Remegés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
agymosás😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
BMW Über Alles!
lehet az cs/quake war vagy akár vmi mmo raidelés is.
ha gyakran jelentkezik, és nehezen kontrolálható akkor érdemes orvoshoz fordulni vagy "kihúzni a picsába a kurva számítógép elõl" , mert hosszútávon epilepsziás rohamokhoz vezethet. /nem parkinson-kórhoz mert az más kifli/
Trolling is a art.
Nekem régebben amikor elég xar volt a vérnyomásom volt hogy úgy aludtam hogy a kezem függõlegesen volt(falnaktámasztva) aztán arra keltem hogy fázik a vállam. A kezemet meg nem tudtam mozgatni<#wow3>#wow3> aztán amikor felültem folyt bele egy kis vét azt jobb lett <#idiota>#idiota>
Meg 1x olyan is volt hogy valahogy mind a 2 lezsibbadt. Aztán annyit tudtam csinálni hogy kimásztam az ágyból aztán ment bele egy kis vér<#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
ez testi reakció,nem holmi ufó baromság xD
BMW Über Alles!
AVIRA - \"More than security.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
legtöbbször a "természetfeletti" találkozások, pl "ufo bemászik az ablakon" és társai.. az alvásparalízisre vezethetõek vissza
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
a tested alszik, de a tudatod már gyakorlatilag ébren van. gyakoriak a rémálomszerû haluzások.
egyszer nekem is volt valami hasonlóm, érdekes volt...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
és ha fogdostam a bal kezemmel, nem éreztem semmit <#wow3>#wow3>
nagyon szar érzés volt, megijedtem, hogy baszhatom a jobb kezemet, de aztán szép lassan visszajött XD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
BMW Über Alles!
Yo, Bitch!
alapvetõen elég alacsony a vérnyomásom,tanácsoltak kávé ivást...de nem mérgezem magam 😊
nem jöttek rá a dokik mi okozza😊
volt barátnõm mindig sikított a hideg lábamtól xD xD
BMW Über Alles!
nem vagyok amúgy egy fázós fajta, bár a vérnyomásom elég alacsony 😄