Remegés
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remegés?ha ideges vok,vagy fázok akkor remegek...
de biztos a remegésre vagy kíváncsi,mert van olyan is,hogy idegrángás😊 néha a tricepszem csinál olyat,meg a szemem is szokott xD xD bár el is múlik magától
de biztos a remegésre vagy kíváncsi,mert van olyan is,hogy idegrángás😊 néha a tricepszem csinál olyat,meg a szemem is szokott xD xD bár el is múlik magától
BMW Über Alles!
nekem olyan van hogy néha egész testem megremeg 1 pillanatra , anyámék úgy mondják hogy átszaladt rajtam a hideg, bár van igazság alapja mert akkor van ilyen ha hidegbe kerülök hirtelen vagy ha álmos vagyok
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
nagyon sok minden okozhatja.
nekem pajzsmirigy túlmûködésem van, neurológus néni azt mondta majd kinövöm (csak az ujjaimat érinti ez). elég idegesítõ néha, amúgy nem olyan feltûnõ, max akkor ha nagyon észre akarod venni. meg ha épp stresszelsz és levest szeretnél enni épp<#smile>#smile>
örülök hogy megoszthattam a világgal a neurotikus problémáimat, sokkal jobban érzem magam.
nekem pajzsmirigy túlmûködésem van, neurológus néni azt mondta majd kinövöm (csak az ujjaimat érinti ez). elég idegesítõ néha, amúgy nem olyan feltûnõ, max akkor ha nagyon észre akarod venni. meg ha épp stresszelsz és levest szeretnél enni épp<#smile>#smile>
örülök hogy megoszthattam a világgal a neurotikus problémáimat, sokkal jobban érzem magam.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Kezem szokott remegni meg a lábam is poker közbe mikor izgulok😞
Nem tudom mit tudnék csinálni, hogy ne legyen ilyen.
Nem tudom mit tudnék csinálni, hogy ne legyen ilyen.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nekem néha a jobb kezem szokott..vagy 1-1 ujjam...
de így hogy egész végtagom, még sohasem fordult elõ!
de sztem nézesd meg azért, kérj beutalót a dokidtól (nemtom ez milyen "típusú" betegség - ha betegség egyáltalán)
de így hogy egész végtagom, még sohasem fordult elõ!
de sztem nézesd meg azért, kérj beutalót a dokidtól (nemtom ez milyen "típusú" betegség - ha betegség egyáltalán)
Nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kéz-, láb-, nyakremegés. Vagy akármelyik más testrészedé. Mi okozhatja? Stressz vagy betegség is lehet? Te küzdessz-e ilyen problémával?
← ElőzőOldal 4 / 4