53877
0MWkPbn.jpg
  • sadface #48963
    igen muszáj, csak azért is beraktam hogy be tudj ugatni és boldog legyen a szánalmas kis életed.
  • Különc
    Te, hallod, muszáj ezt?
  • SzirmosSzisza
    old
  • sadface #48960
    Nos.

"Hölgyei és Uraim!
    Ismét sikerült egy kis információmorzsához jutnom, a Riot következő champion release reworkjeivel kapcsolatban:
    A képen látható kiszivárogtatott információkat az a kedves úriember szolgáltatta ki aki tökéletesen megjósolta az URF játékmódot, a Gnar chamipon releaset és még egy pár infót. Hogy még érdekesebb legyen, az ő Reddites accountját BANNOLTÁK valószínűleg a Riot kérésére.
    Jó csemegézést:
    P.S.: sorry a rossz minőségért, én is így találtam."
  • Darthmushroom
    már ki is kapcsolták a barát meghívást h átalakul majd? csak mert annyi IP pontért meg 2 skinért amennyit majd adnak még magamnak is felhúzok 5t 10s szintig :D 1el már így gyorsan elértem az 5s szintet de az oldalon nem jelez semmit, meg a jelenlegi ajándék 250 IP-t se kaptam meg. (a +rúna oldal miatt szeretném még a mostaniban felhúzni a 5db 10s szintűt)
  • Jani Hun
    azigen, nemtudom mikor volt utoljára várólista lolon amikor játszani akartam, de most egy 16k-son csücsülök
  • TBTPumpa
    A LoL fanok istennője, Sjokz!
  • JLH Fans
    O kicsoda is ? Elnezest uj bill es gozom sincs hol van rajat par ekezet :(
  • TBTPumpa
  • j0nNyKa
  • JLH Fans
    Már megijedtem, hogy egybol feljutok miutan a besorolo meccsek után ugyan elsore kikaptam, de aztan 4X nyertem zsinorban, meg 1 es mehettem volna a feljutasert, halistennek aztan jott az emlekezteto, hogy ez a silver, 2X egymasutan afk /quitter szovetseges ( elsore mindjart 2 is szal 3 vs 5 ftw) majd 2 uber idiota troll, aki mar a szobaban kijelenti hogy mid or feed, majd aztán Lee Sin el ossszehoz egy 0-6 ot 8 perc alatt ... raadasul leaveelni se tudok, mert aznap 1X mar megtettem, szép az élet na.
  • j0nNyKa
    trinity mint mindenre, tehat op
  • SzirmosSzisza
    mai reddit híreink:

van ingyé (1 IP) világbajnokságos ikon

• SzirmosSzisza
    Tristanához nem nyúltak hozzá 1-2 évig és mégis hirtelen OP lett. (tárgy változások is sokat számítanak, bár Poppyra fene se tudja mit kell buildelni :D)
  • Zickler
    Az elmúlt 1 évben csak 2-szer nyúltak hozzá. És akkor is csak buffolták.

V4.16:
    Heroic Charge
    Now detects collision with player created terrain (Anivia's Crystallize, Azir's Emperor's Divide, Jarvan's Cataclysm and Trundle's Pillar of Ice).

V4.5:
    Base armor increased to 22 from 18.
  • Darthmushroom
    hihetetlen közel egy hétig nem loloztam és már képtelen vagyok nyerni egy meccset 2napja, ami meg még jobban zavar az az h még sz@rabbul is játszok. bár könnyen lehet h Poppy is gyengült az új patchben..
  • ktomi22
    Combja
  • Roger6
    Az a ruhája, nem a combja.
  • j0nNyKa
  • Különc
    Tökből van a combja?
  • SzirmosSzisza
    nem hivatalos, de faszán néz ki

• sadface #48942

jaj de poénos ma sadface
  • sadface #48941
    Why does shyvana always sing?
    Because SHY VANA be a singer

haha
  • ktomi22
    +1
  • SzirmosSzisza
    Alapvetően elcsábítja az embereket és elszívja a lelküket :D
  • ronihun
    azért ennyire nem nagy tragédia, semmi gond vele
  • Darthmushroom
    Ezt új barát meghívást teljesen nem fogom fel. Szóval ha 5 általam regisztrált ember eléri a 10s szintet akkor megkapom a WW meg a Twitch skin is? de gondolom így akkor nincs +rúna oldal meg hasonlók 5 embernél.
  • TBTPumpa
    RIP Ahri

Teljesen jó. Igényes és szép rajz, megfelelően visszaadja a karaktert. Aranyos, szemrevaló és tényleg bele lehet esni (Charm képessége is ezt támasztaná alá, nameg a Lore is), de az új képen istentelenül bután néz ki. Ebbe nem beleesni lehet, hanem menekülni előle. Ezen még a teszkós zacskó sem segít. Tájszólásosan mondva: Lekűdöd a bányába, főgyün a szén...
    Nem értem, hogy miért kell lecserélni. A régi is megállja még a helyét, még az új SR térképen is. Ezreal 1 éve kapott új képet, most megint kap.
    Tristana-ra és Shenre már valóban ráfért (illetve néhány karakterre, akinek tré képe volt, nade Ezreal, Ahri és Rengar miért kapott újat?).

Előre félek, hogy az új Katarina és Syndra splash art milyen lesz...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.14. 17:22:50
  • sadface #48935
    kit érdekel a shen, ahrit elbaszták! meg a szőrös majomból szőrös ősembert csináltak
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.10.14. 16:26:22
  • jazzy
    Az a Shen és Zilean brutál jó lett
  • SzirmosSzisza
  • ronihun
    Szerintem mind kurva jó, wukongén kívül.
  • j0nNyKa
    dea shen baszomjó
  • TBTPumpa
    Új splash artok

Huhh, ezt az Ahri-t nagyon elcseszték.
  • Jani Hun
    1350
  • SzirmosSzisza
    Hm, Arcade Sona, hogy hogy ilyen drága? Nem 975 RP-s?
  • Darthmushroom
    na szépen lemaradtam az akciós poppy skinről a román túra miatt.. na sebaj úgy is tetszik az alap is.
  • TBTPumpa
  • ronihun
  • jazzy
    Silvernek? ne túlozz pls