5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
McCartman #3456 sokkal élvezetesebb lenne még akár 15-20 fővel is egy-egy játék az idióta botok nélkül akik csak úgy kirohannak a semmibe.
háborús játékot vettem de ez agyaggalamb lövészet.
csak engem zavar? -
#3455 Nekem már van.:) -
Lebowski #3454 Estefelé telnek meg a nagyobb szerverek. Gyakorolgass botokon, sosem árt :) -
McCartman #3453 tudnátok ajánlani pár szervert amelyiken érdemi játék is folyik?
(és esetleg nem dobja ki a szerverkereső)
egyszerűen röhejes , hogy a 40-50 fős szervereken jó ha 5-6 ember lézeng a többi mint BOT.
és ahogy látom mindegyiken ez megy , legalábbis a 200 ping alattiakon.
miért vannak mindenhol botok , miért nem kapcsolják ki őket ez hihetetlen.
annyira illúzió romboló. -
Lebowski #3452 Kivéve amikor mi :D -
#3451 Aki pps géppisztollyal megy az mind csaló -
priluki #3450 ha nyomod a "t" betüt és körbenézel mutatja a rádiót! -
Elar #3449 Elütöttem :)
50 óra :D
A Darkest Hourral van 460 :) -
McCartman #3448 huh.. 500 óra?:) -
Elar #3447 Szerinted mennyi csaló van?
Nekem időnként olyan érzésem van, hogy qrva sok.
VAgy egész egyszeűen túl jók a playerek.
Most kb 500 óra játék után kipróbáltam a Commander posztot aStation pályán.
A kibaszott rádiót nem találtam meg amin hívhattam volna az artyt....
-
McCartman #3446 igen , igazad lehet , olyannyira , hogy már tegnap megrendeltem.:)
Megjelenésekor sokat toltam neten (a virágbolti verzióval) és nagyon hangulatos meccsek voltak. -
#3445 Ezen nincs mit vacillálni, nem 5-6 oras jatekrol van szo, megveszed, par evig elleszel vele. -
gosumofo #3444 szerverek -
McCartman #3443 sziasztok,
látom a fórum nem igazán pörög , van még élet a játékban? úgy értem elegendő játékosbázis , 64es szerverek jó pinggel , esetleg magyar szerverek , közösség?
készülnek hozzá hivatalos vagy rajongói mappackok?
most vacillálok a beszerzésén bf3 mellé. -
#3442 van újra, ha még aktuális 3990Ft katt -
#3441 Most is kidobott de megpróbáltam egy másik szervert.nah ott leöltötte és jó is. -
#3440 az első csaló, amit a PBSS kapott el.
pbbans.com -
#3439 javították azt a hibát, amikor visszadob a szerverkeresőbe custom pálya letöltése közben -
Gege00 #3438 Én is így próbáltam először és ugyanúgy jártam mint te.
Viszont utána letöltöttem külön, betettem a dolgokat a helyére és így már megy.
Innen szedtem le. -
#3437 Ebben igazad van de,a magyar feliratba valaki így fordította.
Amúgy már próbálkoztam becsatlakozni egy új pályán játszódó játékhoz (letöltötte magától) de,hibát írt ki és kilép folyton.Valami csomagolt file a baja. -
#3436 Ez az erény szó egy kissé furcsán hangzik ebben a környezetben.Egy menyasszony lehet erényes, de egy katona?Inkább a megbecsülés vagy a rang lenne jó. -
#3435 Amúgy a Squad Leader nem kap rohamkarabélyt veterán szinten.Nekem is megvan ez a szint de,nem kaptam meg.Most meglenne a következő szint is de,mivel az alap erényem csak 70-es, ezért nem tudok fokozatot lépni. -
#3434 Nah ez jó hír!Remélem minél előbb lesznek pályák.Honnan lehet majd tölteni őket lefelé nem tudjátok? -
Gascan #3433 pár új map se ártana -
#3432 230mb javítás és a várt SDK megérkezett
steam - library - all games --> tools - Red Orchestra 2 SDK -
Gege00 #3431 Na igen ilyen megoldás is van, szóval szerintem jó ez így, ahogy van.
Meg a távolság jelzése is hasznos érdekesség számomra. -
Gascan #3430 azt én is csináltam :D -
#3429 Én toltam már olyan szerveren ahol nem írta ki. Ott meg mindig azt csináltam, hogy a Score List-en néztem, hogy nőtt-e kill számom :D -
#3428 Egyetértek.Milyen feelingje volt anno Darkest Hourban amikor 5-6 ember lőtte folyamatosan ugyan azt a hullát. -
#3427 576 boltba van -
Gascan #3426 ez igy van kitalálva.. nem bug, azonnal meghal az illető
elvileg amiatt van, hogy "élethűbb" legyen a játék, bár sztem egyáltalán nem kéne kiirni -
#3425 Egyébként amikor lelövök valakit és kb. 5 másodperc késéssel jelzi ki a képernyőn, ez bug vagy csak nem azonnal hal meg a delikvens? :) -
Gege00 #3424 Ez érdekes, nálam pedig azt írja oda is akárhogy nézem.
Az az ai-s megoldás nem is lehet rossz megoldás. -
#3423 Hahó!
Köszönöm az infókat!:) -
#3422 3.690,- -
#3421 Igen, valóban a Squad leader és a Commander Veteran szinten Automata karabélyt kap (G41 és SVT 40). Ha jól tévedek. -
#3420 -
#3419 Squad leader biztosan nem.Tudom, mert ott tartok.Viszont egy jó megoldás az előrelépésre,ha üres szerverekre mész be, és leirtod az aikat akkor human killnek számolja.Mondjuk ez bug,de még működik. -
#3418 Helló!
Igen ott, de már megint nincs raktáron. -
#3417 Sziasztok!:)
Mennyire kiforrott a ro2? Hibák, bugok, gondok vannak-e?
Legolcsóbban a cd galaxisban tudom megvenni? (a linkre kattintva nem találtam meg)