5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Kalash17
    2 gb ram,ati radeon hd 3400 series videokártya,Intel pentium dual cpu E2140 @1.60 ghz 1.60 ghz

köszönöm
  • zotya10002
    NEEM!Ennyire jó ez a játék!:-DD
  • AndrewT
    mondjuk a "letöltöttem a játékot" mondatrésztől most tekintsünk el, és ha egy kicsit több infót megosztanál, pl. hibaüzenet, vagy esetleg a géped paraméterei, könnyebben kiderülhetne, hogy hol a turpisság...
  • Kalash17
    Sziasztok!

Letöltöttem a játékot, de nem tudom elindítani.Először a direcx-emmel volt gondja, miután letöltöttem a 9-est, nem írta ki, de a játék nem indult.Újratelepítés után ugyanígy.Valakinek van ötlete?
  • V43 1105
    Ennyire szar az MW3 ?: D
  • zotya10002
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok!!

Valaki egy ilyent egy mw3-ért??Írjon privet ha igen!
  • AndrewT
    az biztos, hogy hiánypótló alkotás lesz, a magyar filmipar igenis tartozott már egy ilyen tematikájú filmmel (mondjuk Budapest ostromának a feldolgozására számítottam, hogy majd az egyszer, de ami késik...), érdekel, hogy mi és mikor sül majd ki belőle, a trailer bíztató
  • TG Gida
    T-34-esünk már van hozzá:)
  • Lunki88
    A trailer alapján elég jó filmnek ígérkezik. :D Szurkolok hogy ne csesszék el! :)
  • zoltang
  • zoltang
    Érdeklődőknek:

Drága Elza előzetes - Az első magyar, második vh-s független játékfilm

• Gascan #3685
    nem hülye kérdés és igazad van.. a testeket csak te látod majd ...

mondjuk én nem nagyon szoktam közéjük bújni

amúgy azt mondják hogy tökre működik a dolog
  • AndrewT
    na most akkor egy lehet, hogy idióta kérdésem lesz. a rogame.ini-ben megváltoztatott értékek nyilvánvalóan csak a saját játékra lehetnek hatással. most akkor aki hullák közi fekszik, mert úgy kevésbé véli magát észrevehetőnek, azoknál a játékosoknál, akiknél ez az érték alacsonyra van állítva, úgy jelenik meg, mintha a semmi közepén feküdne?
  • Mersant
    nekem a 30sec is tul sok. tegnap pl. nagyon zavartak a hullak, nem lattam toluk rendesen. 1 futoarokban fekudtem MG-vel es probaltam feltartoztatni az oroszokat...

nekem ment rendesen, leszamitva hogy lassan 1 honapja nem lat szervert jatekon belul. vagyis kiirja hogy online 529, megem listazza oket.
  • Gascan #3682
    most olvasgatom a fórumot és azt irják hogyha esetleg valakit zavar hogy gyorsan tűnnek el a holtestek akkor az ROGame.ini -ben ezt kell megváltoztatni

1 = 30 másodper, 2 = 60mp és igy tovább .. hazamegyek tuti kipróbálom :)

[ROGame.ROPawn]
    FXLifetimeMultiplier=1.000000
  • PanzerWolf
    Nektek megy a játék rendesen?Engem folyton kidob meg lefagy.
  • PanzerWolf
    A pingen javíthatnának még nyugodtan.
  • AndrewT
    az volna az üdvös, ha a szerver finomhangolásánál a különböző globális nehézségi/valóságossági szintekhez mérten változna például a futás és az abból való regenerálódás ideje, nem pedig fix volna. szerintem.
  • PanzerWolf
    Jah az lemaradt,hogy a futás kissé hamar elfogy.Szóval szerintem mai volt az bőven reális.Ez már kicsit átesett a ló túloldalára.hamar kifárad az emberke.
  • PanzerWolf
    Kipróbáltam,de amikor felmentem kevesen voltak.Úgy néz ki,hogy könnyebben halnak az emberek.Szóval lehet tényleg átdolgozták a sebzésrendszert?
  • Svenhassel
    Steam - Library-ban van egy Heroes of Stalingrad BETA.
    Klikk az Install gombra és megy is a letöltés.
  • PanzerWolf
    Hol lehet ezt a betát kipróbálni?Nem vagyok egy számítógép guru.
  • Lunki88
    Jól hangzik, de mikor lesznek ezek a dolgok benne a végleges változatban?
  • TG Gida
    Nem igaz,hogy xarnak rá.Próbáld ki a bétát,ott már egy csomó dolog ki van javítva a bugok közül,meg jó pár ötlet benne,ami a játékosok részéről érkezett.Pl.: nem lehet olyan gyorsan és olyan sokáig rohanni,a sima irányzékos fegyvereknek nincs nagyítása,a közötés már nem annyira gyors,külön gombra lehet tenni a kötözést,a fegyver felvételt meg a fedezékbe húzódást.Szóval rajta vannak a dolgon,csak tesztelni kell.
  • PanzerWolf
    Azért elkeserítő,hogy fél év után még mindig hatalmas hibákkal van tele a játék.Látszik,hogy sz*rnak az egészre.Az egyik legjobban idegesítő dolog a kezdéskor sehol sincsen füstgránátom.jah és újdonságként már valamikor sima gránát sincsen nálam.Meg nem lehet választani,hogy akarom-e azt a dolgot a fegyveremre vagy nem?Pl amiket mondtok a távcső dolog.Nem jobb lesz tőle a fegyver, hanem általában sz*rabb.Most kissé felhúztam magam...
  • Elar
    ja nem
    Az Svt-ről. Túl közeli lett 25. level után
  • TG Gida
    Ha a G41-ről van szó,akkor én úgy oldottam meg,hogy átváltottam sima irányzékra és feltekertem 2000 méterre.Ilyenkor a távcső tetejével lehet szépen célozni és kihúzni azt az időt,amíg nem ad normális szkópot.
  • Elar
    ááá borzasztó ez a távcső rajta....
    LE AKAROM VENNI :)
  • Gascan #3668
    ez mondjuk engem is érdekelne ha van egy upgrade a fegyveren azt lehet-e álligatni hogy akarom-e vagy sem
  • Elar
    Nekem jól megy a kereső

Ami most a hasfájásom, hogy megvan a 25. szint a félauto mesterlövész puskában.
    Nem jön be....
    Mivel erősebb a scope rajta, sokkal kisebb területet látok be vele. a futókat így nehezebb eltalálni és ez a fegyver szerintem főleg erre jó. A RO2-re van kitalálva.
    A scope-os Nagant jó a statikus célpontok ellen, de abból itt jóval kevesebb van :)

Nem lehet valahogy visszacsinálni a scope erősségét? :)
  • bakvarnyu
    Én úgy voltam vele az elején, jó vannak hibák de majd még alakítanak
    rajta , de eddig nem sok minden történt.Ez így sajnos jelentős visszalépés az első részhez képest.
  • Gascan #3665
    én végre az új patchet várom az új mappal meg az újraértelmezett realizmussal
  • bakvarnyu
    Elég sok idő eltelt már a megjelenés óta , jöhetne néhány tankos pálya meg új típus ahogy igérték a megjelenés előtt.
  • Mersant
    nekem annyira, hogy 2 hete nem is megy...
  • Gascan #3662
    másnak is döcögősen megy a server browser mostanában?
  • Elar
    Igen a Grain elevatort nehéz megcsinálni a anémeteknek, ha kevés a gyakorlott player.
    Amikor elkezdtem játszani, mindig az oroszok kaptak ki, mostanában nem látok meccset ahol ne ők győznének... :) Mondjuk ott is találtam jó spottokat. Mondhatni kacsavadászat, ha rutintalan németek vannak... :)

A spartanovka ugyanez. Ha egy kicsivel is jobb az orosz csapat, akkor még a templomot sem tudják elfoglalni a németek.
    Viszont ha van néhány értelmes és jó játékos + egy kiváló commander, akkor mint kés a vajon lehet átmenni az oroszokon.
    Mondjuk kevés jó commandert láttam eddig a játékban....
  • Mersant
    Pavlov House nekem is nagy kedvencem lett. e mellett szeretem a grain elevatort is, de azt csak akkor ha ertelmes nemet csapat gyulik ossze, kulonben teljesen lehetetlen megcsinalni, es csak felhuzom magam a sok idiotan akik nem tamadnak.
    spartanovkat amennyire utaltam most ugy szeretem. barracks is tetszik...

de most az iron front jatekra vagyok nagyon kivancsi. repkednek mar 1 kicsit.
  • Elar
    Igen ezt már én is tapasztaltam.

Furcsa, hogy még mindig vannak ilyen bugok benne

A pályákkal ti hogy vagytok? Én rendszeresen azt veszem észre, hogy amivel régebben szívesen játszottam, azzal már kevésbbé illetve amitől régebben hánytam azt már "alig várom" :)

A jelenlegi kedvenc a Pavlov House. Találtam 3-4 spotot ahonnan olyan szépen lehet leszedni a gemánokat, hogy csak na :)
    A németeknek az oldalán meg van egy olyan hely, ahonnan alig lehet kiszedni az ott dekkoló ipsét. Egyszer ha lesz egy nagyon jó MG skillem tuti felmászok oda :)
  • Mersant
    tegnap belefutottam megint par bugba. kor vege, en mar reg halott vagyok, figyelem mit csinal a csapattars. kinyir 1 ellent es a gep nekem adja a killt !!!!
    masik palya, szinten kor vege, en a hatso vonalban hasalok az MG-vel, ellent mar 2 perce nem is lattam, es megint bead 1 killt....az egyik 64-es orosz szerveren tortent.

• Elar
    Lécci :)