5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • highlander15
    Mekkora a legmagasabb elérhető fegyverszint?
  • Elar
    Igazad lehet.
    A lényeg, hogy valóban, ha megtanulod kezelni akkor mindegyik jó.
    Az más kérdés, hogy mihez mi a jó.
    A 2 puska akkor jó, ha távolról (mondjuk 150m + )igyekszel leszedni őket.
    Vagy ha van egy halom bónuszod és eszement gyors vagy - szurony
  • Lebowski
    Mindegyik fegyver jó, ha megtanulod használni. Szerintem fölösleges belemenni abba, hogy ezzel/azzal könnyebb. Meg kell tanulni mindegyikkel lőni. Hozzátenném, hogy karral és nagantal semmire sem mész egy olyan ellennel szemben, aki a félauto/automata fegyverét egy picit is jobban használja. Maximum szerencse. Múltkor Gidával azon röhögtünk, hogy mindkét oldal az ellen fegyverét használja. Tipikus emberi reakció, hogy a másiké jobb, mert azzal állandóan lelőnek. Ezért van az állandó rinya bármilyen olyan játéknál, ami adott esetben két hadigépezet fegyvereit engedni használni. A másiké így vagy úgy, de valamiért mindig jobb...
  • Elar
    Kicsit Spartanovkáztam az a német assault osztállyal. Mégpedig az xx Assault Rifle volt a fegyver.
    A Darkest Hourban a kedvencem volt, itt.... hááát....
    Egész egyszerűen nincs átütőerő benne. Belelövök az ellenbe és semmi hatása.
    Közelharcra lassú, távolra jobb a puska.

Alapvetően azt tapasztalom, hogy az orosz Assault PPS-sel illetve a orosz/német Rifleman a két legkönyebb.

Most próbálgatom az orosz géppuskát... Hát bakker alig tudok eltalálni 150-200 méteren mukikat. Ennyi erővel inkább puskával érdemes nyomatni
    A Grain elevator pályán találtam egy fasza spotot, de hiába ha ennyire bendzsó vagyok.... :D
  • SirArcheer
    Erre én tegnap jöttem rá. :(
    A barracks pályán, a C épületben a lépcső alatt simán lelőttek falon keresztül, meg az első emeleten lőttek le szemből PPS-el falon át.
  • Elar
    Igen igen tudom :)
    A PPS kicsit tápos lett :)
  • Elar
    Pedig én éppen a németekkel imádom :)
    Kark-kal isteni :)
  • Lunki88
    Nekem Spartanovka a halálom német oldalról. Ruszkiknak csomó hely van ahol elbújhatnak, amíg mi csak hullunk mint a legyek, ha nem érünk el időben a templomig.
  • TG Gida
    Próbáld ki német assaulttal.Alig fogod várni,hogy visszamehess orosznak:)
  • Elar
    A másik kedvencem:
    Berohanok egy szobába, körülnézek, bemegyek egy sarokba és valahonnan lelőnek. A szobában senki....
  • Elar
    Komolyan mondom időnként szétbasz az ideg.
    Barracks pálya
    Orosz assault vagyok. Sokadik szint a Class és Weaponban
    Az utolsó 5 percig egész jól ment. Utána kezdődött amiről már írtam. Futás, meghalás 20 mp spawn. És ez 4x. Értitek 4x!? Ezzel telt el kb 3 perc
    Utána 2 olyan halál hogy már sírtam a röhögésről.
    Célra tartott fegyver, a német Rifleman odarohan és leszúr. Hiába lövök.
    Utána "keringő" közben miközben a PPS ontja a golyókat ő odafut és leszúr.

Nem gondoljátok, hogy kicsit túl van erőltetve a speed sebessége egyeseknél?
  • Lunki88
    Kicsit pörögjön a topik. Pár vicces kép a II.vh-ból. :D
  • PanzerWolf
    Megerősítem a hírt amit lentebb írt valaki.Media Marktba ma láttam a játékot 3990ft-ért.
  • Dietrich
    azt írtam +ha jó is lenne a játék"
    tehát elfogadom, hogy most nem jó. viszont korábban pl. CODUO esetében szenvedés volt a külföldi szerveren lenni ill. a magyar szerveren a külföldinek. főleg a francia, spanyol, angolnak
  • McCartman
    azért szokott felkúszni mert megtelnek a szerverek. 40+ fő felett már közelít a 100hoz , alatta 40-50 is szokott lenni.
    szerverpark és játék (motor) probléma.
  • bakvarnyu
    Bf2-ben nekem maximum 60-as ping szokott lenni europai szervereken.Szerintem is a jatekkal van valami gebasz.
  • Dietrich
    miután a szerverek nem magyar szerverek így ha a játék jó is lenne akkor is magas lenne a pinged aminek nincs köze a játékhoz.
    annál több a szolgáltatóhoz.
  • Lunki88
    Sosem értettem miért, de csak ennél a játéknál tapasztalom ezt. A játék szerverkeresője 75-ös pinget ír egy adott szerverre, aztán mikor felmegyek rá a pingem ami mondjuk 60-ról indul szépen felkúszik 100-120 körülire... Habár, a többi játékos is szinte mind 100 feletti válaszidővel játszik, szóval itt a játékkal van valami gond (szerintem).
  • McCartman
    én is megyek , ha tudok , ts címet örömmel fogadom.
  • SirArcheer
    Én is megyek ma.
  • Lebowski
    Hohohohóóóó. Ma 10ig hadképes vagyok. Megmutatjuk a muszkáknak :)
  • TG Gida
    Tegnap este csúnyán elvertek minket az oroszok párszor, úgyhogy este gyertek minél többen bosszút állni! Akinek nincs ts elérése, szóljon!
    Küldöm privátban.
  • Gege00
    Ejj vele már én is találkoztam.:D
  • Lunki88
    Kemények ezek a németek. :D Ez a baka itt valami nagyon különleges kiképzést kaphatott. :)
  • Tuncee
    Üdv! nem megerősített források szerint 4 ezer a játék a media marktban.
  • TG Gida
    Újonnan csatlakozottaknak ment privátban a teamspeak elérhetőség.
  • Lebowski
    A friends lista csak azokat a szervereket mutatja, amelyiken a steames barátaid játszanak. Attól még nem a barátaid, hogy egy csoportban vagy velük. Úgy tudsz utánuk menni, hogy a játékon belül (akár kívül is) megnyitod a steamet, majd a saját adatlapodon megnézed, hogy milyen csoportoknak vagy a tagja, és ott az SG-s csoporton belül látod, hogy éppen ki hol játszik és jobb klikk után simán utána tudsz menni (persze, ha van hely a szerveren).
  • SirArcheer
    Csatlakoztam a STEAM SG csoporthoz.
    A játék közben van valami megkölönböztető jelzés ami jelzi ha csapattag játszik?
    Mert csatlakoztam egy FRIENDS listában lévő szerverhez, de nem jöttem rá melyikük volt innen SG-n.

Tegnap kipróbáltam a COMMANDER castot, nagyon tetszett. Elég passzív játékmód, de hangulatosa rádió kezelés. Utána lövészként segítettem az MG-seknek.
    A hangulata nekem nagyon bejön.
  • Lebowski
  • zorrobomber
    detto
  • KM
    Minő öröm kedves Sporttárs!
  • Dietrich
    csatlakoztam
  • Mersant
    igen. kapsz uj fegyvereket, gyorsabban tarazol, konynebb celratartani, ilyesmi
  • SirArcheer
    Tegnap feltelepítettem és kipróbáltam a játékot.
    Nagyon tetszik. Szervert is találtam, igaz csak orosz volt 64-es és majdnem tele, de tetszett. Az orosz játékosok beszéde meg élethűbbé tette a játékok. :)

A fejlődésnek van valami gyakorlati haszna?
    (Új fegyverek, felszerelés)
  • McCartman
    ők állítják be annak , azt nem értem minek ilyenekkel elrontani.
    ez nem cod.

épp azért realisztikus mert skill kell az érvényesüléshez , erre egyből hátrányba kerülsz a teszem azt 7/24ben botokat farmoló ellen.
  • highlander15
    Na igen,erről a részről nem sima ügy,de olyan játékot még nem láttam,ami 100%-osan reális lett volna.
  • McCartman
    használom akkor is ha csak épp megsebesítem vagy fedezőtüzet biztosítok.
  • highlander15
    Fegyverrel hogy fejlődhetnél máshogy,minthogy használod?
  • McCartman
    erre gondoltam én is , de ha annyira erőltetni akarják ezt a vonalat akkor sem az ölések számával kellene összekapcsolni.
  • Svenhassel
    Azért annyira nem észrevehetőek azok a változások. Ráadásul elég lassan fejlődnek.
    Egyébként a valóságban is egyre gyakorlottabbá válsz a fegyverekkel, nemde? :)