53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    ez az elgondolás igen, és silverről beszélünk, illetve közvetlen a silver utánról, ott hogyne tudnál már carryzni
    rivent azér nem írom, mert picit jobban skill champ mint mondjuk egy trinda, egyébként nyilván bármi működhet
  • jazzy
    Nem hiszem, hogy a rossz indulat beszél belőle, bár nem tudom mekkora különbség van szerver függetlenül a high plat, low diamond között skillben, vagy nem tudom Hunter hol tart pontosan de plat2 körül volt amikor utoljára néztem, én ugyan csak egy szar plat5 vagyok (vagy mit kell itt nézni? Az aktuálisat? Előzőben plat1 voltam, az számít?) de én pl nem tudnék topon carryzni. Ha valamivel talán, az Riven.

Bár az elgondolás igaz, ha valamivel szarrá pusholod a topot az általában gondot jelent silver-goldban, nem tudnak mit csinálni. Bár a Nasust én pont nem tartom erre jónak, Trynda az fasza. De aki Nasussal carryzik szíve joga, én inkább Jarvanozok :D

Szerintem mostanában ha játszanék visszaszoknék picit az Akalira is.
  • j0nNyKa
    fú na erre majd józanon, de akkor még1x, mert amúgy oviban papagáj volt a jelem: nem 1v5ben kell nyerned, hanem az ellenfél nexusát kell leverned, mivel bármily csoda, ez a végcél a játékban
    ezt viszonylag lentebbi szinteken topos championokkal lehet perpill a legjobban csinálni, méghozzá az én véleményem szerint az általam felsorolt 3-mal (egyébként azon belül is trindával, ő a splitpush master, és még nem is bonyolult játszani)
    ennyi, nem a világot kell megváltanod, nem azt kell megmagyaráznod a világnak, hogy mindig az ellenfélben vannak a jó meg a nemtroll játékosok, veled pedig a hülyék és a bénák, hanem fogni kell magad, és végigverni topon az ellenfeledet, a tornyait, az inhibjét, majd a nexusát, és örülni

innen sgről beast egyébként jó példa "rád", ő is így állt hozzá anno mint te, nyertem az accán vagy 2 játékot, mer amúgy nem többet, majd felmászott silver aljából platba magától - ő belátta, csinálta, nyert, fejlődött. oszt pont. most plat player.
  • j0nNyKa
    hol lakik?
  • j0nNyKa
    de mónika, mutasd már meg mivel tudsz pusholni topon, amik nem ezek, és mivel tudsz viszonylag egyértelműen carryzni, illetve méginkább nyerni játékokat
    ne basszál fel, értem hogy westen játszol és az én kurva anyámat, de ne bennem keresd már a szálkát, azé valamit má csak elértem
    nem vagyok egy török szerveres platina játékos, de azé valahol tartok, na.
  • JLH Fans
    MOndjuk kezdenek kétségeim lenne affelol, hogy hiaba tanulnék meg topon mesterfokon játszani, akkor is valaha feljebbjutnék, 1 vs 5 be azért semmelyik heroval nem lehet nyerni, de még 3 vs 5 be is nehéz, márpedig itt silverben nem minden 2. hanem MINDEN EGYES KIB. gamebe vki (de inkább ketten) elmennek farmvilleezni, és szépen ők is megdoglenek (de nem esik le nekik ha a tantusz hiaba pingel és szol nekik mindenki 300X a csapatbol és tortenik meg ez 5X egymas utan) majd a csapat is elveszti a tf ot, hiaba vezetunk mondjuk 40-15 re killben ha az ADC meg a tank mondjuk sarkanyozik vagy redbuffol mikozben épp az inhibitorunkat utik szarrá.....

Na de tartok pár nap szúnetet ugyis most, aztán megpróbálom hátha mégis :)De mondjuk minden egyes gamet ugy elveszteni, hogy lehet bármekkora elony ide az elején (mikor épp nincs afk meg troll mert ugye az akad boseggel) nincs az az elony (a 20-1 se az) amirol nem lehetne throwolni a gamet, mert minden egyes tf ot a végén -1 vagy 2 emberrel kell megvivini.
    Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.22. 21:42:08
  • sadface #49080
    hol a void staff
  • TBTPumpa
    Csak neked!
  • ronihun
    értem, de hát akkor ez megint személyes preferencia, ezért nem nagyon lehet ajánlani konkrét championt vagy role-t, mert ki tudja, hogy ő mivel ügyes, meg fejlődőképes, én például ha ezekkel mennék szerintem goldig se jutnék el túl gyorsan
  • Zickler
    Azért kaptál ingyen transzfer lehetőséget, mert a riot szeretné ha minden magyar az East szerveren lenne.
  • sadface #49076
    "mi is olvasunk redditet" 3 2 1.. javárj. Neked lehet.
  • böröczk
    Egy kerdesem lenne, hatha valaki tud errol valamit:
    Milyen surun jar alanyi jogon a free transzfer?
    En meg anno eastrol westre hoztam at az akkontot. Sokaig ott volt az x rp-s transzfer lehetoseg, viszont nemreg neztem meg, es par szerverre, koztuk westre is,ingyen at tudnek menni. Letezhet olyan, hogy seasononkent, illetve bizonyos idointervallumonkent jar az ingyen transzfer?
    Koszi elore is.
  • SzirmosSzisza
    :DD
  • JLH Fans
    Ilyesmikre gondoltam mint hogy Teemo vagy Kennen vagy Aatrox vagy Ryze pl, akik keményen tudják harassolni. És igen, nem vagyok egy hu de jó farmer, mármint ha pokeolnak durván akkor biztosan nem. Inkább tf ba szoktam jeleskedni nem véletlen support meg jungler a mainem vagy tanky top :)
  • j0nNyKa
    nem, csak huztam par accot innen sgrol, es ezzel a 3mal csinaltam
  • ronihun
    Most vagy ez a croissant amit eszek megbontotta a téridő-kontinuumot, vagy csak kurvára le vagyok maradva valamiről, de Trynda, Kayle, Nasus? Topról carryzés könnyen? Tudsz valami S5 titkot jonny?
  • j0nNyKa
    nasust mivel countereled pontosan? koltoi a kerdes, semmivel, persze itt feltetelezem, hogy tudsz farmolni (ez definialja igazabol, hogy tenyleg a silvernel fentebb vagy-e szintben)
    nasusnal az is belefer, ha mondjuk 15-17 percig farmolsz csak, ra se kell nezni az ellenfeledre, mivel ha ezt jol csinalod, 6-7 q-bol vered szet onnantol a tornyait, ot magat meg 2-3bol max
    malphite-tal sose fogsz lane-t nyerni, meg normalisan pusholni se, szerintem felejtos, mar csak azert is, mert malphite teamfight champion, silverben meg nem sok teamfight van :)
  • JLH Fans
    Igazábol supportot játszom csak biztosan jobban (sokkal) mint a szintem, meg még a junglet talán, a topra csak 2-3 herom van, de azokkal már csak a szintem tudom hozni kb, miden meg adc be pedig 0 vagyok. Szóval akkor a topos játékomra gyúrjak rá ezek szerint :)
    Nasustól csak azért parázok, mert meglehetősen konnyu counterelni. Malphite esetleg ? Vele mondjuk nem fogom megnyerni a topot megint csak, de az ultija kb a kedvencem, normálon legalábbis jól működott eddig igencsak :)
  • j0nNyKa
    en topra mennek a helyedben, nasus, trinda, kayle, es pusholnek 0-24
    ha igaz, hogy fentebb a helyed, mint ahol vagy, akkor ugy nezne ki 10 jatekbol ~9, hogy szarra vered az ellenfeled topon, 10 percnel mar a tornyat dontod, 15nel mar a 2. tornyat, 20-22nel meg az inhibjuket
    itt vagy rajtad ul az enemy jungler, es akkor a tobbi lanen nyugalom van, vagy 25 percnel megnyered egyedul a jatekot
    legalabbis en mikor bronz-silver-gold accokon toltam, ezt csinaltam, mukodott
  • JLH Fans
    A mid vagy a jungle Akali mennyire legit ? O pl megvan, és Topon probáltam még csak normal gamekben ott megálltam vele a helyem, már carryztem is, de nem tudom jó-e máshova is, és ha igen milyen buildeket és rúnákat kellene vinnem :) Más ötletem hirtelen nincs, akit most gyorsan meg is tudnék venni és nagyjabol jatszani is tudom és jó carryzésre.
    Még Yi jöhetne szóba, sot hozzá jó runapaget is tudnék csinálni, csak vele meg valahogy nem megy annyira, mint szeretném.
    Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.22. 13:10:44
  • jazzy
    Semmit, gold alatt ne játssz supportot, menjél junglebe, de akkor instant ignore mindenki, vagy midre.
  • JLH Fans
    De egyébként érdekelne mindenki véleménye oszintén pl mit tehetnék még egy olyan gameben ( a mai 3 bol az egyetlen ahol nem volt afk) ahol Leona vagyok, a lanet 2 rombolt toronnyal zártuk, én 0-1-9 el az ADC m Lucian pedig 8-1-1 el, csak kozben Vi a topon 0-8 at hozott Jax ellen, meg Hecarim is allando jelleggel lehalt az enemy junglere ellen... Ja, és az osszes td ban stunnoltam Jaxet és Jinxet is, és 24 ast Lucian meg 22 kill.... biztosan én játszottam hulyen azért nem nyertunk....
    Nyilvan senki se hibátlan, én foleg nem, és volt olyan E amit kihagytam, de ebben a gameben ha a helyemre raknak egy challengert akkor se nyertunk volna itt, az hótziher.
    Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.22. 12:31:49
  • JLH Fans
    Megfogadom, bar ezekben tényleg jol toltam és megsem nyertem... Listazni szoktam a hibaimat amugy, és elég onkritikus is vok magammal szemben foleg mikor nem megy :) Leallok mára , ugyis melo most :)
  • ronihun
    Ilyenkor ne játssz. Ha vesztesz egy nap zsinórban hármat, akkor tarts szünetet. Másrészt alapvetően állj le ezzel a mindset-tel, hogy hülye mindenki és figyelj oda a saját hibáidra, aztán ha nem lesz afk és te magadhoz képest maximálisan teljesítesz és kevesebbet hibázol akkor nyerni fogsz.
  • JLH Fans
    Meg 2 vereség 20 perc alatt meg 2 afk... meg is van a bronze silver 2 bol.... Kivalo.... Érdemes jatszani igy valoban :(
  • JLH Fans
    Ilyenkor amugy mi van, mikor kb a 10.vereségem zsinorban és majdnem mindnél (kivéve a 2 afk t) ugyanaz a forgatokonyv : uraljuk a lanet és midgamet, de a botot legalabbis (szinte) mindig hozzuk, majd nagy elonybol jon a throw game mert min 1 de inkabb 2 csapattars olyan csont hulye hogy nekiall szolozni hiaba szolunk nekik folyamatosan........ ? :(
  • SzirmosSzisza
    3. meccs jó volt, 4. meccsen meg úgy rémlik elkapcsoltam mikor inSec elkezdett hülye dolgokba ugrálni.
  • Darthmushroom
    most jutottam oda h megnézem a vb döntőt, hát elég beteg h ilyen sima 20n pár perces meccsekkel simán nyert a White.
  • j0nNyKa
    ja ez az mr/lvl + armor + movement speed rúna page nekem sokmindenen bevállt, tank supportokon, tank jungle-eken, tank topokon nem is emlékszem, hogy cserélgettem volna valaha
    bár csábító az a cdr is, főleg hogy az utóbbi ~fél évben 1-2 cdr itemet lenerfeltek

igazából azért fölösleges ennél jobban túlagyalni, mert az új szezon valamilyen irányba úgyis rúgja az egészet, lehet nem is lesznek tankok a játékban :D
  • SzirmosSzisza
    Sajna ez van, nekem volt, hogy lvl 24-en diamond + plat ellen dobott össze.
  • Jani Hun
    jó akkor ugykérdezem hogy miért dob össze ilyen nagy mmresekkel?. azért szerintem van különbség silver és plat között föleg hogy ismerösöm lvl 14.
  • JLH Fans
    Köszi, szerintem a sebesség lesz, cdr-t megoldom úgy, hogy a 0-21-9 es mesterségekbol 4vmit kispórolok és beleteszem a 4*1.25 csokkentést :) max néhány magic resistet kicserélek még mana regenre, hogy ne legyen mana probléma továbbra sem :)
    A movement spd es esszenciával már topos meg jungles hosokkel is kacérkodtam, csak 3*2000 be kerülnek, de most végre van rá keret:)
  • j0nNyKa
    én movement speedet használok, és ja, a cdr is fasza lenne
    ezekből szerintem mindenképp szúrd ki az egyiket, attól is függ hogy kire mit tervezel építeni, de ja, jó ötlet
  • JLH Fans
    Ja, a tanky supportok mellé olyan rúnapaget viszek hogy magic resist *9 az összes többi helyre (2*9 +3) páncélt teszek.
    Szerintetek a 3 esszenciát érdemesebb lenne esetleg movement spd re vagy cooldown reductionra cserélni ?

Csak mert Leonkával gyakran szoktam bosszankodni midgamebe hogy hajszál kellene hogy utolérjek vkit, vagy 1 mp hogy ujra tudjam ez E t aktiválni stb :)
    Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.21. 22:47:42
  • Különc
    Az internet adó miatt 2000 HUF helyett 5000 HUF lett, de csak platig
  • SzirmosSzisza
    Hivatalos neve inkább duo Q :)
  • j0nNyKa
    boostnak hívják, így season vége fele egész olcsó
  • Jani Hun
    miaz hogy spanom lvl 14 es én harminc s2 és platosokat dob be enemybe?..
  • jazzy
    Na végén feljött a khazixom 22/32-re :D
  • Madix
    Patkányt előhúzni a kalapból, jelenlegi állás szerint?