Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
MP40el valamikor adott be ilyen 170m-es Kill-t, egyszer talán.
Tankkal meg már írtam 😄.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Saját LAN szervert akarok csinálni.
Elméletileg letöltöttem amit kell, de nem találom meg a saját szerverem.
Ezt próbáltam követni.
http://www.reddit.com/r/redorchestra/comments/koi14/red_orchestra_2_lan_server/
@Papa (Dietrich) ne kötözködj idegenekkel 😛.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egész jól adja és nem volt semmi problémám eddig.Volt az elõbb egy elég jó köröm:5 szurony 48 õlésbõl és nem kempeltem hanem hajtottam az áldozatokra,annyira furcsa hogy képesek az ember mellett elfutni még ketten is.Csak az volt a baj hogy a többiek nem igazán hajtottak így nehéz is nyerésre hozni a kört.Fix 60 fps-el fut mediumon 1680X1050-be.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
www.smart-bus.hu
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fõoldalon felül TeamSpeak fül, páran szoktunk fennt lenni akik játszanak.
+ ott a RO2 - Heroes of Stalingrad magyar csoport a Steamen ahova ha belépsz akkor látod, hogy hol játszunk éppen.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Most elindítom a steamet lefrissíti magát és kész. Nem frissül a RO2. Rákattintok vagy ötöt 😊) erre kiírja konvertálnia kell a a játékot más formátumba. WTF? de katt formattáld...majd végez és kiírja 5.75GB frissítést letölt..tölcsed bammeg 😉
Sikerült egy kicsit jobban belevetnem magamat a játékba. Persze egyelõre szigorúan csak actionben. Teljesen olyan érzésem volt, mint amikor régen játszottam... nem, nem a coddal... hanem a MoH:AA-al. Tetszett nagyon.
Mellesleg sikerült megegyeznem a géppel egy teljesítmény/grafika arányban... 60fps megvan, néha kicsit leesik 50-re, cserébe nem olyan szép (detail mode és texture quality maradt highon, ehhez ragaszkodtam 😄 )
Úgy hogy mostantól nem félévente két órát, hanem többet fogok vele játszani. Majd keresek valami fasza magyar szervert... gondolom van ilyen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Realistic: nincs célkereszt, halálos lövések
Classic: nincs weapon upgrade, nincs fegyver-zoom, kevesebb géppisztoly több karabély, nagyjából az RO1-es felállás
A többi (találat jelzés stb.) szerintem csak szerver beállítás kérdése.
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valakinél ez most jó vagy rosszat jelent minõségre? Erre vagyok kíváncsi mert nem tudom eldönteni egyeseknél mi számít jónak vagy rossznak.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.