Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten áldja a pogányokat!
Én is a játék megvételét tervezem.
Az lenne a kérdésem hogy jármûvek vannak a játékban?
Mert a videókon mintha lettek volna tankok, csak így a fórumot átfutva említést nem találtam.
Elõre is köszönöm a választ.
Ati
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Station pálya, német oldal. Orosz tüzérség, golyózápor. Nagy nehezen 10-szerre beérek az épületbe. Erre valaki bevág alám egy nyeles gránátot... Hányszor volt már ez 😄
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Megyek én is 😊
Igen igen.....
Pont ilyenem volt nekem is tegnap
És az megvan amikor futtok egy csoportban 4-5en és csak téged lõnek le?
Vagy amikor futsz fél percet - lelõnek. Majd újra. Majd újra. Majd újra. Majd újra.
Ilyenkor szoktam üvölteni 😊
Vagy amikor sikerül elérnetek egy fasza helyet. Tuti hely, tudod kaszabolni az ellent.
Erre lelõ egy csapattársad....
Az én nevem 102.VO_Gida
Nah szóval visszatérve a játékhoz, és abbahagyva az önreklámozást igen vannak a játékban érdekes dolgok nagyon.Viszont nem tudom abbahagyni ennek ellenére sem.😄
Solt írásában is van valami:
"Én a szuronnyal szemben érzem azt, hogy valami nem kerek... belép az ajtón, lövöm, de csak megteszi még azt a 2-3 lépést, hogy felnyársalhasson... persze én döglök meg. Nincs ennél frusztrálóbb..."
Most pl az elõbb jártam úgy (ez sem elõször van),hogy MKb42-vel kb 70m-rõl elkapom az emberkét egyes lövéssel 2x és lehasal,belelövök még 1x, utána föláll és elfut.Nah ,mondom ez érdekes...Ugyebár hallottam a testbe csapódást a lövedékeknél.Német ellenes a játék,ezen nincs mit tagadni.😄
Szombaton én benne lennék délután estefelé egy közös mókában.Csak mondjátok majd meg,hogy hova csatlakozzak.Ha ip cím alapján kell keresni szervert ahoz egyáltalán nem értek.Szóval azt el kellene magyarázni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
azért együtt inkább ne próbáljuk ki. <#nevetes1>#nevetes1>
vagy ha számított rá , hogy ott vagy akkor érthetõ.
Én azt nem értem meg soha, hogy gugolok egy helyben. célra emelt fegyverrel.
Befut egy pasi a szobába és lelõ gyorsfutásban.
Arra nincs idõm, hogy csak megynomjam az egér gombját.....
www.smart-bus.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A tapasztalatom, hogy kurva kicsi az átütõereje. Az elõnye viszont, hogy sokat lehet vele lõni 😊
Érdekes amit írt PanzerWolf (játszottunk már egyszerveren 😊 ). Néha én is úgy éreztem, hogy én húzom a rövidebbet állandóan....
De aztán ha húzogatnám akkor lehet hogy nem érezném úgy 😄
Egyébként kipróbálhatnánk valahol együtt egy szerveren 😊
Gida jóban van magával az internettel. Nem érdemes vele kikezdeni 😄
<#wink>#wink>
Amúgy én is benne lennék egy közös játékba veletek.Viszont nem tudom ip cím alapján hogyan kell keresni a játékba szervereket.Nem vagyok egy számítógép guru.
így estefelé már valóban benépesednek látom.
Szerintem nem csak késõ délután van forgalom. Én eddig ha dél körül mentem is fel akkor is találtam legalább 3 50+ játékos szerót. Délután felé meg már tényleg egyre több szerver van mindenféle variációra(64fõs, 50fõs, realisztikus, nem teljesen realisztikus, tankos, nem tankos stb.)
Már csak egy közös játékot kéne valamikor összehozni.
Ezt én kezdésnek úgy gondolom, hogy kinézünk 1 szervert amin vannak is páran, de fel is férünk ahányan jelentkezünk és akkor egy többségnek megfelelõ idõpontban megszálljuk a szervert.<#violent>#violent>
Most extra akciós áron üzletünkben és az interneten is.
Alapára: 7 990 Ft – 25%-os, kedvezményes ár
2011. január 29-ig, készletek erejéig:
5 990 Ft
bár ha szerintük ez extra akciós, akkor minek nevezik a 3990Ft-os árat ami volt? <#hehe>#hehe>
akkor is érthetetlen , hogy jelen pillanatban akármelyik szerverre nézek fel a játékosállomány 2/3át a hülye AI teszi ki.
kinek jó ez? <#nemtudom>#nemtudom>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
háborús játékot vettem de ez agyaggalamb lövészet.
csak engem zavar?
(és esetleg nem dobja ki a szerverkeresõ)
egyszerûen röhejes , hogy a 40-50 fõs szervereken jó ha 5-6 ember lézeng a többi mint BOT.
és ahogy látom mindegyiken ez megy , legalábbis a 200 ping alattiakon. <#shakehead>#shakehead>
miért vannak mindenhol botok , miért nem kapcsolják ki õket ez hihetetlen.
annyira illúzió romboló.
50 óra 😄
A Darkest Hourral van 460 😊
Nekem idõnként olyan érzésem van, hogy qrva sok.
VAgy egész egyszeûen túl jók a playerek.
Most kb 500 óra játék után kipróbáltam a Commander posztot aStation pályán.
A kibaszott rádiót nem találtam meg amin hívhattam volna az artyt....