Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idõnként elmennék a teamkiller játékosok otthonában és beleverném a fejüket a klaviaturába.

Vazze.
Ma este csak 25 secces spawnok vannak? :)

hát de ezek komcsi falak .. ezen még chuck norris se menne át :D

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

TG Gida
Meg a pps lövedéke is átmegy,bezzeg az mp40-ét még az orosz pufajka is megállítja:)

Isten áldja a pogányokat!

Még jó, hogy átmegy a falon basszus... törölném is le, ha nem menne át...

www.smart-bus.hu

Azok a dolgok nem tesznek titkeket feszültté, hogy átjön a géppuska lövedék a falon?

Vagy amikor az Apartmens pályán állandóan szétdobálnak a sajátjaid gránáttal a német oldalon?
A következõ játékban a saját TK-s csapattagpkra fogok vadászni.
Kicsit sok h egymás után 3 degenrált kezdõ dob rám gránátot

Svenhassel
Én így állok 190 óra után, bár az idén amióta "jól" megpatchelték a játékot és 200as pingem van mindenhol nem nagyon játszottam...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

TG Gida
Orosz oldalon nem kell<#eplus2>,úgyis mindenkinek ppse van.

Bakker csak én nem unlockolok ? :D

TG Gida
Azzal unlockolok:)

mi értelme az unlocknak .. nekem pl az alap orosz rifleman puskára már rank 22tõl is megvolt a bayonett amit igazából csak 25nél unlockolhatnék, szintén a kar98on is

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Lunki88
Azért te sokat játszol botok ellen is nem? Vagy azt nem számolja bele?
Nem rossz :)
Nézd meg az Assist számomat... :)

Sokszor van olyan érzésem, hogy vaktölténnyel lövök :D

TG Gida
Nem akar ez sikerülni:)

TG Gida

TG Gida
http://steamcommunity.com/profiles/76561197989618630/screenshot/470863048399673243

Ti hogy álltok a multiban? Én így:

200 óra játék után azt kell hogy mondjam: Nehéz a játék :)

s1lkforrent
Addig is áldjuk a készítõk nevét a remek unlock rendszer kitalálásáért.<#worship><#idiota><#lama><#kocsog>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Számomra szinte használhatatlan :(

TG Gida
Na ja.A g41 távcsöve egy katasztrófa,viszont ha alatta nézel el akkor meg zavar a kilátásban.25-ös szintet kellene elérni,ahhoz hogy legyen normális,de ezzel lehetetlen.

Hmm.
Megkaptam végre a félautomata mesterlövészeket.
A Tokarev isteni
Vagy lehet hogy müködött az az antilag izé, nem tudom, de a futó németeket egy lövéssel szedtem le.

A G41 viszont érdekes.....

Mi ez a antilag mutator?

Fpocok
Pedig már kezdtél felizgatni...

Parasite Eve 2, best game EVER!

TG Gida
Ja bocs!A bétához.Fenébe,hogy nem lehet szerkeszteni.

TG Gida
Új patch:3,2GB<#falbav>

s1lkforrent
Na azért ne keverjük a dolgokat, az RO2 fejlesztõk még mindig csak tökölnek a játékkal, Mekhazzio nevû emberke viszont készített egy anti lag mutatort a játékhoz, amivel kliens oldalra hozza a találatok nyugtázását illetve a lövedék fizikát, így sokkal kissebb késleltetéssel lehet játszani. Viszont ez egy szerver mod, csak bizonyos szervereken lehet használni.

Egyébként ez elvileg a késõbbiekben opcióként bekerül majd a játékba is, Ramm-Jaegert a LAN-os játék élharcosát, és neten keresztüli játék ellenlábasát valszeg halálosan befenyítették az egyík mítingen, így kénytelen lesz bele tenni.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Mersant
ja valoszinu, mert amikor csatlakoztam az egyik szerverre akkor toltotte le, de nem tudom mar melyik volt.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TG Gida
Semmi szerver.Az antilag mutator csak a 40-1-en fut nem?

Mersant
ne viccelj, hetvegen automatikusan letoltott 1 antilag nevu valamit, most mar tuti jonak kell lennie :)
letoltottem a RO2 betat, de meg nem sikerult futo szervert talalnom. valakinek van valami tapasztalata?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

PanzerWolf
Én hasonlóan jártam csak szuronnyal és német oldalon.Annyi,hogy szembõl meg oldalról szúrtam meg.Igaz nagy volt a ping ,de hallottam azt a tipikus hangot mikor ledöföd az ellenséget.Pingeket is mégjobban elcseszték az utolsó javítással.

Most meg 2 game crash.....
Sok sok ponttal.... :(

A másik kedvencem pedig az a dolog, hogy ha nem várom meg a játék végén az "elszámolsát" nem íródik jóvá a menet alatt megszerzett pont.
Múltkor így veszítettem 250 sniper pontot....
Bosszantó volt

Jó lenne ha a SMoke grenade bugot javítanák végre.
Számtalanszor van, hogy spwanoknál nem kapok.....

Most egy olyan esett meg velem, hogy egy német géppuskás mögé lopóztam és 3x (háromszor!!) fejbevertem a PPSemmel. Amin 20% Melee bónusz van.
Õ megfordulz és lelõtt.

NA ezek azok amik bosszantanak még

Mersant
hat ideje lenne. ma is talalkoztam 1-2 igen katasztrofalis dologgal. szamtalanszor megesett, hogy ha eldobtam mind a 2 granatott, ott alltam ures kezzel, eltunt az elsodleges fegyverem is. felvenni sem tudtam egyet sem.
ramrobbantottak az egyik vagont, amibe igy beszorultam, de ki tudtam lepni a testembol, tudtam kozlekedi, loni, mindent, csak lassabban, viszont az ellenseg meg a vagonban latott. jo volt kivulrol nezni hogy lovik a vagont es egyszercsak meghalok...

PanzerWolf
A végén még megjavítják a játékot.Már ideje lenne lassan fél év után..

Lunki88
Itt van róla egy hivatalos bejegyzés. Nagyjából arról szól, hogy a bétán keresztül akarják tesztelni az új dolgokat, amiket bele akarnak rakni a rendes verzióba. A játékosoktól meg várják a visszajelzéseket hogy mi tetszik nekik és mi nem. Vannak tervek szép számmal, pl. alapból unlockolt fegyverek, új pályák, átdolgozott sebzési rendszer, multiplayer kampány mód stb.
Én töltöm... kíváncsi vagyok mi ez! :)

www.smart-bus.hu

TG Gida
Van a steamen egy RO2 beta.Tudtok errõl valamit?

Lunki88
Én már azon se lepõdnék meg ebben a játékban ha 28km-rõl lõnének le. :)
AndrewT

csapó 2...

AndrewT

Puskást jelentettek a Vörös Október Gyár térségébõl...

PanzerWolf
Szerintem is megéri, még a hibák ellenére is!Fõleg,hogy a Media Marktba 3990ft lett.;)

Megéri
Sok
:)

megéri megvenni a játékot? sok a szerver/játékos?
Serpa
most az egész steam besz*rt, úgyhogy várni kell ...

Másnak is szokott mostanába gondja lenni a szerverkeresõvel ? Pl. most sem akar behozni semmit se... hiába frissítgetem itt, meg már párszor újraindítottam de semmi...

TG Gida
Számolja.

HA olyan pályán játszom ahol bot ok is vannak, akkor az ellenük elért találatokat nem számolja a gép?
Csak mert mondjuk volt 30 killem és "elszámolásnál" csak 22 volt.....

Én túl sok változást nem vettem észre. :)
A várakozások sztorik eddig is voltak a patch elõtt.
A füstgránáthoz nem tudok mit mondani :)

Viszont messzebrõl mintha tényleg könnyebben lehetne eltalálni a futó emberkéket... Vagy csak kezdek belejönni :) :) :)

na ma este akartam leülni lövöldézni :D ahogy olvasom ebbõl dvd nézés lesz :) :(