160
Te tapasztaltál-e már ilyen problémát?
-
#40 szefós egy fej :D -
#39 -
#38 Az vérkeringés lesz haver:) Mozgasd aztán csuma. -
#37 nahh meg még pont az érdekel engem,hogy egészségügyi probléma az,hogy nekem télen-nyáron jéghideg a lábfejem??? xD -
#36 Én meg nyitva felejtettem éjszaka az ablakot és arra ébredtem hogy egy kandúr ül a hasamon, nézi a fejem és morog. Nem voltam beszarva -
#35 Jah egyébként a hideg kéz és a vérkeringés a táplálkozástól is függ, ha gyorsan pörög az anyagcsere és beviszel naponta 2-3000 kalóriát jóminőségű szénhidrátokból elegendő energiához jut a szervezet hogy befűtse az egész testet és ne spóroljon a végtagokon :) -
#34 OFF
az volt még jó,mikor egyszer álmomban leesetem bicajjal egy hegyről,és 200-as szívveréssel keltem fel..és az arcom úgy fájt,mint akit pofán basztak egy szívlapáttal
ON -
#33 hugyozás után én is remegek. pattogós idegrángás is előfordul néha combomon, bicepszemen. bokaműtét után pár nappal össze vissza rángatózott néha a lábam, de szerencsére könnyen kordában lehetett tartani :)
A lábam és a kézfejem nekem is jéghideg volt és baromira remegett mielőtt elkezdtem sportolni, azóta nagyjából helyreállt a vérkeringésem és a remegés is elmúlt. -
#32 ez saját tapasztalat ?? XD -
#31 a probléma raynaud nevezetű betegség tünetei:( nekem is ez van! megy egy rahedli orvosi papíromxD csak aztán belefáratam a sok kivizsgálásba aztán mondom jóvan leszarom lesz ami lesz:D keringési probléma bizony csak a hajszál erek szűkülnek össze sajnos rámegy az idegrendszerre ennek köszönheted a remegést....dohányzol?xD -
karajjj #30 tolj be egy felest, aztán nem fogsz -
F1re #29 mind2 kezem kiskorom ota remegös ge.ire orokoltem sztem fatertol meg nagymutertol :D -
#28 Szerintem tolj be az arcodba naponta 2-3 sört 1-2 feles páleszt és nem fog remegni. -
#27 gázszámla esetleg. -
#26 nekem alapból remeg a kezem, ujjaim és a kézfejem főleg. mikor pl piát tartok a kezemben, akkor azon mindig látszik, pedig még csak alkoholista sem vagyok. Írás közben azért nem, mert le van szorítva, papírt tartok a kezemben azon is látszik. Stresszre sosem voltam fogékony, túlzottan leszarom ahhoz a dolgokat, idegi alapon se történhet, max mikor dolgoznak bennem a hormonok, ilyen olyan kellemes dolgok után más nemű egyedekkel, na akkor még előfordul :D
Szóval nem vagy egyedül ezzel. apropó, nem szoktak a végtagjaid, kezed-lábad hideg lenni? nekem rengetegszer jég hidegek, állítólag a vérkeringéssel van valami.. -
#25 Anyaghiány is okozhatja,esetleg hirtelen leesett vércukorszint. -
#24 azleszaz, nincs annál szarabb érzés :DDD
najó ha alvás után arra kelsz hogy egy papuccsal szétcsapkodott szarkupac van a hasadon, az más :c -
#23 Az abban a pillanatban van mikor elaludnál. Vagy szédülsz, vagy olyan mint ha zuhannál. És akkor megrándulsz, mert tényleg azt hiszi az agyad hogy zuhansz és próbálhatsz újra elaludni. xD -
#22 Megerőltetés is okozhatja^^ -
#21 loál, ez nekem is szokott lenni :D
ilyen félkómás állapotban, úgyérzed, mintha zuhannál, aztán hirtelen arra kelsz, hogy minden irányba kalimpálsz :D -
#20 legszarabb, amikor olyan hogy esnél le az ágyról, azt kapaszkodsz összevissza :D -
#19 ja ilyenek nekem is vannak. De nekem a kezem is remeg, az intenzitása az alvás mennyiségétől függ (ha többet alszom kevésbé), de mivel már dolgozom, állandóan remeg, mivel nem lehet eleget aludni... -
#18 én elesni szoktam... ilyen félálomba -
Monoton #17 Az idegesítő amikor azt álmodod pl. hogy focizol, és arra ébredsz fel hogy rúgtál egyet a levegőbe :D -
#16 érszükület főleg a hajszál erek, cigaretta!:D magnézium hiány! ez bizony betegség is lehet... stressz ami betudható a a magnézium hiánynak is
és kábítószer hiánya -
#15 amúgy vicctől eltekintve nekem is van, hogy bmx-ezek egész nap. reggeltől estig. és este állnék fel gugolásból és remegve összecsuklik a lábam annyira elfárad.
szemhélyam is szokott remegni ha nem alszok sokáig.
szóval szerintem szimpla izomfáradtság... -
#14 épp azért remeg mert nem jut hozzá :D -
geo91 #13 szokj le, bármi is az.... -
#12 nekem kb 1 hétig olyan volt, ha írtam(jobb kézzel), akkor a bal hüvelykujjam remeget:D -
#11 Mit remegtek ezen a témán?
No,de komolyan! Én maximum akkor remegek ha mocskosul fázom,vagy magas lázam van. Szemem nekem is szokott remegni ha fáradt vagyok,meg néha lüktet egy-egy ponton valamim. -
#10 az mekkora egy idegesítő dolog :D -
#9 remegés?ha ideges vok,vagy fázok akkor remegek...
de biztos a remegésre vagy kíváncsi,mert van olyan is,hogy idegrángás:) néha a tricepszem csinál olyat,meg a szemem is szokott xD xD bár el is múlik magától -
#8 Parkinson is lehet asszem -
#7 ilyen is szokott lenni nálam:D -
#6 nekem olyan van hogy néha egész testem megremeg 1 pillanatra , anyámék úgy mondják hogy átszaladt rajtam a hideg, bár van igazság alapja mert akkor van ilyen ha hidegbe kerülök hirtelen vagy ha álmos vagyok -
#5 nagyon sok minden okozhatja.
nekem pajzsmirigy túlműködésem van, neurológus néni azt mondta majd kinövöm (csak az ujjaimat érinti ez). elég idegesítő néha, amúgy nem olyan feltűnő, max akkor ha nagyon észre akarod venni. meg ha épp stresszelsz és levest szeretnél enni épp
örülök hogy megoszthattam a világgal a neurotikus problémáimat, sokkal jobban érzem magam.
-
#4 Kezem szokott remegni meg a lábam is poker közbe mikor izgulok:(
Nem tudom mit tudnék csinálni, hogy ne legyen ilyen. -
#3 nekem néha a jobb kezem szokott..vagy 1-1 ujjam...
de így hogy egész végtagom, még sohasem fordult elő!
de sztem nézesd meg azért, kérj beutalót a dokidtól (nemtom ez milyen "típusú" betegség - ha betegség egyáltalán) -
#2 Nem. -
Benajun89 #1 Kéz-, láb-, nyakremegés. Vagy akármelyik más testrészedé. Mi okozhatja? Stressz vagy betegség is lehet? Te küzdessz-e ilyen problémával?