Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek lenne kedve írjon, [email protected]
msn cím is egyben
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ekkora lámaságot , mint BC2ben , gondolom nem lenne olyan bonyolult beletenni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Parasite Eve 2, best game EVER!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Ez fasza lesz végre, mert kikellett lépni a játékból és vissza ahhoz, hogy mûködjön újra a keresõ.
Ultra-s részre pedig remélem kis fps növekedés jön belõle.
Annak az ablaknak pedig sztem annyi a lényege, hogy szabadon tudsz váltani kasztot olyanba is ami már teli van. Így szoktam sniper lenni néha, mert az esélytelen csak úgy simán.
Egyfajta elismerés, szabad a gazda, hogy milyen kasztot választasz magadnak a következõ körre.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
lesz ma valami update.
Sajnos semmi használható:
- fixed DDE content being awarded when it should/shouldn't be
- fixed RO1 content being awarded when it should/shouldn't be
- fixed the server browser not responding after disconnecting from a game
- removed MKB/AVT from Squad Leaders/Commanders, only Assault gets it now
And an update released yesterday included an undocumented change:
- improved performance for the Ultra setting
Parasite Eve 2, best game EVER!
Isten áldja a pogányokat!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Meg vettem a gémet!!
Telepítés 80%-nál megáll semmit nem ir ki csak kilép!!
volt már valakinek??
thx elöre is
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
találkoztatok már ilyennel , mi ez?<#nevetes1>#nevetes1>
Core i5 2500k , GTX 460 768 Mb és 8 Gb RAM társaságában.
Q9550 @ 3.81 ghz
4GB ram
1280*1024
win7 64b
ultra:40-60 fix fps
high: 60+ fix
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az elsõ hírek és videók után elkezdtem reménykedni hogy lesz egy igazán taktikus játék amit elkerülnek a vér istvánok akik csak a darálást szeretik és ezzel elcseszik a multi játékokat erre meg a fejlesztõk cseszik el.