League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
köszönöm <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tessék

mondjuk van egy kis különbség az eredeti és a fordított szöveg között, leginkább arra gondolok, hogy azok nem kapnak rewardokat, akik még a szezon végén is el vannak tiltva a ranked játéktól
és nem pedig azok akik voltak eltiltva vagy chat banolva

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

TBTPumpa
"Diadalmas Morgana hőskinézet" Ezt is lelőtték hivatalosan. <#idiota>

Panzeradler
Bíztam benne, hogy cassio lesz, rework+az a kép amit linkeltél, ritkán morgozom😞
j0nNyKa
megkeresnéd ezt légyszi ingisül is? plíííííííz

TBTPumpa

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
milyen laggal kell ahhoz játszani hogy azt csinálja valaki mint ez a gragas? 😄

...

jazzy
j0nNyKa
pozolj sargacsillaggal

Darthmushroom
Tanknak végképp nem kritet választottam volna én se. Tanknak nem vesz az ember olyan itemeket h megérje a krit rúna, az a pár %-kal ami meg van a rúnából nem sok mindenre megy az ember. és ha megnézzed Mundo is tank de ugyanúgy a pirosba kell az amor/magicpen, mivel azért nem árt ha valamennyire át is üti az ember az ellenfele "védelmét".

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Én tanknak akarok amúgy runapaget ( ill már csinaltam) nem adc nek 😊 szóval ja, elszúrtam valszeg hogy kritikust raktam be, de olyan sokkal az armor pen/dmg se lenne jobb nem ? Márpedig pirosból szerintem muszáj a 3 közül valamelyiket, még ha tank az ember akkor is, a többire túl keveset adna.
Különc
Nagyon epic, ezek után Sion trash tierből tier 6 lesz, wohoo

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

FrostBite

Én nagyon szeretem az elején a life stealt/életvarázst, szóval az is lehet, hogy esszenciának majd az ADC s runapageim is maradnak azok. Nem vagyok egy nagy ADC, de pl Ashe esetében megfontolnám az AP helyett néhol a kritikus találat + sebzést 😊

Tényleg ennyire durva változások szoktak jönni minden szezon végén ? 😊
j0nNyKa
a mostani metaban a penetration ut mindent, de en varnek a tul mely teoriakkal az uj szezonig, abban ugyis mindent a fejere fognak allitani

Darthmushroom
nem vagyok egy túl tapasztalt játékos, de én az armorpent létesítem előnyben. elsőnek a 3s szintű rúnákból azokat vettem meg és érezhetően jobbak a AD-s hősök a játék elején.
am lentebb azt tanácsolták nekem h adc-nek damage a pirosba, a többinek armorpen.

Apropó, a páncél kontra HP hez képest mit tudtok mondani a +1 dmg vs +1% kritikus találat esély vs +1 armor penetration ügyben ? Mert találtam ugyan erről cikket, és bár jó voltam matekból, azért a kb 30 grafikon meg 40 képlet picit megfogott elsőre, az lejött, hogy a dmg a elején hasznosabb az armor penetration meg a végén, de a kritikus találat ügyben hozzájuk képest pl nem írtak, pedig érdekelne.
Nos... osztottam, szoroztam, gyököt vontam, meggyőztetek 😊 a nagy HP mániából végülis a standard build lett, sárga rúnáknak páncél lett betéve, a kéknek magic resist, egyedül a pirosnál meg esszeciánál hezitáltam sokat végülis ott lehet hülyeséget csináltam, mert armor penetration vagy damage helyett kritikus találat esélyt nyomtam, a végén pedig a HP vagy + mozgási sebesség helyett lifestealt tettem, Rammusnak nem ezek a legjobbak nyilván, de én játszom azért más tankokat is, pl Shyvanat vagy Nasust.
SzirmosSzisza
Vannak új tales of valoran részek!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa

BEAST
Sion reworkot emlegetnek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Darthmushroom
Ez a "Reborn" mi lesz? megint új hős? vagy valakit feljavítanak?

j0nNyKa
tí esz em! tí esz em! tí esz em!

ronihun
+ Ez a #48513 és azelőttiekre vonatkozott
+ NA playereket nem érdemes nézni, mert ők buták

...

ronihun
Ha valakinek egyébként hasonló kérdése van, akkor én EZT az oldalt tudom ajánlani. Én ennek hiszek legjobban ha rúna, vagy mastery kérdésem van, sőt build meg minden. Elvégre itt bármelyik championra vagy pro-ra rákereshetsz, hogy ki-mit buildel, szóval hasznos oldal ha valaki nem ismerte eddig. Általában kisebb dolgokban különbözik is a guide-ok rúnaoldalaitól és akkor inkább erre jobb támaszkodni, mert itt aktuális trendek is gyorsabban előjönnek.

...

Evil
Hali, elég érdekes kérdésem lenne, de a lényeg hogy ha Gift-ben küldök valakinek championt utánna arra egyből tudok Skint is küldeni, vagy csak miután elfogadja? És még annyi hogy ha több Gift-et küldök akkor sorrendbe dobálja fel neki, vagy azt amit utoljára küldtem azt látja elsőnek? (mert ugye kitudja..)

Köszönöm szépen ez rengeteget segitett 😊
j0nNyKa
itt egyébként jól le van írva az effektív hpja az armornak, meg úgy egyáltalán minden a témáról, szerintem ebből le tudod szűrni, hogy neked melyik a jobb

jungle rammusnak mondjuk egyértelműen az armor, mert jobban jársz, ha mondjuk kicsit kevesebb a hpd, de az fullon van (mert az armor miatt nem is igazán sebeznek, meg a potik is "effektívebbek"😉, mintha több a hpd, de azt az istennek sem tudod fullon tartani
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.22. 19:50:11

j0nNyKa
arányaiban nagyjából ugyanannyit számítanak (ha pl. egy 18as szintű full gear karaktert nézel), az armor effektív hpja több
persze ha mondjuk 4 ap carry az enemyben, meg egy adc, akkor a hpval jobban jársz nyilván
sőt attól is függ, hogy milyen adcarry, vagy adcarryk vannak az enemyben, mert ha pl. vayne-trynda, ellenük nagyjából semmit nem ér a hp, de ha mondjuk khazix, ellene meg az armor

egyébként tldr olyan nagy különbség nincs, hogy meccseket döntsön el, az ilyen nagyon mély analizás inkább csak faszrázás, mint tényleges hasznos infó 😊

személy szerint én egyébként MINDENRE, ami tank az itt látható 5ös számú Support rúna paget viszem

Ja és Rammusrol van szo akinél egyes szinten is a W je 40 armort meg MR t ad, szoval ezért gondoltam jobb választás nála a full hp, de javitsatok ki nyugodtan ha rosszul gondolom.
TBTPumpa

Wifesteal bot lane OP <#idiota>

Értem de mondjuk 1 armor többet számit 14 hp nál ?
j0nNyKa
hoppávan, megtudta hogy ő volt a first pickem fantasy lcsn, ennyi ggwp

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.22. 18:48:28

j0nNyKa
armor minion hit ellen is jó, ha kicsit is harassolsz, elég sok pofont fogsz kapni minionoktól, és rengeteget számít
meg úgy overall sokat dob, custom game-ben érdemes kipróbálnod, hogy mondjuk level 1en kapsz egy towerhitet, vagy egy minionhitet armor rúnák nélkül, meg azokkal
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.22. 18:41:05

SzirmosSzisza
Alapvetően armor általában többet ér, mint a HP, főleg, ha jungleben vagy. (anno én Eve-n hp18-at vittem armor helyett, de folyamatosan potizni kellett)

Néztem, de pl az armornak nem sok értelmét látom mert iszonyat keveset ad.
j0nNyKa
igen most 2 winem van, amit egy lose-zal nullazok is, es mivel tok hektikus a rendszer, az se lepne meg, ha egy lose utan rogton plat1be rakna... 😊

balint: "szóval annyira meglepő dologra ne számíts." - a ritorol beszelunk. a szomiarcnak lesz igaza, es majd ha beszol a kliens, hogy lassan visszapakol, nyomok egy rankedet es imadkozok, jobb otletem nincs

SzirmosSzisza
Full HP-nak sok értelmét nem látom. Amúgy mobafire/solomid.net-en nézz körül miket ajánlanak.

Rammusnak szeretnék runa paget késziteni, és úgy döntöttem full HP sat csinálok. A kérdésem az lenne, hogy melyikeket részesitsem előnyben a 3 féle közül : A flat HP sat ( ami az elején fixen ad vmennyit) a szintenként növekvőt (nyilvan kb 9.szinttől már többet ad de az elején jóval kevesebbet) vagy a % sat, ( pl 1,5% +) ami ilyen vegyes vágott, jóval kevesebbet ad early gamebe a sima flatnél, de a szintekéntihez képest azért többet, midgamebe a legkevesebbet adja, viszont late gamebe messze a legtöbbet.
sadface
Gyors rákerestem 27 pontja van ami 1 lose 0 pontig kb most, és az 1 hónap. Szóval még egyet kellene játszania, hogy ne legyen inaktív mert úgy viszont tuti visszadobja. Tiernél nem hinném, hogy kicsapná diából 1 lose után. Ha a következő meccset megnyeri 99%-ra megvan. 😄

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Season zárás november közepén lesz, de pontos dátumot majd a Rito ad VALAMIKOR OKTÓBERBEN. Season kezdés meg 2015-ben, a köztes idő lesz a Pre-Season, ahol behozzák a komolyabb újításokat (új itemek érkezése, régi itemek törlése, új Summoner's Rift, Egység balance, új bugok érkezése és régiek javítása?). De ez nem hinném, hogy neked be kéne mutatni, hisz már 1-2 éve nyomod az ipart, szóval annyira meglepő dologra ne számíts. <#idiota>

Szóval az még közel 2 hónap (jelenleg szeptember közepét taposva) és 29 naponta menned kell egy Ranked meccset, különben "visszasorol" a rendszer inaktivitás miatt. Nem úszod meg egykönnyen! Azt hitted feljutsz Diamondba és ott is maradsz, he? A Rito majd gondoskodik rólad! <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A magyar búvalbaszott, megkeseredett, visszahúzó és irigykedő magatartás más köntösben:

"Ha a Rito nem tud feljutni Diamondba, Jonnyka se jusson fel! Vagy, ha már feljutott, akkor gondoskodjunk róla, hogy visszaessen!"

Viszont nem kicsit gáz, hogy így el van baszva 1-2 divízió. Ezek után abban sem vagyok már biztos, hogy a többi is 100%-osan jó. <#idiota>

De azért remélem sikerül megtartani a Diamond pozíciódat a szezon végéig! <#eljen>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.22. 16:30:55

sadface
jár a keksz, nyolc óra után jót nevettem.😄

Amúúgy valakinek lenne kedve ranked 3v3-hoz?

Jonny: október-nov
másik: Akkor játssz ha már figyelmeztet, hogy inaktív vagy.. Jobbat nem tudok. Most nagyon broken a cucc, van aki simán megy masterig van aki dia1-ből kibukott dia közepéig egy kisebb lose streak miatt.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.09.22. 16:18:57

I decide when I'm done.

j0nNyKa
oo ja akkor bug

johat kovetkezo kerdes: van arrol valami pontos info, hogy mikor lesz a season lezaras / kovetkezo season kezdes? mert gondolom addig ez mar igy marad, es be kene tervezni, hogy addig ne pakoljon le platba emiatt...

ronihun
tldr:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...

sadface
Dia 1-től Dia 5-tig el lett baszva az egész pontozás. A képlet eléggé szimpla. Kapsz x pontot (a legtöbb ismerősöm esetében 10-15) és vesztesz 3x-4x. Vicces, hogy ott virít a csávónak a dupla challanger teamben, soloba meg dia2 mert vesztett hármat egymás után és visszadobta 40-pontról (!) dia 2-be. Konkrétan most ha feljebb akarsz jutni nyerned kell 8-10 meccset lose nélkül mert olyan kevés pontot ad. Minden nap sírnak miatta, de kb ugyanúgy játszanak tovább. PLatinába nem tudom mi újság, de gondoltam tegnap tolok egyet mert inaktívvá váltam volna 1-1,5 héten belül és instant visszabaszott plat 5-be😄 Mondjuk lehet ebben benne van, hogy két hónapja szép lassan csúszik vissza plat 3 100 pontról és az mmr-em a béke segge alatt van.

TL;DR: Ranked team

I decide when I'm done.

jazzy
Valszeg faszbug, régebben is volt és nem volt tier függő, de nem mindenkinél, olyan emberről is olvastam aki 30 pontokat kapott és 4-5öt bukott mindig..
zeli
Master tier bent van már, és pont azért, hogy diamond I-ben megakadályozza a trashinget.
De amúgy nem jellemző, hogy 5-ös divízióban lassítana rendszer, régebben is I-nél volt csak.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

j0nNyKa
eskuszom nem azert hogy nagyzoljak, de mindenki aki diamondos duo partnerem, erre panaszkodott
meg a game-ek vegen a lobbyban is szoktak irni hogy ez most igy micsoda

ugye volt meg regebben ilyesmi, hogy diaban igy elbuzeralodik a pontozas (lehet csak dia 1-ben?), aztan az el lett torolve / ki lett javitva, es most patch ota megint szar, raadasul latszolag az egesz diamondban (lentebb akkor.. nem?!)

szerk: mi van ezzel az uj master ligaval? mikor jon az? nem arra keszitik mar fel a kodot? nem lehet hogy az b*szott be?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.22. 12:10:43