53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    ki az a Frozen?
  • j0nNyKa
    neked alumínium 83ban csak annyi érdekes
    bezzeg nekem, a pro ezreal mainnek!
  • TBTPumpa
    Visszavonták, mert még módosítanak rajta. Viszont mindenképp kapni fog újat...
    Bár jobb lenne, ha megtartanák a régit (Classic Katarina skinnél is).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.25. 12:15:48
  • sadface #49123
    ebből egy dolog érdekes: ahri splash! maradjon is.
  • JLH Fans
    Tobbnyire segit, de mikor afk (k) van(nak) akkor nemigen :( Sajnos tényleg mikor mérges az ember nem szabad menni már, én mentem sajnos még egy negyedik, utolsot, és Jayce ki is csinált a lanen sajnos, pedig nagyon ritkan bukok lanet, de ezuttal -1 tower és 0-3 volt az áldásos tevékenységem mérlege, meg aztán tf ba is kb 3X hagytam ki Shyvanaval az E-t mikor Kata minimum HP vel menekult meg ilyenek...

Persze az a vicc, hogy ez a game lett win, mikor fosszar voltam, mert a bot lecarryzte....
  • Madix
    Mute all, figyelj magadra!

Én azt vallom ha valaki nem ad frag-et , csak lane-t tart , már megvagyok vle elégedve...Személy szerint énis erre törekszem, hogyha f@szvagyok, legalább frag-et ne adjak.
  • JLH Fans
    2 nap szunet után ujrakezdtem a rankedezést, rogton 3 game ma reggel :

Elso : Shyvana top, carryzem, Gnart szejjalcsapom, vegul 20-8-15 el zárok, persze jon a Cait quitterunk, de még 4 vs 5 is hozzuk... Hoznánk, ha nem lépne ki Orianna is, van 80 killunk vs 30 de persze 3 vs 5 be loss.
    Kovetkezo game : szokasos quitter elejen, én is csak tartani tudom a lanet, 4-4-5, esélytelen.
    Harmadik game : Rammus bácsival allatkodok jungleben 0-0-10 el kezdek, gankelek mindenhol mint állat, ismét nyerésre állunk, ámde veszitunk egy teamfightot. Még mindig nyernénk, csakhogy Tristana és Akali eszeveszett durva flame és anyázásháboruba kezd, hogy melyik miatt is buktunk, a vége az lesz, hogy mindketto nyom egy quitet, ismét 3 vs 5. Welcome bronze....

Ergo : szerintem ilyen csapattársakkal tényleg maga Frozen vagy a vilagbajnok is johetne ide, akkor se tudna feljebb jutni :(
  • j0nNyKa
    ne izéljed már hagy próbálkozzon, NA
    akinek van kedve olvasgatni, további pre-season változások jöttek
  • Togeta
    FYI nem, nem tegnap volt és a korát sem találtad el
  • TBTPumpa
    Moobeat oldala is átvette a Harrowing témát
  • SzirmosSzisza
    ap > ad :(

• TBTPumpa
    Háddefőnök, az már megvan. Csak 3 win kell abból az ikonhoz.
    Ez meg Teambuilder volt, kell itt is az ikon, mert +epenis + 10 dollárral többet ér az acc Ebay-en.
  • jazzy
    Szóval megy a hexakill és te normalozol, nub
  • j0nNyKa
    kipróbáltam amit írsz, lehet nyerni, pedig én is sg user vagyok, ráadásul ordas balfasz módon játszok mostanság
    sajnos nem az átok tehet a dolgokról mégsem, biztos a zippo hibája
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.24. 18:28:30
  • TBTPumpa
    Én Katarinkát vettem elő. Még így 110-es pinggel is szórakoztató a kis vörös.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.24. 18:19:56
  • SzirmosSzisza
    vótmá #49102

előbb tryhardoltak le, mert 5 adc mellé nem adc-t hoztam, hanem fiddlet :D
  • TBTPumpa

Kurvajó lett ez a videó!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.24. 18:05:00
  • Darthmushroom
    komolyan nem hiszem el h egy hete 1 meccset se tudtam nyerni, pedig én még nem is rankedozok mivel nem vagyok 30s de egyszerűen semmi.. volt olyan meccs is h én is sz@r voltam elismerem, de akkor is ez már hihetetlen. most kipróbálom ezt a hexakill módot persze 4/0 győzelem.
  • TBTPumpa
    Tavaly azért húztam be a Katarina skint mert akkor azt mondták, hogy többé már biztosan nem lesz elérhető. Most megint mindenki ezzel szaladgál, mert ismét elérhető.
    Ha limited egy skin, akkor valóban legyen az (mint mondjuk az utolsó 2 Riven skin, amiért élet-halál harc megy még ebay-en is). De legalább a Red Card Katarina újabb 4 évig nem lesz elérhető (2018-as foci VB-ig).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.24. 16:45:48
  • SzirmosSzisza
    Állítólag kövi patchben jön. A régi skinek visszahozása miatt régen is kiakadtak az emberek, evvan sajna.
  • j0nNyKa
    munkanélküli soraka? kell
  • TBTPumpa
    Tavaly azt mondták, hogy a Headmistress Fiora és Kitty Cat Katarina többet már nem lesz elérhető (és a velük kiadott skinek), ahhoz képest megint kapható mindkettő.
    Így csinál segget a szájából a Rito.

Illetve 6 óránként van skin leárazás is. Gondolom ez csak a korábbi évek skinjeire vonatkozik és nem a mostani új skinekre (LB és Wukong).
    LB-t be is húztam, eléggé csöcsös.

De azt hittem, hogy a Reaper Soraka is most lesz elérhető, de ezek szerint mégsem. Pedig az is hasonló témájú skin (halál), csak nem karácsony felé akarják kidobni?!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.24. 16:15:33
  • SzirmosSzisza
    http://na.leagueoflegends.com/node/24330 akciók meg skinek meg hősök meg dolgok
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Megérkezett a Halloween! Kaphatóak az új és régi skinek + új Summoner ikon + új login képernyő + Hexakill játékmód.
  • SzirmosSzisza
    Lassú víz partot mos?
  • TBTPumpa
    2 új splash:

• Madix
    Akkor ma már nem is eszünk, ez annyira jó.
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Ma van Sjokz szülinapja...
  • Különc
    Wat
  • TBTPumpa
    Boldog 24. szülinapot!

Még úgy 5-10 év mire Sadface is eléri eme bűvös évszámot.
  • j0nNyKa
    de most akkor ezekből melyik az op?
  • SzirmosSzisza
    Fenéket, Kass, Malph, Amumu, Yasou

Amúgy OP nincs, főleg nem silverben ahol bárkivel lehet alázni, csak sokat kell gyakorolni.
  • jazzy
    Senkivel, senkivel, senkivel, nem lehet többször leírni, nekem Jarvan, Hunternek Lee Sin, nekem miden is mások a championjaim, mint neki, Jonnynak Elise, nincsen ultimate champion, nincs, nem is lesz soha.
  • JLH Fans
    És jungles herok közül ki ? Gondolom Lee Sin vagy Evelynre gondoltál elsősorban :)

Közben persze silverben a szokásos mókák történnek, épp egy nyerősorozat de ugy hogy pl 2X ADC vel kellett mennem mert 5. voltam.... Na most rankedben eddig soha nem mentem adct, de normalban is 100 bol 1X mert olyan béna vok vele hogy fáj, de persze vki lecarryzte mindkettőt én meg Tristanaval legalább nem feedeltem a lanen és biztonságosan farmvilleeztem :) a lategame Tristana meg nem igényel vmi nagy tudást :D
    Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.23. 17:17:01
  • j0nNyKa
  • ronihun
    Ahogy jazzy mondta, nem rosszindulatból írtam, csak emberfüggő az egész. Silverben meg szerintem azért is rizikós a split push taktika, mert a csapatod nem fog semmit csinálni és akkor az enemy odamegy hozzád és megöl, a csapatod ezalatt meg nem pushol meg semmi legtöbb esetben, csak flamel téged. Meg azt is figyelembe kell venni, hogy itt most nem rólunk van szó, hogy mi hogy jutnánk fel silverből platba, hanem egy silver szintű játékosról, és én szerintem nincs tuti tipp erre, hogy mit játsszon, hogy nyerni tudjon, akkor nem lenne ennyi silver meg gold player. Nem az a lényeg, hogy mi mit mondunk kivel menjen, hanem azzal játsszon akivel jó és hagyja a countert meg a "kétszerjátszottamdeop" pickeket és akkor haladni fog. De ez csak az én véleményem.

Egyébként én is mindig akkor bukom le (most is plat 1-ből plat 5-be) amikor elkezdek funolni és 20-adjára is kipickelem a yasuot, akivel rosszabb vagyok mint bárki valaha, miközben ziggs, syndra stb. - vel 60-70%-ban nyerek, és ilyenkor addig amíg nem kezdem el a legjobbjaimat pickelni addig nem megyek vissza, bár ebben a seasonban már nem is izgat annyira, majd köviben.

És hogy hosszú legyek: jungle-mid sokkal jobb carryzési lehetőségeket nyújt szvsz.
  • JLH Fans
    Akalit azért is kérdeztem, mert szerintem silverben az enemyk se fognák fel, hogyha vesznek pink wardot, akkor hiába nyomom a shroudot:)
    Mert hát...tegnap is megszegtem a szavam és mentem még egy utolsót, Pantheon jungle, (elotte kb 2X voltam vele életemben akkor se junglerként szóval mondom akkor legyen 1X picit trollolo) aztán úgy nyertunk meg lettem az elején 4-0 , hogy enemynek nem tünt fel, hogy az a towert pufolte, én meg szépen nyomtam az ultit és kill, mindezt 4* egymás után, 2* topon aztán boton végul miden...:)
  • JLH Fans
    Nekem Akali top szimpebb mint Trynda, meg nem mondom miért, Tryndát nem szivlelem... Mert félreértés ne essék, én nem szoktam szidalmazni a csapattársakat game közbe ha szarul tolják, ha vki vmiért gyengébben játsszik meg mellélövi a skillshotokat az megesik, néha bárkivel, velem is többször, gyanitom nálam sokkal jobbakkal is. Azon tudom felbaszni az agyam csak, ha vki olyanokat csinál, amiket irtam, szoval szólok neki normálisan, többszor is, és akkor is direkt az ellenkezőjét csinálja. Vagy mondjuk junglerként jövök gankelni, pingelek mint a veszedelem, simán megcsinálhatná a double killt, erre áll mint a birka, aztán miután meghaltam vagy épphogy tuléltem elkezd anyázni hogy meg flameelni hogy report jungler....

Flameelni ekkor se szoktam, mert nem akarom kitiltatni magam, csak nehéz igy fokuszáltnak maradni. Btw Kata midhez mit szoltok ? Oké, 50% ban kb bannolva van, de mikor nem, silverben ez is mukodhet boven nem ?

Ja, ami még általános jelenség silverben (és ezt már abszolut nem panaszkodásnak szánom) hogy mikor nem én vok a support, akkor még a support is alig wardol, szinte soha, de ez hagyján, de letoltam 50 ranked gamet, és ez alatt NULLA ismétlem 0 alkalommal fordult elő hogy midesünk vagy toposunk egy szál wardot is vásárolt volna...
    De persze mennek tower dive, majd kapják a ganket, és ismét csak a csapat junglere a köcsög meg idióta amiért nem segit :D
    Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.23. 10:34:00