5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4056 marcellalex, holnap ha fenn leszel Steamen megpróbálok chaten segíteni neked, ne itt borzold a szegény komák idegeit... :) -
bazsi83vp #4055 Oké... még egyszer, látom hozzád biorobot nyelv kell: nem a megahertz hanem az utasításkészlet számít... szóval: videó kártyád típusa...? -
#4054 Monitor, billentyűzet + egér megvannak? -
#4053 dx9en belül elég sok videokártya van...
sm 3.0ás? az fontosabb kritérium
NVIDIA® GeForce 7800 GTX nél jobb vagy Ati 4ezres széria -
marcellalex #4052 hát pontosan ugyan az ami a bóríton lévő RENDSZERIGÉNY ,hogy 2 gb ram (az nekem van ) directx9( ez is van ) 8gb hdd( nekem van olyan ) 2.3 ghz (nekem 2.8 ghz van) és win 7-em van -
Elar #4051 DE AZ MILYEN???????????? -
marcellalex #4050 elmondom ,hogy pontosan olyan gépem van ami a játék rendszerkövetelménye -
#4049 Legalább azt beírhatnád ide milyen a géped, többen is kérték,anélkül nem lehet segíteni.Már ne haragudj, de egy minimális pc meg nyelvismeret kell a játékokhoz, erről nem a készítők tehetnek -
#4048 Mivel nem magyarok... -
#4047 Valóban, de fura is lenne hisz amerikai cégről van szó.
Én a helyedben letörölném a játékot, kitörölnék minden mappát,és újra telepíteném.
Ha hibát jelez akkor meg az angol hibaüzenetet másold ide azzal már el lehet indulni.
Bár gondolom ez lesz de azért csináld csak meg hátha elindul. -
marcellalex #4046 de egyik sincsen magyarul -
#4045 1, link
2, link 2 -
marcellalex #4044 tudja valaki mi a játék terméktámogatás e-mail címe mert én megírom nekik ,hogy rogame.exe hibát ír ki és én minden áron de el fogom indítani ezt a játékot mert nem ezért fizettem 5990 Ft-ot ,hogy el se induljon -
Elar #4043 hű de utálom azt a pályát :)
Én lehet hog ynem tudok menni, de majd figyelem az IP-t :) -
#4042 Okés, telefonba beírva! :) (most gyorsba beteszem kedvencek közé).
Ha lehet kérni, egy Mamayev Kurgan jó lenne ha lenne a pályalistában! :P :D -
qut24 #4041 Ma este 8-tól aki tud jöjjön a magyar szerverre!!
IP cím: 178.48.198.33:7777 -
Elar #4040 Nekem Commanderként 2 bug i volt 2 napja.
Először is a rádió menűben minden sötét volt. Kénytlene voltam keresni egy másik rádiót
Utána addig nem engedett hívni artyt amíg a respawn ideje le nem telt.... -
#4039 na ma volt 1 fasza bug:
red october factory, 2. kor. oroszok befoglaltak "A"-t, ki akarom adni a parancsot hogy vedjuk a "B"-t. nem engedi, csak a "C"-t. mondom mi van, ilyen hamar elfoglaltak azt is es nem vettem eszre? nezem a terkepet "B" meg a mienk, de halvany, azaz nem lehet foglalni. ruszkik foglalhattak tovabb "C"-tol...
azt nem tudom hogy masnal is igy nezett e ki vagy csak nalam, mindenesetre erdekes volt... -
#4038 -
Elar #4037 Erre ismét büszke vagyok :) -
#4036 #4029
amugy ma nem volt semmi gaz. valoszinu a szerver szarakodott tegnap... -
#4035 Mit tartalmaz ez az új peccs? -
#4034 a ping nalam is ugralt tegnap 2-300-ra, meg egyszer le is fagyott a jatek, amit eddig sosem csinalt...majd kiderul osszefuggesben van e a patchel... -
Elar #4033 Nektek nem akad a patch után?
Nálam elég komoly ping bajok vannak? :( -
#4032 Dehogy van! :)
"It will be a large download, but that is because we're converting our files over into something that will work much more efficiently with Steam's new content system. Future downloads will much smaller allowing us to update the game more often." -
#4031 szép, valszeg benne van a japán kieg, csak még nem aktív -
#4030 De megint jó nagyra sikerült :)
majdnem 5giga -
#4029 Aha, elsőre azt hittem vmi glitch ... -
#4028 Patch jött? -
Elar #4027 Én passzolom. Akkor fogalmam sincs -
marcellalex #4026 a rendszer követelménxe pontosan az ami az én gépemé és pontosan azt csináltam amit mondtatok -
#4025 Valószinűleg gyenge hozzá a géped. -
qut24 #4024 Megcsináltad azt amit írtam? És töltött le még hozzá adatot ? -
marcellalex #4023 még mindig nem índítja el a játékot -
Elar #4022 Annyira elegem van a Friendly Fire dologból
Egy kőr alatt minimum 4x lő le csapattárs. Minden 5-6 után jön egy sorry
Most egy magyar ölt meg 2x
Velem is előfordul, de ez már kibaszott idegesitő
Igazán bevezethetnék a 3 TK utáni bant -
qut24 #4021 Jah, de csak összehozzuk már... -
Elar #4020 Kemény derby volt :) -
qut24 #4019 Így már más... Hisz akkor kb a fele a játéknak nincs is meg!! Mivel a Steamen keresztül fogja letölteni.
Először is: Steam bal alsó sarkában - Játék hozzáadása - Termék aktiválása Steamen... Beadod a CD kulcsot, akkor a Játékok listánál megfog jelenni
Ezekután több mint valószínű, hogy lefog tölteni olyan 3-4 GB-ot hagyd hogy lefusson. Ha kész van, indítsd újra a Steamet és mennie kellene... -
Elar #4018 a játékok menüpontban van olyan opció, hogy termék aktiválása steamen -
Elar #4017 Na akkor közelítünk....
Cd klucsot -szerintem- kell valahová beírnos, ha nem a steamen keresztül vetted.
Ne is csodálkozz, hogy nem indul a steamen keresztül, ha nincs beírva kulcs
A megoldás az lehet, hogy tedd fel a CD-ről és valahol biztos kéri a klucsot.
Ha ez megvan akkor mennie kell.
Utána még beteheted a steam játékkönyvtárába is.