53877
-
#46139 Na mindegy, majd joni elmondja miért vagy hülye, én már fáradt vagyok ^^ -
Lokker #46138 jah lol fail, aszittem a pentakillre írtad, de akkor is igazam van -
Lokker #46137 még csak másodjára, bár tudjuk hogy silver2-höz még nem kell számolni tudni -
#46136 Én nem értem, negyedjére is jöhet ^^ -
#46135 Megjelent a Pentakill album is.
Szuper oldalt dobtak össze hozzá. -
#46134 Braumhoz észrevettem egy jópofa trükköt. Ha az enemy lövi a tornyot és e-zel, akkor elakad az aa és a torony őket fogja fókuszálni. Jól lehet késleltetni a toronydöntést. -
#46133 Holnap érkezik a 4.9-es pöcs. -
#46132 fú hallod, na essünk neki akkor a harmadik megfogalmazásban:
_szerintem_ a magyar kliens gagyi, a magyarítás bár jó minőségű, de természetesen kilóméterekkel le van maradva hitelességben, hangulatban, beszédességben, értelemben, mindenben az eredeti angol szövegtől
_szerintem_ a language filtert bekapcsolni (vagy bekapcsolva hagyni, tudja fene mi a default) megintcsak gagyi, mert egy csomó szót kicsillagoz, ami egyébként nem trágár, csak pl. szimplán tartalmaz egy trágár résszót (assist, stb.)
te ráadásul mindkét dolgot használod, ezért próbáltalak ugratni, meg cukkolni, és most légyszives gondold át, hogy ez így harmadjára, túlmagyarázva mennyire gáz
ha gondolod leírom negyedjére is, mégjobban túlmagyarázva, mert úgy biztos még poénosabb lesz -
Lokker #46131 én is magyar klienst használok, jókat nevetek egy-egy meccs alatt -
#46130 ???
Én most csekkoltam, nálam az angol nem szűrte a magyar szavakat, csak a magyar. WTF -
#46129 te meg értelmezd amit én írtam
magyar kliens - lame, nagyon lame
language filter - lame, nagyon lame
2 együtt - no words bro -
#46128 Az angol kliens nem szűri a magyar trágár szavakat, csak a magyar! Óvazsd el mégeccer, amit írtam! -
#46127 "magyar nyelvű kliens" "language filter"
wellplayed sir -
#46126 Napi tanulság: A magyar nyelvű LoL kliens hihetetlen ügyesen és hatékonyan szűri a magyar trágár szavakat! Ty Rito! -
#46125 Csöcsös kép nincs róla? -
#46124 Nagyobbra kell tátani, ennyi nem elég -
#46123 "húdevastag.jpg" SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#46122 Nem is értem, hogy juthatott ilyen az eszedbe.:D -
#46121 Ritónak nem ment el az esze. Az egyetlen bevételi forrást is "lecserélni" IP-s megoldásra? Azt nem lehet!
Ha skin kell buybuy RP bics! -
#46120 oh, az csak az ikon :( -
#46119 woah, IP-ért skin, még szerencse, hogy van 20k Miauuuu-n :D -
#46118 bibibibibiiii -
#46117 "On 04/06/2014, starting at 01:30 GMT+2, ranked queues will be disabled in preparation for patch 4.9. At 03:00 GMT+2, the servers will be shut down and all games currently in progress will end in a draw and stats will not be recorded. We estimate the battlegrounds will be unavailable for 6 hours." -
#46116 River Spirit Nami skin elérhető -
#46115 http://esportsexpress.com/2014/06/russian-spetsnaz-sponsors-gambit-gaming/
"We need people who can land high-damage, long-ranged skillshot missiles from miles away, people who feel no remorse for slaughtering people while putting themselves in relatively little danger. We need Nidalee players." :DDD -
#46114 Túl sok a useless -
#46113 -
#46112 ja, a csapatom titka, hogy a fele random -
#46111 Random csapattal, kb annyi esélyünk van... bár még így sem maradunk el sokkal. :D -
#46110 az a csalás hogy volt türelmed megvárni a player selectet!4 -
#46109 Az első linkre gondolsz?:DD -
#46108 Nem szegény, tudta hogy kockázatos, linkeld be a facebook postot is redditről
#46109 Ja igen -
#46107 szegény Alex :(
http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1749326 -
#46106 az a csalás hogy nem veszek be NA fos playereket a csapatomba hogy ingyen pontokat szerezzek?
guilty -
#46105 + a csaló ellen senkinek nincs esélye -
#46104 Én a pofonoszsák vagyok, senki ellen sincs esélyem -
#46103 Jonny te megpróbáltad, de sajnos nem sikerült:
You won your week 2: 199.80 - 159.63
Gyere Különc -
#46102 Ki néz youtubeon streamet, ott nincs twitch chat, tele spoilerrel és intellektuális beszélgetéssel -
#46101 Silver II problems -
#46100 Nem tervezek több ilyen "síros" posztot, de most így 2kor kicsapta nálam a biztosítékot.
Tényleg ilyen szintre süllyedt a community, hogy "eladják" a meccseket?
Ennek egyáltalán mi értelme? Feljebb kerül 1 hétre? Mert ha ez kell neki a feljebb jutáshoz úgyis lefog esni....
A bónusz poén, ismerősöm ma mesélte, hogy ráírtak ingame whiperben az ellenféltől, hogy "throwolja" el a meccset mert promon van....
Azért ez elég szomorú.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!