5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#3656 Majd,ha találkozunk egy serveren, odaadom az enyémet -
Elar #3655 Hűűű elértem a HERO szintet marksmanban....
Így végre a német oldalon tudom választani a Scoped SVT-t :)
Imádom ezt a puskát.
Tökre kipróbálnám a G41-t normális célzóval, nem ezzel a gagyival ami alapból rajta van
-
Elar #3654 Hát elég kiábrándító az is amikor egymás után 3x öl meg a saját társad.... -
#3653 Így valamennyire érthető(a frusztráció igen, a levezetés módja már nem annyira), de őszintén szólva távolról én is leszedek néha társat. Emellett mivel tudom hogy n00b vagyok és mindig az is leszek egy ilyen játékban, mindig paraszttal vagyok és élvezem ezt is :) Nekem ez egy lopakodós túlélős játék mert lelőni nagyritkán tudok csak valakit :D Ja, és rohadt mérges vagyok én is ha sikerül valakit elkapni és kiderül hogy nem kellett volna... (Nyugi, ritkán lépek be, és mikor tegnapelőtt megpróbáltam, akkor is valamiért nem listázott egy szervert se) -
Elar #3652 Ismerős.
A Comissar .... pályán van az hogy előrerohanok oroszként, legugolok a ház sarkához és várom a szokott helyen érkező németeket.
Természetesen befut, célba veszem, lövés.... és befut elém egy társam.
Helló
És utána természetesen engem szednek le
Az amit én mondok az nem erről szólt. Találtam egy fasza spotot nagy nehezen. Lefekszem, célra tartok és 1 lövéssel leszed 30 méterről a társam.
De mondhatnám az apartmens pályán (németként) amikor a gyökér csapattársak a a fal ELÉ dobják a gránátokat, ahol én vagy a ygakorlottab játékosok állnak.
Egyébként szerintetek a commander classt miért nem kötik egy bizonyos szint eléréséhez? -
#3651 Jogos amit mondasz, de én jártam már úgy hogy kar98-cal szépen be volt célozva egy orosz, erre az utolsó pillanatban a hülye társam befut elém és őt lőttem le. Persze utána már észrevett az ellen és nem volt esélyem még egy lövésre... A pláne meg az a dologban hogy az idióta társam elkezdett szidni hogy tanuljak meg célozni. Hát a plafonon voltam teljesen idegileg. -
Elar #3650 Simán :) -
Elar #3649 Igen -
#3648 megkérdezhetem hogy miért? -
#3647 elkiserhetlek? :) -
Elar #3646 Időnként elmennék a teamkiller játékosok otthonában és beleverném a fejüket a klaviaturába. -
Elar #3645 Vazze.
Ma este csak 25 secces spawnok vannak? :) -
Gascan #3644 hát de ezek komcsi falak .. ezen még chuck norris se menne át :D -
#3643 Meg a pps lövedéke is átmegy,bezzeg az mp40-ét még az orosz pufajka is megállítja:) -
Solt #3642 Még jó, hogy átmegy a falon basszus... törölném is le, ha nem menne át... -
Elar #3641 Azok a dolgok nem tesznek titkeket feszültté, hogy átjön a géppuska lövedék a falon?
Vagy amikor az Apartmens pályán állandóan szétdobálnak a sajátjaid gránáttal a német oldalon?
A következő játékban a saját TK-s csapattagpkra fogok vadászni.
Kicsit sok h egymás után 3 degenrált kezdő dob rám gránátot -
#3640 Én így állok 190 óra után, bár az idén amióta "jól" megpatchelték a játékot és 200as pingem van mindenhol nem nagyon játszottam...
-
#3639 Orosz oldalon nem kell,úgyis mindenkinek ppse van. -
Elar #3638 Bakker csak én nem unlockolok ? :D -
#3637 Azzal unlockolok:) -
Gascan #3636 mi értelme az unlocknak .. nekem pl az alap orosz rifleman puskára már rank 22től is megvolt a bayonett amit igazából csak 25nél unlockolhatnék, szintén a kar98on is -
#3635 Azért te sokat játszol botok ellen is nem? Vagy azt nem számolja bele? -
Elar #3634 Nem rossz :)
Nézd meg az Assist számomat... :)
Sokszor van olyan érzésem, hogy vaktölténnyel lövök :D -
#3633 Nem akar ez sikerülni:) -
#3632 -
#3631 http://steamcommunity.com/profiles/76561197989618630/screenshot/470863048399673243 -
Elar #3630 Ti hogy álltok a multiban? Én így:
200 óra játék után azt kell hogy mondjam: Nehéz a játék :)
-
#3629 Addig is áldjuk a készítők nevét a remek unlock rendszer kitalálásáért. -
Elar #3628 Számomra szinte használhatatlan :( -
#3627 Na ja.A g41 távcsöve egy katasztrófa,viszont ha alatta nézel el akkor meg zavar a kilátásban.25-ös szintet kellene elérni,ahhoz hogy legyen normális,de ezzel lehetetlen. -
Elar #3626 Hmm.
Megkaptam végre a félautomata mesterlövészeket.
A Tokarev isteni
Vagy lehet hogy müködött az az antilag izé, nem tudom, de a futó németeket egy lövéssel szedtem le.
A G41 viszont érdekes..... -
Elar #3625 Mi ez a antilag mutator? -
#3624 Pedig már kezdtél felizgatni... -
#3623 Ja bocs!A bétához.Fenébe,hogy nem lehet szerkeszteni. -
#3622 Új patch:3,2GB -
#3621 Na azért ne keverjük a dolgokat, az RO2 fejlesztők még mindig csak tökölnek a játékkal, Mekhazzio nevű emberke viszont készített egy anti lag mutatort a játékhoz, amivel kliens oldalra hozza a találatok nyugtázását illetve a lövedék fizikát, így sokkal kissebb késleltetéssel lehet játszani. Viszont ez egy szerver mod, csak bizonyos szervereken lehet használni.
Egyébként ez elvileg a későbbiekben opcióként bekerül majd a játékba is, Ramm-Jaegert a LAN-os játék élharcosát, és neten keresztüli játék ellenlábasát valszeg halálosan befenyítették az egyík mítingen, így kénytelen lesz bele tenni. -
#3620 ja valoszinu, mert amikor csatlakoztam az egyik szerverre akkor toltotte le, de nem tudom mar melyik volt. -
#3619 Semmi szerver.Az antilag mutator csak a 40-1-en fut nem? -
#3618 ne viccelj, hetvegen automatikusan letoltott 1 antilag nevu valamit, most mar tuti jonak kell lennie :)
letoltottem a RO2 betat, de meg nem sikerult futo szervert talalnom. valakinek van valami tapasztalata?
-
#3617 Én hasonlóan jártam csak szuronnyal és német oldalon.Annyi,hogy szemből meg oldalról szúrtam meg.Igaz nagy volt a ping ,de hallottam azt a tipikus hangot mikor ledöföd az ellenséget.Pingeket is mégjobban elcseszték az utolsó javítással.