53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    ebben a fél órában még nem volt
  • Metalmilitiakid
    nemtom mi volt a probléma, de az idő megoldotta, semmit nem csinálta nem is frissült, de 2 óra múlva jó volt. De am megvolt a frissítés és mind a 2 EULA ablak és utána az indításnál tűnt el amikor ablakot váltana.
  • Darthmushroom
    most nem volt ilyen de régebben volt néha ilyenem, bezártam a folyamatoknál és újra elindítottam akkor általában jó lett.
  • j0nNyKa

• j0nNyKa
    most nem fogsz szeretni, nálam nem történik ilyen
    a 2 EULA ablak feljön launchnál?
  • Metalmilitiakid
    Jött most valami kisebb update és ahogy rákattintok a Launcherben a Launch ra eltűnik a kliens. Alkalmazások között nincs feladatkezelőben, a folyamatok között ott van de ott csak bezárni tudom, természetesen a tálcán sincs sehol. Valaki esetleg tud erre megoldást ?
  • TBTPumpa
  • j0nNyKa
    ebben kiegyeznek veled, ha egyaltalan barmilyen stilust kapnank :)
  • Jani Hun
    Ezt jonnykával rendezd le,
    #49523 amugy igazadvan, de én akkor is évente más félét raknék be.
  • ktomi22
    Oh.. Szimplqn en velemenyem de sztem ez olyan ...mmm...unott stilus.. :D
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    na hádde most nem jobb lenne ilyesmi motívumokkal pl a plat keret? azér a platot írom, mer az szerintem annyira semmilyen, vékony is, jellege sincs, olyan... béna
  • Jani Hun

tribal.
  • ktomi22
    Mi az a tribal?
  • j0nNyKa
    sion hp egyébként 6300 lett a végére
  • Jani Hun
    Tudtam én :D
    Amugy nincsen valami adat hogy a riotnál ki hogy hol mennyit dolgozik? vagy hogy ugy alapbol miért nem lett uj keret? szerintem lett volna rá idejük.
  • j0nNyKa
    van 2 tribál tetkóm, de egyébként 2x írtam ide fórumra ezt a keretes ötletemet :)
    és ja ilyen volt, tavaly se tetszettek a keretek
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.16. 21:30:47
  • Jani Hun
    Amugy folyton a tribalt meg a csápokat nyomod hogy azt kéne a borderre + zyrázol ugye, ezetlek nincs tribalos tetkód? Az teljesentökéletesítené a rólad alkotott képemet lassan :D (amugy tavaly is ugyan ilyen volt a keret nem?
  • SzirmosSzisza
    EUNE-n sose gáz

Amúgy én csak teambuildert nyomtam párat, de mindben flameltek végig, de azt már megszoktam.
  • j0nNyKa
    én pont azt akarnám, hogy feldobják a kereteket valamilyen motívumokkal, valami tribal jellegű, vagy ilyen.. mittomén, csápok tüskék valamik kiállhatnának belőle
    de amúgy még nem figyeltem annyira, a keretre verem a makkost, aztán csókolom
  • ronihun
    Ez a preseason Ennyi barmot rég láttam már soloq-ban, sőt szerintem ez mindenen túltesz most, főleg, hogy még hétvége is van. Ha jól emlékszem tavaly nem volt ilyen gáz a helyzet preseasonben, vagy igen?
  • Christian88
    Téged nem idegesít amúgy, hogy az alap keret kilátszik a bal és jobb alsó sarokban? Engem a kelletténél jobban...
  • ronihun
  • ronihun
    én még nem kaptam büntetést az elmúlt 4 évben
  • SzirmosSzisza
    Tegnap este találtam kiváló streamet Twitchen :D

itt van róla videó is
  • j0nNyKa
    en inaktiv accokra gondolok, abbol baromi sok van
  • SzirmosSzisza
    Jól választották azt a 11k játékost :)
  • j0nNyKa
    hat ennek baromi kamuszaga van, ritoek szerint:

As of 11/13/2014, 95% of active players in 2014 have never received a punishment of any kind. The vast majority of you have not received chat restrictions, ranked restrictions, game bans or permanent bans this year!
    8/16/2014 Update with latest data

Reviewed approximately 11,150 players
    11,052 players were neutral or positive (99.1%)
    94 were chat restricted (0.84%)
    4 were escalated for extreme toxicity (0.04%)

.. van itt olyan aki nem kapott cset bant se?
  • SzirmosSzisza
    :D

• j0nNyKa
  • j0nNyKa
    ebben kiegyezhetünk.. :)
  • Jani Hun
    Persze nem hurrogni szoktam az embereket, pont ez volt a pláne, deazért szerintem egy janna használhatóbb lett volna mint a shaco ami volt.
  • SzirmosSzisza
    Nincsenek ilyenek? Tiszta unalmas lehet az a szerver.
  • j0nNyKa
    egyébként abba a compba pont nem vinnék jannát semmi pénzért (pont az ellenkezője annak, hogy beleillene), sona nem rossz, de thresh akkor már jobb oda szvsz
    bár nem meta, de zyra meg ugye főleg 100% op as fuck azzal a 4gyel
    meg ugye fontos a stílus, úgynevezett én üzenettel kell kommunikálni, hogy szerinted miért lenne ő menő az adott championnal, nem pedig megmondani, hogy hozza azt mert sajt
    árnyalatnyi a különbség a kettő között, de sokat számít
  • Jani Hun
    Engem azért flameltek normal blind picken mert megkértem egy (amumu kennen j4 varus) aoe csapatnál hogy sonát/jannát hozzon a support, erre lebaszott h miaz hogy megmondom neki hogy mivel jöjjön. Amugy a teambuildert ugy ahogy van nemszeretem. Jobb az ha mindenki tud amásikhoz alkalmaszkodni, szerintem.
  • TBTPumpa
    De te EUW szerveren vagy! EUNE teljesen más világ! Itt még nem jutottak el arra a szintre...
  • ronihun
    ha jól emlékszem kb 500 ranked óta nem találkoztam olyannal, hogy champ selectben emiatt flamelt volna valaki, mert valahova nem tud menni, a teambuilder meg tényleg extrémen toxic, engem azért flameltek, mert platinum 3-as vagyok
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk én pont ezt utálom, mert sose tudom hova akarok menni és a maradék helyet töltöm ki
  • TBTPumpa
    Azért mert itt csak játék közben van flame, champselectben nincs. Mert mindenki arra a lane-re tud menni, ahova akar és azzal a karakterrel, amelyikkel akar. Normál esetben azért vannak "vitatkozások".
  • SzirmosSzisza
    Nem tudom miért van riot ennyire elájulva ettől a team buildertől, nekem kb minden meccsen van valaki aki flamel végig. Legutóbbin 3 afk volt :D