53877
-
#46099 CLG meccs vége durva volt. Semmiből egyszer csak befejezik :D -
#46098 még a végén elpirulok! -
#46097 ha van még olyan aki néz NA LCS-t, most kezdődik -
#46096 Gundel Takács Gábor kommentálásában
#46090 Itt még nem volt olyan nehézcsontú Krepo -
#46095 szerintem az még _nagyon_ sok idő, hogy ők errefelé jöjjenek
talán ha valami.. nem is tudom, középeurópai verseny valamit szerveznének ide, akkor esteleg
azt jobban el tudom képzelni, hogy pl. valamelyik gyengébb kommentátor páros mondjuk streamen kommentálja a lolfoglalás (vagy valamelyik future event) nagy döntőjét -
#46094 Remélem elhozzák Őket Mo-ra, az fasza lenne, de legalább valami free RP kártyákat osztogassanak majd :D -
#46093 éppen sjokz az, aki tulajdonképpen full 0-ról jutott oda, úgyhogy everything's possible
meglásd amikor a lolfoglalás döntőben ott liheg a nyakamban a mikrofonnal, akkor majd jól... meglátod! -
#46092 Jó most szerinted full nulláról, hogy lehet ilyen helyekre bejutni?
Rachel se viccből csinált Rivingtonnal full beszívva videót :D (eredeti le lett törölve :c) -
#46091 childhood ruined :C
ő is, peke is, mi lesz itt még -
#46090 top komment -
#46089 hamarabb felébredtem :C
meg még biztos szűz, olyan szüzies feje van, nem?
szerk: ne e bizonyíték is vanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#46088 Meg se dugod? -
#46087 megveszem kilóra, nem lesz nehéz LCS + moderátori fizetésből, meg amúgyse túl sok kiló
ideköltöztetem magyarországra és vele fogok vagizni a diszkóban aztán nyitok lolos kocsmát és ő lesz a pultoslány és felébredek -
#46086 Reméljük sokat nyersz és majd elmeséled milyen élőben sjokz!!!! -
#46085 hajrám az jóaz, a fnatic se rövidebb!4
hadzsrám kecsdöhúk lendz det húk ögen lédiz end dzsentölmen!
már látom is magam előtt, 100dollárost fogok reggelizni sütve -
#46084 Ahhoz kell majd csapatnév is, szal nem szabad hosszú nevűnek lenni! -
#46083 megyünk lcsre, nem azt fogja mondani a kommentátor hogy "vizícsácsí" hanem hogy .. wait, az én summoner nevemet hogyafaszomba mondja egy kommentátor
crap -
#46082 Gondolom a szokásos fix 1000-1500 USD havonta Riottól (LCS miatt), meg a csapatok fene se tudja mennyit adnak nekik. Ocelotenál tavaly volt ugye az a 1.5 millió euró, az fini lehet :D -
#46081 Ezt találtam gyorsban
Meg ezt
Csak találgatnak -
#46080 tényleg, van mostanságról valami frissebb kimutatás, hogy mennyit keresnek a prók? (legjobb lenne valami bontásban, NA, EU, Csíkszemvilág)
verik az sg moderátori fizetést?! -
#46079 Target ban? Sztár vagy, gecó
Nemsoká jön a levél valamelyik LCS csapattól, hogy menjél supportolni, nem fog kelleni a moderátori meló -
#46078 braum igen, mer ugye most baszott op (gg rito, rly), thresh az annyira nem, most ezek engem tiszteltek meg vele
detényleg, ez a braum, pofátlanság kategória -
#46077 Mondjuk Thresh az alapból instant ban a legtöbb helyen, Braummal együtt, mert 1-2 szinttel a többi support felett van :( -
#46076 igen, target bannok voltak (yolorbán - riven, én - thresh, koala - lb)
azért egy catch da hook nevű summonertől first bannolni a thresht az picit pofátlan, right?
viszont ezt pontosan tudtuk előre, meg is volt a teamcomp, amibe ez a 3 champion nem kell - all planned
kérdéses viszont, hogy mikor jön a patch, amiben rongyra nerfelik braumot, mert akkor ilyen ninja-braum pickre nem fogunk tudni építeni :) -
#46075 Amúgy olyat banoltak amikkel jóak vagytok? Nekem egyszer kibanolták a Karthusom, tiszta happy voltam (aztán kikaptunk mi a szar, de az mellékes :D) -
#46074 Nem banolták Braumot, instant win -
#46073 fú, egyre többnek van klánneve! -
#46072 lolfoglalás 4 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
#46070 Most nézem, hogy kivettem ZionSpartant a csapatomból, mert, hogy LMQ ellen úgyse nyernek :c -
#46069 Hunyadi Mátyás chall
Görgey Artúr dia1
Toldi Miklós dia3 team chall
A magyarok támadnak! -
overflame #46068 végre platinum ^^ úgy a 10. promóra sikerült :) aztán zsinórban 3 lose, szóval lehet nem sokáig maradok bent :D -
#46067 ebből ennyit látok: NA LCS ... le van szarva -
#46066 NA LCS: LMQ steamroll, többi meg le van szarva -
#46065 Ez magyar, lol -
#46064 #46052 -ből kitalálod sztem -
#46063 Fogadjunk magyarral kened, csak fújjolsz itt -
#46062 2 hangot is hallottam szerintem, de inkább nem akarok emlékezni lol -
#46061 Amúgy meg lol, végig nézette velem a 2 perces reklámot aztán meg Offlien ...
#46053: szerintem örüljünk, hogy a karaktereket nem fordították (pedig már-már vártam a Szerencse Hölgye és társait :D) -
#46060 Én Őt láttam élőben (előttem állt a sorban a S3 döntőn)