5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • tobias88
    Akkor az ellen elég pro, mert én alig tudom megállapítani 100 méterről, ki kicsoda, miközben ma szedett le egy gyerek 306ról
  • HunAnFionn
    Persze közelharcban nem válogat senki. De mondjuk egy sznájpőrrel, ha jól helyezkedik lehet irtani a fejeseket.
    Az "Ellenség a kapuknált" láttátok? :)
  • Lebowski
    Skype-ot nem ajánlom, mert eléggé fogja a sávszélt. TS viszont fasza.

Amúgy megnézném, hogy ki válogat a vele szemben rohanó ellen közül, hogy most akkor melyiket is lőjem le először :D Amúgy tényleg az a lényeg, hogy lehetőleg a commander és a sl valamennyire összhangban dolgozzanak, akár a tüzérség kijelölésében, akár a koncentrált támadásban. Nem egyszer fordult elő, hogy pl. Gidával és még egy másik embörrel 1 tank 1 sl és 1 commanderrel végigszántottuk a Fallen Fighters-t ahogy kell. Pedig az aztán igazán orosz oldal felé húz. De hát az nem lehet, hogy mindig tökéletes csapatot hordjon össze a szél :)
  • HunAnFionn
    Viszont a szakaszvezető vonzza a golyókat, ha az ellenfélnek van egy kis esze, akkor legelőször a vezéreket kell kilőni, akárcsak az igazi háborúkban.

A steames csoportról nem tudok nyilatkozni, de eléggé inaktívnak tűnik.

Amúgy nem kell túlbonyolítani, kitűzünk egy napot amikor lehetőleg a legtöbbünknek jó, belőjük a skypét vagy a ts 3-at, betámadunk egy szervert és gyilkoljuk a jónépet.
  • PanzerWolf
    Én is eddig szakaszvezető szerettem lenni.Bár az utolsó időben vagy mesterlövész,vagy pedig sima katona kar 98-al.De maradt a szakaszvezető a kedvencem.
    Jó lenne összejönni nyomulni egyet a német oldalon.Én bent vagyok a magyarországi csoportban amúgy.
  • TG Gida
    Én mindig squad leader vagyok.Ha két jó SL meg a TL összedolgozik az már félig nyert meccs.
  • tobias88
    épp ezért nem lesz senki szakaszvezető, miközben szerintem jobb mint a sima assault, mert mindig van csali, akire az ellennél kapó lehet valaki
  • HunAnFionn
    Háááááát... én sem szívesen lennék szakaszvezető. Mindenki rá spawnol ő irányítja "elvileg" a dolgokat, stb. életben kell maradnia, én meg sajna még nem vagyok túl jó ebben.
    Eddig csak BFBC 2-vel toltam anno pár hónapot, de a RO 2 nagyon más FPS. Főleg realism módon pár pillanat alatt leszednek, ha nem keresel fedezéket.
  • tobias88
    Én már nem egyszer voltam mesterlövész, pedig nemrég kezdtem. Amúgy meg a squad leadernél van majdnem mindig szabad hely
  • HunAnFionn
    Jó lenne együtt gémelni. Csak nehéz lenne megoldani, hogy a magyarok egy szerverre tömörüljenek és kommunikálni tudjanak.
  • HunAnFionn
    A jobbakat, mindig lenyúlják a veterán játékosok. De nem gáz, a Karral is elvagyok, csak az a baj, hogy nem gyilkolok sokat. :(
  • garferi
    Már van 2 is:
    Red Orchestra: Heroes of Stalingrad - Magyarország (HUN)

Red Orchestra: Heroes of Stalingrad - SG.hu (RO2SG)
  • TheGrinder
    Én benne vagyok. Haver ma estére hív gamelni, valaki csinálhatna egy steam csoportot.
  • V43 1105
    Összekéne valamikor nekünk magyaroknak ugrani egy közös meccsre, és közösen leverni a bolsevik falkát.. mit szóltok ? :)
  • PanzerWolf
    Nekem MP40, aztán Kar98.
  • Ulvar
    Legtöbb játékidőm azzal van.
  • HunAnFionn
    Hát nem tudom, használja még valaki a Kart? Így kezdőként elég ügyetlennek érzem magam vele.
  • tobias88
    Nekem 225 de természetesen a közelebbit is leszedem.
    A trükköm az, hogy mindig beállítom 200ra és nyakra lövök.
  • Gyuszopapa
    Legmesszebbi lövéseim 137-139-148 méteresek.Nem egyszerü az biztos.
  • zorrobomber
    Na végre ma az enyhe lag ellenére nem éreztem teljesen haszontalannak magam, középmezőny elején voltam, 11 kill, és 100m fölé is sikerült felkapaszkodni. Of course csak classic. Lehet tényleg jó ötlet volt átállni a fritzekhez :)
  • bakvarnyu
    Melyik szerveren vannak ezek a pályák?Én még eggyel se találkoztam.
  • Prince23
    Counterattack verseny bejelentés!
  • zotya10002
    Valakit nem érdekelne egy ilyen játék?
  • Solt
    Ezt kéne látnod!
  • dave42
    több ízben megtörtént az újratelepítés, sajnos nem volt túl sok sikerem... ugyanaz a hiba. Registryből is kitakarítottam, minden uninstallnál.
  • Solt
    Pedig ott kéne lennie... telepítsd újra.
  • zotya10002
    Siker!
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Nekem nem sikerül valamiért a magyarítást belőni! Steames játéknál mi az elérési útvonal nálatok?
  • dave42
    nincs olyan ott, hogy select... legalábbis nekem
  • Solt
    Jobb alul "select"
  • dave42
    valaki? ->#3886
  • TG Gida
    A pps az jó.Biztos szeretnek is a ruszkik mikor egy tár után négyen fekszenek:) Ja és csak németekkel.Elvből.
  • Solt
    Nem is kell... ez egy játék... csak viccnek szántam! :) Én mondjuk elvi kérdést csinálok belőle, de ez meg már az én "hülyeségem"! ;)
  • V43 1105
    Pedig a német fegyverek sokkal jobbak szerintem, no meg bolsevikok.. fúj fúj :>
  • zorrobomber
    Nem csinálok elvi kérdést abból hogy melyik oldalon vagyok, egy ideig random nyomtam, aztán most azért a bolsevik oldalon, mert valamiért ott fejlődtem többet a fegyverekkel.
  • Solt
    Ezt neked kell tudnod ifjú padavan! :D
  • zorrobomber
    Öö, miért is?
  • Solt
    Vá-vá-vá-várjunk csak! Te bolsevik oldalon harcolsz? Ez itt a gond... :DD
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    Tudom hogy nem csak a kill a lényeg, igyekszem foglalni is a területeket. És igen, élveztem! :)