Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten áldja a pogányokat!
És akkor egy kérdés. A fegyverek állapotát mi befolyásolja, vagy egyáltalán ez mit takar? Mert valamelyik például már nem "jól használható", hanem csak simán "használható". Egy idõ után szét fog esni, vagy mi?:D
Ha csak ilyen nagyszerû patchekkel tudnak elõrukkolni akkor inkább hagyják a fenébe.. Tegyék vissza az ezelõtti verziót, csináljanak új pályákat és akkor én el fogok játszani vele egy ideig.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Azt tudja valaki hogy az AT puskával hova kell lõni a tankon, hogy sikerüljön is valami eredmény?
Mivel alapvetõen sniper típus :) vagyok, ezért érdekel :)
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A lényeg, hogy valóban, ha megtanulod kezelni akkor mindegyik jó.
Az más kérdés, hogy mihez mi a jó.
A 2 puska akkor jó, ha távolról (mondjuk 150m + )igyekszel leszedni õket.
Vagy ha van egy halom bónuszod és eszement gyors vagy - szurony
A Darkest Hourban a kedvencem volt, itt.... hááát....
Egész egyszerûen nincs átütõerõ benne. Belelövök az ellenbe és semmi hatása.
Közelharcra lassú, távolra jobb a puska.
Alapvetõen azt tapasztalom, hogy az orosz Assault PPS-sel illetve a orosz/német Rifleman a két legkönyebb.
Most próbálgatom az orosz géppuskát... Hát bakker alig tudok eltalálni 150-200 méteren mukikat. Ennyi erõvel inkább puskával érdemes nyomatni
A Grain elevator pályán találtam egy fasza spotot, de hiába ha ennyire bendzsó vagyok.... :D
A barracks pályán, a C épületben a lépcsõ alatt simán lelõttek falon keresztül, meg az elsõ emeleten lõttek le szembõl PPS-el falon át.
A PPS kicsit tápos lett :)
Kark-kal isteni :)
Berohanok egy szobába, körülnézek, bemegyek egy sarokba és valahonnan lelõnek. A szobában senki....
Barracks pálya
Orosz assault vagyok. Sokadik szint a Class és Weaponban
Az utolsó 5 percig egész jól ment. Utána kezdõdött amirõl már írtam. Futás, meghalás 20 mp spawn. És ez 4x. Értitek 4x!? Ezzel telt el kb 3 perc
Utána 2 olyan halál hogy már sírtam a röhögésrõl.
Célra tartott fegyver, a német Rifleman odarohan és leszúr. Hiába lövök.
Utána "keringõ" közben miközben a PPS ontja a golyókat õ odafut és leszúr.
Nem gondoljátok, hogy kicsit túl van erõltetve a speed sebessége egyeseknél?
tehát elfogadom, hogy most nem jó. viszont korábban pl. CODUO esetében szenvedés volt a külföldi szerveren lenni ill. a magyar szerveren a külföldinek. fõleg a francia, spanyol, angolnak
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerverpark és játék (motor) probléma.
annál több a szolgáltatóhoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Küldöm privátban.
TDU nick: HuncutTuncus
A játék közben van valami megkölönböztetõ jelzés ami jelzi ha csapattag játszik?
Mert csatlakoztam egy FRIENDS listában lévõ szerverhez, de nem jöttem rá melyikük volt innen SG-n.
Tegnap kipróbáltam a COMMANDER castot, nagyon tetszett. Elég passzív játékmód, de hangulatosa rádió kezelés. Utána lövészként segítettem az MG-seknek.
A hangulata nekem nagyon bejön.