53877
0MWkPbn.jpg
  • Plata
    Tudod,állatira igazad lett.
    Próbáltam jól játszani,a végeredmény Ziggs-el egy A+ nyert meccs.
    Kellett a 6300 Ip-hez még 42 Ip,hát gondoltam megyek egy ökörködős meccset egy AP Miss Fortunával.Mert az muris,vesztettünk,és kaptam vele egy rohadt S-t. Meg egy peches ládát.Valami Lord Darius kinézet töredék volt benne,jah nekem nincs is darius.
  • Jani Hun
    farm, és KPC (lásd #52291) de tulbonyolitod az egészet, nefoglalkozz vele és majd lesz
  • Plata
    Kulcsom az már van,de láda nincs.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.24. 21:32:54
  • Darthmushroom
    és hány kill volt a csapatnál? am tényleg csak játssz.

én inkább a kulcsok számával vagyok elégedetlen.. mire összeszedem a 3 darabot már a következő ládám is elérhető
  • Plata
    Hát én nem tudom be linkelni,mert már kiléptem.
    Asszem nem kéne görcsölni rajta és akkor talán összejönne.
  • j0nNyKa
    szerintem túlagyalod
    toljad kitartóan, ne hisztizz, aztán lesz eredménye, én belebasztam az életemből már 3 évet a lolba, általában S-t kapok, szvsz van összefüggés
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.05.24. 21:06:56
  • Plata
    Megint A+,9/1/13.
  • Plata
    Hát én nem vagyok olyan jó,általában távolsági mágussal játszom mert ahhoz még jó vagyok.
    Távolabbról még jól elvagyok,de a rendes közelharcos karihoz már kevésnek érzem magam,csak megöregedtem már.
    De törekszem jobban játszani,bár mostanában szinte mindig A-t kapok max,pedig így sosem esik láda,az meg jó volna,de gondolom csak S-el jön.
  • j0nNyKa
  • BEAST #52294
    Eddig A+ volt a legjobb eredményem, egyszer tényleg jó lenne ha kiderülne mi alapján osztályoz. A legutóbbi A-s játékomban ráadásul szerintem nem is voltam túl jó. A killek jó ha feléhez volt közöm és elég sokszor haltam. :D
  • j0nNyKa
    nem nagyon tudom mit jelent terrorizálni, de rendszeresen S-t kapok, szerintem más oldalról közelítjük az egészet

amit jani hazudik, abban amúgy van valami, a kill participation valamilyen szinten tuti számít

valami online rendszerben nem lehet visszanézni, hogy melyik meccsen milyen besorolást kaptunk? ha lenne ilyen, abból ki lehetne indulni az agyalással, amúgy marad az, hogy guglizd mások agyalását
  • Plata
    Mi a túró összehasonlításra adja?
    De már voltam vele S csak szarabb csatában.Itt meg pofátlanul genyó voltam és nem is haltam.és hülyére terrorizáltam őket,jobbnak éreztem.
  • Jani Hun
    Én általában azért kapok s minuszt, mert mondjuk 30 killböl csak 16 ból kaptam assistot/öltem összesen, szóval sok dologban ugymond nemvettem részt, hiába 28 percnél 260 farm, meg 7 1 9 stat adc ként, mégis csak s - én ezt vettem észre leginkább, a kill pörszipitésön vagy mi a fene (részvétel) rohadt sokat számit
  • j0nNyKa
    úgy érzed, a játszott championnal kiemelkedően teljesítettél, mondjuk benne vagy a -hasraütök- első 10%-ban?
  • Plata
    Valaki elmondaná mi a bánat kell az S osztályzathoz?
    Nem értem most miért kaptam A-t,
    Én okoztam a legtöbb sebzést,megöltem a legtöbb miniont csapatban,én helyeztem el a legtöbb őrszemet,meg sem haltam,én döntöttem a legtöbb tornyot és még is csak A.
    Többiek fel akarták adni a meccset,nekem meg meglettek a szokásos agresszív genyózáshoz a cuccaim,és klasszul be is terrorizáltam őket.Vesztett csatát megnyertük,Jinx Jhin Nasus Graves és Zed voltak ellenünk,de sikerült őket tökre le terrorizálni.Jhin-t kinyírni ulti közben tök poén.
  • Különc
    Amcsi szerveren tolod? Kappa
  • EnxTheOne
    Miért van most ilyen sok gragas? Eddig alig láttam, de az utóbbi két napban szinte minden meccsen volt egy. :S
  • j0nNyKa
    1es jelenet <3
  • Plata
    Nekem tegnap háromszor crashelt a játék,mindig csata indításnál.De szinte azonnal vissza tudtam menni,csak vacakolt az error report-al.Vagy fél perc volt elküldeni.
    Nem hinném hogy kevés lenne neki a gépem,még a GTA V is megy rajta szépen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 10:08:36
  • Darthmushroom
    új patch óta nálam is ugrál megint a ping és játszhatatlan szinte az egész meccs.
  • Plata
    Én megvettem ezt az új hőst,de gyengébb mint gondoltam,és iszonyat balszerencsés.
    Nem volt IP-m ezért hát szégyen nem szégyen vettem Rp-t és abból vettem meg.Vicces és aranyos karakter,de az ultija elég gyér.
    És 5v5 randomban csupa vesztes csatába kerültem vele,kicsit olyan mintha meg lenne átkozva,mert iszonyat dilinyós bagázsokat fogtam ki.Nah és arról nem is beszélve hogy 3v5 meg 4v5 csaták voltak,mert mindig volt aki lelépett,és aki meg maradt annak meg sokszor 1000 feletti pingje volt,legalább is erről panaszkodtak,igaz egyszer egyszer nekem is felment 750-ig az Ms,de általában inkább 40-80 közt volt.
  • j0nNyKa
    nice, alakul ez
  • SzirmosSzisza
    Ez nem tudom miért tartott 7 évig, de jobb később mint soha ...

http://oce.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/player-behavior/play-games-matter/remake
  • j0nNyKa
  • Darthmushroom
    Őőőő koreaiak mindenhol? :D

szerk.: itt magyar cikk
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.05.17. 19:46:35
  • Balázs 17
    Xerath
  • Plata
    Próbáld most,épp be engedett.
  • EnxTheOne
    Nekem is ez van.
  • Plata
    Meg nyugodtam nem nálam van a hiba,ki van írva hogy tudnak a bejelentkezési problémákról.

Észleltük a hibát, amely meghiúsítja a bejelentkezési kísérleteket, és jelenleg is dolgozunk a javításán.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.16. 19:31:06
  • Plata
    Haza jöttem gondoltam játszom egyet,de nem enged felmenni.

Tűzfalban engedélyezve van.
  • Plata
    Csak hogy van-e még ilyen távoli,nem sok hőst próbáltam még ki,mindig a megszokottakkal játszom.
    Zyra-t megvettem régen mikor megjelent mert tetszett.Régen szerettem is de mostanában valahogy gyengébbnek érzem,bár most mikor elővettem nagyon meg lepődtem,régen neki kellett magokat ültetni,most meg csak úgy nőnek körülötte.
    Az is lehet csak azért nem szeretem Zyra-t mert mindig vesztek vele.
  • j0nNyKa
    de te tudod mi a jó, akkor mi a kérdésed?
  • Plata
    Zyra is megvan,de az nem olyan jó,Ziggs-el iszonyúan lehet idegesíteni az ellenséget,jó nagy távolságból besegíteni harcban.
    Ziggs egy menekülőművész,tegnap is sikerült nulla halállal végig csesztetnem az ellenfél csapatát.
    Malza nincs meg.Lehet majd kipróbálom.Velkozt meg sosem próbáltam.
    Múltkor is tök béna csapatot fogtam ki,végig hullottak mint a legyek,én meg nem haltam meg,és volt hogy az ellenfél csapata sárkányt megölve jött a bázisra a csapat mire odaértem meghalt én meg egyedül középen bevertem őket,és megvédtem a tornyot,igaz később úgy is nyertek,de az ellenfél csapata beírta hogy honor ziggs,és a csata után tényleg kaptam tőlük.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.16. 17:43:35
  • j0nNyKa
    mint zyra vagy malza vagy velkoz?
  • Plata
    Tudnàtok ajànlani olyan ap hőst aki olyan tàvolról tud passzìv agresszìvan harcolni mint Ziggs vagy Lux?
  • SzirmosSzisza
    Doclernek volt Dota2 csapata, aztán valami nagyobb bajnokságon (magyar szinten) kikaptak random pug csapattól :D
  • Darthmushroom
    ha lenne Fradinak egy csapata legalább reális esély lenne egy jó magyar csapatra. biztos háttér sokat segítene.

am érdekes Yellowstar visszatér a Fnatichoz, UoL jelenleg két főből áll csak Csacsi és Hyli maradt és semmi infót nem írtak már hetek óta saját magukról (Fox-->Schalke, Steelback-->Roccat)
  • SzirmosSzisza
    http://www.schalke04.de/en/news/160516/page/2234--86-86-.html vajon mikor lesz Fradinak is csapata?:p
  • böröczk
    Hihi.

(Mit keresnek silverben azok a diamondosok? :P)
  • sadface #52264

Mi ez a daariuuus:D Ha még afkolt volna.. de nem.. :DDD