Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
tytgamer posted on November 16, 2011 @ 9:40pm
finally a no-8-gigas patch

lol

18,2 MB, ezért ment most nálam.
Aha nem is vettem észre... 😊
13 óra körül próbáltam a játékot utoljára, akkor ahogy írtam nem ment, most imént egy szerveren "gond nélkül" futott. 😊

Ezen voltam:
31.132.2.122:7777 - Brother Uk Realism TE
Azt írja ki van kapcsolva a PB, de mégis szinte játszhatatlanul akad meg idõnként (nálam). Mégse a PB???
Serpa
újabb peccs

- Fixed a crash that was introduced in the last patch on some hardware configurations
- Fixed another cause of the double ironsights bug

<20mb

http://www.gametracker.com/server_info/85.195.93.61:7787/

ez is pb mentes szerver
Serpa
mondjuk a legutóbbira.
vagy küld el a .dmp fájlt nekik.

Melyik log fájlra gondolsz, mert annyi van...? 😊
Mersant
1db PB mentes servert talaltam, rajta 3 fovel... 😊
de ott tenyleg nem volt gaz

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TG Gida
Tripwire fórumon is felmerült ez az 1 másodperces fagyás.Azt írják,hogy a 15.-i patch után kezdõdött és tényleg a PB miatt van.Megoldás egyelõre nincs.Azt javasolta valaki,hogy amíg nem javítják,addig játsszunk pb mentes szervereken.<#sir>

Isten áldja a pogányokat!

Serpa
logfájlban mit ír?

most néztem,lejött a mai frissités és megy a game
De az "egyszemélyes mód ("offline")" sem megy már... 😊
Serpa
lehet nálad a pb frissítés nagyobb gondot is okoz.
probáld ki, hogy nem pbs szerverre mész, akkor mi történik, vagy probáltad?

Serpa
többen írják, hogy 14.-én kezdõdtek a fagyások (akkor jött a pb frissítés)

én csak azt nem értem hogy akko mért adták ki a játékot késõbb,normálisan ha ennyi gond van vele ?! nálam 15 megás nettel kb 2 óra mig leszedi a patch-ket ! amikor megvettem ez nem volt ráirva a dobozra ! este leülök a gép elé csak az új patch miatt nem tok játszani ,ez kissé bosszantó ennyi pénzért sztem föleg ugy hogy gépet is kellett fejlesztenem mer bezzeg a proci használatot nem tudták még mindig optimalizálni ...

TG Gida
Nekem is ezt csinálja és nagyon idegesítõ.A punkbuster dologban lehet valami.

korrekció.: 😊

leve = eleve
Megcsináltam amit mondtál, de leve kételkedtem a "tûzfalas hibába". Nem win. tûzfalat használok és külön szabály van a RO2-re beállítva. Mindegy újra engedélyeztem stb., de nem lett jó. Ahogy betölti valamely módban a pályát kiakad. Elvégeztem a teljes játék ellenõrzését, majd a töredezettségmentesítését.
Tegnap amikor még ment a játék nekem is nagyon idegesítõ idõszakos akadások voltak. Emiatt egy csomószor lelõttek, mert túlfutottam/ léptem egy sarkon stb. 😊

Várom az újabb "javítást"... 😊
Desiderata
nincs esetleg demo szerver ahol kipróbálható a multi?
Mersant
kosz az infot, nalam is ez volt tegnap. mar-mar drasztikus lepeseket tettem, de akkor varok 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Serpa
én ezt tapasztaltam minden egyes RO2 frissítés után.
a tûzfal módosulást érzékel a rogame.exe-ben, ami ezek után leáll.
engedni kell a változást, nálam ez mindig bevállik.

más.
olvasom, hogy sokaknak 1-2 másodpercre "megfagy" a játék mostanában, ez nagy valószínûséggel a pb frissítés miatt van.

Úgy néz ki megint ráéreztek a srácok ezzel a mai ~19 MB-os "javítással"...
Nálam mind a multi. mind az "offline" *.exe hibával meghal a betöltés után pár mp.-el. Gratulálok a készítõknek, egyre jobb csak lesz! 😊
Serpa
gúd, talán már nem fog leeseni az fps ha belenézek a scopeba.

lolSL
"We are investigating the stutter/micro stutter issue. We have some early promising results and are testing some things now to improve the situation. We continue to work on other performance improvements, but this should be the first one to make it out the door in the near future.

Work has also been done on improving the Occlusion quality system resulting in better performance when using the lower settings. The most improvement will be seen when using sniper scopes."

Dietrich
ez akkor lopás!
merthogy már van film ami így kezd 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Úgy-úgy... 😊)

www.smart-bus.hu

Naja 😊 És ha elutazol, akkor el vagy utazva.. 😊
Nekem a második mondat jobban tetszik! 😄

www.smart-bus.hu

😄 "emberanyag alternatív felhasználása" állat<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Ulvar
"It's raining man..."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

De lehet a nagy emberanyag alternatív felhasználása. Ledobják õket így, aztán akit agyonnyomnak, az agyon van nyomva...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Létrehozták az orosz ejtõernyõs századot is az új peccsben!!!!!! 😄
TG Gida

TG Gida

Mersant
minden serveren ezt csinalja? ofline is?

Sziasztok. Olyan gondom van, hogy a játékban 2 pálya van aminél spawn után rögtön elszáll a játék. Az egyik a redoctoberfactory, ennél az árnyékok kikapcsolása segít, viszont a másikon a pavloshouse-n, még ez sem. Ezt a pályát még abszolút ki se bírtam próbálni, mert rögtön ledob. Ami érdekes, hogy spectator módba semmi gond, csak miután spawn olok, azután lép ki rögtön. Na most utána olvasta fórumokon, és rengeteg embernek ugyan ez probléma fenn áll, viszont megoldást még nem találtam. Valami ötlet? A gépem elegendõ, minden high beállítás, és stabil 30-40fps megvan.

Ati

Utólag is köszönöm a segítséget

Még 1 dolog jól jönne,a magyarosítás.
Bemásoltam a fõkönyvtárba a magyarosítást,a steamapps-on belül,mert ott van a fõkönyvtár,de nem lett magyar,próbáltam a fájlokat egyenként is felülírni,de úgy sem.
Bár a fõkönyvtárba 3 mappa van,semmi más,exe meg mások nincsenek mellettük.Binaries, Engine ROgame,ez a három.

Ha végiggondolod, akkor logikus. Hiszen, te a célt próbálod elérni. Hiába foglalja az ellen, te ott vagy és megpróbálod védeni. Mivel ez fõleg csapatjátékról kellene szóljon, ezért szerintem korrekt. És néhány statbuzit még adott esetben ösztökélhet arra, hogy vonszolja be a kicsiny popóját a capzone-ba..
Dietrich
Hogy miért rühellem a steames, origines meg hasonló játékokat:

Feltörték a Steam weboldalt

Tegnap hajnalra hackertámadás érte a világ egyik legnagyobb online játékosközösségét. A több, mint 20 millió felhasználó adatait megszerzõ kalózok személyes információkat zsákmányoltak, melybe nagy valószínûséggel a hitelkártya adatok is beletartoznak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakvarnyu
Az a vicces még akkor is ad pontot ha hiába véded valamelyik zászlót, elfoglalja az ellenség.Obj. defend bonus vagy mi.

A bal felsõ sarokban az utánpótlást írja. Azaz hányszor éledhetsz újra a csapattársaiddal együtt. Egy ember értelemszerûen egy mínusz. Ezért nem kell eszetlenül rohangálni, mert ha lelõnek, akkor azzal is csökkented a csapatod esélyeit...
Mersant
a pontozas semmit nem szamit, az csak a fejlodesedet befojasolja. az adott palya celjait kell teljesiteni. pl. tobb objektumot tartani mint az ellenfel (barracks), vagy az osszeset el kell foglalni (spartanovka), ha vedekezo csapatban vagy, akkor meg legalabb az utolso pontot megtartani (apartmans)

PanzerWolf
Nekem az tünt fel,hogy pl van egy pályán egy darab assault.Mikor megnéztem játék közben nem üresedett meg-e a hely akkor már kettõ volt.2/1 jelzéssel ha jól emlékszem.Nah ezt nem értettem,de most már értem.Szerintem a srác választhatta a kitüntetés miatt ezt a kaszt is.Úgy vettem észre ha meghallsz akkor adja csak be ezt a kitüntetés dolgot.
A pont rendszert nem értem még,mikor ki nyer.Behatolunk az ellenséghez mint az állat erre mégis õk nyernek.Játék közben lehet nézni pontozást a bal fölsõ sarokba, az is ha több sokszor akkor is van olyan,hogy az ellenség nyer.Valaki el tudná magyarázni ezt?Igazán belerakhatták volna a kis szövegfüzetbe amit hozzá adtak.Ennyire semmit nem írnak bele könyvet még sosem láttam mint ez.

Abban körben akárhányszor.
Mersant
*elmolyol
amugy nalam az nem tetszett neki, hogy betettem a nemet hangokat, azokat irta at az eredetire...de megint visszaallitottam

Mersant
nekem is volt ilyen a heten. menj ra a jatekra steamen belul, jobbklikk/ properties/ local files/ verify intergrity... kicsit elmojol, aztan ujra jo lesz.

Üdv

Az lenne a problémám hogy amikor el akarom indítani a játékot akkor kiírja a steam ,hogy "a játék nem elérhetõ,és hogy próbáljam újra késõbb"
Eredeti a játék,dobozos,le is szedtem azt a 4 gigás letöltést,ami hozzá volt,játszottam is vele valamelyik nap,de tegnap ezt írta ki.

Én arra gondoltam, hogy többször is válthatsz-e class-t egy pályán, vagy csak egyszer engedi meg, hogy kitúrj valakit. Az tiszta, hogy megkaphatod többször is.
Nekem úgy rémlik csata közben kaptam, de lehet csak rosszul emlékszem.

Többször is felkínálja, csak jónak kell lenned.. Amúgy én mindig csak adott pálya végén kaptam meg ezt a kitüntetést...