Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
jó h neked olyanok jöttek nekem jött ott minden folyamatosan pár másodperc pihivel ott elõtte tetem mentést amikor ideges vagyok loadolok egyet és darálok 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Lehet nehezebb fokon kapta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor én nem tudom hol lehetsz, nálam 1 rész van egy nagy terembe, és ballra meg egy lépcsõ majd egy hekker doboz, még a kivégzõ osztag elõtt közvetlenül.

Itt is csak a kis pockok jönnek 2-esével akiknek a hátából 3 csáp jön elõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
elkezdtem találtam már 3 at nem arról van szó csak végigjáccásra 2-t kapot én 1 et 😞

balee4
Itt lépcsõ nincs, ez egy szoba és van szemközt jobb oldalon egy ajtó, de esély sincs, hogy elérjem...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
Többit állítólag meg kell találni elszórva a pályán jó ötlet hogy még1x lenyomja az ember.

davidka003
végigjátszás

"On the next floor, you'll see the damage the drill has caused: it basically drilled a hole from the mines (where the necromorphs were) to the government sector (where you are). Linger in this lobby area for too long, and you'll be faced with an endless amount of them. There should be some items at the end of the hallway you're facing when you exit the elevator."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

balee4
De van ilyen rész, ahol embertelen sok dög jön?, mondom legalább 50-et kinyírtam és csak jönnek és jönnek, néha egyszerre 10.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
De 1 helyen igen.

DarkSector
Igen mikor kis nyugi van a kis pockok után gyors menj fel a lépcsõn és lesz az ajtó mellett egy hekker doboz.

Renjike
ruhákat meg ilyeneket hogy kaptál ? én elite securitisat kaptam csak... semmi mást nem kaptam 😄

zzeN
Szvsz sehol se jönnek örökké.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Gyerekek van a chapter 13-ban egy olyan szoba a lézer lekapcsolása után nem sokkal, ahol folyamatosan megállás nélkül jönnek a dögök? Fél órája órája írtam õket és nem fogynak el, már kinyírtam vagy 50-et...

5. chapter vége, ha jól emlékszem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

davidka003
Az a rész hol volt amikor menekülnünk kellett egy nagy szörny elõl, közben kitört az üveg, kiszívott minket a vákuum és a gunship-en kapaszkodtunk meg és szét kellett lõne egy tartályt, hogy végezzünk a szörnnyel?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Igen, ez egyike a pár teóriának, ami a Markerek céljáról spekulál. Eddig sajnos (vagy szerencsére?) nincs elég adatunk ahhoz, hogy kitaláljuk, hogyan is mûködnek, mit is akarnak, és hogy ki és milyen céllal hozta létre õket. Sok teóriát olvastam már, mind érdekes, majd meglátjuk a harmadik részben, hogy mi az igazság.

Egyébként tegnap este néztem meg a Dead Space: Aftermathot, ami a Dead Space 1 és 2 közt játszódik. Benne van Stross, és pár érdekes dologra is fény kerül, szóval ajánlom megnézni mindenkinek, akit érdekel.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha jól vettem ki a Marker-nak van egy jó oldala, meg egy rossz. Az egyik Necromorfokat akar, a másik meg harcol ellenük. Valami ilyesmi miatt segít a Marker Isaacnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A Dead Space wikian egyébként elég jól le vannak írva a Necromorphok. Az egész ún. "fertõzés" nem csak adott élõlényekbõl alakítja ki ezeket a szörnyeket, hanem "keveri" is õket. Az egész Corruption (az a húsos-nyálkás anyag a falakon) mindenfajta élõlénybõl és elhalt szövetbõl van összekatyvasztva. Egy undorító biomassza az egész. Ezért is van annyiszor megemlítve a "convergence", tehát egyesülés a játék során. Bár nem világos, hogy a Marker (valójában egy mesterséges intelligencia) célja valójában micsoda is akar lenni, de azt már világosan látni, hogy a fertõzés, vagy ha úgy tetszik ez az új ökoszisztéma az összes élõlényt gyakorlatilag egybeolvassza (amit a Hive mind) irányít. Mindegy, bonyolult és hosszú téma...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Seth
Akkor most vidd végig még1x attól a mentéstõl és ne lépj ki a stáblistánál 😄

PSN ID.: Beegabor

Pulyka? Szerintem a madaras csávonak talán az is volt. 😊))

Hát elég nagy ûrállomás, sõt, inkább rohadt nagy. Szóval szerintem néhány állat is tartózkodott az ûrállomáson, mint kutyák, macskák, és talán kísérleti vagy más tudományos célokra tarthattak ott más állatokat is, mint a lovak. De az is lehet, hogy simán volt egy állatkert az állomáson...

Az szívás. Amikor végzel felajánl egy mentést. Na ott kellet volna menteni. De jó móka a vége, fuss neki újra.

SötétBarom
Nám. Annyira nem vagyok csirke. Normal. :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Én két Elite cuccot kaptam a végén a rendõröst, meg a bányászost.

jetblack
Legutoljára a marker elõtti hídon ahol utoljára lehet menteni

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Szerintem a madaras ürge szárnyasaiból.

A Zealot sokkal nehezebb volt így elsõre, mint az elsõ része. Ugyanakkor sokkal élvezhetõbb is (nem mintha az elõdje nem lett volna az és az is a kedvencem).

Renjike
miért szted a halhatatlan cucc meg a dagadt izé + a kis mocskokamik rádugrálnak és lekell õket rázni mibõl vannak?

Azok jó arcok voltak. Nem támadtak azonnal mint a többi hanem próbáltak taktikázni. Csak érdekelne mibõl lettek? A fejük alapján lónak vagy tehénnek gondolnám de nem hiszem hogy túl sok gulya meg ménes futkározna a Sprawlon.
Seth
elmentetted a játék végén?

jetblack
A new Game+ opciót miért nem engedi a game amikor már végigtoltam vagy ahhoz be is kell jelentkeznem ? O_o

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
Magyarul Causal-on nyomtad. 😊

Kongy
Engem azok frusztráltak a legjobban. Mindig felökleltek h rohadjanak meg. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SötétBarom
Én kurva parás vagyok, így nem hiányzik a plusz feszkó. 😄D Ami nem ijesztõ, azt általában legnehezebb fokozaton játszom :>

Normal fokozat lényege a tuti sikerélmény. Bárki, aki még életében nem látott tps-t az is meg tudja csinálni. Ráadásul az egyre terjedõ alkalmi játékosok miatt, akik mindenbe belekostólnak még inkább könnyítenek a legöbb game játékmenetén.
Seth
Az egyik igen, de minden páncélnak lesz elite változata elrejtve vhol NG+ -ban

jetblack
hülye kérdés de felteszem végigtoltam a játékot ha újat kezdek akkor az elite suit terve már ott fog csücsülni nálam a shoppban ? O_o

SötétBarom
Amúgy rájöttem, hogy a kukucskálós monszták elleni részeket élvezem a legjobban. Azokat kurvára eltalálták. 😄DD

DarkSector
nehezebb az tuti, tesztelõk is ugyanezt írták.
elsõ részben ugyanezen a fokozaton minimum 2x ennyi cuccot ad a játék. 12 chapterre.

Kongy
hát, nekem meg könnyebb volt. talán több a nekromorf, de ennyi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SötétBarom
Ezzel egyet értek. Az elsõben normalon szerintem max 5ször haltam el. Abból kétszer valamelyik bossnál. Itt már bõven 15 körül vagyok 😄DD Igaz ezek fele dekompresszióval kapcsolatos.

koschwarz
pedig azt mondták itt többen, hogy ami itt normal, az az elsõ részben a hard fokozat.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

davidka003
Végigvittem, jó játék volt bár sokkal könnyebb volt, mint az elsõ rész mivel itt nincsenek fõellenségek.
Az Elite suitokat hogyan lehet megszerezni? New Game+ és valahol majd fel lehet venni?

megvan 😄

Nekem a hetedik fejezetnél kifagy, rrevan valami megoldás? <#gun>

Én ezt nem értem. Felraktam én is játékot, de el van csúszva a menü, csak a menüpontok tetejét látom. Mintha függõlegesen kétszer akkora lenne a fõmenü, és én csak a tetejét látnám. Felbontás átállításra sem reagál. Más is találkozott már ezzel a jelenséggel?

Még arra sincs ötletem, hogy milyen kulcsszóval keressek rá a problémára.

Csak annyit mondok, zéró gravitációs térben járkálsz éppen.

SötétBarom
Ha kiveszed a harmadikat is, akkor oxigén hiányában kialszik a tûz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

JackSparrow88
Aha köszi majd máskor jobban szétnézek. Igaz biztos hogy körülnéztem de ezek szerint valahogy mégis elkerülte a figyelmemet 😄

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

wedge31
Emeld fel a fejed és nézél körül ott is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.