53877
-
#52590 néztem mostanság hogy áll a skinelés dolog, egész fasza, map, hud, championok minden kényelmesen skinelhető -
#52589 6.16
Nautilus 100% banrate incoming -
EnxTheOne #52588 Amióta játszom ez volt az első alkalom hogy IP-ért lehetett skineket venni. -
#52587 Látom az utóbbi időben jócskán csökkent a türelmed a fogalmatlansággal szemben. :Đ -
zozoalma #52586 Bárcsak lehetne cserélgetni inkább a lucian skint raknám fel mint a leonát :)
Van még esély vajon ilyen project ládákat szerezni ip-ért , vagy csak RP ? -
#52585 nem ment át amit ezzel mondani akartam? -
Plata #52584 Az minek vesz? -
#52583 akinek egyik sincs meg, azzal mit csináljanak? -
Plata #52582 Nem hinném hogy a Riot az lenne.De kár hogy nem valami olyan hősnek jött skin ami meg is van. -
#52581 köcsög riot meg baszta kitalálni hogy mi a világod -
#52580 Nekem is Lucian esett. :) -
#52579 heh, én reménykedtem hogy maradandó marad, de persze még bekell váltani esszenciával -
Plata #52578 Nekem Project Yasuo lett,csak tudnám mi a fenének.
Vettem IP-ből 4 ikon ládát és ezek jöttek.De nekem nincs meg Yasou,meg nem is az én világom.Hamarabb tanulok meg bumeránggal krumplit hámozni mint Yasuo-val játszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#52577 Project Lucian, örülök mert ezt szeretem volna a legjobban utána meg Fiorát. -
Plata #52576 De szerintem vicces pofa lesz.
A magyar hangja mókás.
-
#52575 -
zozoalma #52574 Project Leona skin , meg 2 láda fragment amiből persze úgyse tudok 3 at csinálni :(
Sajna leona meg sincs :S -
#52573 én örültem volna neki :D -
#52572 öööööööööööööööööööö -
#52571 nekem pont gyengének tűnik
írják hogy ad meg cdr jó neki, gondolom valami bruiser-féle akar lenni, de szerintem úgy hamar összecsukják - kap egy cc-t, aztán le is halt, nem ? -
EnxTheOne #52570 Nagy ládában project fiora volt. Soha nem játszok vele :( -
#52569 Hát azt hittem még nincs áprlis 1.
Szerintem eléggé erős lesz, az ultit meg nem tudom, hogy gondolták. -
#52568 -
#52567 Az elsőnél teljesen kiégtem. -
#52566 :DDDDDDDD
-
#52565 Ugy sejtem a Jax, Katarina vonalat kene meg eroltetni. Viszont tegnap megvettem Ahrit. -
#52564 ezt mindenképp -
#52563 Egy jo kis oktato video.
Link -
#52562 Egyenlore bejon ez a hard carry taktika, 4/4 a mai nap, 3 Akalival. :-) Milyen karit javasolnal meg? (LB, Ahri-n kivul) -
#52561 hardcarry egyébként nem menekülni szokott, az elől menekülnek
de ez csak tipp, nem tudhatom -
#52560 Syndrának 0 mobilitása van, ha nincs flashed könnyen elkaphatnak. Egy Akali vagy Ahri flash nélkül ultival tud menekülni, LB meg alapból mobilis a W miatt. -
#52559 Akali az eleg tap. Nekem meg Diana tuni kerosnek. Ahri es LB meg nincs meg, de az elobbit szerintem meg fogom venni. Na es mi ujsag Syndraval? -
#52558 nevet nem mondott, de azt mondta egy régebbi streamjében h voltak megkeresések felé a tavaszi split előtt de ő nem akar távozni. -
#52557 Ilyen meccs se sűrűn van.. Zed 1v1-be meghalt Karmával szembe és azzal a lendülettel ki is lépet. Ezreal is persze feedelt az elején. Tornyokban végig rosszul álltunk, de gyilkoságokban vezetünk, egy ace után lenyomtuk baront nyitottunk két inhibet elvittük eldert adtunk MF-nek egy pentát és nyertünk :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#52556 Ez eléggé valószínűtlen. Pláne, hogy ha jól tudom ő is Hyli is tulajdonosok. -
RainForest #52555 Csacsi egyébként nem lenne rossz az Origenben, és szerintem van is rá egy kis esély -
RainForest #52554 És már Soaz is a csapattal van. -
#52553 hoppá Deilor lemondott a Fnatic edzői posztjáról :O -
EnxTheOne #52552 kb 1 éve játszok, de eddig csak 1 üzenetet kaptam hogy lett valami következménye a report-nak. -
#52551 szerintem azért mert valakit egy meccsnél reportolnak még nincs rögtön szankció rá. szerintem ha többször (rendszeresen?) reportolnak valakit akkor kap csak büntetést.