5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#3736 en rendszeresen jatszottam es soha nem voltak olyan problemaim mint amiket te itt most felsoroltal... -
#3735 Én is szidtam. Tegnap előtt játszottam fél év után kb. Aztán láttam hogy működnek az alapvető dolgok, nem akadozok feleslegesen, a lövés betalál, nem fagyok ki, a statisztikát adja, lépegetek szinteket stb.... Lett is a 0,7 KDből 3,4. -
#3734 Húúú, pedig de szidtad a játékot amikor megjelent. Alig játszottál vele. -
#3733 Tök jó, hogy tegnap letöltöttem a játékot, most meg tölti az egészet előröl... -
#3732 Kigyütt! :D -
priluki #3731 mimást? ,vagy 1 órát szedtem .. meg most nem enged fel serverekre
-
#3730 Nekem sem tölti még.:( -
#3729 Na nemáááá! :) Nekünk miért nem? Biztos a mostani patchet tölti? -
priluki #3728 nekem tölti.. mindjárt végez -
#3727 Nekem sem tölti még az új javítást.Mikorra várható pontosan? -
#3726 Patch Release Currently Scheduled For Tomorrow -
Gyuszopapa #3725 Na ennyit már megér úgyhogy vétel lesz.Találkozunk a harcmezőn. -
#3724 -
#3723 Steamen 75%off, ... de a patchet még nem kezdte el letölteni. -
#3722 Egyel lejjebb, sry! -
#3721 Ezt most nekem szántad? -
K Ace #3720 Már kijött a patch az új pályával? -
#3719 Legalább már olyan statisztikát értem el ma hogy ihaj...lőttem ma több mint 130 embert egy játék menet alatt, nagyrészt tank meg MG, de mentem én mindennel, és nem fagyott ki, a statisztika jól mutat mindent, végre kezd valami játéknak kinézni az egész. -
#3718 Remélem nem nagyon hordtok le, de én elég hardcorenak találtam az alap játékot. Remélem ezzel az action moddal vissza tudnak csalogatni... -
#3717 Ez történhetett.
[URL=http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=79037]"It switches the game over to Valve's new byte patching system for steam."[/URL] -
#3716 Nálam valamit felajánlott a Steam, valami fájlstruktúrát szerintem kicserélt és ma játszottam neten nagyrészt botok ellen de remélhetőleg normál játékosok ellen is marad ez a teljesítmény mert akkor boldog leszek, most 2 órán keresztül nem volt gondom semmivel :D. Ez már maga csoda. -
priluki #3715 ja értem.. akkor mind 1 megvárom az eredetit.. -
gosumofo #3714 szervezett időpontokban játszottak csak vele néha -
priluki #3713 Én leszedtem a betat mondom megnézem de 1 db server sincs.. ez most mi??!! -
priluki #3712 Az király lenne :) -
#3711 Na ez jól hangzik de mostmár megvárom a végleges verziót emiatt nem szedem le betat -
#3710 Ha jól értem még a freeweekend előtt ma vagy holnap ;-) -
dextr #3709 Van beta szerver ezzel a patch-el és nekem hatalmas a teljesítmény javulás.
Gyertek minél többen nagyon jó lett a játék!! -
priluki #3708 és ez mikor jön? -
gosumofo #3707 GOTY changelog http://www.heroesofstalingrad.com/change-history/change-history-23-may-2012/ -
#3706 Azt a kurva.
Na ez igen. Sok kiadó példát vehetne. Azt hiszem, amikor kijön... mikor is? Újra bepróbálom.
(amúgy annyi pénzük nincs, hogy egy normális minőségű mikrofont vegyenek? ) -
#3705 ha valakit érdekel akkor május 24én lesz free weekend
remélem lesz valami teljesítmény javulás mert anélkül számomra sajnos élvezhetetlen :S -
#3704 -
McCartman #3703 Úgy látszik 3 havonta újra előjön a kérdés.
jan. 16. -
#3702 Már megint egy 3 gigás patch a bétához.Minden héten újraírják ezt a sz..t? -
#3701 delutanonkent, estenkent van par 64-es szerver amik tele vannak, meg van par 32-es is. hogy erdemes e megvenni?! van aki szidja, van akinek tetszik...van benne par bug ami idegesito, amugy szerintem osszessegeben jo. -
Dzsola #3700 Megéri megvenni a játékot? Multin kb hány telített szerver van? És kb hány player? -
Kalash17 #3699 Hát erre nem gondoltam volna.Megnéztem a gépigényét, de nem tűnt túl nagynak.Bár hozzáteszem hogy annyira nem is értek hozzá.Mindenesetre köszönöm a segítséget. -
#3698 az a baj, hogy nem éri el a masinád a minimum gépigény részkövetelményei közül az összeset, elsősorban a cpu a szűkös, de még ha valami csoda folytán el is indulna, vizuálisan nem volna túl nagy élmény abban a formában. (így viszont teljesen logikus lépés volt, hogy első körben letöltötted felmérni, hogy fut-e) -
#3697 hát ez nem mai darab..