5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2653 Igen tudom!!
V43 1105-kolléga ajánlotta már 4500-ért is
-
#2652 Ja, hogy neked még nincs is meg az eredeti... :) Azt hittem megvan már. Sajnos letölthető demó verzió nincsen a játékból. CD Galaxisban megvásárolható 5990 Ft-ért. Torrentről nem érdemes leszedni mert azzal nem működik a multi és ebben a játékban pont az a lényeg. A single semmit sem ér. -
#2651 Na frankó, töltöm lefele a bétát kipróbálásra. -
#2650 Mert a videók alapján tetszik!
Ha a beta is bejön meg is veszem! -
#2649 30-40 fps-ről nekem 60 vagy afölé is megy néha..szóval javult. -
#2648 jaja..kilehet bírni azt a pár napot.
addig lehet szenvedni a BF3 beta szerverre jutással. -
#2647 Miért szeretnéd ennyire kipróbálni a Bétát? Ennyire hiányzik a működő statrendszer? Majd ha mindent rendben találnak a teszterek a jelenlegi javításokkal akkor úgyis bekerül a teljes verzióba és te is megkapod. Szerintem csak napok kérdése és kiadják. -
#2646 Akkor sehogy nem tom kipróbálni?:-( -
juve60 #2645 nekem dupla fps van a patch kiadás óta -
#2644 Most milyen a játék? Tapasztalható volt FPS növekedés a patchek hatására? -
#2643 Nem az a lényeg, hogy Steamed legyen, mert az mindenkinek van akinek RO2, hanem az, hogy RO2-ből a Digital Deluxe Edition legyen meg neked, mert csak abban van a Béta. -
#2642 Nekem is van steam.De nekem nem jelent ott meg!
Rá is kerestem steamen de semmi:-(
gugliban sem találom -
#2641 Nekem megjelent a Steam játéklistájában és automatikusan elkezdte letölteni. Lehet azért mert én a Digital Deluxe Editiont vettem meg amihez járt ugye a Beta is. -
#2640 Hogy tudnám kipróbálni??
Honnan lehet letölteni? -
#2639 Újra aktiválták a Béta verziót, hogy tesztelhessék a statrendszer és az eltűnő hang problémájának javítását!
Beta test request: STATS and SOUND -
zoltang #2638 Egy új cikk:
http://www.pcdome
-
juve60 #2637 nekem acer as 5742-es notin, corei-3-380-as,4gb ddr3 ram, nvidia gt 540m ,simán 60 fps -
Lebowski #2636 :D
statot szerintem újra fogják kezdeni... máshogy nem lenne értelme. mondjuk szerintem amúgy nem érdemes a stattal foglalkozni.. -
#2635 Intel E6300, ATI Radeon HD4850, 4 GB RAM
Nem is ettől félek inkább, mert a patch-csel muszáj lesz ilyen konfiggal jól futni a játéknak, hanem inkább a statisztika elszúrásától. -
Lebowski #2634 szerintem kipróbálhatod addig is.. milyen géped van? -
#2633 Na megvettem a játékot. Remélem, hogy hétvégére kiadják az optimalizálós, statfixálós patchet, mert addig fel sem teszem. -
#2632 Szedd le az Arma II Reinforcementst.. OA torrentesen sajnos gyárilag fos. -
#2631 BF3-ra vannak rá izgulva... -
juve60 #2630 RO2 -es magyar szerver lessz valamikor ??? -
#2629 Húúú! Ez nagyon jó lesz! 2011 Q4-re ígérik a megjelenését és egy ArmA 2: Operation Arrowhead alapú teljes játék lesz ha minden igaz. KÉPEK
-
zoltang #2628 A DH. MOD-ban voltak hozzá. :) -
zoltang #2627 Azt hittem erről van szó:
Iron Front – Liberation
http://ironfront.deepsilver.com/
Ehhez állítólag nem kell semmi alapjáték.
-
zoltang #2626 Lehet, mert a legutóbbi pályán 2 magyart is láttam a pályán.
Bár még ezt játéknak nem nevezném részemről, mert nálam nagyon ugrál az fps... :) -
#2625 Asszem ma kipróbálom az új pályákat benne. :) -
#2624 Kár, hogy Red Orchestra: Ostfront 41-45-ben csak nem voltak ilyen jók az anti-tank cuccok. :)
-
#2623 mondom ha lenne az alap (belinkeltem) akkor kipróbálnám de nincs meg és ezért megvenni se fogom most :)
BF2 van nekem itt ez a új mod hozzá -
#2622 Jó kis BF2 mod, most jött ki az új verzió. :)
-
#2621 Nem kell újrarakni. Játék-cache fájlok (GCF) ellenőrzése. Ha így sem menne akkor nevezd át a "Dokumentumok/My Games/Red Orchestra 2" mappát, hogy a játék újra létrehozza mert lehet, hogy van benne valami hibás konfig fájl ami miatt indulásnál kifagy. -
juve60 #2620 nekem csak az a 1 gondom van a ro2-vel hogy amikor frissités van a steam-en akko mindig ujra kell raknom a játékot különben nem indul el -
#2619 ArmA 2: Free hivatalos honlapja -
#2618 Már van Invasion 1944 2.51 verzió is.
CD Galaxisban az ArmA 2 1790 Ft, az ArmA 2: Operation Arrowhead 2990 Ft. Összesen csak 4780 Ft és ha az Arrowhead-et rátelepíted az ArmA 2-re akkor kapsz egy ArmA 2: Combined Operations-t. :) -
#2617 igen, de abban csak single, multi meg editor van, modokat stb. nem tamogatja -
#2616 Azt hiszem ingyenesen letölthető az ARMA2 . -
#2615 11 hónapos történet már
ha nem kéne az alap hozzá ki is próbálnám most :) -
#2614 A legjobban az zavar hogy kurva kevesen játsszák (egyrészt) másrészt meg ténylegesen kell hozzá gép, meg ezek a CoD2 hangok nem jönnek be...