5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#3576 Mekkora a legmagasabb elérhető fegyverszint? -
Elar #3575 Igazad lehet.
A lényeg, hogy valóban, ha megtanulod kezelni akkor mindegyik jó.
Az más kérdés, hogy mihez mi a jó.
A 2 puska akkor jó, ha távolról (mondjuk 150m + )igyekszel leszedni őket.
Vagy ha van egy halom bónuszod és eszement gyors vagy - szurony -
Lebowski #3574 Mindegyik fegyver jó, ha megtanulod használni. Szerintem fölösleges belemenni abba, hogy ezzel/azzal könnyebb. Meg kell tanulni mindegyikkel lőni. Hozzátenném, hogy karral és nagantal semmire sem mész egy olyan ellennel szemben, aki a félauto/automata fegyverét egy picit is jobban használja. Maximum szerencse. Múltkor Gidával azon röhögtünk, hogy mindkét oldal az ellen fegyverét használja. Tipikus emberi reakció, hogy a másiké jobb, mert azzal állandóan lelőnek. Ezért van az állandó rinya bármilyen olyan játéknál, ami adott esetben két hadigépezet fegyvereit engedni használni. A másiké így vagy úgy, de valamiért mindig jobb... -
Elar #3573 Kicsit Spartanovkáztam az a német assault osztállyal. Mégpedig az xx Assault Rifle volt a fegyver.
A Darkest Hourban a kedvencem volt, itt.... hááát....
Egész egyszerűen nincs átütőerő benne. Belelövök az ellenbe és semmi hatása.
Közelharcra lassú, távolra jobb a puska.
Alapvetően azt tapasztalom, hogy az orosz Assault PPS-sel illetve a orosz/német Rifleman a két legkönyebb.
Most próbálgatom az orosz géppuskát... Hát bakker alig tudok eltalálni 150-200 méteren mukikat. Ennyi erővel inkább puskával érdemes nyomatni
A Grain elevator pályán találtam egy fasza spotot, de hiába ha ennyire bendzsó vagyok.... :D -
SirArcheer #3572 Erre én tegnap jöttem rá. :(
A barracks pályán, a C épületben a lépcső alatt simán lelőttek falon keresztül, meg az első emeleten lőttek le szemből PPS-el falon át.
-
Elar #3571 Igen igen tudom :)
A PPS kicsit tápos lett :) -
Elar #3570 Pedig én éppen a németekkel imádom :)
Kark-kal isteni :) -
#3569 Nekem Spartanovka a halálom német oldalról. Ruszkiknak csomó hely van ahol elbújhatnak, amíg mi csak hullunk mint a legyek, ha nem érünk el időben a templomig. -
#3568 Próbáld ki német assaulttal.Alig fogod várni,hogy visszamehess orosznak:) -
Elar #3567 A másik kedvencem:
Berohanok egy szobába, körülnézek, bemegyek egy sarokba és valahonnan lelőnek. A szobában senki.... -
Elar #3566 Komolyan mondom időnként szétbasz az ideg.
Barracks pálya
Orosz assault vagyok. Sokadik szint a Class és Weaponban
Az utolsó 5 percig egész jól ment. Utána kezdődött amiről már írtam. Futás, meghalás 20 mp spawn. És ez 4x. Értitek 4x!? Ezzel telt el kb 3 perc
Utána 2 olyan halál hogy már sírtam a röhögésről.
Célra tartott fegyver, a német Rifleman odarohan és leszúr. Hiába lövök.
Utána "keringő" közben miközben a PPS ontja a golyókat ő odafut és leszúr.
Nem gondoljátok, hogy kicsit túl van erőltetve a speed sebessége egyeseknél?
-
#3565 Kicsit pörögjön a topik. Pár vicces kép a II.vh-ból. :D -
#3564 Megerősítem a hírt amit lentebb írt valaki.Media Marktba ma láttam a játékot 3990ft-ért. -
#3563 azt írtam +ha jó is lenne a játék"
tehát elfogadom, hogy most nem jó. viszont korábban pl. CODUO esetében szenvedés volt a külföldi szerveren lenni ill. a magyar szerveren a külföldinek. főleg a francia, spanyol, angolnak -
McCartman #3562 azért szokott felkúszni mert megtelnek a szerverek. 40+ fő felett már közelít a 100hoz , alatta 40-50 is szokott lenni.
szerverpark és játék (motor) probléma. -
#3561 Bf2-ben nekem maximum 60-as ping szokott lenni europai szervereken.Szerintem is a jatekkal van valami gebasz. -
#3560 miután a szerverek nem magyar szerverek így ha a játék jó is lenne akkor is magas lenne a pinged aminek nincs köze a játékhoz.
annál több a szolgáltatóhoz. -
#3559 Sosem értettem miért, de csak ennél a játéknál tapasztalom ezt. A játék szerverkeresője 75-ös pinget ír egy adott szerverre, aztán mikor felmegyek rá a pingem ami mondjuk 60-ról indul szépen felkúszik 100-120 körülire... Habár, a többi játékos is szinte mind 100 feletti válaszidővel játszik, szóval itt a játékkal van valami gond (szerintem). -
McCartman #3558 én is megyek , ha tudok , ts címet örömmel fogadom. -
SirArcheer #3557 Én is megyek ma. -
Lebowski #3556 Hohohohóóóó. Ma 10ig hadképes vagyok. Megmutatjuk a muszkáknak :) -
#3555 Tegnap este csúnyán elvertek minket az oroszok párszor, úgyhogy este gyertek minél többen bosszút állni! Akinek nincs ts elérése, szóljon!
Küldöm privátban. -
Gege00 #3554 Ejj vele már én is találkoztam.:D -
#3553 Kemények ezek a németek. :D Ez a baka itt valami nagyon különleges kiképzést kaphatott. :) -
#3552 Üdv! nem megerősített források szerint 4 ezer a játék a media marktban. -
#3551 Újonnan csatlakozottaknak ment privátban a teamspeak elérhetőség. -
Lebowski #3550 A friends lista csak azokat a szervereket mutatja, amelyiken a steames barátaid játszanak. Attól még nem a barátaid, hogy egy csoportban vagy velük. Úgy tudsz utánuk menni, hogy a játékon belül (akár kívül is) megnyitod a steamet, majd a saját adatlapodon megnézed, hogy milyen csoportoknak vagy a tagja, és ott az SG-s csoporton belül látod, hogy éppen ki hol játszik és jobb klikk után simán utána tudsz menni (persze, ha van hely a szerveren). -
SirArcheer #3549 Csatlakoztam a STEAM SG csoporthoz.
A játék közben van valami megkölönböztető jelzés ami jelzi ha csapattag játszik?
Mert csatlakoztam egy FRIENDS listában lévő szerverhez, de nem jöttem rá melyikük volt innen SG-n.
Tegnap kipróbáltam a COMMANDER castot, nagyon tetszett. Elég passzív játékmód, de hangulatosa rádió kezelés. Utána lövészként segítettem az MG-seknek.
A hangulata nekem nagyon bejön. -
Lebowski #3548 -
#3547 detto -
#3546 Minő öröm kedves Sporttárs! -
#3545 csatlakoztam -
#3544 igen. kapsz uj fegyvereket, gyorsabban tarazol, konynebb celratartani, ilyesmi -
SirArcheer #3543 Tegnap feltelepítettem és kipróbáltam a játékot.
Nagyon tetszik. Szervert is találtam, igaz csak orosz volt 64-es és majdnem tele, de tetszett. Az orosz játékosok beszéde meg élethűbbé tette a játékok. :)
A fejlődésnek van valami gyakorlati haszna?
(Új fegyverek, felszerelés) -
McCartman #3542 ők állítják be annak , azt nem értem minek ilyenekkel elrontani.
ez nem cod.
épp azért realisztikus mert skill kell az érvényesüléshez , erre egyből hátrányba kerülsz a teszem azt 7/24ben botokat farmoló ellen. -
#3541 Na igen,erről a részről nem sima ügy,de olyan játékot még nem láttam,ami 100%-osan reális lett volna. -
McCartman #3540 használom akkor is ha csak épp megsebesítem vagy fedezőtüzet biztosítok. -
#3539 Fegyverrel hogy fejlődhetnél máshogy,minthogy használod? -
McCartman #3538 erre gondoltam én is , de ha annyira erőltetni akarják ezt a vonalat akkor sem az ölések számával kellene összekapcsolni. -
#3537 Azért annyira nem észrevehetőek azok a változások. Ráadásul elég lassan fejlődnek.
Egyébként a valóságban is egyre gyakorlottabbá válsz a fegyverekkel, nemde? :)