League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Mindig is voltak botok sajna, én is mikor vettem magamnak 10 refet bottal csinálták, cserébe egész hamar kész volt (no report pls). Igazából, ha kerülöd dominion AI-t annyira nem feltűnő.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
velem még sosem volt ilyen, max az mmr-ed miatt lehet, bugról nem hallottam ami ilyet csinálna

...

j0nNyKa
jo eszrevetel, vannak boven botok, jo sok fajta
szvsz folosleges most foglalkozni vele, igy worlds / season end / season start kornyeken pont leszar mindent a rito

pl. a pontrendszer megint meggajdult a regi modon (win: 10-12 pont, lose: -30 pont) <- ezt egyebkent ti nem tapasztaljatok?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Darthmushroom
Köszi 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Tudom h ezek a legjobbak nekik, csak én alternatívát kerestem mivel kisebb szintű vagyok és nem tudok egy ilyen drága plusz rúna oldalt jelenleg megvenni.

jazzy
Leírtam a választ.
Dixtroy
Mundo egy hústank, erdemes jol ragyurni a hpra.
Marknak hybrid penetrationt ajanlom
Sealnak vagy armort vagy %HP-t (a hp tobbet er, caster ellen nem sokat szamit az ac)
Glyph magic resist (abbol is a scaling)
Quintnek vagy health regen vagy moving speed..

Nem tudom rito felfigyelt-e arra, hogy elarasztottak a jatekot a botok, kb nem lehet belepni. Ket hete meg csak dominion ai, mara a sima is kb jatszhatatlan. Pl ket bot:
http://eune.op.gg/summoner/userName=Derymi1902
http://eune.op.gg/summoner/userName=Mately121

A csoka meg aki futtatja oket:
http://eune.op.gg/summoner/userName=PasQdniQ

Csak boklaszik a palyan ket karakter (ket bot) mint a suket diszno a rozsban. A botter meg ilyen dumakat mond, hogy "Sivir go mid" bar egeszen jol daral. Gondolom felhuzzak 30ig, nevvaltas es eladas. csak eppen tonkrebassza a jatekot, mert sok a bukta.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Darthmushroom
igen ezt a kettőt csinálom most (AD lassan kész is). én kérdésem inkább arra irányult h ebből a kettőből melyiket kéne Mundoval használni mert varázs meg fizikai sebzése is van (Én az AP-sat gondolom de nem vagyok benne biztos)

jazzy
ADnak: piros: armorpen vagy AD, sárga: armor (vagy /lvl), kék: magicres (vagy /lvl), quint: ad
Casternek: piros: magicpen, sárga: hp/lvl vagy armor vagy armor/lvl, kék: magicres (vagy /lvl) vagy ap/lvl quint: ap

Ezzel a 2 runa pagel elleszel jó darabig.

A választás meg preferencia kérdése én casternek magicpen hp/lvl magicres/lvl és apt használok, szinte mindnek.

ADnak meg armorpen (kivéve AD carry, annak pirosba is AD-t, de azt kb nem játszok) sárgában armor (de szerintem átrakom majd armor / lvlre) kékben magicres/lvl quintben ad.

Mundonak inkább AP ha a kettő közül kéne választanom.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.09.22. 10:10:12
Darthmushroom
szeretnék majd több rúna oldalt, de nem most így h még 30 se vagyok, azért kérdeztem h milyen alternatíva lenne jó pl. Mundonak ami olcsóbb mint az ajánlott, szóval AD-s vagy AP-s inkább.

j0nNyKa
az a durva hogy ad a legutolso role-om, es van 4 vagy 5 ad runapagem
de te csinalod jol, kurvara folosleges 1nel tobb, ha nem vagy adc main

Jani Hun
Persze ertem amugy az volt az utalas a szovegembe hogy csak 3 van altalaban a nagyobb tierekbe, jobb jatekosoknak sok runa oldaluk van de szerintem 3-4 eleg casual jatrkosoknak

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Darthmushroom
jó csak én még csak 21s vagyok 😄 lassan kész lesz az sima AD-s rúna sorom utána szeretném az AP-set kigyűjteni és utána szeretnék pár új hőst. nem 6300ért venni még 1 rúna lapot +ilyen drága rúnákat venni (3*2k az életregen+9*800 aprmorpen/magicpen azért nem kevés)

Jani Hun
Nekem 3 runepagem van, ha ezerévbe eget mundózok akkor, hp quins+piros a többi meg mres/armor

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

ronihun
"Hope of Korea vs hope of the west is coming up in quarters according to TSM." Ez a TSM lehet ennél idegesítőbb? <#gun><#gonosz1>

...

Darthmushroom
most nézem Mundonak milyen drágák az ajánlott rúnák (Életerő regen esszencia, varázs/páncél törés egybe stb.) más olcsóbb alternatíva nincs neki? (sima ad-s vagy ap-s vagy vegyes)

SzirmosSzisza
Ez olyan, mint a vicc, hogy ne aggódjon asszonyom már 100-szor csináltam ezt a műtétet, most már csak sikerülni fog (csak itt nem műtét, hanem koreai csapat elleni nyerés 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa

j0nNyKa
tsm win easy!

BEAST
TSM TSM TSM <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ronihun
Samsung White vs TSM, wonder how that goes... <#idiota>

...

j0nNyKa
teljesen jókor rakták be, nem is történt közben semmi

SzirmosSzisza
Az a replay nagyon jókor jött 😄

sadface
Az abszolut lol barátnő szövegei:
Szex előtt: "YOUR WILL, MY HAND"
Megtudja, hogy megcsaltad: "TONIGHT WE HUNT"
Ő csal meg téged: "RULES ARE MADE TO BE BROKEN, LIKE BUILDINGS OR PEOPLE"
Megvágja a kezét hússzeletelés közben: "THE UNSEEN BLADE IS THE DEADLIEST"
Kést kérsz az ebédhez: "MY BLADE IS YOURS"
Házasság előtt: "I WILL BE FREE"
Után: "EVERYBODY DIES, SOME JUST NEED A LITTLE HELP"

I decide when I'm done.

zeli
Jó, GMB egy szar éppen, de még mindig értelmesebb lenne mint ezek a törökök. És no offense nekik, de nem erre a szintre valók egyáltalán.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Gambit?😄DD

Amúgy az a baj, hogy sztem, ha kicserélnék a csapatok felét OGN-re, akkor nőne a színvonal, csak mégis kínos lenne egy olyan világbajnokság, hogy csak koreai csapat van.

zeli
Remélem ezeket a wildcard csapatokat jövőre nem engedik világbajnokságra. Ezeket a stompokat nem fun nézni. Inkább lett volna egy verseny 1-2 spotért azoknak a csapatoknak akik nem jutottak be. Jobb lenne ott egy GMB, vagy SKT, mint ezek a szutykok.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ronihun
SK-től nem vártam sokkal többet, még ha nem is lett volna az incidens, akkor is kiestek volna group stageben, egyszerűen túl nagy a gap, top 2 eu team szerintem jobban fog szerepelni.

...

SzirmosSzisza
Mineski is sokat tanult tavaly, ja, hogy azóta semmi hír róluk?

BEAST
Szegény törökök, csúnyán elkalapálták őket ezen a bajnokságon. Viszont cserébe remélem sokat tanultak az első nagy versenyükön. Nekik legalább még megvan ez a mentségük, nem úgy, mint az SK-nak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Tristana, Rumble ban azért remélem lesz.

ronihun
Szerintem egyik ellen sincs esélye, de sok sikert nekik. Másrészt Royal nem fog megint kikapni ellenük ha lesz tiebreaker.

...

Hát én Galiot leginkább counterként használom, ha legalább 2 AP-s van az ellennél.
Zhonya nem jó az ultijánál, mert az a lényeg, hogy a kapott sebzés egy részét pluszban visszasebzi.
IMHO Spirit Visage core item, a W-je brutális healt ki tud tolni.
Q>W>E nálam a skill order, és akár topra is felviszem, ha AP-sat hoznak oda.
Yasuo ellen meg én is megszívtam múltkor 😄 Ilyen az, ha te pickelsz hamarabb.

SzirmosSzisza
Uhum, ha így folytatja TSM nem Samsungot kap, hanem EDG-t.

ronihun
Köcsög TSM. Amúgy nem emlékszem pontosan, a Group A első helyezettje játszik a Group B másodikával a quarterben ?

...

SzirmosSzisza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dat teemo

Galioval kapcsolatban tudtok ajánlani vmi értelmes dolgot ? Értem ezalatt azt, hogy mikor ingyenes volt 1-2 hete, megvettem, és első meccseken be is vált, de azóta egyszerűen nem találom vele mit és hogyan kellene... Egyáltalán topon miden vagy supportként a legjobb ?
Meg ugye alapvetően neki az Athene szent grálja és a Kétségbeesés jogara lenne a 2 alapvető tárgya de...topon ugye páncél kellene, sőt, miden mostanában 100 ból 100X Yasuoval van az ellen ( amugy ha nem én vagyok miden akkor a saját teamből is Yasuo van miden....) ellen meg szintén nullát ér a magic resist...

Gondolom ilyenkor fel kellene rugnom a hagyományos buildet és sunfire cape+ randulin omen kellene jól gondolom ? Ezen kívül supportként egyértelműnek tűnik, hogy a W jét maxoljam elsőként, de topon vagy miden a Q t vagy E kellene ? Majd mindenhol a Q t irják, de az skillshot, és mondjuk egy Yasuot eltalálni aki egy század mp ig nem áll egy helyben szinte lehetetlen... az E ugyanakkor kevesebbet sebez, de nagy területre, szóval mindig talál, és farmoláshoz is sokkal jobb... Szóval melyiket tegyem ? Ja még egy apróság... Fidellel működik az ulti+ homokóra és Ramussal is, de vele nem, most én vagyok hülye és csak megszakitották az ultim azért nem, vagy tényleg Galionál ha homokórázok akkor nem működik az ultija ?
Különc
Ez az AHQ vs SSW kurva jó meccs, félig troll de mégis
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.09.20. 13:47:09

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
😄D sk gaming
jöhetnének már az értelmes eu csapatok, rendesen fáj nézni az skt

BEAST
Szerintem a pótjátékos sem volt rossz. Az eddigi meccseiken kb úgy éreztem, csak a jungler meg a top tudott valamit felmutatni. A törökökkel együtt eltaposták európát az ázsiai óriások.

Hát én pedig akali ellen szeretek a legjobban midezni Lux-al...😄
SzirmosSzisza
Kezdődik a móka, SK visszakapta junglerjét. Reméljük annyira még jók lesznek, hogy TSM-et elverik, de TPA-t nem 😄

j0nNyKa

TBTPumpa
Lotus Kamra (Karma):

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa

ronihun
Hát még azért nem végleges, de ja, mindegy következő körben úgy is kiesnek.

...

SzirmosSzisza
Most dől el TSM sorsa, nézzétek.

sadface

biztos morgana? 😄 Vicces lenne. Kár, hogy már lassan tuti..
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.09.19. 14:52:47

I decide when I'm done.

Darthmushroom
Végül csak megvettem Poppyt, úgy is olcsó hős. és a felemelkedéses játékmódban valami hihetetlen jól is működik mert könnyű stunolni.

Első probléma, Lux-nak nincs stunja. Az snare. nagyon nem ugyanaz a kettő "kib nagy a range, pici a cooldownja" cserébe lassú és nem oylan nehéz kikerülni főleg, hogy a creepeken is fent akad. Ne gyere ki a creepek mögül sose leszel "stunnolva". Van nála sokkal több idegesítőbb midlane hős :3