160
Te tapasztaltál-e már ilyen problémát?
-
#80 alvásparalízis
a tested alszik, de a tudatod már gyakorlatilag ébren van. gyakoriak a rémálomszerű haluzások.
egyszer nekem is volt valami hasonlóm, érdekes volt... -
#79 elzsibbadt...ennyi :D -
#78 Olyan nekem is volt, akkor elég jól el lehet szórakozni vele, a felsőtested mozgatásával lóbálni össze vissza. Bele is lehet harapni, nem érzel semmit. Csak hamar elmúlik :P -
#77 meg még valami:) velem már olyan is előfordul,nem tom,hogy az REM,vagy NON-REM fáziban van-e,hogy felébredtem hírtelen és nem tudtam mozogni:S de utána olvastam,és kiderült,hogy van ilyen,hogy felébredsz az alvás olyan szakaszában,akkor az agyad blokkolja a mozgásodat... -
#76 múlthét pénteken úgy elaludtam a nyakam,hogy se fel,se le,se jobbra nem fordult,csak keserves kínok árán:) aztán 3 nap pihentetés,krém,izomlazító meg masszírozás után elmúlt:) így még sose aludtam el -
#75 felesleges:) voltak jó fej osztálytársaim,akik korán reggel szefó üzemmódba léptek és hamar rendbe rakták a vérnyomásom a hülye dumájukkal :D -
#74 nekem egyszer olyan volt, hogy egész este a jobb kezemen aludtam, aztán amikor felkeltem reggel, nem tudtam megmozdítani a kezemet, meg az ujjaimat se :D
és ha fogdostam a bal kezemmel, nem éreztem semmit
nagyon szar érzés volt, megijedtem, hogy baszhatom a jobb kezemet, de aztán szép lassan visszajött XD -
MeTaL #73 úgy hívják hogy orvos -
#72 ja, a kávé... aztán meg ha nem isszuk, jön a REMEGÉS meg a fejfájás . -
#71 Ha kifeszíted az izmot egyből elmúlik. Eleinte én azt hitem hogy össze kell nyomni hogy ne fájjon annyira, de attól csak rosszabb :] -
#70 volt egy hét minden reggel arra keltem,hogy begröcsölt a vádlim xD kiestem az ágyból a kíntól,mire elmúlt xD -
#69 fú ez de szar:D ilyen szokott velem is lenni, meg van olyan hogy arra ébredek hajnalban hogy bevan görcsölve a lábam -
#68 én is szeretnék választ kapni erre,hogy miért van...
alapvetően elég alacsony a vérnyomásom,tanácsoltak kávé ivást...de nem mérgezem magam :)
nem jöttek rá a dokik mi okozza:)
volt barátnőm mindig sikított a hideg lábamtól xD xD -
#67 semmi baj, csak egy kicsit megijedtem tőle :DD:D -
#66 nekem a két kezem meg a lábfejem mindig iszonyú hideg. Mostanában nem is tudok úgy elaludni, hogy ne lenne rajtam zokni :/
nem vagyok amúgy egy fázós fajta, bár a vérnyomásom elég alacsony :D -
#65 bazd azt eddig kitakarta a winamp o___O Bocs
-
#64 lol kép _:ASD?:_ASDASD?:_? -
#63 Spontán magömlés :) -
#62 jah nekemis ígyvan :D -
#61 Ez inkább a nedves álom, te valami mást mondasz :P -
#60 mittudodte xD -
Fbn Lx #59 nekem ritkán van olyan, hogy a jobb hüvelykujjam ilyen 0.5-1 centiket ugrik hátrafelé, szabálytalan időközönként. olyan, mintha megnyomnának egy ideget és picit megugrana. olyankor csak egy kis idő elmúlása és az alvás segít rajta, rohadt idegesítő :D -
#58 ismerős.. :D -
#57 tévedsz:) az ilyen serdülőkori reggeli magömlés:) nem jut eszembe a helyes megfogalmazás -
#56 nekem néha a nyár közepén is lefagy a kezem meg a lábam -
#55 LEHET -
pista89 #54 deigen -
#53 Ezt hívják korai magömlésnek ha nem tévedek, lehet hogy nincs igazam :) -
#52 -
#51 még álmodba is vered:S ez már aztán az igazi nő hiány xD -
#50 Kez remegest a dohanyzas szokta eloidezni. Amiota nem cigizek azota nem remeg. -
#49 nekem olyan szokott lenni, hogy álmomban verem, és reggelre... :S -
Braveheart #48 Néha a kezem, az ujjaim, meg a szemhéjam... semmi extra amúgy, a stressz meg a fáradtság csinálja ált. ezeket. -
#47 pwnd -
pista89 #46 Kiütöttem vkit.-.- -
pista89 #45 Én már rúgtam úgy falba -
#44 valakid megfog halni :S vagy beteg lesz
de tán,akkor hal meg,ha kiesik..
ne legyen igazam -
#43 semmi, néha iszok, de manapság már az sem.
idegrendszerem meg stabil, mert messzeföldön híres vagyok róla, hogy nem lehet felhúzni könnyedén :D -
#42 nálam ez rendszeres, rohadt szar mert szinte ziccer_:SD_:D -
#41 me reggel azt álmodtam, hogy mozog a fogam