53877
0MWkPbn.jpg
  • Plata
    Én nem teljesen értem ezt a reportolást.Pár napja elég gyorsan válaszoltak hogy elfogadták a reportom és büntetik játékost.
    Ma reportoltam csapattársat,ő akart menni dzsungelbe,ok ő ment,erre meghal és bedurcizik,szándékosan megölette magát miden egy csomószor,erre valaki beírta hogy reportoljuk mert feeder,na erre lett hiszti,ő reportol minket,és elmondott minket mindennek buzinak zsidónak niggernek és még kitudja minek,csináltam róla képeket,és csatoltam reporthoz,de semmi.
  • sadface #52549
    Személyfüggő. Nekem Ahri, Akali és LB.
  • DarkHorSe
    Mik ezek a hardcarryk?
  • sadface #52547
    Nem, nincs sok értelme.
  • EnxTheOne
    Crit runákat érdemes használni?
    Nem olyanra gondolok ami az esélyt növeli hanem a sebzését. (mint az infinity passzívja)
    Ha a teljes rúna oldalban ilyen lenne (45,51%) akkor lényegében lenne +1 IE passziv
    Főleg shaconak gondoltam :S
  • sadface #52545
    Menj be midre valami hardcarryvel és 1v5. Plat alatt bejön
  • EnxTheOne
    Néha jó csapatot kapsz, néha rosszat.
    Mondjuk az igaz ha a másik csapatban van afk/feeder, és szarráveritek őket akkor az "csak egy laza meccs."
    Ha viszont a saját csapatodban van ilyen akkor sokkal feltűnőbb.

Azt lehet tudni hogy mikor lesz runa oldal akció?
  • Mydgard
    Csao!

A LoL-ban van valami matchmaking software, ami befolyasolja a csapatosszeallitast? Peldatlan szopo agra kerultem, tobbszor mire eszbe kaptam mar 0-10-re alltunk, joparszor dc-zett csapattars, hiaba alltam egalra tobbszor a tobbiek mar teljesen szetfeedeltek az enemyt addigra, nem volt mit tenni.

Neha teljesen jo csapatot kapok, van gank, wardozas, dragon oles, csapatjatek, heha teljesen remenytelen. Nice skin, no skill. Ez a ragados bronze division. :D
  • EnxTheOne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kora délután. Pár percig tartott az ingadozás (rövid ideig volt, majd elment majd újra volt. Ez ismétlődött egy darabig)
  • Ainz
    Mikor volt az áramszünet ?
  • sadface #52540
    Nem különbözteti meg.
  • EnxTheOne
    A leaver buster megtudja különböztetni hogy valaki szándékosan kilépett, vagy technikai hiba miatt lépett ki?
    Áramszünet volt, de a meccselőzményekben azt írja hogy: "Kilépés"

+Nem tudtam ládákat szerezni mostanában így van 4 ládahelyem. Egész jó statom volt :(

szerk.
    Persze amikor dc voltam kinyirtak
    Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2016.08.05. 19:29:25
  • zozoalma
    Mundo-t meg Mythic Cassio skint kaptam a 3 idéző ikonos ládából :(

Nem vagyok szerencsés :(
  • sadface #52537
  • j0nNyKa
    neeeeem
  • sadface #52535

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy csak trollkodsz
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.03. 20:17:59
  • j0nNyKa
    normál nyelven az meik skin?
  • sadface #52533
    A másodikhoz gratu! Betegistenkirály. :)
  • EnxTheOne
    Megvettem a 3 ikont, ezeket kaptam:
    pengekirálynő morgana
    éterszárny kayle
  • sadface #52531
    A három ikon már most is vehető, a nagy láda aug 9. és 1500ip lesz
  • j0nNyKa
    még bővebben? az má főleg tldr

jóvan thx, mikor van ez a dolog?
  • sadface #52529
    bővebben itt. :D Szerintem 3,5k~ ipből egy ingyen skin egy rakat ikonnal + skin shardokkal kis mákkal nem olyan rossz deal. Főleg, hogy a riotról beszélünk
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.03. 13:22:56
  • j0nNyKa
    tldr mind1
    azé thx
  • sadface #52527
    Most lehet venni 3 ikont a shopban darabja 750ip. Megveszed, kapsz 3 ikont és 3 blueprintet (lényegtelen) + minden ikon után egy shardot + project core. Ha mindet megvetted, lesz 3 ikonod és 5 fusion core (a három ikonhoz még jár 1 shard is, ha ebből van 3 összepakolhatsz egy új ládát amiből két skin/champ shard droppol + 2 project core) 9én lesz arany láda, amiben még 7 project core van és egy RANDOM régi project skin shard amit asszem 11 project shardból lehet összepakolni. Ezután vagy megkapod a skint permanens vagy skin shardot kapsz amit narancsból össze lehet pakolni. Ezt már nem tudom. :D
  • j0nNyKa
    wat ládikó
  • sadface #52525
    Remélem az RNG kegyes lesz és nem PROJECT Yi lesz majd a ládikóban... akármelyik másik jöhet.
  • Plata
    Tegnap először nekem is írtak vissza egy report után,igaz általában megyek 1 meccset aztán lépek,de most játszottam egy meccset reportoltam csapattársat és meghívtak az előző csapatból ketten még egy meccsre,amit elfogadtam,akkor írta ki hogy a reportomat megnézték és büntetik a játékost.Idióta Yasuo-t reportoltam a szövege miatt,nagyon nagy pofája volt,de állandóan meghalt és csak a killeket lopkodta.Amilyen béna volt úgy tudott ránk ugatni,jah és végén nyertünk erre meg nagy pofával elkezdte az ellenséget szidni.
    Top-ra ment,de ott állandóan meghalt,utána meg a bokrokban sunnyogott és miden ellopta Ahri elől killeket,de mindig akkor ugrott elő amikor már szinte nulla élete volt az ellenfélnek,harcokból meg menekült.lazán otthagyott minket.
  • j0nNyKa
    az nem adódik össze ami UNIQUE felirattal kezdődik, pl. a zhonyán az aktív
  • EnxTheOne
    Összeadódik. Ha megnyomod a "C" billentyűt akkor sokkal részletesebb adatokat láthatsz.
  • Jani Hun
    ismerös van Riotnál, és modnta hogy nem én voltam az elsö a srácnál "majd belenyulunk" üzenetet kaptam válaszul:D De amugy most elég jól müködik ez a rendszer, elmult 1 hónapban már 4 automata üzenetet kaptam h köszi a repotolásaidnak köszönhetöen megbüntettük blabla nemtom hogyvan angolul.
  • Mydgard
    Csao!

Egy technikai kerdesem lenne, amit mar regota szeretnek feltenni. A csizman levo +15 magic penetration es a feher maszkon levo +15 osszeadodik vagy csak az egyik ervenyesul? Mert ha csak az egyik, akkor valamelyik item helyett rakhatok mast.
  • zozoalma
    szép Darius akkora ADC :)
  • sadface #52518
    na jó most szégyellem magam

• j0nNyKa
    ennyiből hogy vágod le, hogy azt a konkrét játékost bannolták?

btw amit írtam meccs

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.08.01. 19:22:22
  • j0nNyKa
  • Jani Hun
    Nyugi multkor volt egy hármas premade a csapatomba, bot + mid, first bloodolt a bot enemy team, erre mondták hogy open mid, afk, leafkoltak mind a hárman, majd /all ba irtam h mi a helyzet és a botunk irja hogy akkor reportolnak, kérdem miért "Cause there's a button and i can click on it", elküldük ritó bácsinak a printscreent, mind a 3mat bannolták 1 hétre :D:D
    no offense tho, euW franciák.
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.08.01. 15:09:39
  • HugeJackedman
    Még jó hogy nem reportolhatsz valkait azért mert nem metát pickel:P
  • zozoalma
    Vásárolt Diamond accountok ? :)

Ez a csapat még bronze-ba is instant report :D

Fiddle és Blitz is fun karakter ,de esélytelenek rankeden .
  • j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.31. 22:47:47
  • zozoalma
    Ilyen pickeket nem láttam :)
    Sona OP az van rengeteg :)
    Kata picket Worldon láttam utoljára.

Hail to the Poro King !
    Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2016.07.29. 20:45:02