Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
ezzel a képvilággal meg elég siralmas a gépigény, és nem az a gond hogy nem fut maxban mert az nem zavarna, hanem hogy minimumon is szaggat egy olyan gépen ami lehet nem a legerõsebb de minimumon még nem találkoztam játékkal ami ne hozta volna a stabil 60fpst
csak az igazán nagy rajongók figyelik egy játék életpályáját, pl nem steam esetében, de a játékosok többsége nem ad sok idõt egy játéknak, sok az úgy nevezett casual player akik az eladások 75%át kiteszik, és ha egyszer lemondtak RO2rõl pl BF3 vagy MW3 javára nagy részük nem fog mostmár visszaszokni bármennyit is javul RO2
persze én ha kijön egy peccs amivel jól fog futni biztos fogok újra játszani, de a legtöbb ember sajnos nem így gondolkodik
Érted már?
Egyébként teljesen egyetértek veled. Számomra is egy komoly hibája van a játéknak: Station mapon szinte mindig leesik az FPS egy idõ után, ami elég idegesítõ tud lenni. Ezen kívül semmi...
Eddig tenyész csõdõröknélhallotam ilyenrõl <#vigyor2>#vigyor2>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Aki játszott az elsõ résszel azt nem érheti nagy meglepetés.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De ezen kívül meg olyan eget rengetõ bug tengert nem tudnék mondani. Furcsa kill/nem kill esetek persze vannak, de melyik multi fpsben nincsenek? Aki azon nem tud túllendülni hogy alkalmanként a tuti killnek tûnõ szitut nem adja be a játék, az ma szerintem egy játékban se talál szórakozást.
A hangulata meg szerintem király, a pályák nagy része szintén jó. Ok, a grafika nem egy BF3, de szerintem a maga nemében stílusos és szép.
Na csak azért írtam mert itt az utóbbi hozzászólásokból az jön le hogy ez egy használhatatlan, játszhatatlan szemét, ami SZERINTEM nem igaz.
De mondom, az optimalizációs része más tészta, az lehet hogy el van rontva, de az meg olyan dolog hogy pc-n ma már ezen kár meglepõdni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de hát ez van, még azt se mondhatják hogy sürgette õket a kiadó, ugyanis õk maguk a kiadójuk..
"Two key things we're looking into is further reducing ping and increasing ping stability, and improving client side performance especially with higher player counts."
D9
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
talalat megadas stb. pedig tapasztalataim alapjan nem bug, meg nem csalokal allunk szemben, ez egyszeruen a ping miatt van, mint barmely mas fps-ben. en is szentsegeltem parszor miatta, es engem is megkerdeztek hogy golyoallo mellenyben jatszom e....ez van. majd ha lesz 1 csomo angol, nemet szerver, akkor 40-es pingnel nem lesz ilyen. persze csak amig valaki fel nem lep 300-as pingel, mint ahogy szoktak 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Talán a közeljövõben javítgatnak még a dolgokon, de a fegyverek felfejlesztése nem biztos, hogy a játékmenet pozitív változásához fog hozzájárulni.
Majd format után újra elõveszem, remélem nagyon nem morzsolódnak le a játékosok. Karácsony elõtt lehet érdemes lenne egy free week(end) pár új pályával meghintve Steamen, kicsit visszacsalogatná a népeket!
My Life for Freedom!
a béta után, most újra offolni fogom egy pár pecs idejére...
Jó tudom negatív személyiség vagyok...sose mondok pozitívat...de mondok most. Ki kell fogni azt a pár jó szervert és azon játszani... de sajnos ritka ahol minden klappol és beadja a lövéseket. Tényleg sokszor látom hogy vérzik hát az agya fröccsen szét akkorát nyomtam a fejébe...de vígan fut tovább realistic szerveren... ez net hiba, FPS hiba, szerver hiba...sok minden lehet, az is lehet hogy csalás. Sokat tapasztaltam, de tényleg az elmúlt napokban, de még mindig sokszor megbotránkoztat...bárcsak normálisan ki lett volna adva...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Parasite Eve 2, best game EVER!
Am ennyire rossz ez a játék? Csak mert nem nagyon él a topik:/
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Am a gránátdobásnál mit kell megnyomni,mert a fenének se akarja eldobni normálisan.