5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4096 ez nekem is hiányérzet hogy alig vannak tankok, mivel én csicska gyalogos vagyok, néha valami lyuk mögül meglátok egyet aztán ennyi, nem nagy kaland -
#4095 Egyetértek.Kár,hogy csak ezt a bokorugrós témát erőltetik,pedig ezzel a sérülésmóddal nagyon jó páncéloscsatákat lehetne tolni,csakhát hiányoznak a komolyabb vasak,meg a jól bevált balanszos 1.-es pályák.(legalábbis nekem) -
#4094 jaja, mondjuk én egy Ardeneki csatának is örülnék, vagy egy noramndiai partraszállásnak, Omaha, Carentan, Caen, St. Merre Eglise, Brecourt Mayor stb. helyszínekkel, lehet elcsépelt már, de RO-ban ezek még csak mod szinten voltak ami azért nem ugyanaz
Afrika? :P -
#4093 Nagyon jó meg nagyon szép ez a halom dzsungel fos.. de nekem Kursk, Arad pályák kellenek vezethető Tigris, Párduc tankokkal .. -
#4092 Általában Rifleman-el megyek,meg mostanában Anti-tank soldier-el.A PTRS emberek ellen is kiváló,T-34 ellen viszont szart sem ér,Panzer ellen viszont viszonylag nagy távról is jó. -
Elar #4091 Leszedlek vele??
Pedig ritkán megyek vele, mert nem szeretem.
Mondjuk utóbbi pár napban próbálkoztam a Commander classal, olyankor azt cipeltem :)
-
#4090 Ez a videó kicsit beszédesebb. A japánokkal fogok majd banzájolni. xD -
#4089 Nem tudom hogy sikerült,nekem pisztollyal mindig megy a célbalövés.
De azért mindig leszedsz vele (MP40 :-P -
Elar #4088 Hűűű király. Már kezdem unni a Sztálingrádot :) -
Elar #4087 Pisztollya 143m ??? hogy a febéne? :)
Az MP40 is szép. Azzal mindig 2-3 as sorozatokat kell lőnöm 100mre hogy találjon :) -
#4086 -
#4085 -
#4084 P38-al 143 m-ről kill,MP40-el 177 m-ről fejlövés,megeszem a kalapom,ha ez pisztollyal nem rekord! -
Elar #4083 De igen. És meddig nem esett le a dolog... Ááááá :) -
Lebowski #4082 Ez lett volna az első tippem, de gondoltam régóta nyomod, ekkora bakit csak nem nézel be :D És de. -
Elar #4081 Ááá dehogy volt bug.
Seggfej coltam
A rádiónál "M" gombot nyomtom nem az USE-t használtam.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Elar #4080 ÉRdekes buggal találkoztam.
Nem tudok Commanderként Artyt hívni.
Csak Force Respawn megy. Azon kívül az összes lehetőség fekete. Nem is számol vissza a counter.
Van valami ötletetek h mi a gáz van?
-
Elar #4079 Na holnapra meglesz végre a 25-ös MG
Viszont az 50-es Scoped Svt-hez még vagy 3000 kills kell :)
Most tartok a 47. szintnél :) -
Elar #4078 Van egy két idióta. De ez már mindig így lesz :) -
#4077 xDDDDD
Egyszer voltam fent egy szerveren...ott úgy köszönt a gyerek hogy ...Sieg Heil...erre válaszként vagy 6an ugyan ez... én így nézek hogy ez meg mi? :D -
#4076 Hát ez a mai meccs érdekes volt. Fent volt egy szerb gyerek és folyamatosan bejátszott egy felvételt Hitlertől meg nyomatta a waffen ss indulót. :D Aztán mikor páran jelezték nem tetszésüket, lezsidózott mindenkit hogy biztos azért fáj nekik. Aztán szép kis ideológiai vita kerekedett az egészből. Na mindegy, azért a II.vh-s atmoszféra megvolt teremtve. :D -
#4075 Aki tud jöjjön: 178.48.198.33:7777 -
#4074 Tényleg jól néz ki ez a map. Amúgy ha játszani fogunk akkor a botokkal csinálni kéne valamit a magyar szerón mert úgy nem fun. :) -
#4073 mint múltkor.
Amúgy nem tudom ki intézi azt a magyar szervert, de van egy új (vagy lehet csak számomra új) Custom map, a Bridges of Druzhina. Kegyetlenül megszerettem, mert nagy nyílt csatatér. Magyar szeróra is fel kéne dobni :D -
qut24 #4072 Jah jó lenne, steam groupba is ki kellene írni. -
#4071 Én benne vagyok,talán még egy két embert is tudok szervezni. -
#4070 Mondjuk holnap este 8 óra körül lehetne egyet szervezni ha mindenki ráérne. -
Elar #4069 Kevesen vagyunk hozzá
Annak van realitása, hogy összebeszélünk és felmegyünk együtt, egy csapatba vmelyik szerverre és megpróbálunk összedolgozni :)
Gida és én elég gyakran vagyunk. Van egy Gyuri és roli is, Lunki te is szoktál.
-
#4068 meg kell szervezni. Nem sok magyar játszik vele aktívan. -
#4067 Valamelyik nap felnéztem erre a szerverre, de szomorúan tapasztaltam hogy csak botok vannak rajta. Pedig jó lenne egy aktív magyar szerver, ahol mindig találna az ember lehetőleg magyar játékosokat. -
Elar #4066 -
dezsolti78 #4065 A 4007, 4008 hsz-ben már leírtam, hogy mi a probléma.
Elég érthető volt szerintem, nem kell ezt túlmisztifikálni.
üdv. -
Elar #4064 Dual Core 2.3 a minimum -
Elar #4063 Ha hardver a gond akkor szerintem kevés a proci
Bár már nem vágom az AMD és Intel közti különbségeket -
Elar #4062 Ha nincs letöltve akkor nem is csoda h nem indul :) -
#4061 nezd meg itt milyen eredmenyt kapsz. aztan esetleg szurd be ide a kepet. -
#4060 Megnéztem neki. Egy 1 magos AMD Sempron 2,8 GHz proci van benne, 2GB RAM, ATi Radeon 4600 series VGA PCIe 16x, Win7 32 bit. A játék még nincs letöltve úgyhogy azt nem bírtam megnézni milyen hibát ír ki... -
marcellalex #4059 ATI Radeon 4600 HD -
#4058 Szóval ha megkérdezi tőled, mi az autód típusa, azt mondod hogy benzines? Mert kb ennyi információt adtál most... -
marcellalex #4057 ATI Radeon