Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokat számít a cpu MHz is, nekem 4.4 GHz-n ketyeg... Az ssd is gyorsabb így. 😊 Egy jó géppel ki lehet készíteni a többieket idegileg. 😄

www.smart-bus.hu

Pff. Durva 😊
i5-2500 3300Mhz a CPU
Igazából eddig nem volt annyira gáz, a sniper is megvolt időnként. 1 éve nem játszottam vele, csak pakolta fel a steam a frissitéseket. Vmi 2x giga volt már.
Alaplapcsere, ssd vétel stb. A steamet csak átmásoltam, nem telepítettem újra.
Na tegnap kipróbáltam és tetűlassú volt. Most mint írtam újra feltettem az SSDre a RO2-őt, érezheten gorsabban tölt, a logint még nem tudtam kipróbálni

Cpu-tól is függ... A 4770k mellett nekem a hdd és az ssd között másodpercek vannak. 😊 SSD-n szinte mindig én választok elsőnek. 😊

www.smart-bus.hu

Kitöröltem a égi HDD-ről és újratettem az SSD-n 😊
Nem lett ettől igazán gyorsabb a login, viszont -10 GB.......

SSD! 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok
RO2
A betöltési időt, hogyan lehet csökkenteni? Van vmi trükk, h ne utolsó legyek? 😊

Kicsit késõn, de válaszolok: igen nyertünk! 😊
Nekem élmény volt az a kör, az ellenségeimnek már nem... 😄 Mindössze annyi titka volt hogy jó sniper módjára legalább 100 méteres lemaradást tartottam a népek mögött és csak akkor lõttem ha biztos voltam benne hogy talál is + ugye nem mentem be hülye módjára a vérszivattyúba a városban....
Sziasztok!

Akit érdekelne esetleg egy jó konfig, itt van egy eladó, elég jutányos áron. Ismerõstõl van (konkrétan az unokatesómé), úgyhogy garantált minden, ami a hirdetésben van. Esetleg, ha Ti is tovább adnátok, megköszönném.
Lunki88
T34-es agilisabb meg páncélzata is hatékonyabb úgy vettem észre. A panzer iv-nek ha a vezetõ nyílásánál betalál a lövedéked szinte biztos hogy annyi 1 lövésbõl, mert a lõszert találja el.
bardocz
Én még csak aradon mentem, ami tényleg tankos. Máshol csak van 1-1 tank. Most ai-k meg pár ember ellen mentem. De általában német oldalon, meg kell majd tanulni kezelni a t34-est is.
Lunki88
Jaja én is élvezem. Tegnap találtam egy olyan szervert ahol csak tankos mapok mennek, egy élmény volt. A rutinosabbak már beálltak egy rom mögé és csak a tornyukat mutatták. 😊
bardocz
Sajnos nem segít. De ez a tankozás fantasztikus.
bardocz
Majd holnap letesztelem, hátha. Jó lenne.
Lunki88
Most jött hozzá egy 400mb körüli patch, nálam megoldotta a problémát.
(A rising storm kieg.)
Megérte várni srácok!!! 4,49-ért van most humble bundle-n a játék! 😊
bardocz
Okés, de sajnos eddig semmi. Pedig ebben a játékban különösen jó tankozni.
Lunki88
Ez a probléma nálam is fenn áll, szintén ati kártyával. Ha esetleg találsz rá megoldást írd már le légyszíves.
Köszönöm a válaszokat!!! Ezt a listát én is áttanulmányozom 😊
bardocz
Itt van leírva, hogy mi hogyan változik. Néhány fegyvert olyan ritkán van alkalmam használni, hogy valószínû sose fog szinteket lépni.
távcsõ? hanyas szintû fegyver kell hogy távcsõ legyen rajta? Nem csak snipernek lehet távcsöves fegyvere?

RatBaG
többek közt pl jobban be tudsz zoomolni, mikor célzol, kevésbé imbolyog a fegyver, tovább tudod bent tartani a levegõt, stb.
plusz a konkrét upgradek: bajonett, nagyobb/dupla tár, távcsõ, stb.

Per Aspera Ad Inferi.

Köszönöm srácok igazatok van,ennyi pénzt megér nekem! 😊

Más kérdés (nagyon amatõr lesz) Mire jó hogy fejlõdik a fegyver? Meg a kaszt amivel játszom? Eddig nem láttam semmi változást,csak hogy 1-1 kör végén mindig kiirja mi lett jobb... Lesz ebbõl valami nyereségem késõbb?
Ha legalább 100 órát ölsz bele, akkor bõven megéri.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

bardocz
Tankok fekete füstje ellen mit lehet tenni? Ati kártyám van, elvileg a driverben állítás megoldja, de nem segített. Így meg messzirõl néha nem ismerem fel, hogy most az barát vagy ellenfél...
AndrewT
nézõpont kérdése. heroes of stalingradot is és a rising stormot is a megjelenésekor, 6000 illetve 4000 forintért lemezen beszereztem, és ezt bölcsen elköltött játékpénznek tartom, mert régóta vártam õket, és sokáig is szeretném használni. ezt az álláspontot még akkor is fenntartom, amikor 4 eurós ajánlatok jönnek, vagy éppen ingyen be lehet húzni a steamen. azt valószínûleg csak Te tudod, hogy Neked mennyit ér meg ez a (két) játék, szerintem 9 eurót abszolút, de ha nem sürgõs, hogy játsz, és máshova is elfér ez az összeg, akkor ha türelmes vagy, biztosan lesz olcsóbban is.

Akkor azt mondjátok hogy sok a 9 eurós ár? Várjak egy következõ akcióra?
AndrewT
arról nem is beszélve, hogy a legtöbb szerveren mindkét játék mapjai futnak, csak a szavazástól függ, hogy hos vagy rs map jön

sztem 9 eur nem sok... vannak elegen Rising Stormon nem kell felni, en naponta csak azt jatszom 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

9 euró az sok. Volt már ennél sokkal olcsóbb is. Pont lekéstél róla, nem rég volt Steam-en leárazva. 2-3 euró volt asszem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék,hogy érdemes beruháznom a Rising Storm kiegészítõre? Mert ahogy néztem nem sokan játszanak azokon a mapokon(bár lehet csak én mentem fel rossz idõben) Szóval szól valami amellett hogy megvegyem? Humble Bundle-n láttam ma hogy épp akciós,8,99 eurót meg még meg is érne...

Köszönöm elõre is a válaszokat!

Üdv
jaj, mielõtt még jönne a fosáradat. Természetesen egy snipernek az a dolga, hogy támogassa a csapatát, és nem az arcvonalról. Remélem nyertek is, úgyhogy nem volt hiábavaló ez a hõsies puffogtatás.
Jaja. kempel hátul bátran 😄 Bátor Sir Robin, bátran elfutott.. 😄
Lunki88
Valamit nagyon tudhatsz akkor ha egyszer sem szedtek ki a helyedrõl. 😊
Nagyon szépen köszi! Mostmár csak az unalom tud leszedni egy szerverrõl <#worship>

Személyes rekord, full player szeró, ugyanaz a pálya 84 kill 0 halál STV-40 Scoped verzióval támadóként...
bardocz
Köszönöm, ezt nem tudtam hol van.
Talán próbáld meg EZT. Ha ezután se jó, akkor passz. De egyébként a többieket idézve a single-t hagyni kell a francba, csak botokkal és botok ellen vagy, nem ér túlzottan sokat. Játssz egybõl a multival, hamar belerázódsz, higgy nekem.

bardocz
Tényleg nagyon jó, igaz néha még nem tudom merre kéne elindulnom a pályán. Nem olyan pörgõs hülyegyerekmód megy, mint a cs meg cod2 anno.
V43 1105
RO2 volt ingyenes, ha 23.-án leszedted. Rising Strom a hétvégén ingyenes, de asszem GOTY verzió adtak ott meg valami 5$ ill. 7 euró a frissítés RS-re szóval ígyis-úgyis megéri.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Srácok a Rising storm nem jár akkor ehhez az ingyenes akcióhoz? Mert most tudok vele játszani de hallottam olyat, hogy ingyenes hétvége van, viszont mások azt mondják jár hozzá...
Én anno hozzá sem nyúltam az SP-hez, elég gagyi botok ellen.
Majd belejössz, megéri szenvedni.
bardocz
Akkor majd megpróbálom azt, köszi. Most elõbb megnézem a multi jó-e, aztán maximum bénázok, mint minden ilyenben. Úgyis biztos van, aki örül az ingyenfragnak.
Értem én, de vannak ilyen paradoxonok, hogy crack megoldja az ilyen gondokat.
bardocz
Dehát eredeti steam-es, én is most szedtem le, amikor ingyen volt.
Esetleg nézz hozzá crack-et tánha..

bardocz
Singleplayerrel akarok játszani, de indításnál rögtön rogame.exe has stopped working hibaüzenet jön fel. Már újraraktam, de nem segített. Mit lehetne csinálni, hogy jó legyen? Gép újraindítás is volt már természetesen.
tutituti
manuálisan frissítsd itt a pb-t.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az mitõl van, hogy sok szerverrõl ledobál a PB? Már nagyon idegesítõ <#falbav>

Lunki88
Amúgy Bridges of Druzhina nevû mapon 132 killt szedtem össze orosz oldalon t34-esben ülve. 😊