53877
-
#49895 "Másrészt, aki fizet, annak ismertek az adatai, nagyobb hatékonysággal lehet a játékból eltávolítani. " Ezt gondold át -
Morinad #49894 Abszolút nem erről beszélek, hogy kinek mennyi a pénze. Ezt talán ti gondoljátok, én ilyet nem írtam. Aki fizet valamiért, az inkább hajlamos arra, hogy nem tesz olyat, amivel elveszítheti. Másrészt, aki fizet, annak ismertek az adatai, nagyobb hatékonysággal lehet a játékból eltávolítani.
Aki flamel, az nyilván rosszul kezeli a feszültséget, de a riot megoldásai láthatólag nem javítanak jelentősen a helyzeten. -
#49893 na, ez már érthető, és tényleg fura
1 napos bant mire kapta? -
MitsuMishi #49892 Én igazából jó ötletnek tartom ezt a rendszert, mivel ezek után 2x is meggondolja az ember, hogy engedjen-e a kísértésnek a visszaszólásra, viszont van egy nagy logikátlanság az egész jutalmazási rendszerben.
Én kaptam 5 meccsre chat restrictiont, ezért ugye nem kapok giftet, viszont van egy ismerősöm, aki kapott egy 1 napos bant. A rendszer szerint tehát én sokkal rosszabb vagyok, mint ő, mivel őt meg fogja jutalmazni a rendszer (csak a 14 napnál hosszabb ideig kibanolt emberek nem fognak kapni) én meg semmit se fogok kapni.
Ezzel most nem hőbörögni akartam, megvan minden skin ami kell, csak elég furán lett meghatározva, hogy ki kaphat jutalmat. -
#49891 2015-öt írunk és MÉG MINDIG van olyan ember, aki nem érti meg, hogy a flamelés nem függ össze azzal, hogy kinek mennyi pénze van? -
#49890 ez jött le az egészből?
ö másnak is? -
Morinad #49889 Érdekes tendencia, hogy arra kondicionálják a játékosokat, hogy tűrjék szótlanul a retardáltakat, ahelyett, hogy olyan rendszer csinálnának, amely nem szül ennyi feszültséget, vagy amelyben ezeket eleve kizárják. Én nagyon sajnálom, hogy f2p modell ennyire jövedelmező. -
#49888 A probléma ott van, hogy te és még biztos sokan akik nem kaptak skint úgy látják hogy ez büntetés az 5%-kal szemben, miközben ez egy egyszerű jutalom azoknak akik viselkedtek.
tldr: Ti chat restrictet meg bant kaptatok ajándékba, mi meg mistery giftet. -
#49887 Erről most beugrott egy random CoD2 klán szabályzatából egy sor: "ne anyázz, kivéve, ha Ők kezdték, akkor anyázz vissza" :D -
#49886 félre ne érts, nem akarok sátánt csinálni belőled :)
valahol húzniuk kell egy határt, te úgy érzed, a vonal rossz oldalán vagy(unk), én úgy érzem, nem
ha tényleg visszaírtál akár 1x is a trolloknak, nem vagy tőlük annyira messze, mint az, aki egyáltalán nem kapott még chat restrictet sem, szerintem - a riot pedig itt húzta meg a határt, legnagyobb hibájuk legyen, én azt mondom
plat körül már annyira pedig nem vészes a helyzet, hogy ne lehessen -sorry- visszaszövegelés nélkül nyugiban kibírni, szóval idén simán bele tudsz kerülni a kalapba :) -
#49885 Érdekes én nem tudok róla h lett volna valami olyan büntetésem de eddig nem kaptam meg a skint. Jó mondjuk most lettem nem rég 30s szóval még nem is rankedeztem h több ilyen problémám legyen. Meg am is nagy ívbe leszoktam sz@rni h mit írogatnak, nem válaszolok. -
Jana32 #49884 Itt nem az 500 ft-os skinről van szó, hanem arról hogy ugyanolyannak tart a riot engem (meg úgy láttam téged is), mint egy kibannolt embert, aki gondolom megkeserítette sok száz ember játékait.
Plat 3-ba lettem úgy 60-70 ranked meccsel. A rankedet akkor hagytam abba amikor jött topra machete kezdéssel a mundo. (és rankeden soha nem írtam vissza még mielőtt sátánt csinálsz belőlem. :) -
Jana32 #49883 Ott a franciák a kutyák állítólag... :D Mostanában már több eszem van megy az ignore ahogy meglátok akármilyen KURWO írást. -
#49882 "nem tartom magam toxicnak"
"muszáj visszaírnom"
right, megérdemled a skint :)
érted a problémát?
+ sírva fakadok, hogy jön egy... ingyen skin, és már bekapcsol a rage mode, nyilván el lehet képzelni, mit művelsz egy rosszabbul alakuló meccsen :)
bár itt még olyan nem történt soha, de ha mégis elfogadsz egy jótanácsot: próbáld ki, de tényleg csak próbáld ki egy pár meccsen, hogy akit picit is toxicnak gondolsz, azonnal rábaszod a mute-ot, és gondolkozz el mindig meccs után, hogy jobb lett-e ettől a hangulatod, illetve hogy esetleg csökkent-e az esélye annak, hogy reportoljanak
olyan kérdésem lehet, hogy milyen elon vagy, milyen poszton, illetve egyáltalán milyen módokat játszol? ranked, normál, fun?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.11. 11:58:58 -
#49881 EUW transfer? nemakarok flamet inditani hogy melyik a jobb, de westen legalább nincs polák -
Jana32 #49880 Nem érted amit írtam. A játékosok 95%-a kap skint, és 5%-a nem. Ezzel nem értek egyet mert egyáltalán nem tartom magam toxicnak, de amikor a KTO POLAK egyfolytában anyáz és blamel, muszáj visszaírnom, persze akkor sem anyázok, kulturáltan angolul írok neki, de mivel a 10 éves egy szót nem ért angolul persze azt hiszi hogy én is blamelem ezerrel. -
#49879 Jah igen, bocsi, igy már eszembejutott hogy crasshelt a LoL akárhányszor elinditottam és 12 percnél tudtam bemenni jungle-be, gép ujrainditás után -
#49878 az agree szerintem leave-re van, nem dcztél vagy ilyesmi? -
#49877 Én olyan 800-1000 meccset nyomtam le idén, nemtudom pontosan mennyit, és nem kaptam cset bannt, 1 szer irt ki valami szart és bekellett irni hogy I aggree, vagy vmi hasonló, pont egy olyan meccs után, ahol se flém nemvolt, se semmi, csak viszonylag könnyen wineltünk, és gondolom az enemynek nemtetszettt, de amugy jah, arra jó ez a skin osztás hogy jobban odafog figyelni az ember, remélem. -
#49876 fogalmazd át magadban, és máris rájössz:
"nem vagy egy szinten azokkal, akik semmilyen büntetést nem kaptak"
és miért baj az, ha a játékosok 5%-a kapott csak skint? erről szól, a többiek legalább jövőre jobban odafigyelnek. -
Jana32 #49875 Tehát akkor sem jár skin, ha volt egy pár meccs ahol kevesebbet írhattam chatre?? Tehát egy szinten vagyok azokkal, akiket bannoltak. Köszönöm. :D Nekem ne mondják, hogy a 95%-a a játékosoknak még ilyen "párszor szólalhatsz meg egy meccsen" büntit se kapott... -
#49874 Megkaptam az Uncle Ryze skint. :) -
Fletley9 #49873 Igen ezért pozitív...a negatív meg azért mert amúgy se vettem volna meg :D -
#49872 1v5 pentakill, Rengart kb Kog ölte meg, wat. -
#49871 1820as skinnek örülnék ráadásul nem is tudod megvenni jelenleg
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.01.10. 20:22:09 -
Fletley9 #49870 Firefighter Tristana-t kaptam az ajándék skin keretein belül nem tudom örüljek-e vagy nem hm. -
#49869 -
#49868 Én 2 hónap után belogoltam és közölték, hogy mostanában túlságosan verbal abuse vagyok. Mindezt úgy, hogy kurvára verbal abuse vagyok tényleg, de fun gamemodeban nem, és csak azt játszottam már ezer éve. -
#49867 Sokszor már a meccs végi "gg"ért is reportolnak,amit nem nagyon értek, viszont az "easy"ért én simán. -
#49866 én nekem kb kétszer-háromszor jött ez a figyelmeztetés, hogy viselkedjek, pedig viselkedtem addig is, de utána egy szót se szóltam és nem kaptam chat restrictiont... mondjuk egyelőre skint se -
#49865 Én csak ARAM-oztam az elmúlt évben meg 1-2 blind normal. Illetve letoltam a 10 placement meccset a skin miatt és kaptam skint.
Amúgy az elmúlt 20 játékomban volt kb 2 flamer, bár igaz nem ranked, de máshol is lehet élvezni a játékot. -
#49864 úgy emlékszem, néhány meccs volt, amin kevesebbet írhattam? valami ilyesmi
de az is lehet, hogy nálad csak késik a skin, gondolom szokás szerint hosszabb időtartam alatt osztják ki -
#49863 Ő, ja, szóval a lényeg, hogy az én esetemben pl mikor egy árva mukkot nem szóltam kiírta Riot, a szokásos szöveget, hogy tudjuk hogy mindenkinek lehet rossz napja, stbstb. Mondom jó, akkor most írok. Aztán jött a 100 meccses chatban. Amire 5 meccs után azt írta hogy már csak 20 van belőle, lement a 20 és jött megint 10. Zsinórban jöttek a chatbanok, nem azt mondom hogy nem érdemeltem meg, mert a felét vagy talán többet igen, de úgy érzem nem volt teljesen fair. -
#49862 Így már értem. Ki tudja, ilyesmit talán még én is kaphattam, bár nem igazán rémlik. -
#49861 átfogalmazom, mert egyébként én értem mit akart írni:
ha rankedezel folyamatosan, elég egy rossz széria (mittomén 10 meccsből 8 lose), függetlenül attól, hogy toxic voltál-e, szarul toltad-e, vagy meg se szólaltál, és még ügyes is voltál - a felhevült tizenévesek végig fogják reportolni a csapatukat - ebből beszopsz a 10 meccsen mondjuk 3-at, és már kapod is a chat restrictet, legalábbis amikor bevezették, így volt
tldr nálam is megtörtént, pedig isten látja lelkem, 2 szót nem beszéltem még cseten kb -
#49860 "If you haven’t received a chat restriction, ranked restriction, 14-day ban or permanent ban in 2014"
Nem a report számít, hanem hogy volt e bármilyen retorzió. -
#49859 A reportolásból még nem feltétlen következik, hogy büntetnek is. :) -
#49858 pont a fordítottját állítják, hogy valami 1-2% a toxic csak, azoknak is a legnagyobb része csak nagyon nagyon ritkán
elhinnem még nem sikerült -
#49857 Aki skint kapott az vagy bot game onlyt tolt vagy semmit, mert aki játszott akár 5 ranked meccset az évben, azt tuti reportolták. Nekem ne akarja már bemesélni a Riot hogy 95%-a az játékosoknak nem toxic... -
#49856 Ragdoll poppy jólnézki meg tetszik , csak nemszoktam toppozni :D