53877
-
#49211 Első soloQ-ban, valamennyire csak ért a játékhoz. -
#49210 Idézem NintendudeX-et: "He's banned, who cares?" -
#49209 "Diana's also a really strong pick", nem tudom már sad vagy János volt Diana fan, de hajrá :D -
#49208 Prohardver fórumon még szokott sírni, eddig szinkronba tudtam olvasni (szkippelni) a kommentjeit. :D -
#49207 Persze, hogy toxic, Froggen is volt, hogy leoltotta a csapattársát, hogy mi az, hogy mid-re megy mikor Ő maga Froggen és Lee-vel természetesen oda megy, csak erről nem szólt pick közben, csak mikor kezdődött a meccs. Aztán volt 1 kis flame, hogy mi az, hogy nem ismeri Őt, mikor Ő a világhírű Froggen és csak Lee-vel játszik :D -
Madix #49206 Én is szeretem Jánost! -
#49205 Van egy pár neki, elég csak az SG fórum Facebook oldalát megnézni. Van ott néhány érdekes profil, ahol őt szidalmazzák.
Nem igazán értem az okát, de ha ennyi rajongója van, biztos jól csinál valamit.
Hát ja, nehéz a Zyra-k élete mostanság.
De a bannolt srác egy másik fórumon is tolja az igét, bár ott még "türelmesek" vele. -
#49204 A neve valahonnan ismerős is volt. Régen olvastam Europa Universalis miatt sg-t lehet onnan... Ezt a raget még én sem néztem volna ki belőle.:D -
#49203 2 hszt elolvasnék milyen a stílus, zippo engem jobban idegesít mint a flame
2001-es reg volt, lal
de állítólag valami 30+-os fazon, azoknak értelmeseknek kéne lenniük
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.10.28. 17:32:08 -
#49202 megvan az első rajongód.:D -
#49201 5ből 6ot buktam
de egyébként mostmár hogy teljes legyen a történet, előző este megtettem neki, hogy végigszenvedtem spect módban egy meccsét, és részletesen leírtam, amiket szerintem nem jól csinált
konkrétan outpickelte magát, lanen feedelt mint a picsa, majd kidczett a meccsről (ez mintha nem lenne szinkronban az általa leírtakkal, nem?!)
én türelmes voltam, segítőkész, és jófej, mit értem el? mégjobban oltott, hogy én nem jól látom az ő helyzetét
jazzy: igen, ebből lett volna flamewar, de hiányzik az ide? ugye hogy nem. most egyébként gyártja a a regeket (egy, kettő, három) őszintén hiányozna, hogy ezt itt adja elő? -
#49200 egyedül Vizicsacsi olthatja le Froggent, senki másnak nincs hozzá elég skillje -
#49199 Amúgy most oltotta be egy Froozzen nevű master ligás player froggent streamen hogy "dont ever take mid again just dont"
Szóval egyrészt JHL-nek igaza volt Frozennel kapcsolatban, másrészt a community még diamond 1 felett is olyan toxic, hogy eu legjobb midlanerének azt mondja dühében, hogy ne menjen többet midre. -
#49198 Mondjuk, ha egy inhib bedől, akkor kb 99%, hogy lose sajna :( -
#49197 Szerintem csak jonny elvesztette a meccseket silver-bronzban és elvarrta a szálakat, hogy soha ne tudjuk meg. -
#49196 Jaja a régi map ezerszer jobb volt, ott lehetett gondolkodni, ez többnyire csak buta zergelés, 2 teamfight és kb eldőlt ki nyer, mert hátrányból nyerni.. gl..
#49187 lal, pedig néztem volna flamewart :( Előbb utóbb majd felfogja, hogy nem mindenki más a hülye és ő a helikopter, fura, hogy lolban az emberek nagy része rögtön ezt érzi -
#49195 Valamiért mostanában szénné laggoltatja a gépemet a e-je. Meg amúgyis Vel'koz meg Ahri nekem more fun.
http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=148203&d=1382077406
Tök jó volt amikor minden buff rajtad volt és karácsonyfa.:Dd
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.10.28. 14:59:10 -
#49193 Középen red, volt ward, felül sárkány, meg a legtöbb mob adott valami buffocskát.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.10.28. 14:34:48 -
#49192 akkor miert nem tolod?
cat: milyen volt a regi? -
#49191 és nem mellesleg zyra az egyik legbrokenebb champ oda... -
#49190 Régi 3v3 jobb volt imho :( -
#49189 nagyon fun, foglalkoztál már vele? láttam múltkor a szomiarcékat hogy tolták teamben, mondom megnézem már miért jó ez, és imádom -
#49188 normal 3v3? -
#49187 reggel ingame kb egy 30 percen keresztül osztott hogy márpedig a kurva anyámat, akkorsem tudnék nyerni 4v5ben, én meg csak annyit válaszolgattam hogy "ok" "ok" "ok", folytatta, letiltottam és elindultam munkába - erre osztott itt tovább, megköszöntem neki a részvételt
egyébként mostanság még nem sikerült meccset vesztenem, de ő tudja jobban, mer na. -
#49186 sad -
#49185 végre egész jó heti ingyenes hősök... Rammus,Sejuani,Swain 3st tuti kipróbálom. -
#49184 az erős, kár, hogy lemaradtam -
#49183 Beszólt Janinak, hogy hang volt és nem cseréltek adatot, aztán banolta cserébe :DD -
#49182 valami nagyon rosszat csinálhatott -
#49181 -
#49179 -
#49178 de gáz h csak 3 lehetőség van visszaváltani RP/IP pontot.. persze ezt nem tudtam és előttem az elején az összeset. fiora az egyetlen 6300s hősöm, de nagyon megbántam h megvettem, bár én voltam a hülye h nem pl. Hecarim-ot vettem meg mikor legalább őt ki is próbáltam mikor free volt. -
-
#49174 meg az enemy op hősöket választott, nálunk meg shaco support van -
#49173 az afk hibája, meg a bálinté, tudjuk -
#49172 amúgy se. A csapat a szar nem én! -
#49171 fú már csak ezért is remélem hogy megcsináljuk, mert én is :DD
gondolj bele, nem te lennél állandóan szekálva azzal hogy núb vagy -
#49169 János lehozza 4v5-ben is! -
#49168 ok
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.10.26. 21:15:33 -
Madix #49167 Ezt a szart.....Duo miatt lefokozták a rangom,mivel """"""""""""""""inaktív vagyok egyéniben"""""""""""""""....