League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Hanem hogy 5 en mehetnek e egyszerre vagy csak 2en? És hogy milyen típusú játékokban.
De attól még lehetne normálisan válaszolni.
Lehet én vagyok ilyen naív vagy hül.ye mert általában mindenkinek segítek ahol tudok voltak játékok ahol több száz embernek is az idők során. Építettünk buildeket megbeszéltünk stratégiákat és amíg nem voltam olyan szinten engem is oktattak sok sok kérdésem volt egy része noob természetesen aztán mikor oda jutottam szívesen segítettem a kezdőknek. Végre közel 2 év után rászántam magam a LOL ra erre rögtön leugatnak mondhatni baromi jól esik az embernek. Ráadásul még szövegértelmezési problémája is van a többségnek utalva a 2. mondatra 😄 Ezek után kétszer is meggondolom, hogy valakinek segítsek ha ez a hála.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mert pl Pokerben lehetne pár arc nagyképű ott legalább van teljesítmény.
Koroknai András vagy Traply Péter (Bélabácsi) velük pl egyszer volt szerencsém egy asztalnál játszani és mégsem játszották az agyukat pedig nyertek már nem egy nemzetközi nagyversenyt. Szóval kösz a tippet kerülöm a Magyarokat, mint a pestist.
Egyébként az hogy Még nincs barát nem azt jelenti, hogy nem szednék össze pár havert más game-kből ha van értelme egy közös játéknak. Gondolom az első 2 napban nektek se volt 150-200 aktív barátotok pláne néhány hozzászólónak aki még a meglévőit is elkergeti ha a fórumon ilyen milyen lehet játék közben, jobb bele se gondolni. Neked azért kösz a választ.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.09.08. 17:57:32
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
nade.. leven, hogy ennyi ido alatt mar valaszolhattatok volna neki.. ez is magyar viselkedes XD
a kerdezot viszont nem ertem miert kerdezi, hogy lehet-e ha nem is akar (nicns ismerose)..de amugy LEHET.
meghivod a barataidat es attol fuggoen hanyon indultok neki.. a matchmaking keres hozzatok jatekosokat hogy meglegyen a team.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
köszi
Néhány alapmeccsen túl vagyok de még elég szokatlan a játék ezért is kérdeztem.
De látom itt is szeretitek tolni az atyaúristen vagyok effektet. Tipikus Magyar viselkedés.
egyébként próbáltad már például.. you know, kipróbálni a dolgokat? mivel lennél messzebb a megoldástól, ha belépnél, és indítanál egy játékot a barátaiddal?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Gondolom ez a fa is olyan, mint a wow-os ergo nem célszerű összevissza rakni a pontokat 😄
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.09.06. 19:17:34
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Garen is megvan de Alistar pont nem. Pedig kíváncsi volnék rá.
De nem ad kódot vagy semmit, és a listán sincs. Lehet, hogy csak észak amerikai szerverre jár.
Tristana megvan 😄
Feltételezem egy offical oldalon legalább 1-2 millió tagnak kéne lenni.