5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • zotya10002
    Igen tudom!!

V43 1105-kolléga ajánlotta már 4500-ért is

• garferi
    Ja, hogy neked még nincs is meg az eredeti... :) Azt hittem megvan már. Sajnos letölthető demó verzió nincsen a játékból. CD Galaxisban megvásárolható 5990 Ft-ért. Torrentről nem érdemes leszedni mert azzal nem működik a multi és ebben a játékban pont az a lényeg. A single semmit sem ér.
  • Jaka923
    Na frankó, töltöm lefele a bétát kipróbálásra.
  • zotya10002
    Mert a videók alapján tetszik!

Ha a beta is bejön meg is veszem!
  • Dietrich
    30-40 fps-ről nekem 60 vagy afölé is megy néha..szóval javult.
  • Dietrich
    jaja..kilehet bírni azt a pár napot.
    addig lehet szenvedni a BF3 beta szerverre jutással.
  • garferi
    Miért szeretnéd ennyire kipróbálni a Bétát? Ennyire hiányzik a működő statrendszer? Majd ha mindent rendben találnak a teszterek a jelenlegi javításokkal akkor úgyis bekerül a teljes verzióba és te is megkapod. Szerintem csak napok kérdése és kiadják.
  • zotya10002
    Akkor sehogy nem tom kipróbálni?:-(
  • juve60
    nekem dupla fps van a patch kiadás óta
  • mijki
    Most milyen a játék? Tapasztalható volt FPS növekedés a patchek hatására?
  • garferi
    Nem az a lényeg, hogy Steamed legyen, mert az mindenkinek van akinek RO2, hanem az, hogy RO2-ből a Digital Deluxe Edition legyen meg neked, mert csak abban van a Béta.
  • zotya10002
    Nekem is van steam.De nekem nem jelent ott meg!

Rá is kerestem steamen de semmi:-(

gugliban sem találom
  • garferi
    Nekem megjelent a Steam játéklistájában és automatikusan elkezdte letölteni. Lehet azért mert én a Digital Deluxe Editiont vettem meg amihez járt ugye a Beta is.
  • zotya10002
    Hogy tudnám kipróbálni??

Honnan lehet letölteni?
  • garferi
    Újra aktiválták a Béta verziót, hogy tesztelhessék a statrendszer és az eltűnő hang problémájának javítását!
    Beta test request: STATS and SOUND
  • zoltang
    Egy új cikk:

http://www.pcdome
  • juve60
    nekem acer as 5742-es notin, corei-3-380-as,4gb ddr3 ram, nvidia gt 540m ,simán 60 fps
  • Lebowski
    :D
    statot szerintem újra fogják kezdeni... máshogy nem lenne értelme. mondjuk szerintem amúgy nem érdemes a stattal foglalkozni..
  • Jaka923
    Intel E6300, ATI Radeon HD4850, 4 GB RAM
    Nem is ettől félek inkább, mert a patch-csel muszáj lesz ilyen konfiggal jól futni a játéknak, hanem inkább a statisztika elszúrásától.
  • Lebowski
    szerintem kipróbálhatod addig is.. milyen géped van?
  • Jaka923
    Na megvettem a játékot. Remélem, hogy hétvégére kiadják az optimalizálós, statfixálós patchet, mert addig fel sem teszem.
  • V43 1105
    Szedd le az Arma II Reinforcementst.. OA torrentesen sajnos gyárilag fos.
  • Dietrich
    BF3-ra vannak rá izgulva...
  • juve60
    RO2 -es magyar szerver lessz valamikor ???
  • garferi
    Húúú! Ez nagyon jó lesz! 2011 Q4-re ígérik a megjelenését és egy ArmA 2: Operation Arrowhead alapú teljes játék lesz ha minden igaz. KÉPEK

• zoltang
    A DH. MOD-ban voltak hozzá. :)
  • zoltang
    Azt hittem erről van szó:

Iron Front – Liberation
    http://ironfront.deepsilver.com/

Ehhez állítólag nem kell semmi alapjáték.
  • zoltang
    Lehet, mert a legutóbbi pályán 2 magyart is láttam a pályán.

Bár még ezt játéknak nem nevezném részemről, mert nálam nagyon ugrál az fps... :)
  • garferi
    Asszem ma kipróbálom az új pályákat benne. :)
  • garferi
    Kár, hogy Red Orchestra: Ostfront 41-45-ben csak nem voltak ilyen jók az anti-tank cuccok. :)
  • Dietrich
    mondom ha lenne az alap (belinkeltem) akkor kipróbálnám de nincs meg és ezért megvenni se fogom most :)
    BF2 van nekem itt ez a új mod hozzá
  • garferi
    Jó kis BF2 mod, most jött ki az új verzió. :)
  • garferi
    Nem kell újrarakni. Játék-cache fájlok (GCF) ellenőrzése. Ha így sem menne akkor nevezd át a "Dokumentumok/My Games/Red Orchestra 2" mappát, hogy a játék újra létrehozza mert lehet, hogy van benne valami hibás konfig fájl ami miatt indulásnál kifagy.
  • juve60
    nekem csak az a 1 gondom van a ro2-vel hogy amikor frissités van a steam-en akko mindig ujra kell raknom a játékot különben nem indul el
  • garferi
    ArmA 2: Free hivatalos honlapja
  • garferi
    Már van Invasion 1944 2.51 verzió is.
    CD Galaxisban az ArmA 2 1790 Ft, az ArmA 2: Operation Arrowhead 2990 Ft. Összesen csak 4780 Ft és ha az Arrowhead-et rátelepíted az ArmA 2-re akkor kapsz egy ArmA 2: Combined Operations-t. :)
  • Mersant
    igen, de abban csak single, multi meg editor van, modokat stb. nem tamogatja
  • bakvarnyu
    Azt hiszem ingyenesen letölthető az ARMA2 .
  • Dietrich
    11 hónapos történet már
    ha nem kéne az alap hozzá ki is próbálnám most :)
  • Ulvar
    A legjobban az zavar hogy kurva kevesen játsszák (egyrészt) másrészt meg ténylegesen kell hozzá gép, meg ezek a CoD2 hangok nem jönnek be...