League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Meg végre leárazzák a dragon trainer lulut! <#eljen>
Már csak egy hónapot kell várni rá. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TBTPumpa
Szeptember hónapi akciós Champion és Skin felhozatal

Pool Party skin kedvelők előnyben. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Darthmushroom
Facebookon meg belájkolod a hivatalos LOL oldalt, akkor ott találsz a további fülön egy ingyen Tristanát is.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Éééééééééééééés aníviát.. 😛
Darthmushroom
Garent is megkaphatod ingyen csak úgy mint Alistart.
Alistar
Garen

SzirmosSzisza
Szerintem elején még várj és próbáld ki az ingyenes hősöket (ezek hetente cserélődnek).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Tök poén én 20-t végigírtam kb és egyik se volt jó.😄 Mondjuk úgyis van Aether de nem lett volna rossz.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.09.06. 14:17:02

I decide when I'm done.

Garen-ről mi a véleményetek? A sebzés és a védekezés csíkja elég magas.
450 Hp ért feloldható harcos lenne, vagy várjak míg 1350 összegyűlik Alistar (tankra) és inkább Őt? (nem találtam rá semmit, hogy tudnám Alistart ingyenesen)
SzirmosSzisza
Fuck, túl hamar feladtam reggel 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Kód beváltva: Va2ap510gvzv

Kód beváltva: yo0IvKacx378
"Kód beváltva: F95cKvui4c76 "
ronihun
köszi, eltartott egy darabig : w30dL020ne7t

...

Darthmushroom
tudom h nem drága, de én se vagyok túl nagy lolos mivel most nyáron kezdtem így ő nincs meg, most másra gyűjtök.

TBTPumpa
Értelemszerűen, ha nincs meg a karakter, akkor a skinnel együtt megkapod.
Mint a Tristana, Alistar, Garen és Anivia skinek esetében. De a Victorius Elise is ilyen volt tavaly. Akinek nem volt meg a karakter, de járt neki a szezon végi skin, az megkapta a karaktert is. Így lesz ez idén is a Morgana skinnel (miért akarok mindig Morrigan-t írni?)
Bár Kayle csak 450IP, szóval nem egy drága champion. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.06. 12:32:12

Darthmushroom
és ha a hős sincs meg akkor mennyi az esély? 😄

TBTPumpa
Én egyet beváltottam, illetve másnak is sikerült, ha mind nem is (természetesen), de biztosan lesz még olyan köztük, ami működik.
Dolgozni kell érte, ingyen nincs skin! <#idiota>

Hivatalos oldalra kell bejelentkezned (a megfelelő szerverre - amin a profliod is van), az accountodhoz csak 1 kódot tudsz csatolni, a másodiknál már hibaüzenetet dob fel.

Persze ez még nem jelent garanciát, hogy tényleg megkapod a skint. Majd holnap kiderül. Egy próbát megér. Ward skin + Riot Kayle skin a jutalom.

Először azt hittem, hogy a játék Shopjában kell beírni a kódokat, de megdöglött tőle a kliens. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.06. 12:29:59

jazzy
Köszi! Yc57K06ww7J
Darthmushroom
és ezek működnek is? 😄

BEAST
Köszönöm a lehetőséget! 😄

KS29vaz66fu7Q

Ezt vittem, ha nem gond.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TBTPumpa
Olvasgasd ez az oldalt.
Hivatalos útmutató magyar nyelven.

+ nézz Stream-eket, onnét rengeteget tanulhatsz. Hamar belerázódsz ne aggódj!

Az meg a másik dolog, hogy hol láthatom, hogy mit fejlődött a hősöm és milyen cuccai vannak? meg amit gyűjtöttem aranyakat a játékban azok hová lettek? 😄 Csak RP és HP pontokat látok aranyat nem 😄 Hú de gáz kezdőnek lenni...
TBTPumpa
Kódfejtés (mind Riot Kayle skin):

Gamescom 2014 kódok.

Beváltás itt!

"Ha meglátogattál minket a(z) gamescom 2014 rendezvényen, jogosult vagy a következő INGYENES kinézetekre: Riot Őrszemkinézet és Riot Kayle! Csak add meg a(z) gamescom 2014 jegyeden található egyedi azonosítót, majd kattints a „Beváltás” gombra. A kinézetek varázslatosan 2014. szeptember 7.-ig megjelennek a fiókodon."

Sok sikert mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.06. 12:17:58

j0nNyKa
akkor érthetően: menjél játszál, gyakorolj, mert nem fórumon fogsz megtanulni lolozni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
nagyon okos dolog mute-olni mindenkit, könnyű úgy a csapatjáték <#idiota>
vagy ez ilyen műanyag 9 ahol amúgysem hallott még senki erről?

ÚÚÚ ez piszok bonyolultnak hangzik.
Úgy érzem magamat, mint anno amikor pár év késéssel elkezdtem WOW-ozni és csak minden 3. szót értettem a mondatokból a fórumon 😄
j0nNyKa
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat <#idiota>

SzirmosSzisza
De, csak általában az ellenség nem hagyja, hogy mögé kerülj 😊

Tipikus kombó amúgy Ali-val, hogy W és közben megnyomod a Q-t, így kvázi 1 helyben fog "stun"olódni az ellenfél (de erre rá kell érezni meg gyakorolni), a másik meg az, hogy ha Q hatósugáron belül van, akkor simán megnyomod, mögé sétálsz és belököd a társaidhoz. (csak itt is figyelni kell, hogy pl ne egy Amumumut lökj közéjük, akinek területre ható bénítása van 😄)

Panzeradler
De, de az, hogy ilyen helyzet alakuljon ki, a szinted fejlődésének arányában csökkenni fog😊
És mi van akkor ha én állok leghátul előttem picivel az ellen és még előlrébb van egy másik játékostárs ergo az ellen középen áll és ellököm az irányába akkor elvileg a társ hatósugarába esik és akár be is tudja fejezni a kill-t ha az enyém túlélné. Vagy ez nem így működik itt? 😄
Panzeradler
Egyik spelljével eltudod lökni az ellenfelet(asszem a "w" betűs), nah ha ellököd messzire és nem tudják ezért megölni akkor jönni fog a flame és a rage.
Majd próbáld meg a fellökés és ellökést egyszerre beadni, akkor ráchargeolsz és fellököd majd a levegőbe. (Tudom nem ez az első dolog kezdőként, de nem árt tudni, ha már játszol😊)
Ezt légyszíves fejtsd ki mire gondolsz 😄 nem értem (Még Noob vagyok a témában) MMO hoz meg RTS hez szoktam MOBA még egy kicsit kínai. Mért nem örülnek a társak nem a győzelem a lényeg? 😄
Panzeradler
Ali-val majd óvatosan, nagyon könnyű olyan "play"-t összehozni vele aminek nem fognak a csapattársaid örülni😊
+Ajánlott hősök listájához még, Yi, Trynda, Olaf, Janna( ez support erősen, de könnyű és elég jó.)
Köszi. Alistar jól hagzik ingyér ha tényleg odaadják 😄
Szerintem is jó az amiket leírtál..Énis már egy ideje meccs kezdetén mute-olok mindenkit és úgy nyomom végig.. Ami egyedül már felcseszi az agyam, az az, hogy látom a "halási" kiírásokat, és ha mi sokat halunk azon is felcseszem nagyon minimálisan magam..Persze probálok ésszel játszani, és nagy levegő vétel után csinálni amit kell.. Mid / jungle a main-em én ezeknél érzem azt hogy befolyásolhatom a játék végkimenetelét, és mostanra már silver 5-ből eljutottem silver 1- ig,, es hétvégén jön az 5ös promó...
SzirmosSzisza

sadface
Amióta átalakították azóta ilyen.

Mint már írták próbálgasd a free championokat és vedd meg ami tetszik. 😊
Lájkold a lol fb oldalát, kövesd őket youtubeon és twitteren és ingyen megkapod garent tristanát és alistart egy-egy skinnel együtt. 😊
Ajánlok én is egy-két karaktert ami viszonylag olcsó és ha nem is tetszik nem buksz vele:
Annie -mage 450
Ryze -mage 450
Alistar - tank free
tristana - ad free

Ami még egyszerűbbek és olcsók:
warwick -tank
Kayle - mindegy minek építed
Ashe - ad

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Annie és Ashe jó kezdőknek, ha tankosabb kell akkor esetleg Garen. Annienél ha Q-val last hitelsz (ha te ölöd meg a miniont, akkor goldot kapsz, gondolom a 2 tutorialt lejátszottad) akkor visszakapod a manát, emiatt imho jobb kezdőknek, mint Ryze (Ő volt a tutorialban az egyik választható). Ha még az elején vagy akkor szerintem próbáld kipróbálni az összes ingyenes hőst, aztán majd valamelyik megtetszik 😊

SzirmosSzisza
Neked leo jungle se tetszett, aztán mégis kijött belőle valami <#idiota>

Darthmushroom
*ne

Az előbb Sivirrel mentem egy kört ember vs Mi kezdőn (ez volt még csak a 4. játékom összesen) 16 nagykill jópár assziszt és 98 kill volt ilyen kis vackok ellen gondolom minionok 😄 De nagyon könnyen halt Sivir. Akit még próbáltam eddig az az Ayle a nyilazós.
Ez most kezdésből jónak számít aranygyűjtésre jó?
Darthmushroom
kicsit utána nézel akkor Alistart megkapod ingyen, csak úgy mint Tristanát meg Garent szóval rá költs/gyűjts (skinnel együtt mind3t)

Jani Hun
Szerintem igy hgy mit ajánlanék kezdönek, na olyan nincs, a LoL az egyik oyln játék ahol majdnemhogy minden balanced(szerintem) és tényleg csak az emberen mulik hogy melyik champtionnel tud jól játszani. én aztmondom hogy próbálgasd mindig a heti free champeket és onnan döntsd el hogy melyik tetszik, nameg hogy melyik role(topjunglemidbotsupport) tlaán még amit tanácsot tudnék adni az annyi hogy a LoLban vagy farmolsz(ölöd a kis creepeket) vagy nem érsz semmit, szóval arra figyelj hogy próbáld meg a laneden a legtöbbet megölni, jungle bonyolultam szerintem mint akármelyik lane, arra inkább guglizz rá

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

BEAST
Kérdés, Nidalee mióta ilyen burst bajnok már lvl1-től kezdve? Nem vagyok egy sztár top játékos, ahogy Kayle sem a legjobb champem, de ilyen gyorsan még semmi sem ölt meg. A red buffot őrizgettem, amikor egy dárda és egy kis karmolgatás kíséretében megajándékoztam a first blood-dal. o.o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kezdőnek mit ajánlanátok? Sokáig nem is akartam foglalkozni ilyen típusú játékkal de végül kipróbáltam és egész jó, nem épp a legjobb párhuzam de emlékeztet a diablóra egy picit 😄

Vettem egy Sivír nevű karaktert. Kezdőnek az jó? Annyit sikerült megállapítani róla, hogy lövős (ranged) karakter ami fekszik a stílusomnak.
Tank karakternek mit ajánlanátok ami aránylag jól bírja ha egy picit még bénáznék az elején 😄 Alistar vagy Maokai megteszi?
j0nNyKa
+1 ehhez, mindenképp érdemes champselectnél sorba lolkingezni a társakat, és ha olyat pickelt valamelyik amivel balfasz (lásd a mihez van kedved példád), akkor simán jobb dodge-olni a -3 pontért, mint várhatóan kikapni -17-20ért

ronihun
Ha jól emlékszem nekem eddig az első goldba jutásom óta mindig ugyanaz van tier lépéseknél. Vagyis: Elkezdem komolyan venni (kb a 3. divisionnél), egyre többet nyerek, egyre több win streak, de közbe elkerülhetetlenül lose streak is. Általában egy nagy lose streak van, amikor visszabukok 1-ből 3-ba, aztán lassabban, de visszajutok egybe, ott meg elkapok egy jó szériát és megvan. Eddig nem volt olyan tier promo ami ne ment volna elsőre, ami fura, mert a division promokat általában 2-3-szor minimum próbálnom kell.
WARNING - Wall of Text spoilerben inkább.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leírok pár dolgot ami nekem segített mindig és kellett idő míg rájöttem, persze másnak nem biztos, hogy így működik:

- mindig arra koncentrálj, hogy fejlődj és a hibákat amiket elkövetsz sokszor arra figyelj oda, még egy "egyértelmű lose"-t is meg lehet fordítani sokszor a megfelelő mindset-tel, tapasztalatból mondom, az emberek throwolnak, és a flamerek is nyerni akarnak, szóval ha látják, hogy van remény akkor ő kis komolyan veszik attól hogy sírnak

- válassz ki két role-t amiben jó vagy, és azokra fektess nagy hangsúlyt, a második lehet változó is, nekem az például kedv, vagy eredményfüggő, ha rossz vagyok jungle-ben, akkor elkezdek adc-zni mert azzal nyerek éppen, két szezonnal ezelőtt még egészen más championokkal tudtam feljebb jutni, meg role-lal mint most, szóval ha valami már nem működik, kell idő, míg rátalálsz az új lane-re/championre amivel jön a win streak, de amíg keresel, előfordulhat lose széria is

- ehhez kapcsolódva, hajlamos az ember, legalábbis én, elfelejteni ezeket a szabályokat, és ebből adódik sokszor ha elkezdek veszteni, főleg arra gondolok, hogy elkezdek olyanokat játszani, amihez kedvem van és ez nem mindig jól sül el, bár akad olyan is amikor pont segít, de általában kell hozzá pár defeat, hogy rájöjjek, hogy vissza kell térnem a kényelmes championjaimhoz, még akkor is ha unom őket, különben nem haladok tovább

- ha bárki olyat szól akármikor, még ha az első percben is, hogy az téged zavar, vagy negatív érzésekkel tölt meg, akkor ignoráld, mostanában többször volt olyan, hogy egy emberen kívül mindenki le volt némítva, és úgy sokkal jobban tudtam játszani, majd amikor már jól játszottunk és vezettünk adtam nekik még egy esélyt, vissza-muteoltam őket és akkor általában már nem szoktak sírni

- fontos megjegyezni, hogy sose várj sokat senkitől, viszont ne is nézd lejjebb magadnál, akár enemy akár teammate... ez azért fontos, mert
1. ha ellened van és látod hogy statisztikailag jó, vagy feletted van nem kell tartani tőle, tényleg
2. ha veled van és sokat vársz tőle, akkor csalódni fogsz valószínűleg
3. ha ellened van és lenézed, akkor egy rossz mozdulattal átadhatod neki a lead-et
4. ha veled van és lenézed, akkor az olyan mintha elkönyvelnéd a lose-t

- és utolsóként ami most eszembe jut, hogy a lose széria még a legjobbakkal is előfordul, erről részben te tehetsz, de más is elindíthatja, viszont minél mélyebbre mész benne, vagy minél tovább próbálsz egy nap nyerni, annál rosszabb lesz és egyre inkább te leszel a hibás, ilyenkor pihenj, aludj, zuhanyozz le, vidulj fel valahogy és akkor ki tudsz belőle lépni, DE soha ne add fel egy lose streak miatt, én silver 1 97lp-ről buktam vissza 0-ra, és nagyon nem volt kedvem folytatni, aztán gold 1-ben ugyanez, és most plat 1-ben is, szóval nem szabad feladni ha feljebb akarsz jutni, a szezon vége még messze, ráérsz

...

sadface
hue

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.

j0nNyKa
ott is megvan sajnos az aljanép, de jobb a helyzet tutira

JSbyMSI8800
Elkezdődött az iskola szezon 😄 Érezhető a különbség, amikor iskola időben játszol 😄

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United