Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Amit nem értek a mai napig hogy ha egyszer lezárod a tankot hogy random playerek ne ülhessenek be utána nem lehet újra megnyitni ha mondjuk egy haverral szeretnétek egy tankban ülni?
V43 1105
PC Gamer facebook oldalán 9 perc múlva 200 db Rising Strom kulcsot osztanak szét .. LINK, ez pedig a pontos idõhöz : LINK, az elsõ linknél már 59 körül F5özzetek mint az állat :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hát feeling az van bõven. Eredeti beszédhangokat állítsd be mindenképp, nagyban növeli az autentikusságot.

Az a baj, hogy összejátszani direktbe egy személlyel nehéz, mivel elég gyorsan fûbe lehet harapni. És vagy nem ugyan ott éledtek újra, vagy nem egyszerre.
Amúgy elég jól lehet játszani random emberekkel is, csak kövesd a többieket. Nagyon sokat fogsz meghalni, de én az elején még azt is élveztem, mert annyira hangulatos volt az egész.

Ettõl függetlenül felvehetsz steam-en, és mehetünk egy szerverre, max leszek SL és akkor éledhetsz rám is. (Steam: Madi92)
Hali. Letöltöttem a játékot az ingyenes akció keretében. Iszonyat mód örülök neki mert szemeztem vele korábban is, de megvételig sosem jutottam el. Erre most az ölembe hullik. Nemsokára belevetném magam a multiba (szerintem már a hétvégén). A kérdésem az lenne, hogy tudtok e ajánlani olyan magyar klánt vagy csapatot (nem tudok angolul) ahova kezdõket is felvesznek? Esetleg összejöhetne ibnen is egy csapat. Nincs sok tapasztalatom a katonai szimulátorokkal (megvan az Arma de nem tetszik a polipoknak szánt billentyûzetkiosztás). A kihívásokat, és a reális játékokat viszont szeretem fõleg ha feelingje van.
Lunki88
Simán elég ha csak "felveszed".
Sziasztok elég az ha csak felveszem a játékot és megjelenik a játék listámban a Steam progi könyvtár menüében vagy mindenképpen most kell telepítenem?
Hexex86
Üdv!Azt hogyan lehet megoldani, hogy látszódjon a saját árnyékunk? :) Mint a videóba?
http://www.youtube.com/v/wI1c_FOlgZI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Hexex86
Én is már rég megvettem amikor akciós volt! <#eljen>

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

zorrobomber
És már lehet is szedni -> free! Nem mintha nem érte volna meg a pénzt amit adtam érte!

http://www.youtube.com/v/z73obSu7SmM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Hexex86
Tomorrow for 24 hours Red Orchestra 2 will be Free!
április 22. - Yoshiro
Yes, Free! By navigating to http://store.steampowered.com/app/35450/ and downloading the game tomorrow after the promotion starts and before it ends (the promotion will last 24 hours), the game will be free to keep forever!

Azóta sikerült elindítanom a játékot köszönöm mindenkinek aki régebben segített.
AndrewT
játszhatsz a Rising Storm valamennyi mapján, használhatsz bármilyen elejtett fegyvert, de csak Rifleman class-ban mehetsz, és a megszerzett tapasztalatod minden meccs után nullázódik.
csak privát vélemény, de érdemes behúzni, amikor akciós lesz, mivel a Red Orchestra 2 tulajoknak az akciós árnak is a felét kell kipengetni.

Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem még anno megvettem steamen red orchestra 2-t és látom, hogy van ez a rising storm kiegészítõ, ez most akkor nekem is megvan vagy külön még megkell vennem hozzá? a választ elõre is köszi :)
schossow: nem bug, csak egy kasztból csak egy hõs lehet
Ha kell valakinek steames vendegbelepo ajandekba, szoljon batran.

off

Bár így jobban belegondolva a távcsöves SVT a legjobb, mivel messzire is jó és lehet korrigálni a lövést anélkül, hogy elveszítenéd a célpontot...
RatBaG
http://www.youtube.com/v/Gu4M_cEuvaQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem keleti fronton:
pisztoly: TT-33 über ales, olyan killeket lehet vele leosztani egy sarokból hogy az sírás.
puska: távcsöves mosin v. svt... német oldalról utálom a kar-t, a g41-essel viszont tudok kaszálni ha formában vagyok.
géppisztoly: PPS 71-es tárral, feltámasztva... gondolom nem kell kifejtenem...
LMG: nem igazán szeretem :S

Csendes-óceáni hadszíntér:
pisztoly: M1911-es Colt... Hatalmas killeket lehet vele osztani...
puska: garand :D
SMG: húzatott Tommy Gun
LMG: BAR :D
egyéb kategória nyertese: könnyû aknavetõ....
AndrewT
sima G41, gyakorlatilag az egyetlen fegyver, amit 50-es szintre lõttem. a távol keletrõl pedig a Nambu Type 100 a szívem csücske.

Miért van az, hogy szerverre való belépés után egy csomószor elvesztem a veterán státuszomat és csak magasan kitüntetett leszek? Persze nem csak a bónuszokat bukom ilyenkor, hanem a választható ellenséges fegyvereket is. Pedig 94. szinten vagyok és egy csomó kimaxolt kasztom van. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó hõs mászkál rajtam kívül és még a szintjük is kisebb mint az enyém. Ez bug? Vagy így van megszabva a játék? Realism szerókon szoktam tolni.
highlander15
A távcsöves G41 nekem se a szívem csücske,a 25.szint után már kicsit használhatóbb lesz a jobb távcsõvel,de félautomata mûfajban az SVT köröket ver rá.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Ha a kettõ közül választani kéne,akkor inkább a Walther,megbízhatóbb kicsit (nem sokkal) a Lugernél :-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

RatBaG
inkább, hogy melyiket utálom: a távcsöves g41. na az egy igazi használhatatlan fos.

meg a thompsonnal is vért hugyoztam, mire az alap fegyver brutál szórásával, meg a szaros 20as tárával meglett az elsõ upgrade.

Per Aspera Ad Inferi.

V43 1105
Lugernek hívják a legjobbat. Igaz a játékban nincs benne.. De a Walther is huncut. :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

highlander15
TT-33.A világon jobb pisztolyt még nem találtak ki.

Hogy ne halljon ki a topic: kinek mi a kedvenc fegyvere (akár oldalanként külön)?
Dietrich
<#wave>
nem

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Idõközben pontosítanék: a japánokkal lenni hatalmas flash :)
Fõképp a light mortal, igaz sokat kell vele gyakorolni, míg ráérez az ember...
KM
Hi! Megvetted a kieget is?

Beszereztem már a RS-t is, a japán fegyók nagyon gyengék, de a könnyû aknavetõjük és a aknaként leásható gránátjuk az tetszik. A jenkik eléggé overkill kategóriát képviselnek, sörétes-lángszóró-BAR... ez a 3 mindent überel... Bár most személyszerint a Tommy Gunnak akarom kihúzni a level 25-ösét, hogy meglegyen a 30-as tár...
Dietrich
Bár nem mai hsz, de most csatlakoztam a csoporthoz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Na most toltam egy huzamba sokat, így már nincs visszaesés. :)

Az mitõl van, hogy a megszerzett tapasztalatot, fegyverre, classra állandóan elvesztem?? (RO2-ben).
Jó nem állandóan, de mindig hátrébb kell kezdeni. És nem azért mert meccs közbe lépek le, mert azt tudom, hogy akkor elvész amit szereztem. Hanem kör befejeztével lépek ki.

PL: kar98-al már vagy 3 napja L45-rõl indítok, pedig van már 8x elértem a 48-at (jó párszor ki kellett lépnem meccs közbe, de sokszor megvárom a kör végét mikor kiírja a fejlõdéseket).

Ranked/Classis/realism szervereken játszom mindig.

Sajnos igen. A Rising Storm-tól ilyen nagy gondolom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

SzirmosSzisza
Bocsi a hülye kérdésért, de azt jól látom, hogy a multi 20 GB ?:o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AndrewT
mostanság squad leaderként igyekszem a csapat hasznára lenni. múltkor volt két srác fallen fighters-en, tizenegynéhányas levelen, szóval értelemszerûen kapták az áldást elég rendesen, nem a legegyszerûbb pálya. aztán egyszer csak azt látom, hogy szinte tanácstalanul toporognak egy zsbkendõnyi területen, lelövetni nem akarják már magukat, de nem igazán tudják, hogy akkor mi legyen. tényleg a voice chat meg az a néhány helymegjelölés, amivel útba igazítottam õket nagyon megérte, és ha még nem is látták át, hogy az adott idõben miért éppen az adott helyen kell lenniük, attól még a saját feladatukat nagyon lelkiismeretesen megoldották. lehet, hogy sok a kezdõ, lehet, hogy van velük baj, de úgy veszem észre, hogy legtöbbjükben van fogadókészség arra, hogy ha egy rutinosabb játékos veszi a fáradságot és irányt mutat.

"Veterán" létedre tudhatnád ,hogy nem csak 1 szerver létezik ,továbbá használd a voice-chatet és máris nem azt látod ,hogy mindenki "elhülyüli" ,hanem mennek veled és teszik a dolgokat(többnyire). no offense
highlander15
Egyetértek!Én személy szerint erõsen gondolkodom abban,hogy ez miatt abbahagyom,mert elképesztõen zavaró,ha folyton azt érzed,hogy egyedül te teszel meg mindent a gyõzelemért,a többi csak elhülyüli...Jószerivel én szoktam lenni az egyetlen veterán azon a szerveren,amelyiken játszani szoktam.

AndrewT
azt gondolom, hogy ilyen rising storm féle módon, nem azt kellene korlátozni, hogy pl. level x-ig nem mehet a játékos realism szerverre, hanem azt, hogy rifleman-en kívül ne választhasson mást. mert valóban jelenleg a szervereken a játékosok mondjuk 70-80%-a level 20 alatti, ami azért adott esetben alááshatja a játékélményt

highlander15
Igazából az a baj-legalábbis szerintem-hogy a sok új srác olyan szerepkört vesz fel(oldaltól függetlenül),amihez nem árt,ha az ember rendelkezik egy kis tapasztalattal,például mesterlövész,géppuskás,vagy szakaszvezetõ,esetleg parancsnok.Tanulja meg szépen elõször,hogyan kell egyszerû gyalogosként vagy géppisztolyos lövészként harcolni,aztán azután menjen komolyabb szerepkörbe!

Lehet, bár eddig össz-vissz 2 gyõztes orosz ütközetben vettem részt (a vasútállomásos pályán).
Ah, értem. Köszi. Végül is ez is elég. Amíg meg nem veszem a Rising Storm-ot egy akció során, addig kibírom így.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

RatBaG
mindenki játszhat a rising storm mapokon, de csak egy teljesen fapados rifleman-ként, és nincs fejlõdés.

Per Aspera Ad Inferi.

Lenne egy "problémám". A helyzet az, hogy nekem a Rising Storm egyáltalán nincs megvéve. Direkt meg is néztem a Steam Shop-ban. De most pár perce akkor hogy a francba sikerült belépnem egy japán pályára? Most össze vagyok zavarodva. Azt ne mondjátok hogy valahogy jóvá lett írva a nevemhez a Rising Storm teljesen ingyen. :D

RatBaG
nincs köztük különbség. esetleg annyi, hogy mosin célzókája egyszerûbb.

Per Aspera Ad Inferi.

highlander15
Pedig semmivel sem jobb a német oldalon,mint az oroszon,sõt!Én mindig a szovjet oldalon játszom,mert azok a fegyverek pontosabbak (fõleg a puskák),mint a német fegyverek.

Lunki88
Szerintem a legtöbb ro veterán német oldalon játszik, persze akadnak kivételek. Legalábbis én úgy gondolom hogy talán a ruszki oldalon több a "casual" játékos, így valóban elõfordulhat hogy ott mindenki a saját feje után megy.
Én most álltam neki vele játszani (megvettem 1,74 euróért :D), eddig az ARMA szériát toltam neten, 4 órát játszottam kizárólag REALISM szinten. Lehet, hogy csak nekem nem volt szerencsém, de amennyire feltûnt, az orosz oldalon sokszor eléggé minimális a csapatmunka, általában 3-6 ember áll össze és úgy-ahogy együtt mozognak, rohamoznak, fedezik egymást, de végül rendszerint lemészárolják õket. Viszont német oldalon brutális csapatmunka figyelhetõ meg, s ahogyan feltûnt, a tapasztaltabb, használhatóbb játékosok rendszerint az õ oldalukon harcolnak. Összességében nézve jó kis játék, és egy kategóriával nehezebb is mint az ARMA (bár nem egy kategóriában eveznek) egyenlõre az se zavar, ha egy pályán 30x lekapnak, nekem meg lesz kb 3 killem, mivel eléggé bele kell jönni az itteni játékstílusba (személyes vélemény: pörgõsebb, mint az ARMA 3).
AndrewT
valószínûleg, de akkor még mindenki egy szinten volt, 2 éve játszó veteránok nélkül (ha a bétát nem számítjuk), akik kíméletlenül kihasználták volna a kezdeti bizonytalankodást...