5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#3816 És végre nem 7 gigás:) -
#3815 7megás patch érkezett, 1.1.0.4.
Dupla XP kikapcsolva és néhány kliens oldali hiba javítva. -
#3814 Az utóbbi időkben nehezen találok magyarokat a multikban.
szerintem azért mert a multihoz a wareznek csengettek..régebben nem így volt. -
#3813 Köszönöm a válaszokat!
Talán az ingyen hétvége miatt voltak ilyen sokan.
Még egy kérdésem lenne: a magyar játékosok mennyire aktívak?
Az utóbbi időkben nehezen találok magyarokat a multikban. -
#3812 allits a szuresi felteteleken :) hetvegen tenyleg rengeteg volt, azota nem neztem... -
Wowskiller23 #3811 wowextreme.info -
Gascan #3810 nekem épp az a bajom hogy mostanában mintha kevés lenne a szerver :D -
#3809 Tegnap volt vagy 30db 64/64 körüli szerver. Amúgy meg hétvégén volt 75%os leárazás steamen. -
#3808 Sziasztok!
Gondolkozom azon, hogy megvegyem-e a játékot, de nem tudom megérné-e?
Mit tudtok mondani a multiról? Elég tartalmas? És van elég ember a szervereken egy hétköznap esti mészárláshoz?
Előre is köszi a válaszokat! -
#3807 6 os gomb, időközben rájöttem, a társakat oda kellett parancsolni. aztán volt egy ilyen tankos rész, ahol védeni kellett repteret, megnyertük 37 - 0 ra :D -
#3806 hogy váltasz HEre? xD -
#3805 a tank traininget nem tudom megcsinálni, szétlövöm a céltáblákat, a tankot, váltok HE re minden házat szétlövök de nem fejezi be a küldit valamiért -
#3804 mivel nincs is nagyobb pálya nagyon, 200 felett az már egy pályaátlövés majdnem -
priluki #3803 az komoly,nekem max 200 m volt messzebről még nem tudtam eltalálni senkit pedig sokat tolom :) -
#3802 -
Lebowski #3801 Létezik egy RO2SG csoport is, amibe elvileg az itt fórumozók léptek be. Itt is láthatod, hogy ki hol játszik éppen. -
#3800 Okés, kösz! -
#3799 frends listhez add hozza oket, ott rajuk klikkelsz es tudsz csatlakozni. -
Solt #3798 Passz... ezekkel nem vagyok képben! :) Én magányosan szoktam kóborolni! :)) -
#3797 PONTOSAN ezt nagyon jól fogalmaztad meg.
Hogyan tudok steamen keresztül csatlakozni másokhoz. Látom hogy játszanak páran a magyar csoportban.
Meg regeltem az oldalra, de nem jött megerősítő ímél :S. -
Solt #3796 Jó lett szerintem... így már azért elég élvezetes... így kellett volna indítani! :) -
#3795 lehet csak előveszem én is a játékot, ha már így kipofozták... :) -
Solt #3794 Nekem 277m az eddigi legjobb... -
#3793 Hát ez kár hogy nem mutatja RO2. Az új pályán volt olyan távolság ahol rifle-el az irányzékot 200m-re kellett húzzam és úgy lőttem pofán valakit, de nem emlékszem hány méter.
MP40el valamikor adott be ilyen 170m-es Kill-t, egyszer talán.
Tankkal meg már írtam :D. -
#3792 -
#3791 242m Scoped Mosin Nagant, de van 241m nyílt irányzékkal is.
-
priluki #3790 :D Hát ez codba folyamatos volt de RO2-be tényleg nem fordult elő.. egyépként kiváncsi vagyok mi a rekordotok,hány méterröl löttetek már le valakit és mivel? -
#3789 mert egy klán mindig erősebbnek hiszi magát, magányos hősök ellen akik nem csapatban tolják. ilyenkor két dolog szokott lenni...vagy a klán megkeresi, hogy csatlakozzon vagy kirúgja a szerverről mondván csíter ;) -
priluki #3788 lol. ilyen se volt még velem... kickeltek egy serverről valami ODW.. ott volt az egész klán és ledaráltam őket bár a szerencse is közrejátszott de mindig valahogy öket találtam el :D -
#3787 Nem, én vettem meg majdnem 6 ezerért, mikor 2.6ba került most. -
Shad01 #3786 Segítségre van szükségem.
Saját LAN szervert akarok csinálni.
Elméletileg letöltöttem amit kell, de nem találom meg a saját szerverem.
Ezt próbáltam követni.
http://www.reddit.com/r/redorchestra/comments/koi14/red_orchestra_2_lan_server/ -
#3785 Mikor lehet már coopban is játszani a kampányt? Elvileg ezt is ígérték hogy lesz. Mindenesetre nekem újabban a classic mód lett a kedvencem, igaz hogy elég nehéz de pont ezt szeretem benne. :) -
#3784 Greem vagy valami hasonló a pálya neve, direkt ilyen tankos pálya, több kilómétert is meglehet tenni a pályán. Ilyen repteret kell elfoglalni stb...
@Papa (Dietrich) ne kötözködj idegenekkel :P. -
#3783 és most mit csináljak? vegyem meg megint? :) -
priluki #3782 lol nem is tudtam van akkora pálya .. -
#3781 ÚJ REKORDOM VAN! 865 m-ről szedtem ki egy T34-est :DDD Egy lövéssel! :D -
#3780 75%os leárazás van steamen még 7 órán át. -
#3779 no, durván egy hónapja játszottam utoljára, a minipatch előtt sem volt különösebb panaszom a teljesítményre, csak néhány apróbb bug jött elő néha, most viszont lényegesen magasabb a pingem minden szerveren mint korábban, és mint amennyit a szerverböngészőben kijelez. ettől függetlenül játszható. az új funkciók és lehetőségek tetszetősek. az elején egy kicsit meglepett a csata hevében, hogy bizonyos beállítások nullázódtak, két üres fegyverrel a kézben próbáltam volna hadonászni egy másfél méterre lévő fószert, aki szerintem nem nagyon értette, hogy miért nem történik vele semmi, ez alatt pedig azon gondolkodtam, hogy hol lehetett a melee attack alapértelmezetten... :) -
Gyuszopapa #3778 Hát nem tudom ki hogy van vele de ez a játék megérte az akciós árát.
Egész jól adja és nem volt semmi problémám eddig.Volt az előbb egy elég jó köröm:5 szurony 48 őlésből és nem kempeltem hanem hajtottam az áldozatokra,annyira furcsa hogy képesek az ember mellett elfutni még ketten is.Csak az volt a baj hogy a többiek nem igazán hajtottak így nehéz is nyerésre hozni a kört.Fix 60 fps-el fut mediumon 1680X1050-be. -
Solt #3777 Nekem az a kedvencem, ahogy gondolkodás nélkül átsétálnak előttem... befészkelem magam valami jó helyre a géppityuval, és mintha ott sem lennék, lazán beállnak elém, elballagnak előttem, stb... Eleinte csak morogtam, most már, ha célt látok akkor gondolkodás nélkül tüzelek, ha előttem van a saját azok után, hogy látta, hogy ott vagyok, simán keresztüllövöm... előbb utóbb csak leesik nekik...