53877
-
Tudtommal ilyen faszságokat nem játszottak LCS-ben de LCK-t nem nézek, szóval bármi megeshet.
Biztos megunták a dia chillt és gondolták meghúznak valami fogyatékosságot és bejött. :D -
#52509 te figyelj már, tegnap játszottam 2 meccset, az egyiken darius adcnk volt voli supporttal és kurvára nyertünk, a másikon fiddle top meg katarina mid ilyen 0 10-es statokat csináltak (képeket majd hétfőn)
ez most így a meta? valami buzi lcsn csinálja ezeket? -
#52508 pedig nem rég buffolták, előtte még gyengébb volt :D múlt héten már a lcs-be is sokat pickelték -
#52507 Hosszu ido utan bementem Fioraval, nos cseppet elbasztak szerintem. :) -
Plata #52506 Gondolom egy hőssel csak egyszer lehet szerezni ládát.
Nem játszom sokat csak napi 1 esetleg 2 csatát,de mióta jhin ingyenes lett csupa lökött Jhin-t látok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#52505 -
#52504 De nem szeretem mikor nincs elérhető ládám :D hétvégén a felgyűlt hármat megszereztem, erre tegnap Poppyval ma meg Malphitettal szereztem S-t, persze egyikkel se volt még (pedig előbbi lvl 4 utóbbi lvl 5 de hextech megjelenése óta nem nagyon játszottam velük) -
#52503 Caitlynt az utolsó 30 meccsből 1x láttam akkor is velem volt. A jhin az eléggé op pick, bár én vayne párti vagyok még mindig. Igazából ha összecsukod az elején és nem hagyod farmolni hulladék lesz végig + most mindenki copyzza az elcsé penetrálós buildet amivel nincs akkora dmg-e mint ie-vel szóval viszonylag verhető.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.07.27. 14:44:21 -
#52502 dehát ilyen baszom range adc meta van nem? cait meg jhin -
#52501 ADC szemszögből közelítettem meg a dolgot és onnan nézve cancer. -
Plata #52500 Tegnap Sona meg jhin vagy mi a rosseb párost kaptam ki,de nekem nem tűnt erősnek.Elég sokszor lelőttem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#52499 Ja de, sona 1shotol a ludens után -
#52498 sounds fun, kipróbálom majd
nem ilyen rengar riven azir meg ilyen buzi 1shot meta van? mer akkor sona nem sokat ér -
#52497 Konkrétan eddig az volt a gyengesége, hogy egymáson kellett lenniük az aurák miatt. Most megnövelték az auranak a nagyságát és már teljesen nobrain a champ. Spam q, auto ha meg futnak e. Ha az adc-nek van esze akkor meg kb lehetetlen lanet nyerni ellene. Ennyi lett a champből. Szerintem a dmg-n is húztak, bár nem néztem mert irreálisan nagyot sebez, úgy, hogy 41 mr-el kezdek mindig pont zyra+sona miatt. Nem hiába ül 59% wr-en high elon.
edit: az meg gyűlölöm hogy kap egy assistot és utána megveszi a hulladék ap support itemet és egy q-ja fél hp-t leszab. (és jön a blood sona s2-ből sightstone utána straight ap. Annyira élvezetes ellene játszani mint gilisztát nyalogatni szakadó esőben)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.07.27. 12:59:01 -
#52496 sonával mi van? nem vágom a metát már kurvarég -
#52495 Sikerült összelopni az első pentám a szezonban..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem érzed te úgy, hogy túlhúzzák Zyrát? Eddig is horror ellene játszani most meg még ha a q is talál... Ennél már csak a Sona+Ashe frusztrálóbb. -
#52494 6.15 patch notes -
#52493 Kled
így elsőre tetszik, mondjuk Taliyah is tetszett elsőre,de utána pár gameplay videó után már mégsem és meg sem vettem :D -
zozoalma #52492 Lengyelek ma nagyon nagyon "laggolnak"állitásuk szerint :)
3 remake meccsem mert 2-3 is afk meg nemtud reconnectelni :( -
#52491 véget érthetne már a nyári szünet.. én ált. leszarom, de h ma 5 meccsből egy normálisat nem lehetett játszani.. mert valaki vagy afk vagy trollkodik vagy veszekszik. -
#52490 -
#52489 van benne 1-2 magyarszki jelenet is, ezek most egész jóak
-
Plata #52488 Hát én csak heti pár csatát játszom,ha van időm.Nekem fura volt hogy egy ugyanazon csapatban játszó játékosok így összevesszenek.
-
#52487 sose láttam még ilyet! -
Plata #52486 Nem az volt az érdekes,hanem hogy egy csapatban játszottak,még is így összevesztek. -
#52485 na ne már, lengyel feeder trollt találtál a játékban? mesélj még! -
Plata #52484 Tegnap kifogtam 3 lengyelt akik együtt játszottak,egy csapatban vagy mi a rossebben is voltak,azt gondoltam hogy jó kis meccs lesz,de valamin összevesztek és Lee Sin átment trollba,direkt feedelte az ellenfelet és végig veszekedte a csatát.
Egy büdös szót sem értettem abból amit vartyogtak de irtó sokat pofáztak. -
zozoalma #52483 Haha tegnap rankeden olyan Op Khaziz junglert kaptam , hogy az ellenfél öt kereste mindig , hogy rajta fejlödjenek :D
Alig birta a lv6 ot elérni :)) -
#52482 Most találtam ez valami nagyon next level dank bullshit.:D
-
#52481 Meglepődnél mik vannak. Néha úgy érzem magam mintha bronzosok ellen játszanék néha meg mintha egy csődtömeg lennék olyan jó az ellenfél.:D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.07.25. 02:20:36 -
#52480 én diamondban nem ismerek egy rakat spellt, főleg az új champoknál
nem viccelek, tényleg
cooldownokról meg halvány fingom sincs 1-2 champon kívül a többinél, az se lepne meg, ha egy spellt 3 mpenként nyomna rám egy champ, meg az se, ha félpercenként -
zozoalma #52479 Pedig te már olyanok között játszol legalább akik "ismerik " a képességeit a hősöknek :)
-
#52478 Megoldás: ne aramozz. :D Nagy turha az egész, nyersz párat aztán bedobálja az aram accokat és jön egy rakat lose.:D Inkább szívok rankeden. Beszarás, hogy milyen meccsek vannak ott is. xanax&chill -
#52477 én nem tudom mi van nálam ezzel az arammal, de két hete játszhatatlan.. akkora különbségek vannak a csapatok között h gyalázat h nem lehet feladni az első 5 percben. -
Plata #52476 Ez mégis mi a szösz akar lenni?
Van valami infó?
Videó alapján cuki. -
#52475 új champ teaser
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.22. 06:54:06 -
#52474 Na ezt nem értem, hogy lehet. -
zozoalma #52473 Érdekes amit mondasz.
A 10 meccset szerettem volna letolni , hogy egyáltalán rankba rakjon ,top és jungle volt eddig berakva és háromszor rakott supportnak :( -
#52472 Ha kiválasztottad a két laned és ezek egyike sem support akkor teljesen 0%. Kivéve ha high elon vagy és be van kapcsolva az autofill. -
zozoalma #52471 Sziasztok
Újra elkezdtem rankedozni , ez mennyire esélyes hogy bármit választok mindig support role ba dob be ? :D
Kicsit bosszantó , meg a fele csapat vagy dc vagy afk :S