160
Te tapasztaltál-e már ilyen problémát?
-
#120 szemem szokott remegni a sok kockulástól -
#119 azt se tudod,mit beszélsz...
a hipohonder,azaz aki beképzel mindenféle betegséget
amiről te beszélsz az ratyiság...mert elájulsz a vértől :D
szarféle katona lenne belőled :D -
#118 azt gondoltam, de vannak hipoanderek is :DD
én is az vagyok, és kicsit szédelgek -
#117 kicsi vagy még:) minek jössz be?! :D(csak viccel)
amúgy meg nem az én karom(szerencsére) bár talán rájöttél :D -
#116 ó baszki ezt linkbe is tehetted volna -
#115 legközelebb nem ülök ennyi a gép előtt xD -
#114 -
#113 képt vagy hazuccc -
#112 jóhogy...az ember nem tudja megnyalni a könyökét..gecibuta vagy xD -
#111 nincs kartámasz -
#110 az se megy :-c -
#109 akkor nyald meg a könyököd :D -
#108 nem látom -
#107 dede megkell nézned,hogy dörzsöli-e a kartámasz :D -
#106 Nekem olykor-olykor remeg a mutató újam, néha a szemhélyam, szemöldököm, de van hogy a lábam, a combom mintha ugrálna. -
#105 márcsak azért sem nézem meg:D pedig nagy a kísértés
agymosás:D -
#104 bár sztem olyan színű lesz,mert valszeg levan támasztva a karfára :D -
#103 nézzétek meg,hogy a balkönyökötök rózsaszínűe illetve,piros-e...akik ezt olvassák annak a 99%-a megnézi a könyökét! :) -
#102 fokozott adrenalintermelés okozhat idegrángást és görcsöket is egyaránt, pl FPS játékok, vagy bármi olyan szituáció ami felfokozott izgalmi állapotot idézhet elő.
lehet az cs/quake war vagy akár vmi mmo raidelés is.
ha gyakran jelentkezik, és nehezen kontrolálható akkor érdemes orvoshoz fordulni vagy "kihúzni a picsába a kurva számítógép elől" , mert hosszútávon epilepsziás rohamokhoz vezethet. /nem parkinson-kórhoz mert az más kifli/ -
#101 Szerintem a számítógép-függőség az oka a kézremegésnek
Nekem régebben amikor elég xar volt a vérnyomásom volt hogy úgy aludtam hogy a kezem függőlegesen volt(falnaktámasztva) aztán arra keltem hogy fázik a vállam. A kezemet meg nem tudtam mozgatni aztán amikor felültem folyt bele egy kis vét azt jobb lett
Meg 1x olyan is volt hogy valahogy mind a 2 lezsibbadt. Aztán annyit tudtam csinálni hogy kimásztam az ágyból aztán ment bele egy kis vér -
#100 Néha még most is előfordul akaratlan izomrángás itt-ott. A bal szemem is néha remeg. Kialvatlanság az oka nagyrészt. -
#99 új logóak :D -
#98 Ritkán szoktam erre kelni. :C -
#97 bazze xD xD -
#96 ezért lettél te fórumlakó -
#95 S?A:D?SA:D?DS?:ASD??AS:D?:DAS?:DADASAD -
F1re #94 az semmi én ált isk alsos koromban minden nap arrol almodtam h betornek hozzank :D fostam mint állat aztán karácsonykor ablakban volt a kari fa és éjjel felborult összetörte a hörcsögök akváriumát 1bol elkezdtem uvolteni mint állat h APAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA takaro meg fejemen majdnem osszepisaltam magam ki se mertem nezni a takaro alol olyan csörömpölés volt na meg azok a kis geci hörik is sirtak :D -
#93 Tweak. -
#92 nem igazán vág ide,ejnye :) -
#91 -
#90 vazze tényleg :( nem baj majd a 1488-as ték ott lesz még,ha megéli a topik :D -
n3whous3 #89 még csak az hiányzik
dicsak, elhappoltad a Heil Hitler téket -
#88 ufók...az ti kajak hülyék vagytok :D szefó topikot keressétek meg :D
ez testi reakció,nem holmi ufó baromság xD -
#87 Nekem edzésen fekvenyomásnál a lábujjam szokott begörcsölni. Kurva szar!:D -
#86 ha hason fekszek begörcsöl a talpam :D -
n3whous3 #85 Parkinson kór, előrehaladott állapot -
gyuri12 #84 Nekem folyamatosan begörcsöl, ha bizonyos szögön belül mozgatom a lábam,akkor mindig. Jó dolog tudatosan "begörcsöltetni", az már nem,hogy utána nem tudom tudatosan "kigörcsöltetni".:( -
#83 XD -
#82 :D
legtöbbször a "természetfeletti" találkozások, pl "ufo bemászik az ablakon" és társai.. az alvásparalízisre vezethetőek vissza -
#81 Ilyet láttam TV-ben valami természetfeletti baromsággal magyarázták, téged egy gonosz manó paralizált!