Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svenhassel
Na örülök neki 😊
Szerezz sok kill-t és akkor majd a lista felsõ részén leszel 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Lunki88
Na most nagy nehezen felengedett. Nagyon sokan vannak itt, igazi háborús a hangulat. 😊 Csak nem találom magamat a listán. 😄
Svenhassel
Sajna nem tudom mi lehet a gond. Hátha valaki okosabb tudja, mert én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz 😞

Lunki88
Így meg ezt kapom: "Your connection to host has been lost." <#rinya>
Svenhassel
Passz. Se open ip parancsal nem lép fel, se "manuálisan" kattintva?

Lunki88
Nem tudok felmenni rá, csak "connecting" üzenet megy a végtelenségig. 😞 Ha meg F10-el visszalépnék a menübe akkor kidob az asztalra.
me and a monkey
Persze, nem megcáfolandó írtam ezt a hsz-re hanem megerõsítésként.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
igen, de RO2 SDK-val csak többre lesznek képesek a moderek, mint nélküle.

me and a monkey
Végül is 2 régi-új map már létezik, igaz csak beta állapotban.

Ogledow
Butovo

jaja én is szoktam ott,egész jó ,néha szarakodik csak a ping ha bejön olyan egyén..

Svenhassel
THEOLDGITSARMY.CO.UK REALISM UK
IP: 109.70.149.159
Sven néven szoktam tolni, ha látsz, köszönj rám 😊

Lunki88
Jöhet az ip, majd felveszem favoritba.
a játékon belüli szerver keresõvel bõven lehet találni teli szervereket, és eddig ahogy néztem az átlagos játékos szám is 1000 fölött van, úgyhogy szerencsére nem kihalt a játék😄
Ennek az SDK-nak meg fõleg örülök, már alig várom a jó kis pályákat😄
Svenhassel
Én mindig ugyan azon a szerveren játszok. 64 fõs, mindig tele, jó ping, full realism.
Valami "Theoldgitsarmy" ha kell adok ip címet is.

Serpa
jövõ héten "pályára áll" az SDK

kiváncsi vagyok tényleg megjelenik-e már végre ...
ha igen, akkor jönnek majd az új-régi pályák.

Lunki88
Sziasztok! Tegnap óta nekem is megvan a játék steamen. Tetszik is nagyon, de miért vannak botok a legtöbb szerveren? Alig találok olyat ahol csak játékosok vannak. <#fejvakaras> Remélem a magyar szerverek nem ilyenek. 😊
Felõlem meg jöhet bármilyen, ha jól megvan csinálva.
De leginkább azt szeretném, hogyha ezt az alap játékot javítanák még, majd pedig jöhetnének új pályák, esetleg ki lehetne bõvíteni más helyszínekre, évekre. És akkor jöhetne még 1-2 harckocsi, nagy tankos pályák amik az ostfrontban nagyon beváltak.
Svenhassel
Én totálisan együtt érzek veled. Valahogy ez a "jungle warfare" sosem hozott lázba. Inkább örülnék egy nyugati fronton (ala Darkest Hour) játszódónak, vagy egy jó kis Elsõ Világháborúsnak...

értem😊 én se vagyok túlzottan oda a japán amcsiért de azért nem vetem meg 😊 a vietnámos meg engem is marhára érdekel,fõleg a mapokra leszek kiváncsi sztm azt lesz a legnehezebb jóra megcsinálniuk..

stardate
Erre mondják hogy ízlések és pofonok mert pl engem meg kifejezetten érdekel a csendes-óceáni front és örülök hogy arról fog szólni a kieg.De a Vietnam-ost is nagyon várom már.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

highlander15
Nem csak új pályák,új patch is jöhetne

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

PanzerWolf
Úgy tudom,hogy nyárra.Viszont az engem nem érdekel mert japán,amerikai lesz.Pont az az egy ami nem érdekel engem!Bárhol másutt lehetett volna csinálni miért ott játszódik a kieg majd nem tudom?
Lehetnének új pályák is már az alap játékhoz.

Tudja valaki mikorra várható kieg?

Zeller01
Ha, tudtok segítsetek!
Állandóan kilép! Semmi hibaüzenet, csak kidob.
4 indításból 3x.
Ha, megvan egy pálya, biztos, hogy a következõ elõtt kilép.

. : Z E L L E R : .

Mersant
megneztem, nalam sem megy semmi

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Svenhassel
Nálam is ez van, se stat, se szerverkeresõ nem mûxik...

Mersant
valoszinu csak a steam szarakszik, inditsd ujra, lehet az megoldja. nalam is volt ilyen

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok!

Segítség nem látom az eredmányeimet a rankingsban ....minden 0

Valaki help pls!!!!!!
PanzerWolf
Igen meglett,hogy miért nem lépek szintet.Mivel van külön erény is ami még le van maradva marhára.ilyen általános statisztikába vagy hol.Miért nem fejlõdik az is rendesen nem értem.Szóval hiába van meg minden az osztagvezetõmnél ez miatt nem engedi szintlépést.

Svenhassel
Elvileg ha 'ranked' szerveren játszol akkor növekednie kéne.

PanzerWolf
Az osztagvezetõmnél az erényt mivel lehet növelni?Nyertünk,öltem foglaltam minden de,mégse növekedett.

Serpa
megnyerheted vele a steamen lévõ összes játékot, fõdíjként.

me and a monkey
Ebben a fórumban ez érdekes lehet, történelem képekben.
2. világháború

Üdv!

Nincs valami hír egy új patchrõl ? Vagy munkaszünet van még a Tripwire-nél ? 😄

Egyébként egy OFF kérdés:

Ezek a szén darabok Steamen belül mit takarnának? Nem tudom mire való, de aki megmondja hogy átlehet-e adni vagy küldeni odaadom azt amit karácsonykor adtak...

BF3 limitedet vettem 7980 forintért elõrendelésben... szóval messze nem 14k és ebben is benn volt a DLC..

bakvarnyu
Téged meg mi ihletett meg ennyire <#hehe>Világos, hogy megérte a 6 rongyot.

a RO1-et tekintve a 2 igazán sikertermék... sokkal többet adtak el belõle sokkal rövidebb idõ alatt

igaz, hogy nem annyi milliót mint bf vagy cod de a kötlségek sem olyan magasak

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

AndrewT
Egyrészt felfoghatjuk kritikának, de ez nem biztos, hogy a játék kritikája. Ez egy reakció arra, hogy nem fogy eléggé, ami viszont nem elsõsorban azért van így, mert ne lenne minõségi darab, nagyon is az, csak

1. rengetegen vannak, akik inkább elrohangálnak egy a fizikai törvényszerûségeket és a realitást nem túl komolyan vevõ rambószimulátorban, ahol tízmásodpercenként nagy színes feliratok jelzik, hogy éppen milyen fantasztikus dolgot vittek véghez, és ahol minimális energia befektetéssel is kvázi sikerben lehet részük, pláne ha rengeteg játékidõt belenyomnak. nem azt mondom, hogy a közönségnek nincs igénye minõségi játékra, vagy hogy amiért két-háromszor ennyi pénzt adnak, az ne képviselne valamilyen minõséget, de ízlések és pofonok. és persze célközönségek.

2. nem tekinti sem a média sem a közönség AAA+ címnek, mint a két "nagy" franchise jelenleg futó "harmadik" részeit, éppen ezért a marketinghadjárat sem olyan heves, ezt sem kell a vevõn behajtani

3. a kiadó nem foglalkoztat 2 kövérre duzzasztott, ugyanakkor keménymagjától megfosztott (kivált) fejlesztõgárdát, hogy csúsztatva kétévente kifejlesszenek egy az elõdhöz képest lényegi elõrelépést nem jelentõ terméket, és így többszörös költségbõl, de minden év õszére kijön az aktuális címük.

4. a RO2 csak PC-re készül, a CoDMW3 és a BFBC3 pedig szinte az összes létezõ platformra, és manapság a játékeladásoknak legfeljebb 10% alatti része kötõdik a PC-khez, a fenti játékok kiadói pedig a PC-s verzió árába is kiegyenlítõleg leosztják a többi platformra való fejlesztés költségeit is.

Nekem az 5 990 Ft-os verzióhoz volt (van) szerencsém, ami nem csak az eredeti 7 990 Ft-hoz képest nagyon jó ár, hanem a "3-asok" teljes árú verziójához képest is, persze én sem bántam volna, ha -2 000, és olyan túl sokat nem számít, de örülök, hogy ennyivel is támogatom a fejlesztõket. Egy MW3 vagy BC3 14 000 Ft-os ára sem annyira veszélyes, mert ha úgy vesszük, egy évig napi 40 Ft-ból megvan a szórakozás (?), ehhez persze hozzájönnek a DLC-k árai is (jellemzõ, hogy egy sima DLC-nél lényegesen többet nyújtó félgyári kiegészítés/mod, a Rising Storm ingyenesen lesz elérhetõ a RO2-höz), viszont egy év után kuka. A RO2 még hosszú évek múlva is játék lesz, mivel a készítõk folyamatosan gondozzák (azt el kell ismerni, hogy kéthetente egy kétgigás patch az nem a legideálisabb, viszont az alapok megérik, hogy építkezzenek rájuk), létezik hozzá modtools, tehát idõvel a játékosok a saját kezükbe vehetik a sorsukat (pályákat, modokat), ami a CoD/BF szériáról nem minden esetben és évben mondható el, a pályakészítés privilégiumát pedig megfizettetik a kiadók.

Féreértés ne essék, semmi problémám sem a CoDMW3-mal, sem a BFBC3-mal, sem azokkal, akik ezeket a játékokat választják, játszanak velük szívesen, ízlések és pofonok. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez az alacsony ár bármit is segítene az eladásokon vagy a közösség bõvülésén, mert akinek szívügye volt, az szintén kedvezõ áron már megvette, most legfeljebb csak "ráfanyalodnak" majd néhányan.

crysis 2 2990ft <#idiota>

TG Gida
Én azért örültem volna,ha ennyiért megkapom.

Isten áldja a pogányokat!

Dietrich
ez valahol kritika is egy pár hónapos játéknál 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
ha jól látom, 3990ft a cdgalaxisban.

highlander15
Úgy tûnik megoldottam,köszi mindenkinek aki segített!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Peter1
Köszönöm a segítséget. Megpróbálom.

Ide mit lehet írni?

highlander15
Így se kafa.

Próbáld kikapcsolni a Phyxs-et a menüben.

Ati

highlander15
Áh,így is kilép...

highlander15
Amúgy szerintem kurva jó játék lett,fõleg német oldalról

highlander15
Áh,mindenhogyan kilépegetett,újrarakom majd,aztán kiderül jó lesz-e