53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    néztem mostanság hogy áll a skinelés dolog, egész fasza, map, hud, championok minden kényelmesen skinelhető
  • sadface #52589
    6.16

Nautilus 100% banrate incoming
  • EnxTheOne
    Amióta játszom ez volt az első alkalom hogy IP-ért lehetett skineket venni.
  • BEAST #52587
    Látom az utóbbi időben jócskán csökkent a türelmed a fogalmatlansággal szemben. :Đ
  • zozoalma
    Bárcsak lehetne cserélgetni inkább a lucian skint raknám fel mint a leonát :)
    Van még esély vajon ilyen project ládákat szerezni ip-ért , vagy csak RP ?
  • j0nNyKa
    nem ment át amit ezzel mondani akartam?
  • Plata
    Az minek vesz?
  • j0nNyKa
    akinek egyik sincs meg, azzal mit csináljanak?
  • Plata
    Nem hinném hogy a Riot az lenne.De kár hogy nem valami olyan hősnek jött skin ami meg is van.
  • j0nNyKa
    köcsög riot meg baszta kitalálni hogy mi a világod
  • sadface #52580
    Nekem is Lucian esett. :)
  • Jani Hun
    heh, én reménykedtem hogy maradandó marad, de persze még bekell váltani esszenciával
  • Plata
    Nekem Project Yasuo lett,csak tudnám mi a fenének.
    Vettem IP-ből 4 ikon ládát és ezek jöttek.De nekem nincs meg Yasou,meg nem is az én világom.Hamarabb tanulok meg bumeránggal krumplit hámozni mint Yasuo-val játszani.
  • Darthmushroom
    Project Lucian, örülök mert ezt szeretem volna a legjobban utána meg Fiorát.
  • Plata
    De szerintem vicces pofa lesz.
    A magyar hangja mókás.
  • j0nNyKa
  • zozoalma
    Project Leona skin , meg 2 láda fragment amiből persze úgyse tudok 3 at csinálni :(
    Sajna leona meg sincs :S
  • Darthmushroom
    én örültem volna neki :D
  • j0nNyKa
    öööööööööööööööööööö
  • j0nNyKa
    nekem pont gyengének tűnik
    írják hogy ad meg cdr jó neki, gondolom valami bruiser-féle akar lenni, de szerintem úgy hamar összecsukják - kap egy cc-t, aztán le is halt, nem ?
  • EnxTheOne
    Nagy ládában project fiora volt. Soha nem játszok vele :(
  • sadface #52569
    Hát azt hittem még nincs áprlis 1.

Szerintem eléggé erős lesz, az ultit meg nem tudom, hogy gondolták.
  • j0nNyKa
  • BEAST #52567
    Az elsőnél teljesen kiégtem.
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDD
  • Mydgard
    Ugy sejtem a Jax, Katarina vonalat kene meg eroltetni. Viszont tegnap megvettem Ahrit.
  • j0nNyKa
    ezt mindenképp
  • Mydgard
    Egy jo kis oktato video.

Link
  • Mydgard
    Egyenlore bejon ez a hard carry taktika, 4/4 a mai nap, 3 Akalival. :-) Milyen karit javasolnal meg? (LB, Ahri-n kivul)
  • j0nNyKa
    hardcarry egyébként nem menekülni szokott, az elől menekülnek
    de ez csak tipp, nem tudhatom
  • Darthmushroom
    Syndrának 0 mobilitása van, ha nincs flashed könnyen elkaphatnak. Egy Akali vagy Ahri flash nélkül ultival tud menekülni, LB meg alapból mobilis a W miatt.
  • Mydgard
    Akali az eleg tap. Nekem meg Diana tuni kerosnek. Ahri es LB meg nincs meg, de az elobbit szerintem meg fogom venni. Na es mi ujsag Syndraval?
  • Darthmushroom
    nevet nem mondott, de azt mondta egy régebbi streamjében h voltak megkeresések felé a tavaszi split előtt de ő nem akar távozni.
  • Darthmushroom
    Ilyen meccs se sűrűn van.. Zed 1v1-be meghalt Karmával szembe és azzal a lendülettel ki is lépet. Ezreal is persze feedelt az elején. Tornyokban végig rosszul álltunk, de gyilkoságokban vezetünk, egy ace után lenyomtuk baront nyitottunk két inhibet elvittük eldert adtunk MF-nek egy pentát és nyertünk :D
  • sadface #52556
    Ez eléggé valószínűtlen. Pláne, hogy ha jól tudom ő is Hyli is tulajdonosok.
  • RainForest
    Csacsi egyébként nem lenne rossz az Origenben, és szerintem van is rá egy kis esély
  • RainForest
    És már Soaz is a csapattal van.
  • Darthmushroom
    hoppá Deilor lemondott a Fnatic edzői posztjáról :O
  • EnxTheOne
    kb 1 éve játszok, de eddig csak 1 üzenetet kaptam hogy lett valami következménye a report-nak.
  • Darthmushroom
    szerintem azért mert valakit egy meccsnél reportolnak még nincs rögtön szankció rá. szerintem ha többször (rendszeresen?) reportolnak valakit akkor kap csak büntetést.