53877
-
#46179 max még annyit fog eredményezni hogy Riven újra megbasz majd mindenkit -
#46178 Nem értem miről beszélsz, de mindegy, az eune az nem számít.
A változások pont az adc role-ra vannak, kétlem hogy olyan hatással lenne yasuora mint egy vayne-re. Mivel azzal is próbálnak variálni, hogy aki először megveszi az itemet(pl BF) az ne snowballozza a lane-et, nem hiszem hogy itt a yasuo vs kayle matchupra gondoltak, mert azok nem pont ugyanazt építik. Az igaz, hogy low elo-n tényleg sokszor látni hogy az egyik bot stompolja a másikat és az dönt el egy meccset, de szerintem az adc fine ahogy van jelenleg, azon meg hogy minden adc-nek ugyanazt kell venni ez a change se fog változtatni szvsz. -
#46177 A labda az Rammus? -
#46176 -
#46175 azért az az "egyetlen role" érdekes, mifelénk pl. riven nem adc, állítólag yasuo sem, khazix rengar ilyesmik se, és pont a mostani metában nem ritka, hogy 4 ad carry van 4 role-ban (pl mid yas/zed + top riven/trynd + jungle kha/noc + adc + support) -
#46174 Stabilan működik, csak már minden 1 hiteli őket. Gondolom ez a Riotnak is feltűnt -
#46173 minek kell örülni? hogy az egyetlen role-t ami stabilan működött megvariálják? YAY -
#46172 Végre! -
#46171 Elohell.net-en talaltam :)
-
#46170 :DDDD
ez ilyen best tribunal casesből van? ha igen, hogy, hónapok óta tribunal nélkül? -
#46169 Jonnyka ez te vagy? -
#46168 Gondolom az lesz, hogy az adott ikonért adott roleban kell teambuildert játszani. Jobb ötletem nincs -
#46167 Ikonokhoz kell venni dolgokat vagy másért jár? -
#46166 Nekem a Lucian tuti instabuy lesz, de tetszik ahogy pl Maokai-t megoldották. Nem mellesleg elérhető lesz az Akali, Katarina, Blitz, Ezreal skin is.. Ráadásul az új ikonok közül a legjobb a supportos. ^^ Skarnerrel meg már csinálhatnának valamit, istentudja mióta szarakodnak vele. -
#46165 uh baszki ezek a skinek egytől egyig nagyon királyak, pedig nem is szeretem a focit -
#46164 http://www.surrenderat20.net/2014/06/64-pbe-update.html itt a VB is lassan -
#46163 Fradit vernék így is -
#46162 fociban nem tűnnek erősnek, de sjokzot még mindig szúrnám
-
#46161 Itten nekem nem tölt be semmi, ez nem ér meg ennyi pézt. -
#46160 Instabuy! -
#46159 új morgana skin!!!!4 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#46158 Lehet, az angoltól most rendbe jött. -
#46157 bálint: tuti azért büntet amiért magyarul próbáltad eddig!!44négy
próbáltad adminként futtatni? -
Plata #46156 Mióta magyar nekem mindig ezt csinálja. -
#46155 Visszaváltottam OP angol nyelvre és nem tudja magát frissíteni a kliens. Folyton leáll és előjön a bugjelentős ablak (ha visszaváltok magyarra akkor is).
Mondtam már hogy ez a játék egy hulladék?
AKKOR MOST MONDOM!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
McBride: Csak nyugodtan Walsh, elöttünk az egész nap.
Wilbur Walsh: Köszönöm uram.
McBride: HELYEDRE!!!
McBride: Nem mondtam, hogy borotválkozzon?
Wilbur Walsh: Nem uram!
McBride: AKKOR MOST MONDOM!!!
Wilbur Walsh: Igen uram!
Matt Kirby: Pedig mondta, én hallottam!
Wilbur Walsh: ÁÁÁHH
McBride: Kösz Kirby.
-
#46154 Amikor berakták ezt a pontos valamit, hogy a rewardokat elérd teamben azt hittem lesz végre értelme játszani... Szomorúan tapasztaltam, hogy mindent megadott egyből.:D -
#46153 Komolyan ? :(
Kassadin:
W - Nether Blade
DAMAGE 40/75/110/145/180 (+0.7 ability power) ⇒ 40/65/90/115/140 (+0.6 ability power) -
SuLtAN17 #46152 Igazából az fáj, hogy nagyon tetszik a kit-je és szívesen játszanám, de nem lehet, still perma ban status, ahogy a jax is, én nem hiszem el hogy a jax r-je a riot szerint balanced.... -
SuLtAN17 #46151 E - Unbreakable
BUGFIX We've cleaned up a few cases where certain effects could bypass Unbreakable's active barrier
Ez meg akárhogy nézzük, ha csak bugfix is tiszta buff ugyebár :) -
#46150 Aki nem banolja Braumot az megérdemli a vereséget, törődj bele ha nem első pick vagy -
SuLtAN17 #46149 Nidalee rework sehol, lb fine ahogy van rito szerint, quinn bugos ahogy van de az op skin az jöjjön... Ez a Braum nerf meg pont tökéletesen semmit nem ér, a legkebésbe a stand behind Braum volt op a skilljei közül:D LvL 1-2 körül nem dodge-olsz egy q-t kapsz három aa-t és 1/3 hp-n állsz stunban. Nah most a q "nerf"-el 1/3+20 hp-n fogok állni hurraaay :D -
#46148 Nagyon rosszul jártak az eddig középmezőnyben lévő streamerek ezzel, hogy a CLG twitchre költözött, mindenki őket nézi, köztük én is!
Doublelift -
#46147 Nem szerettem már az utóbbi időben, mert ha az enemynél volt, akkor megbaszott minket szárazon, ha velünk akkor meg 2 hit useless szar -
alienenemy #46146 kha zix has been killed -
#46145 valaki egyébként el szokta olvasni ezeket a "context" részeket? én speciel le szoktam fordítani magyarra, miszerint "ezt sem pickeljük/vesszük/stb innentől", vagy "csak ezt pickeljük/vesszük/stb innentől"
most vettem a fáradtságot, hogy elolvassam a braumos részt, nagyon aktív lehet a bullshit generator, amikor ezeket fogalmazza a rito -
#46144 áh ezt most megússza, túl korán van még leoltani :C -
#46143 ejj a csöcsök. -
#46142 Ez meg maga pumpa :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#46141 pumpának -
#46140 http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-49-notes
Braum a flat def miatt volt op eddig?:D