Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Ejj, most végeztem az Ishimuran.. Kezdek én is kifogyni keményen az ammoból.. Akár hányszor van bolt, el kell vernem az összes pénzem lõszerre. A monsztákból meg nyilván szinte csak a fekete verzió jön :/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

balee4
Taktikázni kell, nekem csak úgy sikerült a vége, hogy eladtam egy fejlesztett fagyómat 40k-ért, vettem rajta 100 töltényt a javelinba, meg medpackokat, a PC-bõl áttettem az összes fejlesztést a javelin gunba, maxra felhúztam, így brutál erõs fagyó, így zealoton is rém egyszerû a vége.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ah megcsináltam a Zealotot, nem adtam fel, sikerült, yeeeeees!!!!!!!!! (Elsõ végigjátszás) Nem semmi volt a nehézség, a játékidõ olyan 20 óra volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Renjike
LOL

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

jetblack
Most jobb lett volna ha azt írom , hogy a szüzességért dugni ? <#idiota>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Snexi
micsoda nagy szavak 😄

jetblack
Amit most leírtál kb olyan mint a békéért háborúzni

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Biztos élvezetes, hogy a játék leglényegeseb részét veszed ki, csak én nem értem abben mi a jó. Szerencsére mindeki másban leli örömét. 😊
<#taps><#email>

ds1ben fo stukkerem volt, mert eleg gyakran elso elsodleges lovesre szetszaggatta a nekrokat, itt meg tegnap majdnem egy tarat belekuldtem egy slasherbe az meg mindig felallt, ugyhgoy szomoru voltam
lehet kicsit tuelmetlen es meg kene majd nezni maxra fejlesztve mittud.

mer ugy terveztem, hgoy a cutter-contactbeam-forcegun-linegun arzenallal megyek mint az egyben, ott ez volt a fav (persze mindegyik felhuzva)

anti hero

<#eljen><#bohoc><#eplus2>

anti hero

JethroHUN
Van, new game+ <#zavart1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

sziasztok nagyon jo volt ez a gém,jobb mint az 1, nem tudtam abbahagyni,van még ehez hasonló játék?? 😊

Gyorsan lõ, tuningolva nagy a kapacitása, és a másodlagos lövése (gránát) sokszor nagyon hasznos. Próbáld ki szerintem, aztán töltsd vissza a mentést, ha nem jön be... Nekem bejött. Az elsõ végigjátszáskor az volt a fõ fegyverem (a plazmavágó mellett), és ha az emlékeim nem csalnak, akkor kissé megváltoztak az effektek is, amiket használ. A hangja mintha kicsit brutálisabb lenne az elsõhöz képest. Mindenesetre én élveztem a használatát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A pulse rifle mennyire jó fegyver? Mennyire éri meg fejleszteni?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Én mindig hagyok egy Node-ot. Eddig mindig jól jött az, amit bent találtam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Helyesen használva az egyik legjobb fegyver. A másodlagos lövése az ellenfelek 90%-át elsõre kinyírja (felrobbantja). Az elsõdleges lövés csak nagyon közelre hatásos, és inkább helycsinálónak jó. Kivégzésre a másodlakost használd. De például ha sok kis ellenfél jön, mint a gyerekek, vagy azok amik annak a dagadtnak a hasából jönnek ki, na azokat egyszerre, egy lövéssel kinyírja az elsõdleges lövés.

Ok, akkor tényleg megéri😊

akkor este kap meg egy eselyt ;D

anti hero

RatBaG
elsõ végigjátszás alatt mindig. egyrészt úgyis több cucc van bent, mint egy nod ára, még ha haszontalan is. másrészt a schematicok miatt muszáj...
gondolom a második végigjátszás alatt meg az elite rigek is ott lesznek, szóval jobb ha nyitogatunk.

Per Aspera Ad Inferi.

Ti kinyitogatjátok a power nod-al nyitható szobákat?
Néha nagyon szar a loot... de pl a mostaniban, amit kinyitottam volt 2 node😊

Seth
Alapon nagyon pite, de maxon meg már brutális 😊

PSN ID.: Beegabor

force gunt csak en erzem ilyen gyengenek a ds1hez kepest?
mondjuk 5 percet hasznaltam aztan visszaalltam a line gunra mint tomegoszlato stukker :d

anti hero

mflex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó fejezet, amikor a hülye csajommal kell küzdenem, meg pár elvetemült "kutyámajommal", akik segítenek neki?
Pont elfogyott mindenem, gondoltam majd bevásárolok a következõ mentési pontnál, mert pénz van vagy 200k, szóval ezzel nincs gond, csak hipp-hopp idekerültem, míg futottam az a pirosan világító sokszemû, újraéledõ, agyament köcsög elõl 😄 Mindenképp vissza kell mennem két mentést...

What about the forests?

wedge31
<#wilting>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
Ügyi vagy

AnarchoiD
en most tolom masodjara hardcore-ben .. cheat-al 😉 minden fegyo kilokkolva minden upgradevel, igy elvezetes a jatek 😉 nem kell sporolni meg loszert keresgelni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

tegnap solar arraynel jartam, hatalmas, hogy isaac rigjevel nem enged be es el kell hozni a hullat telekinezissel, es meg koszonti is az AI a hullat es remeli, hogy jol aludt 😄 gecc ez otletes volt 😄

anti hero

jetblack
Megint 1 hülye kérdés de ahány ruha annyi elit ruha gondolom ugye ?

DarkSector
jah az nem nehéz. 😊
én sok mástól félek....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aha. Nagyon koncentráltam. Zealoton volt, hogy benéztem. 😊 Amitõl féltem, az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor visszaállítjuk a napenergia-rendszert és visszarepülünk, szerencsére ki tudtam kerülni a törmelékeket.
DarkSector
😊
grat hozzá, sikerült megoldani elsõre a kirört ablakoknál hogy eltaláld a kapcsolót?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Eljutottam hard core-on a 14. chapter végéig. Itt elhasználtam az utolsó mentésem. Holnap meg jön a végjáték. Eddig egyszer sem haltam meg. Nagyon furcsa, hogy sok esetben hard core-on könnyebnek érzem a játékot, mint zealoton. Gondolom ez, amiatt van, mert már ismerem a szituációkat, mondjuk néhol kicsit más, például, ahol eddig rohangálós madárszerû lények voltak csak, most van néhány más necro is. Azért sokkal királyabb így a játék, figyelni kell végig, van tétje az esetleges halálnak.
Ezer kösz,amugy kibaszott jó a játék.Idáig még nem volt infarktusom.A hütõházban majdnem volt<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Seth
A palackokat kell, nem a dögöt

Azt a picsa.Pont ez nem jutott eszembe.Kösz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
piros tartály.

wesker24
Rosszul csinálod az % chapter végén nem a szörnyet kell lönni hanem a gáztartályokat ami a közelében van ekkor felrobban és neki annyi !
Befonom mindjárt a hajamat.Mi a fenét kell lõni azon a nagy dögön,mikor már kint vagyok vele az ürben.5.chapter ha jól tudom.Odáig megvan hogy jobb kéz,bal kéz,majd menekülés,elhuzni az ajtót,kiesünk mindketten az ürbe,és odabasz valami nagy ürhajóhoz,de ott mindig kettéharap a dög

DarkSector
végét megértem a story végett, de szerintem is gyenge húzás.

Snexi
azért szerintem az 1-ben jobban megoldották a végét,elég olcsó húzás bedobni 100 ellenfelet a pályára nehezítésképpen

SötétBarom
Itt majdnem mindenhol van kinézissel felhasználható cucc. Ráadásul a necrok alkatrészeit is a szájukba lehet lõni, szal nem olyan nehéz lõszert spórolni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dettó ez volt a helyzet velem is a végén, ráadásul Zealoton. Mondjuk Nicole-t stasissal ütlegeltem egy pöppet, utánna már nem kellett bele annyi. A kis szarjankókra maradt vagy 10 pulse rifle töltényem. Szerencsére azok hamar elhullanak, és majdnem mind dobott lõszert. Nálam ütéssel is dobtak lõszert, ugyan úgy, mint ha lövéssel szedtem volna le õket. Bár Zealoton rohadt nehéz volt ütögetni õket, mert egy kettõ kinyírtak... Amúgy ja, a vége nagyon necces, mert a fõbossz elõtt, amíg odajutok a Markerig, egy csomó ellenfél jön, és nekem ott se életem, se lõszerem nem volt. Muszáj volt stasissal meg telekinézissel elintéznem az egészet, végigfutottam a pálya azon részén, mert máshogy nem lehetett...

davidka003
Nekem az elsõ részben volt ez, hogy a végén már nem volt semmilyen lõszerem.
Ezt meg könnyebb szinten kezdtem, hogy ne legyen gond a lõszerrel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Snexi
úristen,a legvégén nincsen lõszerem,erre az eshetõségre nem gondoltak a kedves fejlesztõk?mi a lófaszt csináljak,ha csak leütöm a kis geciket akkor nem esik lõszer

balee4
Na sikerült, durva egy rész volt.

Renjike
tesó ott futni kell külömben kampec nem szabad ott megálni ölni.... sprint + stasis....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
😊

DarkSector
Az elején igen jön sok fajta és sok ellenség, de kb 15db utána csak 2-2-2 pocok.

balee4
Megvan, túljutottam, épphogy túléltem, zealoton tolom azért ilyen brutál nehéz. Most meg egy Brute, ez nem igaz...