Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma este csak 25 secces spawnok vannak? :)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Isten áldja a pogányokat!
www.smart-bus.hu
Vagy amikor az Apartmens pályán állandóan szétdobálnak a sajátjaid gránáttal a német oldalon?
A következõ játékban a saját TK-s csapattagpkra fogok vadászni.
Kicsit sok h egymás után 3 degenrált kezdõ dob rám gránátot
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nézd meg az Assist számomat... :)
Sokszor van olyan érzésem, hogy vaktölténnyel lövök :D
200 óra játék után azt kell hogy mondjam: Nehéz a játék :)
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Megkaptam végre a félautomata mesterlövészeket.
A Tokarev isteni
Vagy lehet hogy müködött az az antilag izé, nem tudom, de a futó németeket egy lövéssel szedtem le.
A G41 viszont érdekes.....
Egyébként ez elvileg a késõbbiekben opcióként bekerül majd a játékba is, Ramm-Jaegert a LAN-os játék élharcosát, és neten keresztüli játék ellenlábasát valszeg halálosan befenyítették az egyík mítingen, így kénytelen lesz bele tenni.<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
letoltottem a RO2 betat, de meg nem sikerult futo szervert talalnom. valakinek van valami tapasztalata?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Sok sok ponttal.... :(
Múltkor így veszítettem 250 sniper pontot....
Bosszantó volt
Számtalanszor van, hogy spwanoknál nem kapok.....
Most egy olyan esett meg velem, hogy egy német géppuskás mögé lopóztam és 3x (háromszor!!) fejbevertem a PPSemmel. Amin 20% Melee bónusz van.
Õ megfordulz és lelõtt.
NA ezek azok amik bosszantanak még
ramrobbantottak az egyik vagont, amibe igy beszorultam, de ki tudtam lepni a testembol, tudtam kozlekedi, loni, mindent, csak lassabban, viszont az ellenseg meg a vagonban latott. jo volt kivulrol nezni hogy lovik a vagont es egyszercsak meghalok...
www.smart-bus.hu
Sok
:)
Csak mert mondjuk volt 30 killem és "elszámolásnál" csak 22 volt.....
A várakozások sztorik eddig is voltak a patch elõtt.
A füstgránáthoz nem tudok mit mondani :)
Viszont messzebrõl mintha tényleg könnyebben lehetne eltalálni a futó emberkéket... Vagy csak kezdek belejönni :) :) :)