53877
0MWkPbn.jpg
  • zeli
    East-nek kimondták a kollektív bűnösségét, és senki nem kap giftet. :D
  • SzirmosSzisza
    Redditen azt írták, hogy miután kiosztják az ajándékokat még picit átnézik a rosszak listáját, hogy biztos megérdemlik-e, hogy ne kapjanak.
  • vegicsek
    Benéztem ide, miújság ajándék témában, mert én is teljesen belerokkanok ám, hogy a westes smurf accom pár napja megkapta az ajit, de Eastes accjaimból egyik se. :( Eastes fórumon azt írta egy riot logós csávó, hogy még fut a script, és valószínűleg péntekig megkapja mindenki az ajándékát aki jogosult. Hozzáteszem nem értem milyen script az ami egy hétig fut, de én még azért bizakodok, hátha lesz valami, mert nem emlékszem hogy lett volna bármi retorzióban részem.
  • j0nNyKa
    dat diana q
  • zozoalma
    király köszi
  • j0nNyKa
    Van 2, mindkettő a tearből épül, és mindkettőnek ugyanaz a lényege: meveszed a teart, amit fel kell stackelned 0-ról 750-re. Stackelni úgy tudod, hogy.. castolsz spelleket eszeveszettül, minél sűrűbben. A tearből időközben építed vagy az ads vagy az aps itemet, és amint az adott nagy item tear "összetevője" 750en van, átalakítja az itemet a durvább megfelelőjére ingyen, automatikusan - pl a seraphra.
    Az ad irány yorickon, urgoton, jaycen és ezrealon szokott kb lenni, az ap irány.. kassa, zilean, nida pl.
    részletek itt
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.12. 16:48:58
  • zozoalma
    Hmm van egy item Seraph's embrace cost special na ez micsoda , mert most láttam botokon de nekem nem engedi megvenni :(
    Van több ilyen item is ? :D
  • j0nNyKa
    :DD jogos, nyertetek
  • zozoalma
    Addigra úgyis feladják szóval elég a torony xD
  • j0nNyKa
    a nexust is meg egy inhibet, úgyhogy!
  • SzirmosSzisza
    Igazából csak a tornyokat kell leütni benne, a pvp opcionális

#49924: csak gyakorolni kell, minden hős erős a maga módján.
  • zozoalma
    Ezt most ugy vedd hogy botok ellen fun vele játszani meg nincs ott semmi gond , de ember ember ellen nem értékelik :)
  • j0nNyKa
    ami lolban pvpben nem javasolt, az elég bukó, a lol egy pvp játék :D
    trist pl. az esetek nagy többségében rendben van
  • zozoalma
    LV20 megvan veszegetem is a runákat meg pár hőst is .
    Ugy látom Tristana skineket adokat mindenkinek a riot , énis most kaptam meg tüzoltó Tristanát :D
    Rengeteg olyak karakter van ami pvp-be nem javasolt , vagy csak en nem tudok vele játszani :D
  • j0nNyKa
    match making, ami összerak elo alapján
  • SzirmosSzisza
    mm?

Rúnákat amúgy nem nagyon érdemes venni alacsony szinten, illetve csak lvl 20-tól tudsz venni amúgy is olyat ami megéri, de az elején inkább hősöket vegyél, ha költeni akarod az IP-t.
  • zozoalma
    köszi igy már okés nem nagyon figyeltem hogy a runáknál is van több oldal mint a masterynél
    ahogy látom az mm se tökéletes itt se , asszitem a lv30 as idézőknek külön van de tévedtem :D
  • Morinad
    Nem én hoztam, fel a Blizzard témát, de látom annak ellenére, hogy moderátor vagy, egyben te vagy az egyik fő troll is :) Nem is értem miért számítottam másra. (én kérek elnézést) Na minden jót.
  • SzirmosSzisza
    Alapból 2 rúna oldalad van, ami bőven kevés magasabb szinten (alsó hangon kell egy adc, mid, supp, jungle oldal). 30-as szintig nem nagyon érdemes foglalkozni vele.
  • j0nNyKa
    plusz runaoldalt tudsz venni vele
  • zozoalma
    Sziasztok

Nem rég kezdtem a játékot , az érdekelne a boltba a plusz rúnaoldal az bővebben mit takar ?
    válaszokat köszi
  • Plata
    Piszok mázlista,nekem Kalóz Tristana volt.Már vagy két éve nem is játszottam vele.
  • j0nNyKa
    wow, blizzard?
    last time i checked ez a lol topic, mondjuk igy mar mindent ertek.
  • Morinad
    Nem voltam itt, de látom okosakat írtatok :) Nos a tippek egy része jó. Bankkártyát, paypal-accountot, vagy személyes adatok alapján szoktak tiltani. WoW témában pont a trollok miatt vezették be,m hogy nem fórumozhat, aki nem teszi közzé a nevét a fórumon. Ezzel töredékére szorították a trollokat. A tört szerverek eleve sokkal kisebb közösségek, más alapon szerveződnek.
    Egyébként én 4 accountból háromra kaptam giftet. A negyedik accountommal nagyon keveset játszom. Mikor 3 napja beléptem, kaptam rá 35 normal win-ig ranked bant és 75 game chat bant. Elképzelésem sincs, mi lehetett. A másik hárommal legalább játszom.
    Egyébként a blizzard eleve azt támogatja, ha a csapat nem akar együtt játszani, akkor ne tegye. Nem erőszakoskodik, hogy de muszáj neked 50 percig olyanokkal játszanod, akiket (akit) az első 5 perc után rühellsz.

(egyébként a háznál leteperős ötlet nem rossz)
  • j0nNyKa
    az ori meg a shen szerintem pont jók :)
  • Banane15
    TPA Shent kaptam, ki irigykedik rám ? : ) (Még régen eldöntöttem magamban, hogy a TPA skinek a leggyatrábbak eddig a játékban, úgyhogy nem lepődöm meg : D )
  • Különc
    Szóval?
  • Jani Hun
    Hamár ennyien beszoltak, teszem énis, amikor anno wowoztam több trollal találkoztam eredetin mint taurin. és ez tényleg nagy szó!:D Amugy eddig az eggyik legjobb comunity talán a GW2 ben volt számomra, igaz az b2p kategoria. A legrosszabb meg talán D3 ban volt, ott nemvolt se flame se semmi, egyszerüen leléptek a partyból ha kicsi voltam hozzájuk képest, vagy egyszerüen bossfight közbe kidobtak :D
  • Fletley9
    Öcsém chat bannon van jelenleg is még tavaly kapta valamikor. Ma mégis kapott mistery skint so...
    Utoljára szerkesztette: Fletley9, 2015.01.11. 20:19:34
  • ronihun
    Mondta, hogy gondold át. Simple: A Riot ismeri az adataidat, ezért ha flamelsz, akkor bannolnak majd megzsarolnak, hogy eladják az adataidat a yakuzának és ellopják az összes pénzedet, ha csinálsz egy smurföt.
  • ronihun
    Szerintem tök érdekes, hogy csak itt a topikban egy nap alatt feltűnt két player is akiknek lényegében csak az a baja, hogy ők úgy érzik nem fair, hogy nem kapnak jutalmat, meg hogy xy-hoz hasonlítják őket. És már az f2p játékok létének kérdéséhez is eljutunk emiatt
    Kíváncsi lettem mi lehet nagyobb fórumokon, és még hány dolgot hozhatnak fel az emberek emiatt a fos ajándék miatt.
  • Különc
    igazából én is csak találgatni tudok, azt mondta hogy ő tudja hogy van, ezért várom hogy világosítson fel
  • jazzy
    Megjelennek nálam és földre tepernek, mint phantomlordot?
  • Különc
    Málenkij robot, közmunka, szociális munka, elzárás, fogház, fegyház bármi
  • jazzy
    Miért, letiltják a bankszámlámat is? Esetleg névbant kapok? Születési idő restriction?
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.11. 19:30:22
  • j0nNyKa
    őő, ha fizetek rpért, jobban ki tudják bannolni az accom, mintha nem fizetek rpért?
    öö
    miért?
  • Különc
    Értettem főnök, úgy lesz... lol
  • Morinad
    Vagy inkább gondold át te. Én tudom, hogy így van.
  • MitsuMishi
    Ha jól emlékszem leave miatt.
  • jazzy
    Egyébként én már kértem a supportot, hogy adjanak örökös chat restrictiont, mert egy flamer fasz vagyok és nem bírom ki. Azt mondták nem tehetik. Aztán megkérdeztem, hogy az miért jobb, hogy flamelek és utána kapom meg? Ők sajnálják, ez policy. Hát akkor ok.

Ennek ellenére csak egyszer kaptam, amikor nem is játszottam / flameltem. Amikor igen, akkor nem kaptam. Nem tudom mi alapján osztják.