Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen voltam:
31.132.2.122:7777 - Brother Uk Realism TE
Azt írja ki van kapcsolva a PB, de mégis szinte játszhatatlanul akad meg idõnként (nálam). Mégse a PB???
- Fixed a crash that was introduced in the last patch on some hardware configurations
- Fixed another cause of the double ironsights bug
<20mb
ez is pb mentes szerver
vagy küld el a .dmp fájlt nekik.
de ott tenyleg nem volt gaz
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Isten áldja a pogányokat!
probáld ki, hogy nem pbs szerverre mész, akkor mi történik, vagy probáltad?
Isten áldja a pogányokat!
leve = eleve
Tegnap amikor még ment a játék nekem is nagyon idegesítõ idõszakos akadások voltak. Emiatt egy csomószor lelõttek, mert túlfutottam/ léptem egy sarkon stb. 😊
Várom az újabb "javítást"... 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
a tûzfal módosulást érzékel a rogame.exe-ben, ami ezek után leáll.
engedni kell a változást, nálam ez mindig bevállik.
más.
olvasom, hogy sokaknak 1-2 másodpercre "megfagy" a játék mostanában, ez nagy valószínûséggel a pb frissítés miatt van.
Nálam mind a multi. mind az "offline" *.exe hibával meghal a betöltés után pár mp.-el. Gratulálok a készítõknek, egyre jobb csak lesz! 😊
Work has also been done on improving the Occlusion quality system resulting in better performance when using the lower settings. The most improvement will be seen when using sniper scopes."
merthogy már van film ami így kezd 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ati
Még 1 dolog jól jönne,a magyarosítás.
Bemásoltam a fõkönyvtárba a magyarosítást,a steamapps-on belül,mert ott van a fõkönyvtár,de nem lett magyar,próbáltam a fájlokat egyenként is felülírni,de úgy sem.
Bár a fõkönyvtárba 3 mappa van,semmi más,exe meg mások nincsenek mellettük.Binaries, Engine ROgame,ez a három.
Feltörték a Steam weboldalt
Tegnap hajnalra hackertámadás érte a világ egyik legnagyobb online játékosközösségét. A több, mint 20 millió felhasználó adatait megszerzõ kalózok személyes információkat zsákmányoltak, melybe nagy valószínûséggel a hitelkártya adatok is beletartoznak.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A pont rendszert nem értem még,mikor ki nyer.Behatolunk az ellenséghez mint az állat erre mégis õk nyernek.Játék közben lehet nézni pontozást a bal fölsõ sarokba, az is ha több sokszor akkor is van olyan,hogy az ellenség nyer.Valaki el tudná magyarázni ezt?Igazán belerakhatták volna a kis szövegfüzetbe amit hozzá adtak.Ennyire semmit nem írnak bele könyvet még sosem láttam mint ez.
amugy nalam az nem tetszett neki, hogy betettem a nemet hangokat, azokat irta at az eredetire...de megint visszaallitottam
Az lenne a problémám hogy amikor el akarom indítani a játékot akkor kiírja a steam ,hogy "a játék nem elérhetõ,és hogy próbáljam újra késõbb"
Eredeti a játék,dobozos,le is szedtem azt a 4 gigás letöltést,ami hozzá volt,játszottam is vele valamelyik nap,de tegnap ezt írta ki.
Nekem úgy rémlik csata közben kaptam, de lehet csak rosszul emlékszem.