53877
-
Ariakus #49494 Nekem rohadtul bejönnek ezek a Battlecast skinek, nem bánnám ha az összes champion kapna egy ilyen változatot. -
#49493 rúna oldalak VB-ről -
#49492 Blood Moon Kalista
Battlecast Kog'Maw
Battlecast Alpha Skarner
-
#49491 fú ez gecijó, lassan tényleg eljutunk oda, hogy a trollok teljesen külön kjút kapnak :)
wp rito -
#49490 http://leaguecraft.com/discussions/10923-introducing-the-new-leaverbuster-a-new-system-for-aggressively-tackling-leavers-and-afks.xhtml low prio queue\o/ -
#49489 -
#49488 -
#49487 jazzy -
#49486 -
#49485 ki nem? :D -
#49484 Supportolnám -
#49483 Sjokz stream -
#49482 -
#49481 na ez igy ok, es ertheto is, ettol fuggetlenul lehetsz te barmilyen hidden elon, ha jon egy premade melled / ellened, osszevissza mmr-u jatekosokkal
gondolom a kolleganal ezert volt a nagy szoras -
#49480 normalban külön hidden mmr-je van mindenkinek, mivel én is kb. akkor normáloztam utoljára mikor még silver-gold szintű voltam, ezért engem is ilyenekkel dobna össze -
#49479 gondolom akkor ez normal game, ott szerintem annyira az mmrt nem nézi szigorúan, mint rankeden, már csak azért sem, mert ugye bármekkora premadek lehetnek, emiatt lehet hogy mindenfélékkel játszol
rankeden azért a friss smurf accokon kívül általában egy kalapból kerülnek ki a játékosok, főleg mióta ugye a duo partnerek is korlátozva lettek kb. azonos rankokra -
#49478 Csak Trick2g-t kell nézni, üvölt, beszól, trágár, Udyr isten, kissé paraszt, disrespectel mindenkit. Fun.
És az IDGAF buildjei odabasznak.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.12. 22:43:51 -
#49477 Akkor azért volt nekem oylan fura és érthető az az akcentus:D amugy pont leirtad, mert vicces, és azt is irtam hogy ha van akit érdekel, akkor majd linkelem, de ezekszerint nemérdekel senkit szal ez bukó:D
amugy még mindig nemértem ezt az mmr dolgot hogy hogy a turóba müködik. most voltam egy meccset én mint silver, mellettem 2 goldos egy diamond és egy plat, enemy team full unranked. -
#49476 Cowsep-et szoktam nézni mostanában, bár Ő nem profi csak fun. -
#49475 nézem kliensben jobb alul a meccseknél hogy van egy fura nevű summoner
ő az :DDD -
#49474 ez már a revampolt, végleges keret? mert akkor tényleg kurvagagyi lett :|
nekem tavaly sem tetszett egyáltalán, valahogy nem érzem, hogy eltalálták volna ezt a plat dolgot (nem beszélve a diáról, amit szerintem hosszú hónapokig nem tudtam megkülönböztetni a plat kerettől )
ha már faszméregetésre van a keret (éshát arra van), akkor tényleg lehetne faszméregetőbb a kinézetük, mindenféle tüskékkel meg tribal motivumokkal meg miegyébbel, mer ez így elég nudli -
#49473 + csacsi -
#49472 froggen, shook, kb. ennyi, a többi non-existent amerikai ripacskodó barom -
SuLtAN17 #49471 Nah de mi a helyzet a platinum borderrel? Rosszul vagyok már tőle úgy vártam a kiosztást csak emiatt, hogy végre rewampolják egy picit csak, hogy ne így nézzen ki :( -
#49470 oszt nekiállsz coop vs aizni, vagy teambuilderezni emiatt? :D mer én biztos nem tenném, tippre te sem
mondjuk érteni nem értem, mit húzzák halasszák, már hány hónapja tök pöpecül működött ?! ráadásul csak PBE-ről áthekkelve, ahhoz képest meg főleg
néha tényleg furák ezek -
#49469 egyébként a tribunalra, illetve report témára kolléga linkelt #49452 -ben, még írtam is rá hogy elolvasós, most tényleg elég nagyot lép a riot a toxic takarításban
nem rossz az amit csinálnak egyáltalán, hiba persze van, mint mindig mindenben, de azért visszatekintve én elégedett vagyok velük overall
igazából ha nem lenne így lebutulva az emberiség, főleg a játékos társadalom, közel perfekt cucc lenne ez az egész lol -
SuLtAN17 #49468 Fuck yeah! :D
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2m3iwz/new_sr_available_in_russian/
Csak sírni kellett xD
Utoljára szerkesztette: SuLtAN17, 2014.11.12. 21:28:17 -
#49467 az az amerikai akcentus egyébként full angol, mint ahogy maga az ember is
továbbá azért mert vicces és mert jól él jutubból és mert minecraftozik, miér kéne nézni lol közben? :)
nem is tudok most olyan streamert, akit szivesen nézek, mindegyik divatbuziskodik, skillt meg egyik se mutat, nemhogy ő kezdőként -
SuLtAN17 #49466 Mondjuk ebben igazad van, hogy ha ebben van a verseny egyelőre akkor ebben majd lesz a nem kicsit bugos unbalanced új rfitben is ez tény, csak átvert Pisti vagyok tudod... :D -
SuLtAN17 #49465 Túlbonyolítjátok :) Megígértek valamit => ráhypeoltam magam=> megint nem tartották be => úgy érzem magam mint aki visszatartja a szarást remélem végre már megértitek :) Nem azért játszom mert KELL csak már nagyon szeretném belevetni magam a sűrűjébe, de nincs értelme és nyilván jó érzés másoknál jobbnak lenni ez nem újdonság erről szól minden sport. Még a bordereknek sem tudtak új skint adni, nézhetem még 1 évig ezt a rettenetes platinum bordert, nem értem néhányotokat miért van elájulva a Riot-tól, 1 milliárd dollárt kaszált mikrotranzakciókból novemberig bezárólag amiben ugye a karácsony sincs benne, és rengeteg rengeteg problémát még nem is érintettek (champselect report, dc, tribunal) szóval egyre elégedetlenebb vagyok velük személyszerint. És most ha lehet ne hozzatok fel ilyet hogy adtak 5 Rp-t skinre mert pont annyi hiányzott, mert ez most nem a support-ról szól, ami tényleg magas színvonalú náluk aláírom. -
#49464 Értem amit modnasz meg amit ő is irt, csak kényszeresen tanácsolom mindnekinek hogy ne kockulj rá semmire ugymond kötelezöen, de mindegy is, nem pofázok bele többet és bocsánat ha flamet inditottam,
BTW nemtudom hogy ismeritek e a Syndicate nevű youtubos palit, de elkezdett lolozni! Facebookra rakott már fel pár képet a statjairól. Ajánlani tudom mindenkinek a videóit, mert imádom a stilusát, viszonylag érthető az az amerikai akcentus, és vicces is szerintem:D Mellesleg eggyik legnagyobb youtube-os srác aki a semmiböl lett miliárdos a youtube által ha valaki nem tudná. Ha valakit érdekel és/vagy nem ismeri, shamajd lesz LoL-os videója, majd belinkelem ide -
#49463 jó mondjuk leírta hogy versenyezni akar, akkor ne az legyen már a megoldás, hogy ne versenyezni akarjon cicafiú :)
sultan: én értem amit leírsz, de 0 összefüggés van a lolhoz való hozzáállásod, és aközött, hogy most bugosabb-e éppen egy.. hát egy következő szezon alfa verziója, mint szeretnéd
én is ezért tolom amiért te, ez gondolom látszik, nekem full mind1, hogy ma változtatnak meg egy csomó mindent, vagy holnap, vagy 1 hét múlva, vagy csak januárra, tanulni a legapróbb dolgokból is lehet, amik nem függenek a játék (meta) aktuális állásától
+ ha nyersz ebben a félkész, összevissza verzióban az ugyanúgy jó érzés, mintha majd az unbalanced új rendszeres rankeden nyersz 1-2 hónapig (mer ugye unbalance az lesz, nem kevés), meg mint amennyire majd a kb. kialakult következő szezonos rankeden lesz nyerni
tldr totál értelmetlennek érzem temetni a lolt azért, mert.. hát nem is tudom miért, mert te hamarabbra vártad az új szezon dolgait, mint ahogy a rito áll vele?! -
#49462 Én erre annyit tudok mondani hogy ne azért raidelj(hamégnyomod) vagy rankedezz hogy überfasza legyél. én itt rontottam el anno wownál. azért játsz mert élvezed és ne azért hogy jobb legyél(éveket tudnék erröl bezsélni mert én azért wowoztam hogy rank1 guild legyen az enyém meg rank1 2v2 aréna [csakhogynagyképülegyeköszejött:D]) AKárki akármennyire tagadja tudatalatt ottlesz a "jobblennimásnál" akarás, de nem egészséges, és msot se oktatlak, csak a nagyközönségnek is irom, hogy nemszabad ugy hozzá állni hogy leKELL nyomni egy kört vagy gyakorolni KELL mert szarvagyok.(amugy énis várom az uj SR-t irtam is, de azért nemhalok bele ha nemlesz még 1 hónapig.)
tldr nekezdjünk el flémelni, de ne azért játsz mert fejlödnöd !KELL!. -
SuLtAN17 #49461 Rosszul értelmezed te is és sokan. Engem ez a játék a kompetitívizmusa (wow rettentő szó ez így) miatt érdekel, tulajdonképpen azzal láncol magához.. Szívesen normáloznék én naphosszat amíg az időm engedi, ha végre kiadnák azt ami a következő években meg fogja határozni a rankedet. Ez olyan ez az egész, mint WoW-ban raidelni egészen holnapig. Teljesen értelmetlen mert minden felülíródik és minden amit eddig tanultál nagyjából elveszti értelmét, főleg mivel jungle/support main vagyok, plat-ban (tudom nem egy nagy szó), így rám férne az a bizonyos gyakorlás.
Utoljára szerkesztette: SuLtAN17, 2014.11.12. 20:42:12 -
#49460 Én pont az ellenkezőjének örülök:D szerintem a tavalyi változtatásokhoz képest msot tul sok minden változik egyszerre, egy teljesen más stilusu játék lesz igy ennyi buffal meg potikkal, meg minden mással, Mindig is maradi voltam a játékokkal kapcsolatban(wowban bcböl wotlkra és aztán Catára kb érfelvágás volt átálni) itt most LoLban csak az uj grafika miatt várom az uj SR-et, de semi más nemigazán érdekel jelenleg, föleg a jungle változtatások mivel mindig is main supportoltam inkább. Innentöl kezdve wardom legyen meg jannám aztán ki bánja mi a current meta :D -
#49459 ez kurvajoa, aki nem olvasta el mer hosszu / angol / felelmetes / barna betuvel van irva, az essen csak neki
mivel ugye itt forumon mindenki szentlelek, es mindig mas a troll, ez mindenkinek _nagyon_ jo hir! -
#49458 mondjuk ha te csak attol tudsz fejlodni, ha koveted az aktualis metat, az regen rossz, ott nem feltetlenul a riot fejlesztesi modelljeben kell keresni a hibat
mar ha persze nem foglalkozunk azzal az aprosaggal, hogy akar a jatek elvezeteert is lehetne jatszani :) -
#49457 Amused lettem ettől a boreddé tesz kifejezésen -
#49456 Elvileg azért játszol, mert élvezed a játékot, szerintem ez meta független.
Riot meg sajnos ilyen, anno próbálták rárakni a smite-ra mennyit sebez és elrontotta a flasht, de lassan lassan azért látszik, hogy fejlődnek Ők is. -
SuLtAN17 #49455 Igazad van a taunty a legkevesebb simán megoldható, de a nem működő smite a kifagyás minden halál után... Nem tudom kicsit megsavanyodtam és haragszom a Riotra, hogy nem tudták a rewardok kiosztása utána, ha más nem TB-ben élesíteni a dolgot, mert ez így ahogy most van nagyon halott... Minek toljam, ha 1 hét és teljesen totálisan más lesz a meta? Full értelmetlen időelbaszkurálás most tényleg.
Utoljára szerkesztette: SuLtAN17, 2014.11.12. 14:26:56