Remegés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amirõl te beszélsz az ratyiság...mert elájulsz a vértõl :D "
fail..loolXDXD :D<#idiota>#idiota><#taps>#taps><#hehe>#hehe>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
(de a szintetikát abba kéne hagyni gyerekek, mert kurvára remegtek :D)
Racism is a weapon of mass destruction!
Voltam zárás elõtt. _______________
Voltam zárás elõtt. _______________
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BMW Über Alles!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
magyar zászló a logódban, de cigány kifejezeéseket használsz... nem értelek
MY PC: ASUS P5K C2D E7400 2.80GHz 2x1GB SAMSUNG RAM ATI RADEON HD 2600XT 256MB
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
meg voltak még esetek,hogy mintha kívülrõl látnám magam DE ENNEK SEMMI KÖZE AZ UFÓHOZ..HÜLYÉK :D
BMW Über Alles!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
BMW Über Alles!
Az hipochonder. :)
Szeressük a zacskós tejet
AVIRA - \"More than security.\"
múltkor olyan volt, mintha hirtelen kiszálltam volna a testembõl, és kurvamesszire szívott volna valami, aztán valami gyíkember testébe kerültem és egy kórházszerû épületben mozogtam :D pár pillanat múlva meg már újra ébren voltam, és nem tudtam megmozdulni kb. 10 másodpercig... . nagyon szar.
sokszor van, hogy az elalvás olyan érzés, mintha valami kiszívna a saját testembõl, félelmetes és erõs érzés, és olyankor még tudatomnál vagyok. inkább igyekszek felnyitni a szemeim és "visszakerülni".
Ilyen alkalmakkor mindig egész nap rajtam van az érzés, hogy az a lélek mégiscsak létezik... az agyi vegyületeket nem lehet ennyire összebaszni. és ha igen, akkor miért pont azt érezném minden alkalommal, hogy kiszakadok a testembõl.
meg kevesebb stressz
BMW Über Alles!
a hipohonder,azaz aki beképzel mindenféle betegséget
amirõl te beszélsz az ratyiság...mert elájulsz a vértõl :D
szarféle katona lenne belõled :D
BMW Über Alles!
én is az vagyok, és kicsit szédelgek <#idiota>#idiota>
amúgy meg nem az én karom(szerencsére) bár talán rájöttél :D
BMW Über Alles!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"