53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
    Tele van vele a Twitter:

De persze adják el E-bay-en őket horror árakon.
  • SzirmosSzisza
    Ha nem voltál Koreában a döntőn akkor semmire :)
  • ktomi22
    Mire jo ez?
    kell promotion kod nem?
  • sadface #49003

https://signup.leagueoflegends.co.kr/pages/2014-wc-skin-redeem/en/
    heh

pool party ahri *~*
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.10.19. 17:30:47
  • SzirmosSzisza
    Fordító szeme
  • TBTPumpa
    Napi Sjokz:
  • SzirmosSzisza
    Vayne megtalálta a legjobb ruhát :p

• j0nNyKa
    topig gyilkos vaty
    spoiler psl
  • SzirmosSzisza
    :D

• sadface #48997
    worlds < alvás Szerintem nem maradtam le semmiről.:D

Leírtam erre Uzi... :D
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.10.19. 11:34:59
  • SzirmosSzisza
    Így, hogy nem late game csapatot hozott SHR elején egész jól tartották magukat. Remélem 3. játékra lesz valami allin SHR-től és elővesznek nem látott hősöket.
  • Fletley9
    Ha nem szólnák rá SSW-re, hogy gyerekek nem kéne így nyerni mert gáz és mégis csak nagy döntő akkor kb ennyi volt a finals ggwp.
  • Christian88
    kb, a felvezető hosszabb volt, mint maga a 3 meccs lesz ( ahogy várható )
  • Fletley9
    Ha ilyen lesz a második meccs is fölös tovább nézni :/
  • SzirmosSzisza
    Videóban ott a neve.

kezdődik amúgy a móka. twitch.tv/riotgames
  • Madix
    Ki ez a félisten zeddel? Ha már istenezek este. :D
  • jazzy
    :P

naaa miért törölted, éppen leoltott, aranyos
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.10.19. 01:03:27
  • SzirmosSzisza
    Szomorú, hogy banolva van LCS-ből :(

@zippo: stílus
  • zippofcy
    Még a játék alatt is :P
  • Madix
    ......A játék alatt....
  • jazzy
    a török a legjobb szerver :DDDDDDDD
  • zippofcy
    Jóhogy nem. Ahhoz hogy beszélj, létezned kell :D
  • Madix
    Aki jó, és lengyel, az nem szólal meg.
  • zippofcy
    "Ami igaz nem mindig népszerű. Ami népszerű nem mindig igaz."
    A fenti mondat tökéletesen illik a "lengyel helyzetre". Mert ugye nem "polkorrekt" meg "liberális" az általánosítás, de attól még igaz.
    Ha egy nemzet tíz tagjából 9 béna akkor a maradék egyet is mindenki bénának fogja tartani.

Én ismerek egy jó lengyel játékost. SnaVu a neve, diamond EUN vagy EUW-n. Iszonyat jó 10-12 meccset toltam le vele (2-őt vesztettünk összesen). Mindig fill-ezett, sose bénázott. De amúgy meg egy mocsadék booster aki noobok tucatjait szabadította rá jobb sorsra érdemes plat és gold playerekre. :D

Rajta kívül AZ ÖSSZES lengyel akivel LoLban találkoztam mind noob feeder volt. AZ ÖSSZES. 3-4 év alatt. Ha együtt játszanak az a legrosszabb. De ha lengyelt látok (ékezetes név, PL tag, stb) rögtön dodgeolok. LENGYEL JÁTÉKOSSAL A CSAPATBAN NEM LEHET NYERNI. Ez alól egyetlen kivétel van: ha az ellenfél csapatában is van legalább ugyanannyi lengyel. :D
    Amúgy semmi bajom a lengyelekkel, az "Ölj meg zsaru" az egyik kedvenc filmem. Csak ne LoLoznának.
  • Madix
    Rasszista!
  • zippofcy
    Végre egy tipikus EUN játékos.
  • Madix
    Végre 1 zippo isten.
  • zippofcy
    Mert te hol vagy plat? :P Küldheted a képet.

Látszik semmit nem tudsz a szerverekről. Messze a török a legjobb szerver. Mivel egyetlen nemzet, nem szapulják egymást (guglizd ki ennek a szónak a jelentését :P ). Nincs semmi noobozás, ragequit, AFK. Annyira nincs hogy ha már nagyon bénák és én cigizek a bázison állva, azt hiszik WCzek és még akkor se szidnak. Mindig betartják a pick ordert, ráadásul ha beírod hogy hova akarsz menni sose viszi el az előtted levő csak trollkodásból. Ráadásul nincsenek se lengyelek, se magyarok, se franciák. Ha pedig vmelyik játékos ír neked vmit elég benyögni angolul hogy magyar vagy és rögtön elkezdik hogy tesó. 4-ből legalább egy de inkább kettő beszél angolul.
    Egyetlen szerver van ezen kívül amit még sajnálnék ha lelőnék, ez pedig a ruszki. Ott olyan "speedlol"-t tolnak ami sehol nincs (a döntőkről készült videókat nézve még Koreában sem.) De hiába magyaráznám, azt látni kell.

NA szerver régen szar volt a sok niggerezés miatt, de arról leszoktak, most a második legnormálisabb. Kár lenne a 220-240-es pingért de normális meccsem az eddigi 11-ből csak 3 volt. A többi mind olyan volt hogy egyik csapatban 2-3 db 0-12-es, 2-9-es ember, vagyis totál egyenlőtlen meccs. De jókat henteltem azokon is, historyban ott van.

EUN a legszarabb szerver a sok béna, anyázó lengyel és egyéb kelet európai miatt. Igazából nem is tudom játszik-e azon normális ember. (olyan a hozzáállásuk mint itt a "kemény magé"). Vagyis totál negatív. "Én vagyok a Jani, a többi mind hülye, más nem tudhat semmit, minden versenyt láttam, mindig counterpickelek stb". Ismerős? :P

EUW-t a franciák teszik taccsra. De EUN-nél még mindig jobb. Vagy csak kevesebb francia játszik mint lengyel. :D

BR jó kis szerver volt, noob de kedves játékosokkal. Sajna alig csináltam meg a ranked promot átvitték a szervert (addig a braziloknak meg nekem is 150-es pingem volt, utána 250. Az még nekem is sok) ezért

LAN-ra vittem át az accot, kb. olyan a szerver mint NA csak 150-es pinggel. Meg itt spanyolul beszélnek a brazil portugál után, mivel egyiket se értettem (ebben hasonlítunk :P ) ezért tökmind1.

LAS: ruszkin ha megvan a lvl 30, megnézem.

Szóval a törökön van a versenyeken tolt LoL játékmenet, a ruszkin meg a "speedes". A többi szerver szar a játékosok vagy a ping miatt, de amíg nem ajánl vki jó pénzt az ottani accjaimért, az időmbe belefér. Mivel a sok troll elviszi a jungle-t ezért főleg csak dodge-olok rajtuk, azt pedig csak 1x lehet naponta. Ezért nincs még EUWn a plat. EUN-en 6x toltam plat promot, de mindig volt 1-2 lengyel a csapatomban. Ha más mondja nem hiszem el hogy ekkora pech lehetséges :D
  • jazzy
    török plat 3

Szerk: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.10.18. 22:39:06
  • SzirmosSzisza
    Holnap 8-8:30-tól móka van, ne feledjétek.
  • zippofcy
    Bronze-ból kijöttél-e már? :P
  • NagyiBMX
    Ezek az ázsiai lószarok amúgy mik? Ezt hallgatják/nézik emberek vagy ez mi a retek?
  • sadface #48972
    senpai
  • MitsuMishi
    Lyrical Tokarev? Dai Mahou Touge? :DD
  • SzirmosSzisza

• zippofcy
    Az itteni "megmondóemberek" megaszonták hogy
    1. Fiddlesticks nem működik goldban / platban
    2. A dodge-olás elcseszi az MMRt
    mégis megnézném hánynak van közülük 3 gold-os és egy plat-os accountja :P

Csak Fiddlesticks-el toltam, max 5-6 Leona lehet benne mikor promo miatt nem tudtam dodge-olni.

Kép

Season 5-ban egy diamond 4 plat (ruszkim most lvl26) a cél, Season 6-ben meg 5 diamond. Meg a Guinness :P
  • SzirmosSzisza
  • j0nNyKa
    a League of Legends és ami mögötte van
  • SzirmosSzisza
    Tudom magyar, valahogy éljétek túl: http://lol-esports.blog.hu/2014/10/17/oszi_magyar_lol_verseny_roham

#48964: ilyen ez a troll féleség szakma :(
  • ktomi22
    Halljatok.. minek ezt?