Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svenhassel
Hál istennek! 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Üdv mindenkinek,embereket keresek egy normálisan együtt játszani tudó csapat kialakítására.Ts szerver adott,csak a létszám hiányzik 😊
Akinek lenne kedve írjon, [email protected]
msn cím is egyben

zorrobomber
<#idiota>

shaddam
Oh Tirexi mestert is "megfogta" a játék 😊

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Dietrich
annyi már a kérdés lehet lassan kellene egy FAQ 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

AndrewT
a T34-es tankban hogyan lehet a tankparancsnokot kiválasztani és kinézni a torony tetején?

nem lehet beállítani , hogy tartani kelljen a célzást a jobb egérgombbal a klikkelõs megoldás helyett?
ekkora lámaságot , mint BC2ben , gondolom nem lenne olyan bonyolult beletenni.
tobias88
Nekem induláskor csinálja a játék a fõmenüben meg szerverre belépéskor, de csak 2-3 másodperc.
RatBaG
nekem 2 másodpercre akad meg induláskor

Per Aspera Ad Inferi.

#1975 Igen csak neked csinálja...
Scottt
Engem lehet igen,többit PM

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ulvar
Na nálam most akadt ki a gépezett pedig nagyon védtem õket.... faszom... nem is mondok semmit...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Daell Drow
Csak nekem van az hogy minden inditasnal mikor bejon a katonas kis kep, akkor perceket kell szoszerint varnom? Kozben az oldal savban is latom hogy a cpu magok 100%-on vannak. Majd 1-2 perc utan a terheles le esik es tovabb megy, de minden inditasnal. Rohadt idegesito.
bosco05
Majd két három hónap múlva, ha játék lesz belõle érdekelni fog 😊
Dietrich
meg a warez..patcheljenek is csak ellenük 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fpocok
Ahha... gondolom akkor nem érdekel egy nem használt, csak beregelt RO2 es STEAM account?<#buck>

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

bosco05
Az a baj hogy már mindenki hozzá van szokva ahhoz, hogy a pénzéért egy félkész szart kap. 10 évvel ezelõtt azért jöttek a patchek, mert a kiadás után derült csak fény a hibákra, vagy adott esetben még fejlesztettek a játékon. Manapság kiadnak egy félkész fost, mondván örülj ennek is, aztán majd ha óhajtják talán játék lesz belõle. Szerintem az, hogy ezt mindenki elfogadja egy nagyon rossz dolog. Elõbb vagy utóbb még azt a fáradtságot sem fogják venni a kiadók és a fejlesztõk, hogy patchet adjanak ki, mivel így is mindenki megveszi. Ha nem tetszik, majd megveszed a következõ részt a játékból, ha az sem tetszik, akkor meg megveszed más cég félkész szarját. Ezt játssza az Activision&ID a Dice&EA, meg most már a Tripwire is ezek szerint. Továbbra is azt kell mondjam a pofám leszakad, hogy ezt így adták ki, egyszerûen felháborító. Fél éve ezt várom, de most nagyon elment tõle a kedvem. A legelsõ játék amit megjelenés után rögtön megvettem a Cod1 volt. Más idõk jártak akkoriban, összesen 5 patch jött ki hozzá, mégis tökéletes közeli állapotban volt/van, ahogy annak idején a Quake II is és sorolhatnám. Manapság az a trendi, hogy veszel egy közel játszhatatlan valamit aztán reménykedsz, hogy talán javítják. BC2-nél is óriási bukta volt ez a hozzáállás és már sosem fejezik be azt a játékot sem... Majd megveszi mindenki a BF3-at... Na persze... Bocs, hogy ennyit írtam, de fel nem tudom fogni, hogy lehet ezt nyugodtan tûrni... Mások vagyunk 😊 A legnagyobb bajom pedig az, hogy ezzel a hozzáállással a PC-s játékipart teljesen tönkreteszik, butított, félkész, játéknak nem nevezhetõ valamik fogják elönteni a piacot véglegesen....
Ez egy vicc... 5.-ször akarom a prg.-t elindítani és a proci 100%-ban van terhelve, meg bejön az "kis indító kép" és utánna semmi.
219 MB az újabb javítás, mert egy ilyet most tölt...
garferi

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

- fixed the server browser not responding after disconnecting from a game

Ez fasza lesz végre, mert kikellett lépni a játékból és vissza ahhoz, hogy mûködjön újra a keresõ.

Ultra-s részre pedig remélem kis fps növekedés jön belõle.
Annak az ablaknak pedig sztem annyi a lényege, hogy szabadon tudsz váltani kasztot olyanba is ami már teli van. Így szoktam sniper lenni néha, mert az esélytelen csak úgy simán.

me and a monkey
Igen, ezzel már én is találkoztam.
Egyfajta elismerés, szabad a gazda, hogy milyen kasztot választasz magadnak a következõ körre.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Fpocok

lesz ma valami update.
Sajnos semmi használható:

- fixed DDE content being awarded when it should/shouldn't be
- fixed RO1 content being awarded when it should/shouldn't be
- fixed the server browser not responding after disconnecting from a game
- removed MKB/AVT from Squad Leaders/Commanders, only Assault gets it now
And an update released yesterday included an undocumented change:
- improved performance for the Ultra setting

Parasite Eve 2, best game EVER!

TG Gida
Sikerült már valakinek ezt a ronda német akcentusos angol hangot eltüntetni?

Isten áldja a pogányokat!

Igen tudom, már ma reggel megtaláltam... 😄 Köszi. Már csak nem ingadozó több FPS kellene...
Lehet állítani!!! csak a képarányt kell váltani😄D tehát ha átrakod 4:3-ra egybõl lesz 1280x1024😄

Daell Drow
Vagy motion blur, reszemrol ez a leg gecibb effekt amit kitalaltak a video gamekhez.
Scottt
Szerintem post process felelõs érte

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dietrich
no és mivel?

PanzerWolf
Megtaláltam már.

PanzerWolf
Sziasztok!Forgásnál elmosódik a kép.Azt ki lehet kapcsolni.Ha igen akkor mivel?
Köszi!

soo277
Szasztok!
Meg vettem a gémet!!
Telepítés 80%-nál megáll semmit nem ir ki csak kilép!!
volt már valakinek??
thx elöre is

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

zorrobomber
Egyetértek, én sem bánom a vételt! Nem tudjátok single-player mod nem készül hozzá?

bakvarnyu
Méghogy beperelni õket, mintha egy játék olyan horderejû dolog lenne <#vigyor5> Hallod nekem akad mint a szar , az egyjátékos el se indul (ro2.exe kifagy) szerverkeresõ dél óta nem mûködik de még igy is kurvára tetszik.Sokat ki lehet hozni belõle csak javitgassák.

Egy végigsniperkedett szálingrádi pálya után a következõ map betöltésénél feldobott vmi ablakot , hogy felfigyeltek rám a parancsnokságon és ha elfogadom (a kitüntetést? , nem olvastam végig) akkor választhatok magamnak egy olyan kasztot is ami be van töltve , kitúrja onnan az ott levõ játékost. 😄

találkoztatok már ilyennel , mi ez?<#nevetes1>
Dietrich
<#eljen>

Dietrich
az a baj, hogy 1920x1080 felbontásnál high beállításban 30-40 fps..ennek a game motornak már pedig hasítania kéne 100 körül.

nálam,30-40 fps van ultrán,árnyék medium, pross processing lehuzva mert azt nem szeretem.. 50-60 fõnél helyenként leesik 20 fps -re is bár ez nagyon ritka.. én ennyi fpsel is élvezem sött a sok hiba ellenére is szórakoztat, most jelent meg biztos vagyok benne hogy javulni fog valamit.. Nekem megérte ennyi pénzér!

nálam megvan a 60+ fps 64 fõs szerveren 1680*1050ben,
Core i5 2500k , GTX 460 768 Mb és 8 Gb RAM társaságában.
highon 40-60 64 fõnél.
ja ez 24 szlotos szerveren. 64est még nem próbáltam.
GTX260SO
Q9550 @ 3.81 ghz
4GB ram
1280*1024
win7 64b

ultra:40-60 fix fps
high: 60+ fix
bosco05
Szépen gyûlnek a gondok. Majd ha a fejlesztõk veszik a fáradtságot és befejezik a játékot, talán meg is veszem... Ezért a félkész szarért még be is perelném õket, ha elõrendeltem volna. Sajnos manapság már nem hiszek abban, hogy bárki bármikor jó játékot adhat ki, ezért az elõrendelés nálam esélytelen kategória.
garferi
Van egy jó kis összefoglaló bugreport topic a hivatalos RO2: HOS fórumon, aki tud angolul és olyan hibával találkozott amit még nem írtak be, akkor tegye meg. List of possible bugs

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Sajnos a hitbox problémái megmaradtak mivel a DICE játékainak ez a sajátossága.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Bogdogege
újra kellet rakni azt elindult, most nyomtam egy 64 fõs pályán de ennyi embere kicsik ezek a mapok .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Ulvar
Ez viszont így van. Nem mondtam hogy szar, mert így is agyon játszottam, csak ugyanúgy voltak hibái amit kb. 1 évig javítottak és a peccseket úgy vártuk mint etióp gyerekek az élelmiszersegélyt....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Igen én is úgy voltam az elején mert gyenge géppel játszottam vele.Tény és való hogy vannak hibái a BC2-nek ezt én is tudom mégis tudsz mondani olyan multi játékot ami jobb nálla jelenleg.A szarok között a legjobb.

Na például ez a játék is megmutatja hogy miért pártolnak át az emberek a konzolokhoz.Ott nincs ilyen szarakodás hogy kicsit fut ,nem fut,éppen játszható.Ott berakja a lemezt és minden játék fut nem kell szarakodnia a beállításokkal meg egyebekkel hogy nyerjenek egy kis fps-t.Konzolra nem mernek kiadni ilyen szart mert hát el se jut a vevõkhöz addig míg a Sony vagy a Mikrofos ki nem próbálják.Jó mindenki jöhet azzal hogy konzolra könnyebb optimalizálni,ez biztos is de ha jól tudom az U3 engine az egyik legkönnyebben optimalizálható játékmotor.
Az elsõ hírek és videók után elkezdtem reménykedni hogy lesz egy igazán taktikus játék amit elkerülnek a vér istvánok akik csak a darálást szeretik és ezzel elcseszik a multi játékokat erre meg a fejlesztõk cseszik el.