5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
marcellalex #3976 igen megvetem a fél vagyonomat ráköltöttem -
#3975 megvetted? -
marcellalex #3974 de nem úgy ,hogy mellé írja hogy tud valaki megoldást de jó lenne ha valaki elmondaná ,hpgy mit tegyek ,hogy elinduljon -
marcellalex #3973 ja azt írja ki -
#3972 lol??? xdD -
#3971 ezt írja ki?
"ro2game.exe tud valaki megoldást ?" -
marcellalex #3970 nákam azt írja ki ,hogy ro2game.exe tud valaki megoldást ? -
#3969 Nem az átlag ping a lényeg, hanem hogy milyen távolságra vagy az adott szervertől. Nem mindegy hogy a Magyar központból mondjuk a németekig megy az adatod vagy amerikáig. Amcsi szerveren 100 alatti pinged tőlünk nem is lehet. -
Elar #3968 Nekem van 2-3 64es szerver 100 alatti pinggel....
-
#3967 Nem tudom mi lett a szerver pingekkel.Az új javítás óta tök jó lett minden.100körül vagy az alatt mozgott,most meg pár napja 100 fölöttiek ismét.Volt már kétszer olyan,hogy 980 volt mindenkinek. -
#3966 64 slotos szerók nagyon szarok olyan szempontból hogy fogalmad nincs honnan lőhettek le mert akkora az eltérés. Rohadt pinges az egész...meg eltalálni se találod el a tagod hiába célzod már meg lövöd ugyanoda ha hatodjára döglik csak bele. Kisebb szerókat jobban preferálom már. -
#3965 Hát én csak realistic 64 slotos szerverekre járok, azokból meg 100-as a legkisebb pingű. Persze amikor felmegyek rá nagyobb lesz a pingem. -
#3964 jó szerverekre mész? sokszor becsapós a szerver ping száma. -
#3963 Mi történt már megint a pingekkel? Pár napja újra ilyen 140-es pingem szokott lenni. :( -
Elar #3962 De lehet hogy visszavonom h tetszik....
Tegnap a Spartanovkán mellövés után csak megsérült a ruszju :) -
#3961 Csak a mesterlövésznek ad tudtommal. -
Elar #3960 Én képtelen vagyok a G41-el játszani :)
Most az assault classban a német rohamgéppisztoly tetszett meg.
A Spartanovka pélyán orosz oldalon egész jól tudtam használni :D -
#3959 én még csak most kezdtem el húzni...még csak most lesz meg a 9. szint .... de ígyis pocsék lassan haladok...egyedül a Karra van meg a bajonett. -
#3958 Jah látom 50. szinten ad hozzá a játék.Az még odébb van,most 36-os csak.:D -
#3957 G41-hez egy féle távcsőt ad majd később a játék?Ezt a 4x-est?Meg mikor adja meg,és pontosan kinek?Osztag parancsnok is kap,vagy csak az elit katona? -
Elar #3956 Pár hónap után visszatértem a gamehoz.
Tetszenek a változtatáspk, hibajavítások.
Szererncsére itt már lehet visszább állítani a fegyver upgrade szintet. Sajnos minden efyes spawnnál újra kell klikkelnem rajta :(
A Commissar house pályánál rphadtul nem tetszik, hogy az oroszoknál hátrébb tették a spawnt.
Pár jó játékos a német oldalon és már nem mozdulunk ki a kezdőkőrből.
Tetszik a megemelt sebzés. Végre csökkent az asszisztok száma nálam és nőtt a killeké :) -
#3955 Sziasztok!!
Valakinek nem kell egy ilyen játék??
Írjon ha igen :-) -
Wykos #3954 Üv mindenkinek!Valaki megtudná nekem mondani ,hogy hogyan lehet a felbontást feljebb rakni?1024x768 bántja a szememet 1280x1024 hez vagyok hozzászokva de itt olyan nincs... Valaki tudna segíteni? -
Karabiner #3953 Ja meg van egy nonstop Arad 2 is (68.232.176.178:7777)
De egyre több helyen látom hogy már szerepel Arad. -
Karabiner #3952 ODW Oberkommando der wehrcmcht **Classicic** (195.122.134.207:7777)
Van még rajta bár új egyedi építésű pálya Aradon kívül, meg mellé az alap pályák.
Még kicsit sok rajta bots de szerintem hamar népszerűségre tehet szert. -
#3951 Szerver nevét meg tudnád mondani? -
Karabiner #3950 Tegnap este találkoztam egy arad_2_B3 nevezetű mappal. Egészen hasonlítót az eredeti Aradra, lehetett tankozni rajta. -
bajsz #3949 Ha minden jól alakul,akkor egész jó kis game lesz!
Alpha óta benn vagyok a játékban és szépen halad! -
#3948 Az ötlet jó... viszont a gépem meghalt alatta kb... mondjuk csak béta volt.
Sokat sajna nem tudtam vele játszani... -
#3947 S mi a véleményed? -
#3946 Igen. -
#3945 Valaki halott valamit erről a játékról: Heroes & Generals -
#3944 Sziasztok! Van valaki? -
#3943 Rendben!
Akkor majd este, olyan hét-nyolc körül gyülekezzünk. Valaki majd csináljon TS3 szervert. -
#3942 Este valszeg én is ráérek. Majd írjatok itt fórumon. -
#3941 Igyekszem én is belépni majd este -
#3940 Én és még egy fő ráérünk, akár már ma este is..! :) -
#3939 Kellene. -
#3938 Illetve mikor? -
#3937 Akkor valaki akar a hétvégén vagy jövőhéten irtani?