2703
Dead Space 2
-
#1861 Ez a egész háttér story baromság amit kreáltak hozzá. Szerencsére ez a játék nagyszerű mivoltából semmit se von le. -
#1860 Ez baromság. A könyveben van egy rész, ahol mexicói arcok találnak valami vergődő necrot az óceán partján, pedig akkor még a kráter közepén lévő black markerhez nem fért hozzá senki. -
#1859 Igazad van, mondjuk inkább rosszul fogalmaztam. :) Amúgy a játékban egyik kutató a feljegyzésében elmondja hogy szerinte a Sötét Jelző veszi rá őket hogy további Markereket készítsenek, mert elvileg nem is tudhatnák az emberek hogyan kell megcsinálni, csak ezt a tudást is valahogy "átadja" nekik. Szóval olyan mintha az lenne a célja hogy az emberek elindítsák a nekromorf járványt. Isaac se volt akkora zseni hogy tudatosan építsen egyet, csak az első részben a Vörös Jelző gondolom átadta neki ezt a tudást. -
#1858 Én mindenképp továbbra is az űrben tudom csak elképzelni a folytatást. -
Pares #1857 A Vörös Jelző sem hoz létre saját magától Nekromorfokat, ugyan úgy a Sötét Jelző sem csinált csak úgy Nekromorfokat. Szimplán a genetikai kód van elrejtve a szimbólumaiban. A tudósok ezeket dekódolva hozták létre ezt a Nekromorf vírust. Mindkét esetben. Tehát az eredeti Sötét Jelző esetében is, ami után megtalálták, kitört a Nekromorf járvány, mert akkor is ezzel a vírussal kísérleteztek. Aztán elszabadult a pokol, az egész laboratóriumot elsüllyesztették a Mexikói-öbölben, a Yucatan-félsziget partjainál, és a megszerzett infókból és a kutatások eredményeiből új Jelzőt (a Vöröset) csináltak, amivel az Aegis VII-en kisérleteztek, ugyan olyan katasztrófális eredménnyel... -
#1856 honnan tudod? :D lehet kitalálnának valamit vagy csak 1-2 chapter lenne a földön
a többi máshol
:D
-
#1855 Olyan szempontból kíváncsi lennék rá hogy mit művelne egy nekro invázió az emberiséggel, másrészt viszont a Földön nem tudnák azt a dead space hangulatot hozni mint a mostani részekben. -
#1854 Jó lesz majd a 3. rész ha a Földön játszódik.
Bár én eltudnék még viselni több részt is ha hozná ezt a színvonalat. -
#1853 hátha kiderül a következő dead spacekből :PP biztos azt is elkell majd pusztitani.. :D -
Metontour #1852 Köszi Pares!Ez így már világos!
Mert ha a Jelző árasztaná a Föld a meteorit becsapódása után tele lett volna nekromorf dinókkal.
A játékban már nagyon a vége fele mikor a Jelzőhöz megyünk ott csápol előtte jó sok nekro és utána "gyullad" fel és lehet látni röpködő nekrokat.Ez attól lehetett hogy Isaac közeledett meg közben a Nicole valami "begyűjtés hatásról" beszél. -
#1851 Amúgy az eredeti, tehát a Sötét jelző nem képes nekromorfokat létrehozni? Mert a Föld lakosságát is elég gyorsan elintézné egy ilyen szerintem. :P -
Pares #1850 Mennyi életed van? Ha túl alacsony, akkor van esély rá, hogy sehogy se sikerülhet, ami végül is belegondolva logikus... -
Pares #1849 Az egész dolog működését Az első Aegis VII baleset történéseivel tudom leírni:
A szimbólumok - amelyek a Sötét és Vörös Jelzők felszínét borítják - valójában egy vírus-szerű organizmus genetikai kódja, ami egy fertőzés, amely a Nekromorfokat létrehozza, és amire úgy hivatkoznak a különböző feljegyzésekben, mint egy "rekombinációs életforma". Az első ismert Nekromorf fertőzés a Sötét Jelző tanulmányozása és lemásolása során jött létre, mindez 200 évvel a Dead Space eseményei előtt, ez az a projekt, aminek Altman is tagja volt, és aminek eredménye a Vörös Jelző lett. Ezt az eredeti Sötét Jelzőről lemásolt Vörös Jelzőt áthelyezték az Aegis VII-re, egy elhagyatott és kopár bolygóra, távol minden emberi jelenléttől, hogy szabadon kísérletezhessenek a Jelzővel. A tudósok a Jelzőn található szimbólumok/genetikai kód segítségével megalkották ezt a "rekombinációs életformát" Eredetileg ez az életforma egy Petri-csészében létezett csak, és "szunnyadó állapotban" volt. Leírások alapján úgy nézett ki, mint egy vékony, rózsaszín organikus szövet. Semmilyen tesztre/ingerlésre nem reagált, ezért kudarcnak könyvelték el, mígnem egy nap az egyik tudós nem dekontaminálta (tisztította meg) magát rendesen, így néhány halott szövet esett a tudósról a Petri-csészébe, ahol ez a rekombinációs életforma volt. Amint érintkezésbe lépett a halott sejtekkel, az életforma azon nyomban aktiválódott, és "reanimálta" (gyak. újraélesztette) a halott sejteket.
Mindemellett a Vörös Jelző gátolta a kísérleteket az újjáélesztett szövettel, és ekkor fedezték fel a tudósok, hogy a Jelzőt egy "Holt Űr" energia mező veszi körül, ami meggátolja a Nekromorf fertőzést az elterjedéstől (rekombinációtól).
Nem sokkal ez után egy a Petri-csészéhez hasonló baleset történt, amikor is két tudós megfertőződött ezzel a rekombinációs életformával. Azonnal karantén alá helyezték őket, nem sokra rá pedig meg is haltak. A halálukat követően azonnal elkezdtek átváltozni Nekromorfokká. Az egyik egy jól ismert [URL=http://deadspace.wikia.com/wiki/Leaper]"Leaper"-ré (Ugró)[/URL], a másik egy másokat is megfertőzni képes, és a Dead Space 2 elején a négert átváltoztató [URL=http://deadspace.wikia.com/wiki/Infector]"Infector"-rá (Fertőző)[/URL] változott. Az egész brutális átváltozás folyamatát is feljegyezték az eseményeket megfigyelő tudósok (ahogy a halott test végtagjai átrendeződtek, a fej szétnyílt, a belső szervek kifordultak, stb.). Amikor befejeződött az átalakulás, a Leaper kitörte az egyik szellőzőnyílást amin keresztül mind a két Nekromorf kiszabadult. Ezek után a Leaper megtámadta a többi tudóst is, akiket aztán az Infector változtatott át Nekromorfokká. Így tört ki az első Nekromorf járvány az Aegis VII-en, 200 évvel a játékok történései előtt, és valószínűleg valami hasonló dolog történt még ez előtt is, amikor megtalálták a Sötét Jelzőt... -
#1848 Én kipróbáltam úgy, hogy csak egyszer nyomtam meg az E-t és úgyis sikerült de általában úgy csinálom, hogy kb mp-enként megnyomom. -
#1847 pedig tenyleg az "E" -t kell pufolni. inditsd ujra a jatekot es probald ugy. nalam olyan bugok voltak menet kozben hogy csak lestem :D lentebb van par kep is meg hsz peldanak :DD -
#1846 de már füstöl a billentyűzet, olyan gyorsan nyomkodom, és mégis megöl, tudom, hogy csak egy játék, de az 50. megölésnél már kicsit kezdek, hogy is mondjam, feszült lenni... -
#1845 Nyomkod gyorsabban, ott azt kell csinálni. -
#1844 Azt a k életbe, de rohadt irritáló résznél tartok... valaki segítsen kérem, hogy mi a pék lapátját kell mégis csinálni, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valahol a 11. fejezetnél Stross ránk támad az ajtó mögül, és csavarhúzóval kezd hadonászni, és elvileg az E-t kéne nyomkodni, de akárhogy nyomkodom, mindig megöl, és már kezd kib.szottul irritálni!!! -
#1843 Na jó hír készül a magyarítása! Akkor végigtolom majd még1x! -
Pares #1842 #1811-es hozzászólás, utolsó előtti mondat/bekezdés... -
Prof William #1841 "Így lett belőle Unitológia hívő, és gyakorlatilag az egész vagyonát az Unitológiába költötte."
De ismerős ez valahonnan... Nem lehet hogy Szcientológusok csak simán nevet változtattak amikor megtalálták a Black Markert? :)
A Dead Space 3-ban meg majd megküzdhetünk a halhatatlan Ron L. Hubbard-Tom Cruise hibriddel. :) -
#1840 Na megpróbáltam HC-t:D 3. fejezetig jutottam el. Kilőttem a robbanós cingárt, pont az ajtó nyítás előtt, restore powar szitu:S Úgy haltam meg. és erre fel teljesen a legelejétől kellett kezdeni :S azért mberakhatott volna más helyre már nem azért.
Marad a Zaelot new game. -
Metontour #1839 Köszi a fordítást Pares!
De ez a nekromorf vírus a Jelzőben van benne és onnan terjed vagy a tudósok csinálják meg a Jelzőn lévő jelekből és onnan terjed el? -
Pares #1838 Bár van benne pár triviális hiba (mint például hogy az egyik címet kétszer írtam bele a Vörös Jelzős cikkbe), de igyekeztem hiba nélkül megírni, így 98%-a a szövegnek hiba mentes lett (szerencsére). -
Hoz_Hun #1837 Jó hogy lefordítottad, ez sok hasznos információ. :) -
Hoz_Hun #1836 Még szerencse hogy ez idejében kiderül, így nem fogod utólag fikázni. -
#1835 Pedig ez horror, nincs rá más kategoria. -
#1834 Hm, ez a riot security suit, amit a végigjátszás után ad, eléggé baba! -
Pares #1833 Szívesen! -
Pares #1832 Igen, közben elintéztem. -
Hoz_Hun #1831 Mire írni akartam, hogy meg lehet csinálni, mert máshol láttam, már benn is van. -
#1830 szerintem a Dead Space sem nézne meg rólad :D még necromorfnak is rosz lehetsz :D -
gregtom6 #1829 Nekem is ez a véleményem... Valahogy túlságosan megszokott történet, legalábbis a játék eléggé brutálisba hajló, ami nálam nem jelenti a horrort.
Márpedig ez csak vérengzés. -
xxxpaulxxx #1828 A fejezetnek? Én is a végére értem:) 11.-nél tartok... majd holnap viszem tovább:) -
#1827 nagyon szépen köszönöm :) -
#1826 Ötödik fejezet végén tartok. -
#1825 Am valaki tolja HC-ban?
Ki az az elvetemült, ha van ilyen :) -
#1824 na hogy haladsz? nekem sikerult a vegere ernem -
#1823 akkor annyit sem ér hogy egy trailert megnézzek róla -
#1822 Kb 3 éve :D:D