53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    max még annyit fog eredményezni hogy Riven újra megbasz majd mindenkit
  • ronihun
    Nem értem miről beszélsz, de mindegy, az eune az nem számít.

A változások pont az adc role-ra vannak, kétlem hogy olyan hatással lenne yasuora mint egy vayne-re. Mivel azzal is próbálnak variálni, hogy aki először megveszi az itemet(pl BF) az ne snowballozza a lane-et, nem hiszem hogy itt a yasuo vs kayle matchupra gondoltak, mert azok nem pont ugyanazt építik. Az igaz, hogy low elo-n tényleg sokszor látni hogy az egyik bot stompolja a másikat és az dönt el egy meccset, de szerintem az adc fine ahogy van jelenleg, azon meg hogy minden adc-nek ugyanazt kell venni ez a change se fog változtatni szvsz.
  • Különc
    A labda az Rammus?
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    azért az az "egyetlen role" érdekes, mifelénk pl. riven nem adc, állítólag yasuo sem, khazix rengar ilyesmik se, és pont a mostani metában nem ritka, hogy 4 ad carry van 4 role-ban (pl mid yas/zed + top riven/trynd + jungle kha/noc + adc + support)
  • Különc
    Stabilan működik, csak már minden 1 hiteli őket. Gondolom ez a Riotnak is feltűnt
  • ronihun
    minek kell örülni? hogy az egyetlen role-t ami stabilan működött megvariálják? YAY
  • sadface #46172
    Végre!
  • Maak
    Elohell.net-en talaltam :)
  • j0nNyKa
    :DDDD
    ez ilyen best tribunal casesből van? ha igen, hogy, hónapok óta tribunal nélkül?
  • Maak
    Jonnyka ez te vagy?
  • sadface #46168
    Gondolom az lesz, hogy az adott ikonért adott roleban kell teambuildert játszani. Jobb ötletem nincs
  • SzirmosSzisza
    Ikonokhoz kell venni dolgokat vagy másért jár?
  • sadface #46166
    Nekem a Lucian tuti instabuy lesz, de tetszik ahogy pl Maokai-t megoldották. Nem mellesleg elérhető lesz az Akali, Katarina, Blitz, Ezreal skin is.. Ráadásul az új ikonok közül a legjobb a supportos. ^^ Skarnerrel meg már csinálhatnának valamit, istentudja mióta szarakodnak vele.
  • j0nNyKa
    uh baszki ezek a skinek egytől egyig nagyon királyak, pedig nem is szeretem a focit
  • SzirmosSzisza
    http://www.surrenderat20.net/2014/06/64-pbe-update.html itt a VB is lassan
  • Különc
    Fradit vernék így is
  • SzirmosSzisza
    fociban nem tűnnek erősnek, de sjokzot még mindig szúrnám

• SzirmosSzisza
    Itten nekem nem tölt be semmi, ez nem ér meg ennyi pézt.
  • TBTPumpa
    Instabuy!
  • j0nNyKa
    új morgana skin!!!!4
  • TBTPumpa
    Lehet, az angoltól most rendbe jött.
  • j0nNyKa
    bálint: tuti azért büntet amiért magyarul próbáltad eddig!!44négy
    próbáltad adminként futtatni?
  • Plata
    Mióta magyar nekem mindig ezt csinálja.
  • TBTPumpa
    Visszaváltottam OP angol nyelvre és nem tudja magát frissíteni a kliens. Folyton leáll és előjön a bugjelentős ablak (ha visszaváltok magyarra akkor is).

Mondtam már hogy ez a játék egy hulladék?
    AKKOR MOST MONDOM!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

McBride: Csak nyugodtan Walsh, elöttünk az egész nap.
    Wilbur Walsh: Köszönöm uram.
    McBride: HELYEDRE!!!
    McBride: Nem mondtam, hogy borotválkozzon?
    Wilbur Walsh: Nem uram!
    McBride: AKKOR MOST MONDOM!!!
    Wilbur Walsh: Igen uram!
    Matt Kirby: Pedig mondta, én hallottam!
    Wilbur Walsh: ÁÁÁHH
    McBride: Kösz Kirby.
  • sadface #46154
    Amikor berakták ezt a pontos valamit, hogy a rewardokat elérd teamben azt hittem lesz végre értelme játszani... Szomorúan tapasztaltam, hogy mindent megadott egyből.:D
  • JSbyMSI8800
    Komolyan ? :(

Kassadin:
    W - Nether Blade
    DAMAGE 40/75/110/145/180 (+0.7 ability power) ⇒ 40/65/90/115/140 (+0.6 ability power)
  • SuLtAN17
    Igazából az fáj, hogy nagyon tetszik a kit-je és szívesen játszanám, de nem lehet, still perma ban status, ahogy a jax is, én nem hiszem el hogy a jax r-je a riot szerint balanced....
  • SuLtAN17
    E - Unbreakable
    BUGFIX We've cleaned up a few cases where certain effects could bypass Unbreakable's active barrier
    Ez meg akárhogy nézzük, ha csak bugfix is tiszta buff ugyebár :)
  • Különc
    Aki nem banolja Braumot az megérdemli a vereséget, törődj bele ha nem első pick vagy
  • SuLtAN17
    Nidalee rework sehol, lb fine ahogy van rito szerint, quinn bugos ahogy van de az op skin az jöjjön... Ez a Braum nerf meg pont tökéletesen semmit nem ér, a legkebésbe a stand behind Braum volt op a skilljei közül:D LvL 1-2 körül nem dodge-olsz egy q-t kapsz három aa-t és 1/3 hp-n állsz stunban. Nah most a q "nerf"-el 1/3+20 hp-n fogok állni hurraaay :D
  • Különc
    Nagyon rosszul jártak az eddig középmezőnyben lévő streamerek ezzel, hogy a CLG twitchre költözött, mindenki őket nézi, köztük én is!

Doublelift
  • Különc
    Nem szerettem már az utóbbi időben, mert ha az enemynél volt, akkor megbaszott minket szárazon, ha velünk akkor meg 2 hit useless szar
  • alienenemy
    kha zix has been killed
  • j0nNyKa
    valaki egyébként el szokta olvasni ezeket a "context" részeket? én speciel le szoktam fordítani magyarra, miszerint "ezt sem pickeljük/vesszük/stb innentől", vagy "csak ezt pickeljük/vesszük/stb innentől"
    most vettem a fáradtságot, hogy elolvassam a braumos részt, nagyon aktív lehet a bullshit generator, amikor ezeket fogalmazza a rito
  • j0nNyKa
    áh ezt most megússza, túl korán van még leoltani :C
  • sadface #46143
    ejj a csöcsök.
  • NagyiBMX
    Ez meg maga pumpa :D
  • SzirmosSzisza
    pumpának
  • SzirmosSzisza
    http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-49-notes

Braum a flat def miatt volt op eddig?:D