Remegés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
az se megy :-c

TheRock18
akkor nyald meg a könyököd 😄

BMW Über Alles!

Benny04
nem látom <#rinya>

TheRock18
dede megkell nézned,hogy dörzsöli-e a kartámasz 😄

BMW Über Alles!

tenkenorman
Nekem olykor-olykor remeg a mutató újam, néha a szemhélyam, szemöldököm, de van hogy a lábam, a combom mintha ugrálna. <#vigyor2>

http://www.tenke.hu

mila69en
márcsak azért sem nézem meg😄 pedig nagy a kísértés <#idiota>

agymosás😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

TheRock18
bár sztem olyan színû lesz,mert valszeg levan támasztva a karfára 😄

BMW Über Alles!

TheRock18
nézzétek meg,hogy a balkönyökötök rózsaszínûe illetve,piros-e...akik ezt olvassák annak a 99%-a megnézi a könyökét! 😊

BMW Über Alles!

daemonervosa
fokozott adrenalintermelés okozhat idegrángást és görcsöket is egyaránt, pl FPS játékok, vagy bármi olyan szituáció ami felfokozott izgalmi állapotot idézhet elõ.

lehet az cs/quake war vagy akár vmi mmo raidelés is.

ha gyakran jelentkezik, és nehezen kontrolálható akkor érdemes orvoshoz fordulni vagy "kihúzni a picsába a kurva számítógép elõl" , mert hosszútávon epilepsziás rohamokhoz vezethet. /nem parkinson-kórhoz mert az más kifli/

Trolling is a art.

norbi4567
Szerintem a számítógép-függõség az oka a kézremegésnek<#idiota><#idiota>

Nekem régebben amikor elég xar volt a vérnyomásom volt hogy úgy aludtam hogy a kezem függõlegesen volt(falnaktámasztva) aztán arra keltem hogy fázik a vállam. A kezemet meg nem tudtam mozgatni<#wow3> aztán amikor felültem folyt bele egy kis vét azt jobb lett <#idiota>
Meg 1x olyan is volt hogy valahogy mind a 2 lezsibbadt. Aztán annyit tudtam csinálni hogy kimásztam az ágyból aztán ment bele egy kis vér<#idiota>

Molnibalage
Néha még most is elõfordul akaratlan izomrángás itt-ott. A bal szemem is néha remeg. Kialvatlanság az oka nagyrészt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TheRock18
új logóak 😄

BMW Über Alles!

Csirke4
Ritkán szoktam erre kelni. :C
TheRock18
bazze xD xD

BMW Über Alles!

LaszloLedzenyi
ezért lettél te fórumlakó<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

leho94
S?A😄?SA😄?DS?:ASD??AS😄?😄AS?😄ADASAD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

az semmi én ált isk alsos koromban minden nap arrol almodtam h betornek hozzank 😄 fostam mint állat aztán karácsonykor ablakban volt a kari fa és éjjel felborult összetörte a hörcsögök akváriumát 1bol elkezdtem uvolteni mint állat h APAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA takaro meg fejemen majdnem osszepisaltam magam ki se mertem nezni a takaro alol olyan csörömpölés volt na meg azok a kis geci hörik is sirtak 😄
zeli
Tweak.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TheRock18
nem igazán vág ide,ejnye 😊

BMW Über Alles!

Pókmalac

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

TheRock18
vazze tényleg 😞 nem baj majd a 1488-as ték ott lesz még,ha megéli a topik 😄

BMW Über Alles!

n3whous3
még csak az hiányzik

dicsak, elhappoltad a Heil Hitler téket

púúúúú

TheRock18
ufók...az ti kajak hülyék vagytok 😄 szefó topikot keressétek meg 😄
ez testi reakció,nem holmi ufó baromság xD

BMW Über Alles!

slime001
Nekem edzésen fekvenyomásnál a lábujjam szokott begörcsölni. Kurva szar!😄

AVIRA - \"More than security.\"

Hegi90
ha hason fekszek begörcsöl a talpam 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

n3whous3
Parkinson kór, elõrehaladott állapot

púúúúú

Nekem folyamatosan begörcsöl, ha bizonyos szögön belül mozgatom a lábam,akkor mindig. Jó dolog tudatosan "begörcsöltetni", az már nem,hogy utána nem tudom tudatosan "kigörcsöltetni".😞

Benny04
XD

kuci06
😄

legtöbbször a "természetfeletti" találkozások, pl "ufo bemászik az ablakon" és társai.. az alvásparalízisre vezethetõek vissza

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Lazarus
Ilyet láttam TV-ben valami természetfeletti baromsággal magyarázták, téged egy gonosz manó paralizált!
kuci06
alvásparalízis

a tested alszik, de a tudatod már gyakorlatilag ébren van. gyakoriak a rémálomszerû haluzások.

egyszer nekem is volt valami hasonlóm, érdekes volt...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

TheRock18
elzsibbadt...ennyi 😄

BMW Über Alles!

Lazarus
Olyan nekem is volt, akkor elég jól el lehet szórakozni vele, a felsõtested mozgatásával lóbálni össze vissza. Bele is lehet harapni, nem érzel semmit. Csak hamar elmúlik 😛
TheRock18
meg még valami😊 velem már olyan is elõfordul,nem tom,hogy az REM,vagy NON-REM fáziban van-e,hogy felébredtem hírtelen és nem tudtam mozogni:S de utána olvastam,és kiderült,hogy van ilyen,hogy felébredsz az alvás olyan szakaszában,akkor az agyad blokkolja a mozgásodat...

BMW Über Alles!

TheRock18
múlthét pénteken úgy elaludtam a nyakam,hogy se fel,se le,se jobbra nem fordult,csak keserves kínok árán😊 aztán 3 nap pihentetés,krém,izomlazító meg masszírozás után elmúlt😊 így még sose aludtam el

BMW Über Alles!

TheRock18
felesleges😊 voltak jó fej osztálytársaim,akik korán reggel szefó üzemmódba léptek és hamar rendbe rakták a vérnyomásom a hülye dumájukkal 😄

BMW Über Alles!

Benny04
nekem egyszer olyan volt, hogy egész este a jobb kezemen aludtam, aztán amikor felkeltem reggel, nem tudtam megmozdítani a kezemet, meg az ujjaimat se 😄
és ha fogdostam a bal kezemmel, nem éreztem semmit <#wow3>
nagyon szar érzés volt, megijedtem, hogy baszhatom a jobb kezemet, de aztán szép lassan visszajött XD

úgy hívják hogy orvos

Hegi90
ja, a kávé... aztán meg ha nem isszuk, jön a REMEGÉS meg a fejfájás <#wow3>.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lazarus
Ha kifeszíted az izmot egybõl elmúlik. Eleinte én azt hitem hogy össze kell nyomni hogy ne fájjon annyira, de attól csak rosszabb :]
TheRock18
volt egy hét minden reggel arra keltem,hogy begröcsölt a vádlim xD kiestem az ágyból a kíntól,mire elmúlt xD

BMW Über Alles!

ForzaInter
fú ez de szar😄 ilyen szokott velem is lenni, meg van olyan hogy arra ébredek hajnalban hogy bevan görcsölve a lábam

Yo, Bitch!

TheRock18
én is szeretnék választ kapni erre,hogy miért van...
alapvetõen elég alacsony a vérnyomásom,tanácsoltak kávé ivást...de nem mérgezem magam 😊
nem jöttek rá a dokik mi okozza😊
volt barátnõm mindig sikított a hideg lábamtól xD xD

BMW Über Alles!

Benny04
semmi baj, csak egy kicsit megijedtem tõle 😄D😄

Hegi90
nekem a két kezem meg a lábfejem mindig iszonyú hideg. Mostanában nem is tudok úgy elaludni, hogy ne lenne rajtam zokni :/
nem vagyok amúgy egy fázós fajta, bár a vérnyomásom elég alacsony 😄

Lazarus
bazd azt eddig kitakarta a winamp o___O Bocs
Benny04
lol kép _:ASD?:_ASDASD?:_?

Lazarus
leho94
jah nekemis ígyvan 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

vegicsek
Ez inkább a nedves álom, te valami mást mondasz 😛

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.