53877
-
#49535 ebben a fél órában még nem volt -
#49533 nemtom mi volt a probléma, de az idő megoldotta, semmit nem csinálta nem is frissült, de 2 óra múlva jó volt. De am megvolt a frissítés és mind a 2 EULA ablak és utána az indításnál tűnt el amikor ablakot váltana. -
#49532 most nem volt ilyen de régebben volt néha ilyenem, bezártam a folyamatoknál és újra elindítottam akkor általában jó lett. -
-
#49530 most nem fogsz szeretni, nálam nem történik ilyen
a 2 EULA ablak feljön launchnál? -
#49529 Jött most valami kisebb update és ahogy rákattintok a Launcherben a Launch ra eltűnik a kliens. Alkalmazások között nincs feladatkezelőben, a folyamatok között ott van de ott csak bezárni tudom, természetesen a tálcán sincs sehol. Valaki esetleg tud erre megoldást ? -
#49528 -
#49527 ebben kiegyeznek veled, ha egyaltalan barmilyen stilust kapnank :) -
#49526 Ezt jonnykával rendezd le,
#49523 amugy igazadvan, de én akkor is évente más félét raknék be. -
ktomi22 #49525 Oh.. Szimplqn en velemenyem de sztem ez olyan ...mmm...unott stilus.. :D -
#49524 -
#49523 na hádde most nem jobb lenne ilyesmi motívumokkal pl a plat keret? azér a platot írom, mer az szerintem annyira semmilyen, vékony is, jellege sincs, olyan... béna -
#49522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
tribal. -
ktomi22 #49521 Mi az a tribal? -
#49520 sion hp egyébként 6300 lett a végére
-
#49519 Tudtam én :D
Amugy nincsen valami adat hogy a riotnál ki hogy hol mennyit dolgozik? vagy hogy ugy alapbol miért nem lett uj keret? szerintem lett volna rá idejük. -
#49518 van 2 tribál tetkóm, de egyébként 2x írtam ide fórumra ezt a keretes ötletemet :)
és ja ilyen volt, tavaly se tetszettek a keretek
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.16. 21:30:47 -
#49517 Amugy folyton a tribalt meg a csápokat nyomod hogy azt kéne a borderre + zyrázol ugye, ezetlek nincs tribalos tetkód? Az teljesentökéletesítené a rólad alkotott képemet lassan :D (amugy tavaly is ugyan ilyen volt a keret nem? -
#49516 EUNE-n sose gáz
Amúgy én csak teambuildert nyomtam párat, de mindben flameltek végig, de azt már megszoktam. -
#49515 én pont azt akarnám, hogy feldobják a kereteket valamilyen motívumokkal, valami tribal jellegű, vagy ilyen.. mittomén, csápok tüskék valamik kiállhatnának belőle
de amúgy még nem figyeltem annyira, a keretre verem a makkost, aztán csókolom -
#49514 Ez a preseason Ennyi barmot rég láttam már soloq-ban, sőt szerintem ez mindenen túltesz most, főleg, hogy még hétvége is van. Ha jól emlékszem tavaly nem volt ilyen gáz a helyzet preseasonben, vagy igen? -
#49513 Téged nem idegesít amúgy, hogy az alap keret kilátszik a bal és jobb alsó sarokban? Engem a kelletténél jobban... -
#49512 -
#49511 én még nem kaptam büntetést az elmúlt 4 évben -
#49510 Tegnap este találtam kiváló streamet Twitchen :D
itt van róla videó is -
#49509 en inaktiv accokra gondolok, abbol baromi sok van -
#49508 Jól választották azt a 11k játékost :) -
#49507 hat ennek baromi kamuszaga van, ritoek szerint:
As of 11/13/2014, 95% of active players in 2014 have never received a punishment of any kind. The vast majority of you have not received chat restrictions, ranked restrictions, game bans or permanent bans this year!
8/16/2014 Update with latest data
Reviewed approximately 11,150 players
11,052 players were neutral or positive (99.1%)
94 were chat restricted (0.84%)
4 were escalated for extreme toxicity (0.04%)
.. van itt olyan aki nem kapott cset bant se? -
#49506 :D
-
#49505 -
#49504 ebben kiegyezhetünk.. :) -
#49503 Persze nem hurrogni szoktam az embereket, pont ez volt a pláne, deazért szerintem egy janna használhatóbb lett volna mint a shaco ami volt. -
#49502 Nincsenek ilyenek? Tiszta unalmas lehet az a szerver. -
#49501 egyébként abba a compba pont nem vinnék jannát semmi pénzért (pont az ellenkezője annak, hogy beleillene), sona nem rossz, de thresh akkor már jobb oda szvsz
bár nem meta, de zyra meg ugye főleg 100% op as fuck azzal a 4gyel
meg ugye fontos a stílus, úgynevezett én üzenettel kell kommunikálni, hogy szerinted miért lenne ő menő az adott championnal, nem pedig megmondani, hogy hozza azt mert sajt
árnyalatnyi a különbség a kettő között, de sokat számít -
#49500 Engem azért flameltek normal blind picken mert megkértem egy (amumu kennen j4 varus) aoe csapatnál hogy sonát/jannát hozzon a support, erre lebaszott h miaz hogy megmondom neki hogy mivel jöjjön. Amugy a teambuildert ugy ahogy van nemszeretem. Jobb az ha mindenki tud amásikhoz alkalmaszkodni, szerintem. -
#49499 De te EUW szerveren vagy! EUNE teljesen más világ! Itt még nem jutottak el arra a szintre... -
#49498 ha jól emlékszem kb 500 ranked óta nem találkoztam olyannal, hogy champ selectben emiatt flamelt volna valaki, mert valahova nem tud menni, a teambuilder meg tényleg extrémen toxic, engem azért flameltek, mert platinum 3-as vagyok -
#49497 Mondjuk én pont ezt utálom, mert sose tudom hova akarok menni és a maradék helyet töltöm ki -
#49496 Azért mert itt csak játék közben van flame, champselectben nincs. Mert mindenki arra a lane-re tud menni, ahova akar és azzal a karakterrel, amelyikkel akar. Normál esetben azért vannak "vitatkozások". -
#49495 Nem tudom miért van riot ennyire elájulva ettől a team buildertől, nekem kb minden meccsen van valaki aki flamel végig. Legutóbbin 3 afk volt :D