Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Én csinálni fogok képet. Kíváncsi vagyok kinek mi a rossz.

Amúgy ez az új mod, ezen a havas pályán annyira durván adja, mint semmi más eddig ebben a játékban. Veszettül bejön. Fõleg G41-el, meg is lett ma rá a bajonett. 😄

Ja és egy kérdés. Ha felrobbantok egy ilyen "megsemmisíthetõ obejktum"-ot, mondjuk engineer-el, akkor kapok érte plusz pontot?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fpocok
Na... nálam még mindig borzalmasan fut, miközben borzalmasan néz ki. Szóval majd újra játszom vele, ha lesz új procim.

Parasite Eve 2, best game EVER!

akkor érdemes lenne ránézned a beállítások menüpontra 😊

Ulvar
én találtam

Fpocok
Így van... de most kap egy második esélyt 😄

PanzerWolf
Leszedte a javítást,de nincsen semmi szerver.Pedig 1800 körüli online játékos van.

Mersant
hat kivancsi vagyok mi valtozott. ami engem nagyon zavar hogy 1 billentyun van a municio atadas meg a fedezekbe bujas. na ez tenyleg szar.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ulvar
Olvasni azért olvastam a fórumot, sokan panaszkodtak még idén is, és a játék iránti lelkesedés le is halt, de hagyjuk is a francba most már én is kezdek reménysugarat látni, és remélhetõleg nem csalódok.

Mersant
fel evig nem jatszottal. hat talan kellett volna, akkor feltunt volna hogy mar regota nincsenek ilyen hibak. bar mint mondtam nekem ezek nem fordultak elo, kiveve hogy olykor nem talal be, de az meg inkabb ping kerdese, mert ahogy jonnek be magasabb pinguek, valtozik neked is es ez zavaro, de ez most sem lesz maskent...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ulvar
Én meg még rajtam kívül vagy 20an fórumon meg oltásból kitaláljuk az ilyen hibákat...Azért soha nem süllyednék olyan mélyre, és nem hiába volt patchek tömkelege a játék megjelenése óta. A mainak is 5,3 Gb a mérete...

Mersant
en rendszeresen jatszottam es soha nem voltak olyan problemaim mint amiket te itt most felsoroltal...

Ulvar
Én is szidtam. Tegnap elõtt játszottam fél év után kb. Aztán láttam hogy mûködnek az alapvetõ dolgok, nem akadozok feleslegesen, a lövés betalál, nem fagyok ki, a statisztikát adja, lépegetek szinteket stb.... Lett is a 0,7 KDbõl 3,4.

Jaka923
Húúú, pedig de szidtad a játékot amikor megjelent. Alig játszottál vele.

Fpocok
Tök jó, hogy tegnap letöltöttem a játékot, most meg tölti az egészet elõröl... <#mf1>

garferi
Kigyütt! 😄

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

mimást? ,vagy 1 órát szedtem .. meg most nem enged fel serverekre

PanzerWolf
Nekem sem tölti még.😞

garferi
Na nemáááá! 😊 Nekünk miért nem? Biztos a mostani patchet tölti?

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

nekem tölti.. mindjárt végez

PanzerWolf
Nekem sem tölti még az új javítást.Mikorra várható pontosan?

garferi

Na ennyit már megér úgyhogy vétel lesz.Találkozunk a harcmezõn.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
<#eljen>

Serpa
Steamen 75%off, ... de a patchet még nem kezdte el letölteni.

Ulvar
Egyel lejjebb, sry!

Fpocok
Ezt most nekem szántad?

Már kijött a patch az új pályával?

Ati

Ulvar
Legalább már olyan statisztikát értem el ma hogy ihaj...lõttem ma több mint 130 embert egy játék menet alatt, nagyrészt tank meg MG, de mentem én mindennel, és nem fagyott ki, a statisztika jól mutat mindent, végre kezd valami játéknak kinézni az egész.

Fpocok
Remélem nem nagyon hordtok le, de én elég hardcorenak találtam az alap játékot. Remélem ezzel az action moddal vissza tudnak csalogatni... <#wow3>

Ulvar
Nálam valamit felajánlott a Steam, valami fájlstruktúrát szerintem kicserélt és ma játszottam neten nagyrészt botok ellen de remélhetõleg normál játékosok ellen is marad ez a teljesítmény mert akkor boldog leszek, most 2 órán keresztül nem volt gondom semmivel 😄. Ez már maga csoda.

ja értem.. akkor mind 1 megvárom az eredetit..

szervezett idõpontokban játszottak csak vele néha

Én leszedtem a betat mondom megnézem de 1 db server sincs.. ez most mi??!!

Az király lenne 😊

tototto
Na ez jól hangzik de mostmár megvárom a végleges verziót emiatt nem szedem le betat

tototto
Ha jól értem még a freeweekend elõtt ma vagy holnap ;-)

Van beta szerver ezzel a patch-el és nekem hatalmas a teljesítmény javulás.
Gyertek minél többen nagyon jó lett a játék!!
és ez mikor jön?

GOTY changelog http://www.heroesofstalingrad.com/change-history/change-history-23-may-2012/

Fpocok
Azt a kurva.
Na ez igen. Sok kiadó példát vehetne. Azt hiszem, amikor kijön... mikor is? Újra bepróbálom.

(amúgy annyi pénzük nincs, hogy egy normális minõségû mikrofont vegyenek? ) <#levele>

tototto
ha valakit érdekel akkor május 24én lesz free weekend
remélem lesz valami teljesítmény javulás mert anélkül számomra sajnos élvezhetetlen :S

tototto

Úgy látszik 3 havonta újra elõjön a kérdés.
jan. 16. <#vigyor2>
TG Gida
Már megint egy 3 gigás patch a bétához.<#falbav>Minden héten újraírják ezt a sz..t?

Isten áldja a pogányokat!

Mersant
delutanonkent, estenkent van par 64-es szerver amik tele vannak, meg van par 32-es is. hogy erdemes e megvenni?! van aki szidja, van akinek tetszik...van benne par bug ami idegesito, amugy szerintem osszessegeben jo.

Megéri megvenni a játékot? Multin kb hány telített szerver van? És kb hány player?
Hát erre nem gondoltam volna.Megnéztem a gépigényét, de nem tûnt túl nagynak.Bár hozzáteszem hogy annyira nem is értek hozzá.Mindenesetre köszönöm a segítséget.
AndrewT
az a baj, hogy nem éri el a masinád a minimum gépigény részkövetelményei közül az összeset, elsõsorban a cpu a szûkös, de még ha valami csoda folytán el is indulna, vizuálisan nem volna túl nagy élmény abban a formában. (így viszont teljesen logikus lépés volt, hogy elsõ körben letöltötted felmérni, hogy fut-e)

bakvarnyu
hát ez nem mai darab..