160
Te tapasztaltál-e már ilyen problémát?
-
#160 -.- -
#159 -
#158 " a hipohonder,azaz aki beképzel mindenféle betegséget
amiről te beszélsz az ratyiság...mert elájulsz a vértől :D "
fail..loolXDXD :D
-
#157 épp ellenkezőleg :D márminthogy több blant = kevesebb stressz :DDD
(de a szintetikát abba kéne hagyni gyerekek, mert kurvára remegtek :D) -
#156 Hát.. egy mégrészegebb osztálytársam lökött le egy elég magas lépcsőről véletlen.. :P -
#155 ejnye:) haverok nem támasztottak meg?! :D xD -
#154 egyfolytába követ minden topikba,nem tudom miért -
#153 Piros mert kurvanagy seb van rajta egy eséstől valami józan pillanatomban :D -
#152 Neked tulajdonképpen mi bajod van therock-kal...? Indokolatlanul szólsz be neki már másodszor. -
#151 látom nem szakadsz le rólam..menj már oszt játszál a ratyi pajtársaiddal,mert megpofozlak -
#150 ennyire ne remegj:D -
#149 the rock milyen szó az hogy "világi" magyarázd már el nekem?
magyar zászló a logódban, de cigány kifejezeéseket használsz... nem értelek -
#148 Nekem a bal lábam szokott remegni, de csak akkor ha ülök és a lábujjaim vannak csak a földön. :D -
#147 olyan is volt,mikor felébredtem,mintha lebegnék :) világi komoly
meg voltak még esetek,hogy mintha kívülről látnám magam DE ENNEK SEMMI KÖZE AZ UFÓHOZ..HÜLYÉK :D -
#146 ilyen nekem is volt már hogy nem bírok megmozdulni amikor próbálnék elaludni :D -
#145 azazaz :DDDD -
#144 :DDDDDDDD -
Aspyrin #143 Majd legközelebb én is helyesen linkelek.. :) -
Aspyrin #142 Nem-nem, ez a helyesírásmódja. :) -
#141 áá ne remegjetek már ennyit:D fél sg remeg -
#140 ez a szó egyre bővül :D rakjatok még bele vagy 3 betűt:) hátha születik egy új latin kifejezés :D -
Aspyrin #139 mama3? :D
Az hipochonder. :) -
Dave John #138 sok lesz a kávéból. -
#137 durva :S felkéne hagyni a drogokkal :D -
#136 Nem tűnt el csak addigra már a fejeden csápolt és szívta az agyad!:D -
#135 nekem akkor szokott előfordulni, ha menetgyakorlat után halálfáradt voltam, volt, hogy a sátorfalra egy 30 centis pókot hallucináltam ébredés után. becsuktam a szemem, eltűnt. -
Fbn Lx #134 nekem ilyen nagyon sokszor volt már.
múltkor olyan volt, mintha hirtelen kiszálltam volna a testemből, és kurvamesszire szívott volna valami, aztán valami gyíkember testébe kerültem és egy kórházszerű épületben mozogtam :D pár pillanat múlva meg már újra ébren voltam, és nem tudtam megmozdulni kb. 10 másodpercig... . nagyon szar.
sokszor van, hogy az elalvás olyan érzés, mintha valami kiszívna a saját testemből, félelmetes és erős érzés, és olyankor még tudatomnál vagyok. inkább igyekszek felnyitni a szemeim és "visszakerülni".
Ilyen alkalmakkor mindig egész nap rajtam van az érzés, hogy az a lélek mégiscsak létezik... az agyi vegyületeket nem lehet ennyire összebaszni. és ha igen, akkor miért pont azt érezném minden alkalommal, hogy kiszakadok a testemből. -
#133 Erről jut eszembe-nekem ásításkor az állkapocs alatti izom szokott néha begörcsölni-az nagyon szar! -
Hugh Hefner #132 kevesebb blant
meg kevesebb stressz -
#131 ha jól tudom az a hemofóbia.. -
#130 nem
#119 -
#129 fail gyanus -
#128 nemhanem: a szemhélyam -
#127 jaj de fáj a könyököm :S -
#126 -
#125 kuspicsáat gecibuta -
#124 akkor hipohonder.... miért, az nem azt jelenti, hogy rosszul van a vértől? :D -
#123 úgy érted lüktetni benne ideg?! :D az kellemes,az agyamra szokott menni olykor :D -
#122 mi az a hipoander amúgy? XD lehet hülyeséget mondtam, mert hipoanderre is kapok találatot a gugliban :D -
#121 "hipoander" megjött az új mama2
az hipohonder...