53877
-
#49855 Én még nem kaptam meg, de nem adom fel! -
#49854 Semmit, szerintem kaptam chatbant az évben, rossz kisfiú vagyok. -
#49853 voltam 1x chatbanon, virgácsot -
#49852 Na kinek mit hozott a Jézuska?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#49851 hét múlva kezdődik -
#49850 ma volt ogn asszem, de lcs csak két -
#49849 Mintha tegnap szó lett volna valamiről.... vagy nem... -
#49848 Milyen meccsek?
Amúgy Alliance mostantól Elements -
#49847 Fuck :( Ez szép :(
Mikor lesznek a meccsek ma? LolChampSeriesen lesz? -
#49846 Ajaj, ezeket muszáj lesz beszerezni, jön a support Ahri! :D -
#49845 Szerntem nemrosz, nekemis insta lesz, ha rá munni :D
-
#49844 Megnézzük, hogy teljesít a Gambit, bár a végén lehet mind2 lesz. -
#49843 Én nem is játszok, de ez a Challenger Ahri op, ha ingame az effektjeit jól megcsinálják megveszem, ha pedig veszek RPt az Ahrira, akkor a summoner icont is, fuck my wallet. -
#49842 jó az ikon, erre tuti h én is benevezek. mondjuk pont Tegnap szántam rá magam h veszek RP-t erre vodáról nem tudom felhívni a számot.. -
#49841 challanger ahri
summoner iconunk:
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.09. 04:36:11 -
#49840 Likáltam az oldalán -
#49839 rape
-
#49838 Youngbuck egy whiner köcsög, szerintem azért nem szeretted -
#49837 Ígéretesek voltak IEM-en, igazából egész EU érdekes lesz fnatic nélkül. -
#49836 cw nekem mindig annyira unszimpatikus volt, nem tudom már miért, szerintem buzifasz stílusban nyilatkoztak vagy ilyesmi
nem top 3 lesz, ne legyél negatív, top 1, csacsi carry <3 -
Vergirius #49835 Igen az is volt, viszont közbe megoldódott a probléma. Nem tudom,hogy hogyan.De azt igen ,hogy minimum 3x intaláltam ujra a drivert. :) -
#49834 gambit az még létezik?
UoL vs Alliance viszont várós másnap.
Rég nem olvastam ilyenekről szóval nagyon meglepő látni, hogy teli van az lcs új csapatokkal, meg új rosterekkel stb. Viszont én nagyon úgy érzem az alapján amiket láttam, hogy itt óriási gap lesz megint a top 3 és a többi között. A fele LCS csapat soloq-ból összeverődött emberekből áll. Fura, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből, bár engem speciel nem érdekelnek még mindig a CW, Giants és társai meccsek, tehát maradok az UOL és Alliance meccseknél. -
#49833 már első körben a gambitet alázzák szét?
ohwell legyen -
#49832 első nap \o/ -
#49831 repair? -
Vergirius #49830 sziasztok. a segítségeteket szeretném kérni. A baj az lenne,hogy amióta betették az uj mappot, nekem játék közben text bugjaim vannak. (ugy a minionokon, towerokon,herokon).Ezek a hibák akkor jönnek elő amikor pl rákattintok egy minonra vagy herora.Mostanáig még elviseltem ezt a hibát de mára már igen bosszantó.
Ujra letöltöttem a gamet.Letöltöttem a legujabb drivert. Viszont a hiba nem oldódott meg.
Laptopon játszom. (geforce gtx 560m grafikus) Tudtok valami ötletet?
Még annyit fűznék hozzá a dologhoz,hogy addig még a csapatépitőben volt csak bent a map addig ilyen taxt bug nem volt. Akkor kezdődött amikor betették mindenhova. -
antiqueA #49829 troll! report! -
#49828 rengar support op, ugyanolyan dzsumbujlako mint a nida support, idegesito as fuck :D -
antiqueA #49827 Ezt ajánlanám. Van benne pár vitatott (pl. Rengar-t topra jelöli, más pedig junglerként esküszik rá), de lényegében korrekt. -
#49826 itt van pár infó, ez is, de igen, ugyanaz lesz, mint tavaly -
#49825 Lesz -
#49824 Hülyekérdés tudom és google is a barátom de erre vana fórum. Ha indul s5 lesz 10 besoroló meccs vagy megy tovább a jelenlegi? -
#49823 jól megy nekik a matek :D -
#49822 ez pl elég jóa -
#49821 Tudtok listat adni arrol hogy meik champion hova ajanlott? Top/mid/bot/jungle? -
#49820 Ha kevés normalt játszanak akkor így dob össze. -
#49819 Azok nem unrankedek -
#49818 Szerintem mostanság még normálon is ritka fos én unfer meccseket sorsol..
-
#49817 minden championról van ilyen videó = minden champion jó, ha jó vagy vele, és szar, ha szar vagy vele
trynda sem kiemelkedő, és a többi sem. -
#49816 jo de gondolom o nem botokkal jatszik