hátha..
  • j0nNyKa
    abszolút lehet abban valami amit írsz, a riot időről időre visszaesik abba a hibába, hogy az ilyen problémamentes (mana, sustain, stb.) championoknak túl könnyű dolga van, ilyenkor a dzsunglereket / mageket / supportokat szokták szopatni, most épp a magek a sorosak

de egyébként valahol meg jók ezek a változások, tulajdonképpen nem létezik mana probléma most a játékban, ez meg azért így nem annyira normális, lássuk be

meg az itemizáció még mindig elég unalmas mageken, ugye az ad karakterek kaptak pár új itemet, hogy lehessen választani, de apra még mindig ugyanazt vette mindenki, függetlenül a championtól
  • j0nNyKa
    szerinted?
  • sadface #52190
    Lose lett mi?
  • Darthmushroom
    zed, yasuo, kata mindig is népszerű hősök voltak. am szerintem inkább több mage lesz, főleg h jó pár hősön is variálnak majd a magek közül.
  • EnxTheOne
    Kicsit belenéztem.

Elég rosszul érinti a mana alapú hősöket.
    Azt írták hogy ne legyen végtelen poke (xerath-ot és ziggs-et emelték ki akiket elég ritkán látni)
    Így nem lesznek túl nagy előnyben a mana nélküli hősök? yasuo, zed, kata, akali (low elo-ban szinte minden meccsen van ezekből 1-2)
  • j0nNyKa
    átvakerálják a mage itemeket elég rendesen
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.04.12. 23:27:00
  • j0nNyKa
  • Darthmushroom
    lassan a Riot tényleg elkezdhet gondolkodni egy laneswap megoldáson.. ezeken a meccseken gyakorlatilag 15-20 percig semmi nem történik. egy-két meccsen régebben még elfért, de már lassan minden meccsen ez van.
  • sadface #52184
    Tényleg megfagyott a net, nem direkt dodge volt. De ezen hogy lehet ragelni, hogy nem tud feedelni, csak 5 percel később...