53877
-
JLH Fans #49046 Egyébként meg öreg is vok (30+ már) meg inkonzisztens is :) Idegbeteg nemigen szoktam lenni, sot, 99% ban marha nyugodtan turom a válogatott faszságokat is, viszont ha nagy néha eldurran az agyam, akkor nagyon el tud :)
A Morgana suppon egyébként elgondolkodtam, annál is inkább mert Leonkával nemhogy screecshotozni nincs idom de levegot venni se nagyon, nos Morganával ha betalálok, akkor az ido alatt amig az ellenfél kénytelen 1 helyben sósrepogóst fogyasztani, addig kényelmesen megcsinálom a screenshotot, leugrom a helyi közértbe kis ropi+kóláért, és az enemy még mindig ott van :) -
JLH Fans #49045 Nyugodtan fejtsd ki bovebben, érdekel :) -
Madix #49044 Supp-ra gondoltam... -
#49043 Mégse pro, de master :D
Amúgy az lenne a lényeg, hogy pickeljen valaki olyat aki jól hógolyózik, aztán majd belejön. -
#49042 meg akivel szerencséje van, elég jazzy legendás lux vagy khazix winrate-jére gondolni -
#49041 Nem tudom ezt ki mondta, melyik pro, de kár erről a témáról beszélni. Pont az a baj a legtöbb emberrel, hogy azt hiszi létezik mindig X champion akivel mindenki feljuthat, emellett ha a counterpicks.com-ot vagy mit böngészi akkor mindig tud counterelni bárkit. Az egyetlen ésszerű tanács nem az, hogy pickeljen akali-t, hanem hogy pickelje azt akivel jó és sokat játszott, ha unja is, és akkor feljebb jut. -
#49040 a lolt, vagy a supportot? mondjuk mindkettőre a válasz: persze, nagyon, másképp nem csinálnám őket :)
fun mindkét dolog, a maguk hátrányaival, amiket nem kell bemutatni -
Madix #49039 Szereted is játszani? -
#49038 Adj hozzá egy kis noobozást és megszületett a ranked. -
#49037 True story:
-
Madix #49036 Azt nem tettem hozzá hogy azóta le is raktam, pont emiatt...Érzékelhető a változás. =( -
#49035 en supporttal mentem diamondba, szóval ja, lehetséges
nekem speciel 1-1,5 év volt, összesen kb ~400-500 játékkal
szerk: ha nem vagy idegbeteg, öreg, és inkonzisztens mint én, jóval kevesebből is megvan, mind időben mind játékok számában
szerk 2: bár sorry, de a hozzászólásaidból azt látom, hogy nem feltétlen jó a hozzáállásod az egészhez.
ezt nem fejtem ki így magamtól, mert támadásnak meg bunkóságnak szokás venni, ha érdekel részletesen, akkor, de csak akkor leírom
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.21. 18:50:38 -
#49034 pici thresh gyakorlás. Túl vicces volt, hogy ne vágjam össze.:D Senki ne számítson nagy szerkesztésre. Alábasztam egy zenét azt cső. -
#49033 Alistart nem tartom hűde nagy counternek, mert leona lényege nem csak a cc hanem a burst is.. az E-ből ugyanúgy kapja a Sunlightot és az ultit is be tudja procolni az ad ha téged lök el. Ha az adc-t akkor meg leona egész tanky, hogy túlélje. -
#49032 Pár pro AMA-ban benne volt, hogy pub stomp hősökkel (Yi, Riven, Akali, Jax) érdemes felhúzni magad alacsonyabb szinten.
#49031: új Evelynn nekem annyira nem jön be, S3-ban eléggé lehetett vele húzni magam, de az új már annyira nem op. -
Madix #49031 feljutásról Fiddli , lux ,evelyn... Silver 5ből gold 5., de tényleg csak velük bírtam "húzni" magamat. -
ktomi22 #49030 Ez elegge szamottevopromlema. XD -
JLH Fans #49029 Threshhel egyetlen problémám van illetve három :)
1: nincs meg és 6300 HP
2: nincsenek hozzá runáim se
3: játszottam vele párszor mikor elérhető volt, de olyan béna voltam hogy fájt :) -
JLH Fans #49028 Nem tudom, ha Leonat pickelek általában megkérem hogy bannolják Morganát, de ha nem is teszik , ellene tudok játszani hellyel-közzel, és Jannátol se félek, oké, lvl 6 ig meg vagyok love, de utána már lehet akciozni. Jannát szeretem de sokat kell még gyakorolnom, Leonával itt silverben szinte minden meccsen sikerul lvl 2 vagy 3 után egy (W) +flash+ E+Q combo után a first blood :)
Egyedul Alistar picktol tartok, szerintem o az igazi Leona hard counter. Meg azért nem 100 ból 100X vok vele, kedvelem a tanky supportokat (Alistar+ Braum ) overall is, most legutoljára is enemy Blitzet választott, amire jött válaszul az AListar pickem, mókás game lett, ha lett volna idom csinalok screenshotot a jelenetrol mikor Blitz berántott :D :D :D -
#49027 ha leonát pickelsz -> morgana/janna(/thresh) support és/vagy elugrós ad -> meg vagy lőve. Megoldás: Janna, Nami, Thresh. Hanyagold inkább, én is azt teszem hiába fáj érte a szívem. Egyszerűen nem tudok vele énsem annyira érvényesülni vele, főleg akkor nem ha a fenti botlane kombináció jön ellenem.. Inkább jannázom, belenyomtam pár meccset és feljebb is bírtam menni. :) -
#49026 Szerintem, ha carryzni akartok supportként akkor Thresh, esetleg Morgana. -
#49025 igen leonával annyi a probléma hogy rendben hogy te cczel és zónálod az enemy-t csak kevés a dmge, ezért megyek inkább karma/morgana supportot, nekik egy kicsivel:) nagyobb a dmgük, cczni is tudnak, persze nem annyit, de van amikor szándékosan fb-t is elviszem(megkérdezem és ha belemegy a nagytöbség akkor elkérem) az nekem nagy dmgspike-ot jelent. persze játékstilustól is függ ez az egész, meg milyen a comp/ecomp, mennyi ccvan a csapatba stb, de ezt tudod teis szerintem. próbálj meg olyan supportal játszani ami tetszik, viszont legyen azér jó kitje. na meg ha már unod akkor inkább ne játsz többet vele egy darabig. én 1 hét alatt nyomtam le kb 30 morgana-t kb, még az elején, hát elég is volt belöle egy-két hétre.. az utolsó 10 mecsböl többet lossoltam vele mint az elsö 20 ban.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.21. 11:58:17 -
JLH Fans #49024 Leonaval probalok feljebb menni, csak tényleg az van, hogyha jó a team akkor osszehozok vele egy mondjuk 4-6-30 at , ha nem... Akkor jönnek az ilyen 1-10-10 ek.... :( -
#49023 én aztvettem észre hogy egy morgana supportal a legkönnyebb felfele jutni silverbe. persze ha nincs bannolva, akkor én instapickelem, mivel mainelem is régóta, általában félnek töle az emberek ha support ha mid, tökmindegy szóval egy 4-1 splitpushnál ellehet terelni a figyelmüket szerintem viszonylag egyszerüen morganaval
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.21. 11:44:15 -
#49022 Ultija miatt (aminek ráadásul nagyon pici a CD-je). Feljutni meg persze, van 1 csomó support main. -
JLH Fans #49021 Ja nem beszélek feljutásrol inkabb... Promo meccs, csak a szokásos : 1 afk , és 1 troll aki 14 perc alatt csinal 0-13 at, no comment.... -
#49020 Bármelyik roleon lehet feljebb jutni, csak ha hátrányba kerül a csapatod, akkor pl supportból sokkal nehezebb fordítani, mint mondjuk egy assiassinnel. -
JLH Fans #49019 Ali még OK na de Zilean ??? Tole miért is kell annyira félni ? Egyébként szerintetek lehetséges úgy felmenni silverböl magasabb szintre (akár diamond) hogy az embernek support a mainje ? -
#49018 Ali op. -
#49017 -
#49016 Igen. Benne van az új tankönyvekben is, hogy a videójátékok milyen károsak (a fiatalok agybeteg Microsoft játékokkal játszanak). Rengeteg verekedés és erőszak van bennük, a gyerekek csak erőszakot és félelmet látnak, emiatt lelkileg sérültté és idegbeteggé válhatnak. És akár öngyilkosak is lehetnek! Be kell tiltani az összes videójátékot, mert rosszak!
Videójátékipar monnyonle!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 15:56:21 -
#49015 Micsoda? Hogy az embereket érdekli az E-Sport? -
antiqueA #49014 Ez már beteg... -.- -
#49013 ahogy így utána olvasgattam nem is nagyon szoktak neki 2től több offenzív tárgyat venni. -
JLH Fans #49012 Shyvana a 7-8 main herom egyike, és imádom, ennek megfeleloen elég jó is vagyok vele, mármint a silverhez elohellhez képest biztosan, egyetlen problémám vele hogy elég gyér a win ratiom mikor vele tolom, de ez olyan, hogy mig mással ha bénázok is carryzik vki a teambol sokszor , mig vele pont afk/gyökér/feeder/szándékos öngyilkosságot elkövető idiótákba sikerul botlani rengetegszer.
És igen, topon is megállja a helyét BÁRKI ellen :) Viszont.... carryzni se fogsz vele topon (jungleből lehet) nálam gyakran végzodik a top 0-0 ra ha vele megyek, mondjuk én runaugyben is full tankositom, meg a buildem is olyan, egyetlen offenziv tárgyat szoktam venni csak neki. -
#49011 -
#49010 a dzsungelen kivul? wat
szoval igen, o top champion, es nincs vele baj, csak most nem o a meta, hanem az ap topok, ryze mao meg a tobbiek
dzsungelben utoljara akkor mukodott, mikor igenytelenul eros volt a feral, de az mar nagyon elmult -
#49009 Shyvanáról mi a véleményetek? mennyi hatékony hős? meg mennyire állja meg a helyét az jungleren kívül pl. topon? úgy emlékeztem h 6300ba kerül de tegnap észrevettem h "csak" 4800 így gondolkodok rajta h benevezek rá, mert nem sok kell hozzá. -
#49008 Nidalee és Ahri cosplayes lányok már ellőtték ugyanezt -
#49007 A nép (tiszta Vidám Vasárnap):
Csecsebecsék:
Cosplay a CocaCola támogatásával:
Még egy kis Cosplay:
+ még Cosplay: