Remegés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
mittudodte xD

nekem ritkán van olyan, hogy a jobb hüvelykujjam ilyen 0.5-1 centiket ugrik hátrafelé, szabálytalan idõközönként. olyan, mintha megnyomnának egy ideget és picit megugrana. olyankor csak egy kis idõ elmúlása és az alvás segít rajta, rohadt idegesítõ 😄
Atti12
ismerõs.. 😄

TheRock18
tévedsz😊 az ilyen serdülõkori reggeli magömlés😊 nem jut eszembe a helyes megfogalmazás

BMW Über Alles!

FZoleee
nekem néha a nyár közepén is lefagy a kezem meg a lábam <#idiota>
Benny04
LEHET <#idiota>

deigen

Lazarus
Ezt hívják korai magömlésnek ha nem tévedek, lehet hogy nincs igazam 😊
Benny04
<#idiota>

TheRock18
még álmodba is vered:S ez már aztán az igazi nõ hiány xD

BMW Über Alles!

Sephi
Kez remegest a dohanyzas szokta eloidezni. Amiota nem cigizek azota nem remeg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Benny04
nekem olyan szokott lenni, hogy álmomban verem, és reggelre... :S

Néha a kezem, az ujjaim, meg a szemhéjam... semmi extra amúgy, a stressz meg a fáradtság csinálja ált. ezeket.

War. War never changes.

Lazarus
pwnd
Kiütöttem vkit.-.-

Én már rúgtam úgy falba<#idiota>

TheRock18
valakid megfog halni :S vagy beteg lesz
de tán,akkor hal meg,ha kiesik..

ne legyen igazam

BMW Über Alles!

autoszimulator
semmi, néha iszok, de manapság már az sem.

idegrendszerem meg stabil, mert messzeföldön híres vagyok róla, hogy nem lehet felhúzni könnyedén 😄

.: mobilize.hu :.

Christiansen
nálam ez rendszeres, rohadt szar mert szinte ziccer_:SD_😄

passatgt
me reggel azt álmodtam, hogy mozog a fogam

TheRock18
szefós egy fej 😄

BMW Über Alles!

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Willi Betz
Az vérkeringés lesz haver😊 Mozgasd aztán csuma.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

TheRock18
nahh meg még pont az érdekel engem,hogy egészségügyi probléma az,hogy nekem télen-nyáron jéghideg a lábfejem??? xD

BMW Über Alles!

Lazarus
Én meg nyitva felejtettem éjszaka az ablakot és arra ébredtem hogy egy kandúr ül a hasamon, nézi a fejem és morog. Nem voltam beszarva
Lazarus
Jah egyébként a hideg kéz és a vérkeringés a táplálkozástól is függ, ha gyorsan pörög az anyagcsere és beviszel naponta 2-3000 kalóriát jóminõségû szénhidrátokból elegendõ energiához jut a szervezet hogy befûtse az egész testet és ne spóroljon a végtagokon 😊
TheRock18
OFF
az volt még jó,mikor egyszer álmomban leesetem bicajjal egy hegyrõl,és 200-as szívveréssel keltem fel..és az arcom úgy fájt,mint akit pofán basztak egy szívlapáttal
ON

BMW Über Alles!

Lazarus
hugyozás után én is remegek. pattogós idegrángás is elõfordul néha combomon, bicepszemen. bokamûtét után pár nappal össze vissza rángatózott néha a lábam, de szerencsére könnyen kordában lehetett tartani 😊

A lábam és a kézfejem nekem is jéghideg volt és baromira remegett mielõtt elkezdtem sportolni, azóta nagyjából helyreállt a vérkeringésem és a remegés is elmúlt.
Seth
ez saját tapasztalat ?? XD

PSN ID.: Beegabor

mila69en
a probléma raynaud nevezetû betegség tünetei😞 nekem is ez van! megy egy rahedli orvosi papíromxD csak aztán belefáratam a sok kivizsgálásba aztán mondom jóvan leszarom lesz ami lesz😄 keringési probléma bizony csak a hajszál erek szûkülnek össze sajnos rámegy az idegrendszerre ennek köszönheted a remegést....dohányzol?xD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tolj be egy felest, aztán nem fogsz
mind2 kezem kiskorom ota remegös ge.ire orokoltem sztem fatertol meg nagymutertol 😄
LaszloLedzenyi
Szerintem tolj be az arcodba naponta 2-3 sört 1-2 feles páleszt és nem fog remegni.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Willenbrock
gázszámla esetleg.

autoszimulator
nekem alapból remeg a kezem, ujjaim és a kézfejem fõleg. mikor pl piát tartok a kezemben, akkor azon mindig látszik, pedig még csak alkoholista sem vagyok. Írás közben azért nem, mert le van szorítva, papírt tartok a kezemben azon is látszik. Stresszre sosem voltam fogékony, túlzottan leszarom ahhoz a dolgokat, idegi alapon se történhet, max mikor dolgoznak bennem a hormonok, ilyen olyan kellemes dolgok után más nemû egyedekkel, na akkor még elõfordul 😄
Szóval nem vagy egyedül ezzel. apropó, nem szoktak a végtagjaid, kezed-lábad hideg lenni? nekem rengetegszer jég hidegek, állítólag a vérkeringéssel van valami..

.: mobilize.hu :.

Willenbrock
Anyaghiány is okozhatja,esetleg hirtelen leesett vércukorszint.

REPS0L
azleszaz, nincs annál szarabb érzés 😄DD
najó ha alvás után arra kelsz hogy egy papuccsal szétcsapkodott szarkupac van a hasadon, az más :c

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Csirke4
Az abban a pillanatban van mikor elaludnál. Vagy szédülsz, vagy olyan mint ha zuhannál. És akkor megrándulsz, mert tényleg azt hiszi az agyad hogy zuhansz és próbálhatsz újra elaludni. xD
Scottt
Megerõltetés is okozhatja^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kuci06
loál, ez nekem is szokott lenni 😄

ilyen félkómás állapotban, úgyérzed, mintha zuhannál, aztán hirtelen arra kelsz, hogy minden irányba kalimpálsz 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

REPS0L
legszarabb, amikor olyan hogy esnél le az ágyról, azt kapaszkodsz összevissza 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sanyix
ja ilyenek nekem is vannak. De nekem a kezem is remeg, az intenzitása az alvás mennyiségétõl függ (ha többet alszom kevésbé), de mivel már dolgozom, állandóan remeg, mivel nem lehet eleget aludni...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mila69en
én elesni szoktam... ilyen félálomba<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Az idegesítõ amikor azt álmodod pl. hogy focizol, és arra ébredsz fel hogy rúgtál egyet a levegõbe 😄

REAL MADRID

mila69en
érszükület fõleg a hajszál erek, cigaretta!😄 magnézium hiány! ez bizony betegség is lehet... stressz ami betudható a a magnézium hiánynak is

és kábítószer hiánya<#idiota>

VRSDM
amúgy vicctõl eltekintve nekem is van, hogy bmx-ezek egész nap. reggeltõl estig. és este állnék fel gugolásból és remegve összecsuklik a lábam annyira elfárad.

szemhélyam is szokott remegni ha nem alszok sokáig.
szóval szerintem szimpla izomfáradtság...

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
épp azért remeg mert nem jut hozzá 😄

u dont have to listen anybody else but me

szokj le, bármi is az....
passatgt
nekem kb 1 hétig olyan volt, ha írtam(jobb kézzel), akkor a bal hüvelykujjam remeget😄

Willi Betz
Mit remegtek ezen a témán?<#idiota>
No,de komolyan! Én maximum akkor remegek ha mocskosul fázom,vagy magas lázam van. Szemem nekem is szokott remegni ha fáradt vagyok,meg néha lüktet egy-egy ponton valamim.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?