5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Mersant
    en rendszeresen jatszottam es soha nem voltak olyan problemaim mint amiket te itt most felsoroltal...
  • Ulvar
    Én is szidtam. Tegnap előtt játszottam fél év után kb. Aztán láttam hogy működnek az alapvető dolgok, nem akadozok feleslegesen, a lövés betalál, nem fagyok ki, a statisztikát adja, lépegetek szinteket stb.... Lett is a 0,7 KDből 3,4.
  • Jaka923
    Húúú, pedig de szidtad a játékot amikor megjelent. Alig játszottál vele.
  • Fpocok
    Tök jó, hogy tegnap letöltöttem a játékot, most meg tölti az egészet előröl...
  • garferi
    Kigyütt! :D
  • priluki
    mimást? ,vagy 1 órát szedtem .. meg most nem enged fel serverekre
  • PanzerWolf
    Nekem sem tölti még.:(
  • garferi
    Na nemáááá! :) Nekünk miért nem? Biztos a mostani patchet tölti?
  • priluki
    nekem tölti.. mindjárt végez
  • PanzerWolf
    Nekem sem tölti még az új javítást.Mikorra várható pontosan?
  • garferi
    Patch Release Currently Scheduled For Tomorrow
  • Gyuszopapa
    Na ennyit már megér úgyhogy vétel lesz.Találkozunk a harcmezőn.
  • Fpocok
  • Serpa
    Steamen 75%off, ... de a patchet még nem kezdte el letölteni.
  • Ulvar
    Egyel lejjebb, sry!
  • Fpocok
    Ezt most nekem szántad?
  • K Ace
    Már kijött a patch az új pályával?
  • Ulvar
    Legalább már olyan statisztikát értem el ma hogy ihaj...lőttem ma több mint 130 embert egy játék menet alatt, nagyrészt tank meg MG, de mentem én mindennel, és nem fagyott ki, a statisztika jól mutat mindent, végre kezd valami játéknak kinézni az egész.
  • Fpocok
    Remélem nem nagyon hordtok le, de én elég hardcorenak találtam az alap játékot. Remélem ezzel az action moddal vissza tudnak csalogatni...
  • Serpa
    Ez történhetett.
    [URL=http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=79037]"It switches the game over to Valve's new byte patching system for steam."[/URL]
  • Ulvar
    Nálam valamit felajánlott a Steam, valami fájlstruktúrát szerintem kicserélt és ma játszottam neten nagyrészt botok ellen de remélhetőleg normál játékosok ellen is marad ez a teljesítmény mert akkor boldog leszek, most 2 órán keresztül nem volt gondom semmivel :D. Ez már maga csoda.
  • priluki
    ja értem.. akkor mind 1 megvárom az eredetit..
  • gosumofo
    szervezett időpontokban játszottak csak vele néha
  • priluki
    Én leszedtem a betat mondom megnézem de 1 db server sincs.. ez most mi??!!
  • priluki
    Az király lenne :)
  • tototto
    Na ez jól hangzik de mostmár megvárom a végleges verziót emiatt nem szedem le betat
  • tototto
    Ha jól értem még a freeweekend előtt ma vagy holnap ;-)
  • dextr
    Van beta szerver ezzel a patch-el és nekem hatalmas a teljesítmény javulás.
    Gyertek minél többen nagyon jó lett a játék!!
  • priluki
    és ez mikor jön?
  • gosumofo
    GOTY changelog http://www.heroesofstalingrad.com/change-history/change-history-23-may-2012/
  • Fpocok
    Azt a kurva.
    Na ez igen. Sok kiadó példát vehetne. Azt hiszem, amikor kijön... mikor is? Újra bepróbálom.

(amúgy annyi pénzük nincs, hogy egy normális minőségű mikrofont vegyenek? )
  • tototto
    ha valakit érdekel akkor május 24én lesz free weekend
    remélem lesz valami teljesítmény javulás mert anélkül számomra sajnos élvezhetetlen :S
  • tototto
  • McCartman
    Úgy látszik 3 havonta újra előjön a kérdés.
    jan. 16.
  • TG Gida
    Már megint egy 3 gigás patch a bétához.Minden héten újraírják ezt a sz..t?
  • Mersant
    delutanonkent, estenkent van par 64-es szerver amik tele vannak, meg van par 32-es is. hogy erdemes e megvenni?! van aki szidja, van akinek tetszik...van benne par bug ami idegesito, amugy szerintem osszessegeben jo.
  • Dzsola
    Megéri megvenni a játékot? Multin kb hány telített szerver van? És kb hány player?
  • Kalash17
    Hát erre nem gondoltam volna.Megnéztem a gépigényét, de nem tűnt túl nagynak.Bár hozzáteszem hogy annyira nem is értek hozzá.Mindenesetre köszönöm a segítséget.
  • AndrewT
    az a baj, hogy nem éri el a masinád a minimum gépigény részkövetelményei közül az összeset, elsősorban a cpu a szűkös, de még ha valami csoda folytán el is indulna, vizuálisan nem volna túl nagy élmény abban a formában. (így viszont teljesen logikus lépés volt, hogy első körben letöltötted felmérni, hogy fut-e)
  • bakvarnyu
    hát ez nem mai darab..