Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lett szerintem... így már azért elég élvezetes... így kellett volna indítani! 😊

www.smart-bus.hu

RatBaG
lehet csak elõveszem én is a játékot, ha már így kipofozták... 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
Hát ez kár hogy nem mutatja RO2. Az új pályán volt olyan távolság ahol rifle-el az irányzékot 200m-re kellett húzzam és úgy lõttem pofán valakit, de nem emlékszem hány méter.

MP40el valamikor adott be ilyen 170m-es Kill-t, egyszer talán.

Tankkal meg már írtam 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Svenhassel
242m Scoped Mosin Nagant, de van 241m nyílt irányzékkal is.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

😄 Hát ez codba folyamatos volt de RO2-be tényleg nem fordult elõ.. egyépként kiváncsi vagyok mi a rekordotok,hány méterröl löttetek már le valakit és mivel?

Dietrich
mert egy klán mindig erõsebbnek hiszi magát, magányos hõsök ellen akik nem csapatban tolják. ilyenkor két dolog szokott lenni...vagy a klán megkeresi, hogy csatlakozzon vagy kirúgja a szerverrõl mondván csíter 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lol. ilyen se volt még velem... kickeltek egy serverrõl valami ODW.. ott volt az egész klán és ledaráltam õket bár a szerencse is közrejátszott de mindig valahogy öket találtam el 😄

tobias88
Nem, én vettem meg majdnem 6 ezerért, mikor 2.6ba került most.
Segítségre van szükségem.
Saját LAN szervert akarok csinálni.

Elméletileg letöltöttem amit kell, de nem találom meg a saját szerverem.

Ezt próbáltam követni.
http://www.reddit.com/r/redorchestra/comments/koi14/red_orchestra_2_lan_server/
Lunki88
Mikor lehet már coopban is játszani a kampányt? Elvileg ezt is ígérték hogy lesz. Mindenesetre nekem újabban a classic mód lett a kedvencem, igaz hogy elég nehéz de pont ezt szeretem benne. 😊
Ulvar
Greem vagy valami hasonló a pálya neve, direkt ilyen tankos pálya, több kilómétert is meglehet tenni a pályán. Ilyen repteret kell elfoglalni stb...

@Papa (Dietrich) ne kötözködj idegenekkel 😛.

Dietrich
és most mit csináljak? vegyem meg megint? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lol nem is tudtam van akkora pálya ..

Ulvar
ÚJ REKORDOM VAN! 865 m-rõl szedtem ki egy T34-est 😄DD Egy lövéssel! 😄

tobias88
75%os leárazás van steamen még 7 órán át.
AndrewT
no, durván egy hónapja játszottam utoljára, a minipatch elõtt sem volt különösebb panaszom a teljesítményre, csak néhány apróbb bug jött elõ néha, most viszont lényegesen magasabb a pingem minden szerveren mint korábban, és mint amennyit a szerverböngészõben kijelez. ettõl függetlenül játszható. az új funkciók és lehetõségek tetszetõsek. az elején egy kicsit meglepett a csata hevében, hogy bizonyos beállítások nullázódtak, két üres fegyverrel a kézben próbáltam volna hadonászni egy másfél méterre lévõ fószert, aki szerintem nem nagyon értette, hogy miért nem történik vele semmi, ez alatt pedig azon gondolkodtam, hogy hol lehetett a melee attack alapértelmezetten... 😊

Hát nem tudom ki hogy van vele de ez a játék megérte az akciós árát.
Egész jól adja és nem volt semmi problémám eddig.Volt az elõbb egy elég jó köröm:5 szurony 48 õlésbõl és nem kempeltem hanem hajtottam az áldozatokra,annyira furcsa hogy képesek az ember mellett elfutni még ketten is.Csak az volt a baj hogy a többiek nem igazán hajtottak így nehéz is nyerésre hozni a kört.Fix 60 fps-el fut mediumon 1680X1050-be.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem az a kedvencem, ahogy gondolkodás nélkül átsétálnak elõttem... befészkelem magam valami jó helyre a géppityuval, és mintha ott sem lennék, lazán beállnak elém, elballagnak elõttem, stb... Eleinte csak morogtam, most már, ha célt látok akkor gondolkodás nélkül tüzelek, ha elõttem van a saját azok után, hogy látta, hogy ott vagyok, simán keresztüllövöm... elõbb utóbb csak leesik nekik...

www.smart-bus.hu

Fpocok
Mondjuk elég lazán kapcsolódik csak a témához, de most jött ki... nézzétek meg. Nekem nagyon tetszett 😄D

Ulvar
Átérzem...beengedtem a tankba most kivételesen elõször egy illetõt mert könyörgött...a löveg tornyot nem tudta kezelni a szerencsétlen....vagy nyolcszor kilõtt a T34es. Mondom üljön át a gépfegyverhez, de nem moccant...meg a többi...hagyjuk is, ezért akarok valakikkel együtt játszani hogy legalább 6-7-8 ember legyen aki tudja is hogy mit kell csinálni és tudok velük kommunikálni.

most jól felbasztam magam.. itt a sok publáma senkit nem tud lelõni, inkább tkzik de folyamatosan.. egyszer kapnék a kezem közé élõbe egy ilyen senkiházi faszt

garferi
www.redorchestra.hu
Fõoldalon felül TeamSpeak fül, páran szoktunk fennt lenni akik játszanak.
+ ott a RO2 - Heroes of Stalingrad magyar csoport a Steamen ahova ha belépsz akkor látod, hogy hol játszunk éppen.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Ulvar
És nincs valami magyar közösség, ha már szerver nincs, akivel közösen lehetne játszani, valamely szerveren/szervereken, ahol épp van hely 😄.

Jaka923
Meglátod, megéri lejönnie annak a majdnem 6 gigának... Nekem ez az óriáspatch tette játszhatóvá a játékot.

garferi
gametracker szerint sajnos nincsen magyar szerver... 😊 RO1-ben is csak max 2-3 volt, de az is csak több év után. 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Dietrich
2012 január 8 óta nem indítottam el a RO2-t.
Most elindítom a steamet lefrissíti magát és kész. Nem frissül a RO2. Rákattintok vagy ötöt 😊) erre kiírja konvertálnia kell a a játékot más formátumba. WTF? de katt formattáld...majd végez és kiírja 5.75GB frissítést letölt..tölcsed bammeg 😉

Fpocok
Szóval...
Sikerült egy kicsit jobban belevetnem magamat a játékba. Persze egyelõre szigorúan csak actionben. Teljesen olyan érzésem volt, mint amikor régen játszottam... nem, nem a coddal... hanem a MoH:AA-al. Tetszett nagyon.

Mellesleg sikerült megegyeznem a géppel egy teljesítmény/grafika arányban... 60fps megvan, néha kicsit leesik 50-re, cserébe nem olyan szép (detail mode és texture quality maradt highon, ehhez ragaszkodtam 😄 )

Úgy hogy mostantól nem félévente két órát, hanem többet fogok vele játszani. Majd keresek valami fasza magyar szervert... gondolom van ilyen.

Svenhassel
Action: minden van, mint a búcsúban 😄
Realistic: nincs célkereszt, halálos lövések
Classic: nincs weapon upgrade, nincs fegyver-zoom, kevesebb géppisztoly több karabély, nagyjából az RO1-es felállás

A többi (találat jelzés stb.) szerintem csak szerver beállítás kérdése.

PanzerWolf
Realisztik szervert is dobott már ki.Csak tudnám miben más mint a másik.Meg lett kavarva kissé szerintem.Ugyan úgy van iránytû,és mutatja ki-kit lõtt le.

Ulvar
Van Action mode, meg Classic. Asszem a Classicban nincs semmi (vegyük hogy az a realistic). Ezt írja is a játék, gondolom neked is dobott fel üzenetet hogy "heeee, ez egy ilyen játékmód, többet kell bele lõni az ellenbe, e meg nem" 😄

PanzerWolf
Elsõ benyomás.Mintha egy új RO2-t kaptunk volna!100 alatt van a ping,puskákkal lehet lõni távolra is,fõleg a mesterlövésszel.MP40 végre nem olyan,hogy fél tárat bele kell lõni az ellenségbe mire meghal.Lestem mikor 2 rövid sorozattal 50-60m-rõl lelõttem 2 oroszt is futás közben!Ilyen régen nem nagyon volt.😄 Látszik,hogy helyrepofozták a játékot végre!Lehet választani,hogy a fegyveredre miket pakolsz föl.MI ez a custome mod vagy micsoda?Meg miért nincsen realisztikus modban szerver?Én abban játszottam csak,erre most nincsen.Ezek a mindent mutat szerverek vannak.Pl idegesít,hogy írja ki, kit lõtt le.Iránytû sem volt alapból.

ez a map kurva jó amúgy 😊 bár németekkel voltam nem tom oroszokkal meg lehet e védeni eddig mindig átgázoltunk rajtuk 😊 egyépként nekem full grafon megy és nem mondanám csúnyának,kimondottan szép

Nagyzolás az lenne, ha én tennék képet! 😄

www.smart-bus.hu

V43 1105
Lövök én is majd egy képet, aztán maximum összehasonlítjuk, persze ha nem veszitek nagyzolásnak.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
Nem a legjobban elkapott kép, de nálam így néz ki a gém.

Valakinél ez most jó vagy rosszat jelent minõségre? Erre vagyok kíváncsi mert nem tudom eldönteni egyeseknél mi számít jónak vagy rossznak.

garferi
Menj be a Dokumentumokba és a My Games könyvtáron belül nevezd át a Red Orchestra 2 mappát vagy töröld, ha nincs benne neked semmi fontos. Indításnál újra fogja generálni a config fájlokat, ennek meg kéne oldania a problémát, csak majd be kell mindent újra állítanod.

ja kösz megcsináltam de semmi... marad a steames serverkeresõ addig ..

Svenhassel
Nem tudom, hogy ez kell-e neked de: jobb klikk - properties - local files - verify integrity of game cache

Nekem is ezt csinálja, akinek steames, van a steam-nek külön szerverkeresõje, én onnan indítom, úgy megy.

Jaka923
Akkor én igen szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis nálam végre tökéletesen fut. Már a megjelenéskor megvettem a játékot, de csak mától tudom végre rendesen élvezni a játék, mert eddig igencsak szaggatott. De a mai patch-csel sikerült annyira optimalizálniuk, hogy tükörsimán megy.

Fpocok
Nekem ment a szerverkeresõ, csak a filterezés nem mûködött.

fasza... nesze nekünk patch

tototto
nekem is most ahogy elinditom serverkeresõt egybõl kidob asztalra, pedig elõbb játszottam már és nem csinálta.. :S

hogyan kell azt a file ellenörzést megcsinálni? tudja valaki? lehet az segitde kifagy mára serverkeresõbe 😞

na fasza,elsõ inditásnál kifagy? miezmáár?????

Na kipróbálom és ha adja a cod1-2bõl az only rifle-es érzést akkor meg is veszem.

bakvarnyu
Tele vannak a szerverek kezdõkkel, olyan mint a botok elleni harc .<#vigyor5> Nem ismerik a pályákat csak rohangálnak összevissza .

Mersant
es valoban. lejott a javitas es kulon gombra raktak mindent. sajnos mindent ujra be kell allitani, mert lenullazta az osszes beallitast, viszont ami pozitiv hogy az upgradelt fegyvereket kedvunk szerint hasznalhatjuk upgradel vagy anelkul. zsir. van 1 csomo kezdo szerver celkeresztel. jol meg is lepodtem, ilyet sem lattam meg ROban. 2 szervert probaltam, az egyiken minden fasza volt, a masik viszont marhara akadt. nem lagg volt, hanem az FPS esett folyton vissza...nem tudom miert, a beallitasokon kozben nem valtoztattam. egyelore ennyi igy fel ora teszt utan.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.