53877
-
#49166 hallod, pusztulat nagyot röhögnék, ha ötből ötöt elbuknál -
JLH Fans #49165 Amugy barmilyen hihetetlen, pozitivan nezem en ezt is, mert meg ebbol az afk meccsekbol is lehet picit tanulni, na meg pont is jar erte, amikbol vehetek runakat es champeket :) Csak ha mar game kozbe nem adhatom ki a mergem mert a maradek jatektudasom is ramegy, valahol ki kell.... Azert majd mostantol figyelek :) -
#49164 miért kell ellopnod az ötletemet? -
#49163 oks, stimm, és jó ezt olvasni, még ha 5 megkérdőjelezhető eredményű meccsről is van szó, vannak még tisztességes játékosok
majd kinövöd -
JLH Fans #49162 Rendben, bár egyetlen pici fenntartásom van, jelesul ha boostoljak az accontom az nem tul fair... Szoval mielott raszanom magam kernek meg max 2 nap gondolkodasi idot, cserebe a kov 5 napba barmi toertenjek nem fogok panaszkodni :)
Ettol fuggetlenul a meccsnezest addig is szivesen vennem és a jatekbeli nevem is szivesen megadom PM ben :) -
#49161 ok, mi ezt anno úgy csináltuk másokkal, hogy átírod te is a jelszavad valamire (http://eune.leagueoflegends.com/), meg én is, odaadom az accom, te is a tiéd, belépünk egymáséval, aztán úgy spectelni is tudsz
mellesleg streamelném is
ha ez így megfelel, és jó az időpont, akkor itt priviben le is zsírozhatjuk -
JLH Fans #49160 Van 1,5 runapagem és kb 20 champem, és szivesen. -
#49159 Nyomasd! De csak Stream-elve és Ezreal-al játszva. -
#49158 milyen championjaid vannak?
szerk: nem számít, bejátszuk ezt? -
JLH Fans #49157 Ha megnyerne mondjuk 5 bol minimum 3 olyat ahol az elejetol fogva 4 vs 5, akkor elhiszem, oszinten. Merthogy 5bol 1 et kb en is tudok carrzyni, afk vel egyutt is, bár ilyenkor szokott altalaban az tortenni , hogy biztos ami biztos, még vki kilép :)
Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.26. 18:48:31 -
#49156 egyébként így elméletben, ha odaadnád az accod mondjuk hunternek, és nyerne mondjuk.. 5ből 5 játékot, annak lenne egy olyan eredménye, hogy elhinnéd, lehet nyerni szar esélyek között is? vagy az lenne, hogy neki pont szerencséje volt?
komolyan kérdezem, és őszinte választ szeretnék -
JLH Fans #49155 És garantálod a gyozelmet 4 vs 5 be is ugye ? Mert az afk az garantált. -
#49154 játszuk azt, hogy egy hétig nincs sírás!
jó játéknak hangzik? -
#49153 szivesen játszanék egy meccset az accodon, csak hogy kipróbáljam hogy jobb vagyok-e mint Frozen -
JLH Fans #49152 5 game, 5 bol 5 afk :) Lassan irany a bronze 5, silver 3 bol, a bronze mar megvan.Eddigi 70 rankedembol min 50 ben kaptam afk t. Erdemes jatszani igy, tenyleg. -
#49151 24 órán belül kapod meg, azaz nem azonnal. De ez már egy bevett szokás a Rito-nál, tavaly és tavaly előtt is így mentek már az ikonok. -
#49150 voltmár -
#49149 szomiarc nem nyihatja le, a nagyfiúk igen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#49148 Ki kell jelentkezni és vissza. -
#49147 hexakill győzelmekért mikor (mennyi idő után) jár az ikon? mert már 4t nyertem de nem kaptam meg. -
#49146 -
#49145 nekem az ő magyarázata jobban tetszett -
#49144 "Jelen pillanatban kicsit bugos a játék..." -
#49143 Csao, egy kerdes! Miss Fortune-t miert takarta egy kek negyzet a minimapon ez valami passziv skill? -
#49142 há' kellett ez is az is -
#49141 dat renekton build -
#49140 Már LoLban is kezdik az öregfiú meccseket? -
#49139 https://twitter.com/GambitEsports/status/526020049111638016? pls -
#49138 időközben már énis megtaláltam, és pontosnak tűnik. Szóval nálunk hajnali 3 és 9-kor meg délután 3-9-kor van váltás. -
#49137 Nincs pulzustűz ezrealod, nem vagy main! -
#49136 Itt ír időt, nem tudom mennyire pontos. -
#49135 Azt lehet már tudni, hogy hány órakor van a váltás a Flash Deal Skinek között? Azt tudom hogy 6 óránként, de eddig sajnos még nem sikerült kiderítenem, hogy mikor kezdődnek ezek a 6 órák. -
#49134 Jelen pillanatban kicsit bugos a játék... Gondoljunk csak a lvl 1-es fiora ultira. És valahogy úgy érzem hogy RITO-nál nem az AI kijavítási az első a teendő listán, bár ki tudja... -
Jozsó #49133 Sziasztok,
Tegnap óta egy olyat vettem észre, hogy a bot-ok meghülyültek. Intermediate szinten próbálkozom Co-op vs. AI módban (mert kezdő vagyok) és a botok soxor csak állnak nem csinálnak semmit. Hagyják, hogy kinyírják őket. Most éppen 36-3-ra nyertünk. Másfél hete kezdtem csak el játszani, így nyilván nem vagyok akkora zseni, hogy 11-16 killeket csináljak normál körülmények között.
Akkor ez most miez, hogyvanez? -
#49132 Mondjuk Froggen kikapna valami brazil csapat ellen, szóval nem igazán jó példa ide -
#49131 ok nem csalódtam
most ezért elolvastam én is az ergo részt, és.. izé, Froggen lesz az, a világbajnok. tuti. -
#49130 Én sem ismerek ilyen nevű játékost -
#49129 az "Ergo"-t mert gondoltam magyar kliensen ez a "tldr" -
#49128 te elolvastad :O -
Fletley9 #49127 Jobb az új Ahri splash! kurvásabb