Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már kaptam ilyet, el is fogadtam, de nem éltem a lehetõséggel, szóval nem tudom, hogy ez egyszeri alkalom-e
Isten áldja a pogányokat!
Battlefield Commission
For excellence in combat the axis high command has chose you for a battlefield commission
Ff you accept,you may choose to take over a higher tied class from a teammate.if you decline you will continue with you current class.
Mivel nem vagyok egy nagy angolos ezért megkérdezlek titeket,hogy ez pontosan mit is takar?Én azt hámoztam ki,hogy ezzel az osztállyal ezen a pályán nem tudok tovább fejlõdni.Vagyis ez a lényege.Javítsatok ki légyszi ha nem így van.
Köszi elõre is!
60-70 fps között ugrált, volt h leesett ~55-re, station pálya/36 fõ.
Parasite Eve 2, best game EVER!
szerintem kell hogy tudjanak ezen majd javítani mert KF is olyan atom stabilan megy, és nekem a grafja is tetszik, szal nem segglámák játékkészítés terén tudom másik unreal motor, de ha azzal tudtak csodát tenni, remélem ezzel is tudnak 😊
úgy tudom hasonló a konfigunk, megnézném nekem hozná-e a stabil 60-at úgy.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
de leginkább proci éhes a játék, 4 magos kellene nekem is mert a c2d8400am gyomrát keményen megfekszi
1024ben szerintem elégnek kell lenni a 3870nek, de ha afölött akarsz játszani akkor lehet már az is kezd elfogyni, de a játék processzor igénye miatt ha fejleszteni szeretnél akkor 4magos procit ajánlom 😊
btw ha kijön a proci optimalizáló peccs én tuti sokat fogom tolni mert amúgy nagyon tetszik a játék, minden részében, talán kevés a pálya, de az sdk miatt idõvel majd jönni fognak, csak könyörgöm optimalizálják már, mert akárhogy butítom leesik 30-40 fpsre, ami eddig nekem elég volt a játékoknak, de RO2nél ezt valamiért még mindig szaggatva látom csak
<#mf1>#mf1>
vegyek nagyobb procit ???
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Csak mert nekem is hasonló lehetett a BF-ben, de az RO meg megy 60-al 1920x1200-ban, High-on. Bár lehet én emlékszem rosszul a BF-es beállításaimra.
Vagy valami más alkatrész miatt van az eltérés, ki tudja.
Kipróbáltam BF3 singlet az új VGAmmal, max felbontás ultra settings 40FPS... tudom, hogy ez single, és nem multi, de szar játékot nem veszek, ha nem muszáj.
Kipróbáltam most a RO2-t multiban. Közepes beállítás, alacsony felbontás 50-60FPS. Ami jó. Végre megy a játék multiban. Csak az az igazság, hogy a sok baszakodás után teljesen elment a kedvem ettõl... <#confused>#confused>
what?
most akkor mi mit vettünk, frizbít? 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mikor kijött a RO csak a tankos része tetszett jobban mint az UO a gyalogos részét magasan verte a CODUO..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A kemény mag meg a józsi meg a szomszéd pista...
Isten áldja a pogányokat!