5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2693 Torrenten azt írták megy a törttel is a multi. -
#2692 Nincsen ingyenes béta és demo sem, szerintem nem is lesz. Majd egyszer talán lesz free hétvége Steamen, de nem hiszem, hogy mostanában. -
#2691 Na még mindig nem lehet tölteni a BETA-t valahonnan?
Kipróbálnám az tuti! -
#2690 Kap még egy esélyt. -
#2689 Large Update Coming This Week -
#2688 most kezdett a viasat historyn: Sztálingrád gyermekei -
Lebowski #2687 Ez igaz, de nem egy felvillanó x :) Mondjuk, a csilingelés sisakos fejesnél elég érdekes 80-100 méterről :)Bár lehet, hogy lehetne hallani. Ha meg nincs, akkor meg puffan egyet, mintha homokzsákba rúgnál egyet. Igaz szerencsére nem tudom, hogy élőbe milyen hangja van.. :) -
priluki #2686 De nem mindig ha jól tudom:) -
#2685 Találatjelzés van RO2-ben is csak hangként. :) -
Lebowski #2684 ez a találat jelzés is nembejövős nekem... -
Gyuszopapa #2683 Hát igen a BF2-es modderek tudnak. -
#2682 Nekem fenn is van pár éve, de most újra rávetettem magam, hogy kinn az új verzió. -
#2681 Ehh felébredtetek? Legalább 3 éve kint van ez az FH2. -
#2680 -
-
#2678 oh, akkor leszedem megint
kapsz egy +-t :3
-
#2677 Nincsen célkereszt, ugyanúgy mint RO-ban. A videóban vagy a gyerek haxolta oda vagy a legújabb 2.4 verzióvól már kivették, mert az egyémben nincsen. -
#2676 Semmit nem kell szarakodni vele. :) Nekem is Steames verzió van. Annyi a teendő, hogy a Steames bf2.exe fájl le kell cserélni egy eredeti, lemezes bf2.exe-jével. LETÖLTÉS
A Forgotten Hope 2-t pedig a FH2.exe-vel indítod ami a "Steam\SteamApps\common\battlefield 2" mappában van. -
#2675 jól látom célkereszt? pff :D -
#2674 letöltöttem, de túl sokat kellett volna szarakodni a steames verzióval, ezért inkább hanyagoltam :C
-
#2673 Battlefield 2 + Forgotten Hope 2 mód .. kurva jó. :-) -
#2672 Nicsak, mi ez? Mikori játék? RO tényleg bekaphatja... sry -
#2671 Új szerelmem van, a bugos RO meg kapja be! :D Sokkal jobbak a pályák és legalább olyan jó lopakodós hangulata van mint RO1-nek.
-
#2670 T34 az ilyen.. az oroszok teljesen máshogy használták a tankjaikat személyzetileg .. volt vezető, géppuskás, parancsnok/lövész, töltő .. -
#2669 közben kiderült, viszonylag véletlenül, az ágyú kezelője (2) tud kibújni a toronyból. viszont akkor így van egy jóember a tankban, aki csak ballaszt... -
#2668 Ugyanúgy elvileg 4es gomb és az egérgörgővel lehet kibújni ha jól emlékszem. -
#2667 rájött esetleg már valaki, hogy a T34-ben a tankparancsnokot hogyan lehet kiválasztani (Pz4-ben elvileg a 4-es billentyű alapból), és kibújni vele a toronyból? -
Gabe18 #2666 #2639 -
#2665 Alap művek szerintem.
Mi ez a Beta test dolog amúgy? Ezzel tesztelik a statjavítást vagy micsoda? Kicsit lemaradtam a dolgokról. -
#2664 én úgy tudom annyi is marad. -
#2663 -
foxehole #2662 Akit érdekel, kész az első magyarítás!
http://www.redorchestra.hu/downloads.php?cat_id=12 -
#2661 Hogy egyem a zúzád! :) Jó régen láttam már, lehet megnézem újra. -
juve60 #2660 notin 60 fps felett megy stabilan !!! -
#2659 nekem VHS és DVD-n is megvan...csakúgy mnint a Vaskereszt -
#2658 Nemrég volt szó róla,valaki felrakta a Sztálingrád-ot youtube-ra ,teljes verzió magyar szinkron :http://www.youtube.com/watch?v=lJbii8_l1TQ
Itt meg az összes elit alakulat:
http://www.youtube.com/results?search_query=elit+alakulat&aq=f -
#2657 A bétában nem talál szervereket, miért? -
dextr #2656 Practice mód kicsit bővebben akit érdekel:
OPEN [MAP NAME]?Minplayers=X?Maxplayers=Y?Difficulty=Z
Z : [Difficulty] {0-3}
0 = Easy
1 = Normal
2 = Battle Hardened
3 = Hero -
#2655 "2011. október 7-ig, készletek erejéig"
kiváncsi vagyok utána mennyi lesz ;)