5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • TG Gida
    Van egy PzIV,meg egy T34. A baj az,hogy annyira elnagyolták ezt a részét a játéknak,hogy a legtöbb serveren le vannak tiltva.
  • SirArcheer
    Üdv!

Én is a játék megvételét tervezem.
    Az lenne a kérdésem hogy járművek vannak a játékban?
    Mert a videókon mintha lettek volna tankok, csak így a fórumot átfutva említést nem találtam.
    Előre is köszönöm a választ.
  • K Ace
    win 32bit ről átálltam 64 bitre. Nekem ez oldotta meg, azóta nem crashel :D
  • highlander15
    A Pavlovos crash-re van megoldás?
  • Lebowski
    Csinálok majd egy steam-groupot, ahova be lehet majd lépni, és akkor tudunk majd egymás után háborúba menni :)
  • Svenhassel
    Húúú ezek mennyire igazak!!! :D
    Station pálya, német oldal. Orosz tüzérség, golyózápor. Nagy nehezen 10-szerre beérek az épületbe. Erre valaki bevág alám egy nyeles gránátot... Hányszor volt már ez :D
  • Elar
    Elar74

Megyek én is :)
  • Elar
    "Én a szuronnyal szemben érzem azt, hogy valami nem kerek... belép az ajtón, lövöm, de csak megteszi még azt a 2-3 lépést, hogy felnyársalhasson... persze én döglök meg. Nincs ennél frusztrálóbb..."

Igen igen.....
    Pont ilyenem volt nekem is tegnap

És az megvan amikor futtok egy csoportban 4-5en és csak téged lőnek le?

Vagy amikor futsz fél percet - lelőnek. Majd újra. Majd újra. Majd újra. Majd újra.
    Ilyenkor szoktam üvölteni :)

Vagy amikor sikerül elérnetek egy fasza helyet. Tuti hely, tudod kaszabolni az ellent.
    Erre lelő egy csapattársad....
  • PanzerWolf
    Felvettelek.Én holnap este leszek elvileg.Ma viszont majd 11 körül tuti.
  • TG Gida
    Legjobb lenne,ha felvennénk egymást havernak a steamen.Úgy sokkal egyszerűbb a többiekhez csatlakozni.Teamspeak le van zsírozva, akit érdekel, annak privátban küldöm az elérést meg a jelszót.
    Az én nevem 102.VO_Gida
  • PanzerWolf
    PanzerWolf nevet már nem nagyon használom, hanem inkább a régebbit.ULV néven nyomulok amúgy.Mondjuk a PW se mai találmányom de,időközben rájöttem,hogy ezt a nevet használják idézőjelesen sokan.:DBár ki tudja jön egy olyanom és akkor meg majd úgy nyomulok újra.:)
    Nah szóval visszatérve a játékhoz, és abbahagyva az önreklámozást igen vannak a játékban érdekes dolgok nagyon.Viszont nem tudom abbahagyni ennek ellenére sem.:D
    Solt írásában is van valami:
    "Én a szuronnyal szemben érzem azt, hogy valami nem kerek... belép az ajtón, lövöm, de csak megteszi még azt a 2-3 lépést, hogy felnyársalhasson... persze én döglök meg. Nincs ennél frusztrálóbb..."
    Most pl az előbb jártam úgy (ez sem először van),hogy MKb42-vel kb 70m-ről elkapom az emberkét egyes lövéssel 2x és lehasal,belelövök még 1x, utána föláll és elfut.Nah ,mondom ez érdekes...Ugyebár hallottam a testbe csapódást a lövedékeknél.Német ellenes a játék,ezen nincs mit tagadni.:D
    Szombaton én benne lennék délután estefelé egy közös mókában.Csak mondjátok majd meg,hogy hova csatlakozzak.Ha ip cím alapján kell keresni szervert ahoz egyáltalán nem értek.Szóval azt el kellene magyarázni.
  • Dietrich
    csak mert régen a cod1-nél volt ugyanez az érzés mert gyenge PII-es celeron masinám volt..lecseréltem jobbra és rögtön meglátszott a fragem, mert több lett.
  • McCartman
    Ha huzogatnád akkor jól éreznéd (magad).

azért együtt inkább ne próbáljuk ki.
  • McCartman
    lag..
    vagy ha számított rá , hogy ott vagy akkor érthető.
  • Elar
    Beszarok
    Én azt nem értem meg soha, hogy gugolok egy helyben. célra emelt fegyverrel.
    Befut egy pasi a szobába és lelő gyorsfutásban.
    Arra nincs időm, hogy csak megynomjam az egér gombját.....
  • Solt
    Én a szuronnyal szemben érzem azt, hogy valami nem kerek... belép az ajtón, lövöm, de csak megteszi még azt a 2-3 lépést, hogy felnyársalhasson... persze én döglök meg. Nincs ennél frusztrálóbb...
  • Dietrich
    akinek SSD van a konfigjában, mekkora előnye van azzal szemben akinek nincs? és most nem a szerverre való belépésre gondolok..hanem nem e miatt érződik, úgy hogy xy csal miközben lehet csak ennyi a különbség?
  • highlander15
    Én eddig szinte csak Kar 98-ast használtam,28-as szinten van.A szovjet Moszin határozottan jobb.Karnál az elején nagyon az az érzésem volt,hogy külön meg kell tanulni vele lőni.A Moszin-Nagant esetében meg becélzod,és 99%-hogy talál elsőre.A német fegyvernél az első találat esélye olyan 70%.Mondjuk nagyon játékosfüggő.
  • Elar
    Én PPSt használok főleg. Most 22-es levelen van
    A tapasztalatom, hogy kurva kicsi az átütőereje. Az előnye viszont, hogy sokat lehet vele lőni :)
    Érdekes amit írt PanzerWolf (játszottunk már egyszerveren :) ). Néha én is úgy éreztem, hogy én húzom a rövidebbet állandóan....
    De aztán ha húzogatnám akkor lehet hogy nem érezném úgy :D

Egyébként kipróbálhatnánk valahol együtt egy szerveren :)
  • Lebowski
    Mondjuk szombat esélyesebb. Bocsánat a floodért :D !
  • Lebowski
    Péntek vagy szombat este romboljunk!!! :)
  • Lebowski
    Mondom én :D
  • TG Gida
    Jupival vagyok jóban,ami majdnem ugyan az:)
  • Lebowski
    Ez mondjuk nem is hülyeség :) Mondjuk te csaló vagy, ez köztudott.

Gida jóban van magával az internettel. Nem érdemes vele kikezdeni :D

• TG Gida
    Én mindig 200m-re állítom a géppisztolyt,mert észrevettem,hogy ha hirtelen kell lőni, akkor állandóan csak a lábát találom el a kollégának.
  • McCartman
    Ez így van , szvsz a félautomata puskák a legjobbak , oldaltól függetlenül.
  • Lebowski
    Erre szokták azt mondani, hogy fejre kell lőni . Amúgy, persze vannak benne érdekességek, de konkrétan csalót kiáltani szerintem badarság.
  • PanzerWolf
    Igen az MP40 pontosabb de,kicsi pályán a pps bedarál mindent.Mit írtam nemegyszer én húztam a rövidebbet pedig én lőttem előbb és láttam,hogy telibe ment.Amúgy észre szoktam venni mikor én jövök ki győztesen ilyen helyzetből mivel meglepődöm,hogy nem én halok meg.
    Amúgy én is benne lennék egy közös játékba veletek.Viszont nem tudom ip cím alapján hogyan kell keresni a játékba szervereket.Nem vagyok egy számítógép guru.
  • Lebowski
    És azokat az alkalmakat észreveszed, amikor te jössz ki nyertesen egy ilyen szituból?? Gondolom nem, mivel általában csak az olyanok maradnak meg amikor te szopsz. Múltkor direkt számoltam és 10 esetből 7-szer én lőttem le az ellent, és a maradék háromnál már épp kezdtem volna felhúzni magam, amikor ránéztem a strigulákra... Ha megtanulsz egy fegyverrel jól lőni, akkor az a fegyver is túl jó lesz az ellen szemében.. Például szerintem mesterlövésszel igen csak nehéz vitézkedni egy kicsi pályán. Mégis láttam egy olyan játékost aki 70+ frag-gel zárta a pályát Apartments-en.
  • highlander15
    Ezt én is észrevettem,az orosz fegyverek jobbak,mint a németek.Ezt a különbséget mondjuk csak a Kar 98 és a Moszin-Nagant között vettem észre.A PPS-t és az MP40-et összehasonlítva az utóbbi jobb fegyver,PPS kurva pontatlan,alig lehet a célon tartani,mozgó célpontnál meg szinte esélytelen,hogy megöld,maximum megsebesíteni tudod az ellenfeledet.
  • PanzerWolf
    Valaki írta,hogy szerinte vannak csalók.Én is néha ezt érzem.Német oldalon szoktam lenni és úgy veszem észre mintha az orosz fegyverek pontosabbak lennének vagy én nem tudom.Sokszor én jövök ki a lövöldözésből rosszabbul.Nem is egyszer volt olyan,hogy előbb lőttem az oroszra mint ő énrám (10-20 méterről) és telibe kaptam, erre én halok meg.100 alatt volt a pingem mielőtt valaki erre hivatkozna,hogy lehet nagy volt.Szóval néha kiakasztanak ezek a dolgok.A pps orosz csodáról meg ne is beszéljünk.
  • Elar
    Én mindig a 64-es szervereken játszom....
  • McCartman
    igen , erre rájöttem. azért is volt fura az 50es szerverek sora amin 5-6 ember jó ha lézengett.
    így estefelé már valóban benépesednek látom.
  • TG Gida
    Igaz. Szerintem a szombat 20 óra jó lehet.
  • Svenhassel
    Jó ötlet, támogatom!
  • Gege00
    A játékon belüli szerverkeresőnél(lehet, hogy máshol is) meglehet nézni jobb alul a szerveren fent lévő játékosokat és oda csak a valós játékosokat írja ki, a botokat nem. Vagyis egyszerűen be kell állítani, hogy játékos szám alapján keresse a szervereket és ránézni 1-2-re ami az elején van.
    Szerintem nem csak késő délután van forgalom. Én eddig ha dél körül mentem is fel akkor is találtam legalább 3 50+ játékos szerót. Délután felé meg már tényleg egyre több szerver van mindenféle variációra(64fős, 50fős, realisztikus, nem teljesen realisztikus, tankos, nem tankos stb.)

Már csak egy közös játékot kéne valamikor összehozni.
    Ezt én kezdésnek úgy gondolom, hogy kinézünk 1 szervert amin vannak is páran, de fel is férünk ahányan jelentkezünk és akkor egy többségnek megfelelő időpontban megszálljuk a szervert.
  • Dietrich
    kicsit elírták a dátumot :p

Most extra akciós áron üzletünkben és az interneten is.
    Alapára: 7 990 Ft – 25%-os, kedvezményes ár
    2011. január 29-ig, készletek erejéig:
    5 990 Ft

bár ha szerintük ez extra akciós, akkor minek nevezik a 3990Ft-os árat ami volt?
  • TG Gida
    Majd nézd meg péntek vagy szombat este! Nem lesz egy szabad hely a jobb szervereken.
  • McCartman
    oks , szavatokon foglak benneteket.
    akkor is érthetetlen , hogy jelen pillanatban akármelyik szerverre nézek fel a játékosállomány 2/3át a hülye AI teszi ki.
    kinek jó ez?
  • Mersant
    nem botok ellen jatszunk. mint mar mondtak keso du. nezzel fel 1 64-es szerverre....lesz nemulass :D