5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Elar #3616 Most meg 2 game crash.....
Sok sok ponttal.... :( -
Elar #3615 A másik kedvencem pedig az a dolog, hogy ha nem várom meg a játék végén az "elszámolsát" nem íródik jóvá a menet alatt megszerzett pont.
Múltkor így veszítettem 250 sniper pontot....
Bosszantó volt -
Elar #3614 Jó lenne ha a SMoke grenade bugot javítanák végre.
Számtalanszor van, hogy spwanoknál nem kapok.....
Most egy olyan esett meg velem, hogy egy német géppuskás mögé lopóztam és 3x (háromszor!!) fejbevertem a PPSemmel. Amin 20% Melee bónusz van.
Ő megfordulz és lelőtt.
NA ezek azok amik bosszantanak még -
#3613 hat ideje lenne. ma is talalkoztam 1-2 igen katasztrofalis dologgal. szamtalanszor megesett, hogy ha eldobtam mind a 2 granatott, ott alltam ures kezzel, eltunt az elsodleges fegyverem is. felvenni sem tudtam egyet sem.
ramrobbantottak az egyik vagont, amibe igy beszorultam, de ki tudtam lepni a testembol, tudtam kozlekedi, loni, mindent, csak lassabban, viszont az ellenseg meg a vagonban latott. jo volt kivulrol nezni hogy lovik a vagont es egyszercsak meghalok...
-
#3612 A végén még megjavítják a játékot.Már ideje lenne lassan fél év után.. -
#3611 Itt van róla egy hivatalos bejegyzés. Nagyjából arról szól, hogy a bétán keresztül akarják tesztelni az új dolgokat, amiket bele akarnak rakni a rendes verzióba. A játékosoktól meg várják a visszajelzéseket hogy mi tetszik nekik és mi nem. Vannak tervek szép számmal, pl. alapból unlockolt fegyverek, új pályák, átdolgozott sebzési rendszer, multiplayer kampány mód stb. -
Solt #3610 Én töltöm... kíváncsi vagyok mi ez! :) -
#3609 Van a steamen egy RO2 beta.Tudtok erről valamit? -
#3608 Én már azon se lepődnék meg ebben a játékban ha 28km-ről lőnének le. :) -
csapó 2... -
Puskást jelentettek a Vörös Október Gyár térségéből... -
#3605 Szerintem is megéri, még a hibák ellenére is!Főleg,hogy a Media Marktba 3990ft lett.;) -
Elar #3604 Megéri
Sok
:) -
Dzsola #3603 megéri megvenni a játékot? sok a szerver/játékos? -
#3602 most az egész steam besz*rt, úgyhogy várni kell ... -
qut24 #3601 Másnak is szokott mostanába gondja lenni a szerverkeresővel ? Pl. most sem akar behozni semmit se... hiába frissítgetem itt, meg már párszor újraindítottam de semmi... -
#3600 Számolja. -
Elar #3599 HA olyan pályán játszom ahol bot ok is vannak, akkor az ellenük elért találatokat nem számolja a gép?
Csak mert mondjuk volt 30 killem és "elszámolásnál" csak 22 volt..... -
Elar #3598 Én túl sok változást nem vettem észre. :)
A várakozások sztorik eddig is voltak a patch előtt.
A füstgránáthoz nem tudok mit mondani :)
Viszont messzebről mintha tényleg könnyebben lehetne eltalálni a futó emberkéket... Vagy csak kezdek belejönni :) :) :)
-
priluki #3597 na ma este akartam leülni lövöldézni :D ahogy olvasom ebből dvd nézés lesz :) :( -
#3596 Jól van akkor nem csak nálam vannak bajok az új javítással.Ügyesek voltak a készítők! -
#3595 Nálam a patch eltüntette a squad leader pps géppisztolyát,pedig szeretek vele ruszkikat fűrészelni.A füstgránátos bug is megjött.A respawnok felénél nincs füst, és ha fel is veszek fegyvereket, akkor sem tudom használni őket.Viszont sokkal pontosabban el lehet találni a futó alakokat messziről is. -
Gege00 #3594 Azt se értem, hogy ezekkel a patchekkel min javítanak? Oké, hogy le van írva, de magában a játékban javulást nem veszek észre. Az az 1-2 zavaró hiba mindig bent marad.
És akkor egy kérdés. A fegyverek állapotát mi befolyásolja, vagy egyáltalán ez mit takar? Mert valamelyik például már nem "jól használható", hanem csak simán "használható". Egy idő után szét fog esni, vagy mi?:D -
Gege00 #3593 Na erre már én se találok szavakat. Nevetséges, szánalmas vagy a készítők is viccnek szánták?? Eddig szerintem egész játszhatóvá tették a játékot. Védtem is valamelyest, mert szerintem sokan túlzásba estek a fikázását tekintve. De most ez a patch.. egyszerűen nem értem. Amiket előttem írtatok, azokkal én is ez a patch óta találkozok és még pluszba ilyeneket láttam: Betölti az új pályát, várni kell 20mp-t a kezdésig és ekkor engem 20perces várakozással tesz le a pályára. Mozdulni nem tudtam, de láttam ahogy a többiek futkorásznak nyugodtan. A másik érdekességnél sikerült a füstgránátot eldobni és amint földet ért beterített mindent, nem volt semmi terjedési idő.
Ha csak ilyen nagyszerű patchekkel tudnak előrukkolni akkor inkább hagyják a fenébe.. Tegyék vissza az ezelőtti verziót, csináljanak új pályákat és akkor én el fogok játszani vele egy ideig. -
Dzsola #3592 Sziasztok! Sok szerver ill. player van a játékon? -
#3591 A pinges probléma nekem már az előző patchnél is előjött. Azóta hanyagoltam is a játékot, de ezek szerint még hanyagolni is fogom egy kicsit... -
#3590 Ráadásúl eddig csak néha nem tudtam visszamenni a játékba ha kiléptem tálcára.Most ha kilépek, sosem tudok visszamenni a játékba. -
#3589 nalam is ez van. nem eleg hogy nincs mindig fustgranat, de volt hogy a foldon heveroket sem tudtam felvenni, sot, volt hogy a ladabol sem volt hajlando utantolteni semmilyet.... -
#3588 Nekem most egy sz/r lett a játék!Szinte mindenhol 150-200 körüli a pingem.Az osztagvezetőm sokszor nem veszi elő a füstgránátot.olyan mintha nem lenne nála.Mikor választom a kasztot ott a rangomat hiába jelzi rendesen nem adja meg a fegyvereket mind.olyan is volt,hogy szarul mutatta a érképen az újjászületési pontokat(orosz oldalon mutatta mikor német voltam).Ez lenne az új peccs?Eddig ilyen hibák nem voltak nekem!A pingem is 70-105 között mozgott. -
Elar #3587 Azért nem kevés olyan pillanat van ebben a játékban amikor szétbasznám a klaviatúrát :) -
#3586 nekem csak 200 megat toltott le. -
#3585 Mi a fene ez az 5 gigás patch? Szó se volt mostanában ilyesmiről. -
#3584 T-34-nek szemből a tornyot,oldalról meg a motort. -
priluki #3583 kempeeeeer :P :D :D
-
Elar #3582 Kipróbálom ha arra járok. Lassan meglesz a félautomata... :)
Azt tudja valaki hogy az AT puskával hova kell lőni a tankon, hogy sikerüljön is valami eredmény? -
#3581 Stationön a felüljáró tetején,közvetlen a jobb lépcsőnél.Ha lesz félautomata mesterlövészpuskám, mindig ott leszek. -
Elar #3580 Nektek vannak kedvenc spotjaitok?
Mivel alapvetően sniper típus :) vagyok, ezért érdekel :)
-
Lebowski #3579 (ez lemaradt :) ) -
Lebowski #3578 Én nagyon szerettem mp40 távolba lőni, mert nagyon pontos. Természetesen ízlések és pofonok :) Majd találkozunk a virtuális harcmezőn -
#3577 en palyafuggoen szoktam valtogatni a fegyvereket, es olykor 1 palyan belul is. pl. station-on indulok 1 felautomataval, de ha elfoglaltuk az elso 3 pontot, es epuletharc van, atvaltok PPS-re. Stg 44 nagyobb nyilt teruleten jo, mert az egyeslovessel is szepen lehet operalni, szuk szobakban viszont tenyleg lassu 1 PPS ellen.