5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Fpocok
    Mondjuk elég lazán kapcsolódik csak a témához, de most jött ki... nézzétek meg. Nekem nagyon tetszett :DD

• Ulvar
    Átérzem...beengedtem a tankba most kivételesen először egy illetőt mert könyörgött...a löveg tornyot nem tudta kezelni a szerencsétlen....vagy nyolcszor kilőtt a T34es. Mondom üljön át a gépfegyverhez, de nem moccant...meg a többi...hagyjuk is, ezért akarok valakikkel együtt játszani hogy legalább 6-7-8 ember legyen aki tudja is hogy mit kell csinálni és tudok velük kommunikálni.
  • priluki
    most jól felbasztam magam.. itt a sok publáma senkit nem tud lelőni, inkább tkzik de folyamatosan.. egyszer kapnék a kezem közé élőbe egy ilyen senkiházi faszt
  • garferi
    www.redorchestra.hu
    Főoldalon felül TeamSpeak fül, páran szoktunk fennt lenni akik játszanak.
    + ott a RO2 - Heroes of Stalingrad magyar csoport a Steamen ahova ha belépsz akkor látod, hogy hol játszunk éppen.
  • Ulvar
    És nincs valami magyar közösség, ha már szerver nincs, akivel közösen lehetne játszani, valamely szerveren/szervereken, ahol épp van hely :D.
  • Jaka923
    Meglátod, megéri lejönnie annak a majdnem 6 gigának... Nekem ez az óriáspatch tette játszhatóvá a játékot.
  • garferi
    gametracker szerint sajnos nincsen magyar szerver... :) RO1-ben is csak max 2-3 volt, de az is csak több év után. :)
  • Dietrich
    2012 január 8 óta nem indítottam el a RO2-t.
    Most elindítom a steamet lefrissíti magát és kész. Nem frissül a RO2. Rákattintok vagy ötöt :)) erre kiírja konvertálnia kell a a játékot más formátumba. WTF? de katt formattáld...majd végez és kiírja 5.75GB frissítést letölt..tölcsed bammeg ;)
  • Fpocok
    Szóval...
    Sikerült egy kicsit jobban belevetnem magamat a játékba. Persze egyelőre szigorúan csak actionben. Teljesen olyan érzésem volt, mint amikor régen játszottam... nem, nem a coddal... hanem a MoH:AA-al. Tetszett nagyon.

Mellesleg sikerült megegyeznem a géppel egy teljesítmény/grafika arányban... 60fps megvan, néha kicsit leesik 50-re, cserébe nem olyan szép (detail mode és texture quality maradt highon, ehhez ragaszkodtam :D )

Úgy hogy mostantól nem félévente két órát, hanem többet fogok vele játszani. Majd keresek valami fasza magyar szervert... gondolom van ilyen.
  • Svenhassel
    Action: minden van, mint a búcsúban :D
    Realistic: nincs célkereszt, halálos lövések
    Classic: nincs weapon upgrade, nincs fegyver-zoom, kevesebb géppisztoly több karabély, nagyjából az RO1-es felállás

A többi (találat jelzés stb.) szerintem csak szerver beállítás kérdése.
  • PanzerWolf
    Realisztik szervert is dobott már ki.Csak tudnám miben más mint a másik.Meg lett kavarva kissé szerintem.Ugyan úgy van iránytű,és mutatja ki-kit lőtt le.
  • Ulvar
    Van Action mode, meg Classic. Asszem a Classicban nincs semmi (vegyük hogy az a realistic). Ezt írja is a játék, gondolom neked is dobott fel üzenetet hogy "heeee, ez egy ilyen játékmód, többet kell bele lőni az ellenbe, e meg nem" :D
  • PanzerWolf
    Első benyomás.Mintha egy új RO2-t kaptunk volna!100 alatt van a ping,puskákkal lehet lőni távolra is,főleg a mesterlövésszel.MP40 végre nem olyan,hogy fél tárat bele kell lőni az ellenségbe mire meghal.Lestem mikor 2 rövid sorozattal 50-60m-ről lelőttem 2 oroszt is futás közben!Ilyen régen nem nagyon volt.:D Látszik,hogy helyrepofozták a játékot végre!Lehet választani,hogy a fegyveredre miket pakolsz föl.MI ez a custome mod vagy micsoda?Meg miért nincsen realisztikus modban szerver?Én abban játszottam csak,erre most nincsen.Ezek a mindent mutat szerverek vannak.Pl idegesít,hogy írja ki, kit lőtt le.Iránytű sem volt alapból.
  • priluki
    ez a map kurva jó amúgy :) bár németekkel voltam nem tom oroszokkal meg lehet e védeni eddig mindig átgázoltunk rajtuk :) egyépként nekem full grafon megy és nem mondanám csúnyának,kimondottan szép
  • Solt
    Nagyzolás az lenne, ha én tennék képet! :D
  • V43 1105
    Lövök én is majd egy képet, aztán maximum összehasonlítjuk, persze ha nem veszitek nagyzolásnak.
  • Ulvar
    Nem a legjobban elkapott kép, de nálam így néz ki a gém.

Valakinél ez most jó vagy rosszat jelent minőségre? Erre vagyok kíváncsi mert nem tudom eldönteni egyeseknél mi számít jónak vagy rossznak.

• garferi
    Menj be a Dokumentumokba és a My Games könyvtáron belül nevezd át a Red Orchestra 2 mappát vagy töröld, ha nincs benne neked semmi fontos. Indításnál újra fogja generálni a config fájlokat, ennek meg kéne oldania a problémát, csak majd be kell mindent újra állítanod.
  • priluki
    ja kösz megcsináltam de semmi... marad a steames serverkereső addig ..
  • Svenhassel
    Nem tudom, hogy ez kell-e neked de: jobb klikk - properties - local files - verify integrity of game cache
  • Sanyesz5
    Nekem is ezt csinálja, akinek steames, van a steam-nek külön szerverkeresője, én onnan indítom, úgy megy.
  • Jaka923
    Akkor én igen szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis nálam végre tökéletesen fut. Már a megjelenéskor megvettem a játékot, de csak mától tudom végre rendesen élvezni a játék, mert eddig igencsak szaggatott. De a mai patch-csel sikerült annyira optimalizálniuk, hogy tükörsimán megy.
  • Fpocok
    Nekem ment a szerverkereső, csak a filterezés nem működött.
  • priluki
    fasza... nesze nekünk patch
  • tototto
    nekem is most ahogy elinditom serverkeresőt egyből kidob asztalra, pedig előbb játszottam már és nem csinálta.. :S
  • priluki
    hogyan kell azt a file ellenörzést megcsinálni? tudja valaki? lehet az segitde kifagy mára serverkeresőbe :(
  • priluki
    na fasza,első inditásnál kifagy? miezmáár?????
  • navahok
    Na kipróbálom és ha adja a cod1-2ből az only rifle-es érzést akkor meg is veszem.
  • bakvarnyu
    Tele vannak a szerverek kezdőkkel, olyan mint a botok elleni harc . Nem ismerik a pályákat csak rohangálnak összevissza .
  • Mersant
    es valoban. lejott a javitas es kulon gombra raktak mindent. sajnos mindent ujra be kell allitani, mert lenullazta az osszes beallitast, viszont ami pozitiv hogy az upgradelt fegyvereket kedvunk szerint hasznalhatjuk upgradel vagy anelkul. zsir. van 1 csomo kezdo szerver celkeresztel. jol meg is lepodtem, ilyet sem lattam meg ROban. 2 szervert probaltam, az egyiken minden fasza volt, a masik viszont marhara akadt. nem lagg volt, hanem az FPS esett folyton vissza...nem tudom miert, a beallitasokon kozben nem valtoztattam. egyelore ennyi igy fel ora teszt utan.
  • Ulvar
    Én csinálni fogok képet. Kíváncsi vagyok kinek mi a rossz.

Amúgy ez az új mod, ezen a havas pályán annyira durván adja, mint semmi más eddig ebben a játékban. Veszettül bejön. Főleg G41-el, meg is lett ma rá a bajonett. :D

Ja és egy kérdés. Ha felrobbantok egy ilyen "megsemmisíthető obejktum"-ot, mondjuk engineer-el, akkor kapok érte plusz pontot?
  • Fpocok
    Na... nálam még mindig borzalmasan fut, miközben borzalmasan néz ki. Szóval majd újra játszom vele, ha lesz új procim.
  • Rue East
    akkor érdemes lenne ránézned a beállítások menüpontra :)
  • Ulvar
    én találtam
  • Fpocok
    Így van... de most kap egy második esélyt :D
  • PanzerWolf
    Leszedte a javítást,de nincsen semmi szerver.Pedig 1800 körüli online játékos van.
  • Mersant
    hat kivancsi vagyok mi valtozott. ami engem nagyon zavar hogy 1 billentyun van a municio atadas meg a fedezekbe bujas. na ez tenyleg szar.
  • Ulvar
    Olvasni azért olvastam a fórumot, sokan panaszkodtak még idén is, és a játék iránti lelkesedés le is halt, de hagyjuk is a francba most már én is kezdek reménysugarat látni, és remélhetőleg nem csalódok.
  • Mersant
    fel evig nem jatszottal. hat talan kellett volna, akkor feltunt volna hogy mar regota nincsenek ilyen hibak. bar mint mondtam nekem ezek nem fordultak elo, kiveve hogy olykor nem talal be, de az meg inkabb ping kerdese, mert ahogy jonnek be magasabb pinguek, valtozik neked is es ez zavaro, de ez most sem lesz maskent...
  • Ulvar
    Én meg még rajtam kívül vagy 20an fórumon meg oltásból kitaláljuk az ilyen hibákat...Azért soha nem süllyednék olyan mélyre, és nem hiába volt patchek tömkelege a játék megjelenése óta. A mainak is 5,3 Gb a mérete...